Пламна локомотив на товарен влак край Костенец

Няма пострадали, екипи на пожарната са погасили пламъците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До година-две всички че изгорят... Нема майтап

Стари,стари,стари и амортизирани локомотиви и вагони.Жега и пламъци. За щастие-няма пострадали. За нещастие,жена ми пътуваше вчера с"бързия"влак Свиленград-София.В най-голямата жега,2 часа престой на гара Септември,докато потушат пожара и изтеглят машината.

Кога ли ще палнем чергата и на мръсната гробарска мутра ит Банкя?

Еми немам думи...освен няма такава държава в буквалния смисъл .

Пламна локомотив на товарен влак край Костенец Ако има нещо,което да е по зле от самата държава ,това е БДЖ.

Локомотивите се правят с ресурс за ползване към 40 години ! В Швейцария има и 60 годишни, всичко е до политика на поддържане на железницата . Не са толкова стари тези локомотиви, а тази снимка е на гара Владая и няма нищо общо с инцидента, дори може да е друга серия локомотив.

Това с локомотивите дето се палят в движение е бял кахър.Сега като дойде газа от Туркменистан, като започем да правим акумулаторни батерии за Сеул, нещата ще си дойдат на мястото.Не бойте се за утрешния ден, деца!Днешния амен амен мина.

На снимката виждам 46-та сериа. Че те още преди 30 години бяха стари. Казвам 30 защото тогава имах малко вземане-даване с железниците.

На тия антики паметник трябва да им издигнат. Надали има други локомотиви по света които да са служили по дълго.... е освен тия в Индия...

Локомотиви пламват, прасета умират, Фолксфаген не искат да идват, а вече ни обещават поредния нов завод преди избори