”24 часа”: Орешарски подава оставка в четвъртък

Премиерът Пламен Орешарски ще подаде оставката на правителството в четвъртък, съобщи за в. "24 часа" източник от „Позитано”.

Обратно в новината

Коментари - ”24 часа”: Орешарски подава оставка в четвъртък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не вярвам....така му се иска да си остане....и как само му подхожда....министър орещарски...ех мечти....

къде са изкопаемите от контра протеста? Дали ще дойдат в четвъртък? Да се посмеем от сърце.

Парите свършиха - няма контра протест!

Ти добре се спасяваш, макар и осра-мен и от "своите" и от чуждите... Ама Цацарката, дето игра за теб, няма да се махне...

Е, кво спечели, нещастнико? Тези, заради които краде от КТБ и тези, които окраде - всички те ненавиждат! Утре с какъв сурат ще се изправиш, бе леке лакейско, пред младите хора в университета?

лекетата нямат лица имат само дълги лъжливи носове като пинокио,но нашия пинокио е и крадлив,но какво да очакваш от продажен селски цървул,ако има достойни български студенти,то да го посрещнат така,както заслужава,загробилият държават ни.

Жалка история сме това българите . Може би ако нямаше това противопоставяне , което с годините се засили като тайфун - фразата която се повтаряше -вина имат комунистите , може би нямаше да сме на това дередже .Казват прост народ-бедна държава . Май истина, Може ли някои да докаже че е демократ и как , та Вие сте родени в тази система , много пропаганда с една цел - аз да съм добре - това е политическият елит Излизат партии но къде е идеологията им , къде е масата членове - това че си бил член на бКП , внук на партизан а сега къде си - интереса клати феса . Нямам идея от къде сме се пръкнали- май сме стадото овце. Кои купува гласове - негово величество-париите а кои говори пак те , кои краде пак те - вижте Атака, сега бБц на Бареков , даже ни е срам че сме българи- Сидеров се изживяваше в образ като Хитлер , аз ще оправя и какво направи - атака лична марка , пари , Бареков не е по различен. ОРешарски е професионалист с визия ., жалко че именно партиите не го използваха като такъв а беше принуден да работи в екстремални условия за което му се възхищавам. На България за нужни 20 такива професионалисти за да тръгне икономиката ни

Не противопоставяне, ами ще си изгрезем гърлата, за да изтръгнем оттам чуждата хапка, чедо. Затова всеки българин е ВЕЛИК, я!

пак ли избори в Капутистан

НА ТОЗИ ЧОВЕК,КОЙТО ТИ КИЧИШ СЪС ЗВАНИЕТО ИЗРОД НЕ МОЖЕШ ДА ПОЛЕЕШ ВОДА НА МАЛКИЯТ МУ ПРЪСТ!! НИТО ТИ НИТО ДАЖЕ ТВОЯТ БОГ БУДА!! КОЛКО КНИГИ СТЕ НАПИСАПИ ВИЕ И КОЛКО СТЕ ПРОЧЕЛИ??много лесно ще ги преброите , ЖАЛКИ,ЗЛОБНИ И ПРОСТИ ХОРА,,,

8901

Това не го е казал Куклошарски. Това го е казал платен лумпен, облечен с кожух( от норки )пред задния изход на Министерски съвет. Куклошарски фор евър! Куклошарски прото най добрият! Чобака след него!

По-скоро,..''Орешарски ПРОдава оставка..."

Мдаа, зора е в сряда да подлеят вода на Кристалина и да предложат ВИГЕНИН за еврокомисар. До последно ще скапват постигнатото от предишното правителство.

Кога Орешарски е станал премиер и защо!?

БНБ вместо да си посипят главата с пепел, ще излъчват премиер?

Той ще се отърве от нас ,но какъв ще ни натресе Плевнята ,като се има предвид ,че не му пука за хората , а само за Прокопиеви и американските интереси.

В ЧЕТВЪPТЪК ВСИЧИ ПPЕД ПАPЛАМЕНТА ЗА ДА ГИ ИЗПРАТИМ С ЕДНО МОЩНО И СИЛНО УУУУУУУУУУУУУУУУУ.....

...този орех бе...то не беше понеделник...после сряда...сега четвъртък.... ..сякаш гащите му са зашити за премиерския стол...не му се става.. А как да стане като всеки ден си е ..гювеч...2 стотака,кой ти ги дава...ще си съдере задника ако трябва да ги вади някъде като всеки обикновен българин,че може и да не му ги изплатят,било своевременно ,било ако са преведени в ..КТБ... ...."ЕКСПЕРТ" ПО ???? ...ПО "МАРИОНЕТСТВО"...кукла на конци вързани за парашут...

пацо,пацо,паценце,оти пацо седе при тя лумпени бесекрадци та ми те пацо употребя и зафарля,та и студентите сега не искат да те видат камо ли да им преподаваш.пацо пацооо паценце,каде ти е станишко,каде ти е ицо аидуко каде си мушеше у носо а после у газо???оти ми те пацо сасипаа,та да ми одиш не мил и не драг,без колица и без охраница по дунята...

Едно комунистическо мекере, което се нави да прави лява политика за БСП чрез грабеж на банките...

По добре е пожарните да дойдат!

Охвърчалски ,в четвъртъкЪ....

Бойко, и от сега да знаеш, ако някое психо поиска тока да му стане 4лв. на месец внимавай на к'ъв се праиш, че виж какви ги забатачиха аверите комуняги.

Орешарски да си посипе главата с пепел и да стои там докато не отвори специалната банка. За депозити до 20 000 после за 30 000 и така до 196 000 после да се пръждосва.

бсп не са управляващи ,само се правят на такива и от тях ,не зависи НИЩО. ТЕ просто са едни слуги ,...мандалоНОСИТЕЛИ. БИОГРАФИЯТА ИМ СВЪРШИ,НИКОЙ НЕ ГИ Е СВАЛЯЛ ,....ЖИВОТЪТ НАЛАГА ТЯХНОТО СТОПЯВАНЕ ....

Граф Дракула отлита в четвъртък? А дано не реши да чака някой петък, 13-ти....

КРАЙ С БСП ДОТУКА 70 ГОДИНИ СТИГАТ .УВАЖАЕМИ БАБИ И ДЕДОВЦИ СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ НА 5 ОКТОМВРИ

Спаси България - скрий личната карта на баба си в деня на изборите! :)))

и ние не сме с еднакво мислене. Щом сме създали умни деца като вас. Казвам го сериозно.

Да НЕ подава оставка! Няма смисъл вече! Да назначат нов човек с друго име - все същата!

Само като си помисля, че ББ ще се изказва сутрин , обед и вечер по всички медии и ми се повръща. В Северна Корея Вожда Ким по-рядко се изказва от колкото нашият комунист.

Не става въпрос за комунисти или други всички са си оплели кошницата от преди 20 години кой в канада строй градове с инвестиции от тук, кой в германия дворци кой където намери - това няма край, само кукловодите се сменят, всичко се управлява отвън. Така, че имената нямат значение, те са фасадата!

Свиквай!!! И на мен ми е гадно, като се сетя за всички зулуми на червените боклуци. Издържах някакси!!!

Вече няма някакви особенни ценности в банките за ограбване - може и да си ходи...

Браво на "Плана Орешарски"! Не само сполучлив! Не само Експертен! ..но и ЕКСПРЕСЕН - няма и година!

окаже още по експресен ...докъде февруари2015..

Няма такава опасност! бсп се разпада, дпс вече са настрана, волен си е бил камшика....

Абе експресен , експресен ама кабинета на твоя идол Бойко - боклука да не излети за има няма месец след 5 октомври .Глупак

гледай ти да не излетиш пумияр долен

не беше ли Ореха подводница на ББ? Толкова злини причини на милата родна партия, заслужава едно всенародно:"Браво!".

Къде сте червени тролчета нещастни? Май ви спряха финансирането? Вече сте отново безработни и както винаги жалки и долни нещастни човечета.

Обърнахме палачинката. сега пишем хвалебствия за генерал Борисов. Там са парите.

Надявам се да нямаш против да делим парите. Сега пишеме за великия ББ и то не по-зле от теб. Верно, че си с по-голям стаж от мене в четкането на Него, ама и ний сме хора, и ний деца храним.

ДА ТЕ ЕБА В ЕКСПЕРТА!

Орешарски? Нима още е министър-председател, та да подава оставка?

ТУЙ В ПРАВИТЕЛСТВО, В БНБ, В ЦАЦАРАТУРА, СЪД! ПРЕДИ ИМ ВИКАХМЕ КАЛИНКИ,СЕГА-ЕКСПЕРТИ! АБЕ, НЕКАДЪРНИЦИ НАПРАВО ДА ГО КАЖЕМ! НЕКАДЪРНА ДЪРЖАВА С НЕКАДЪРЕН АПАРАТ! ОТ ЧИНОВНИЧКАТА ДО ПРЕМИЕРА!

Пука ми,че ми дреме!

компетентно управление,с новия Дянкови останалите калинки.Тежко на останалите държавни предприятия като оръжейните заводи и БДЖ.Дали имат по някой пръстен хората за продан останал от татово време?

какво има да гледаме? Що сегашните "екперти" не заздравиха БДЖ, оръжейните заводи и т.н., не повишиха приходите им и нямаше да имат пр облем да останат и изкарат мандата си!? Дори, ако са толкова добри щяха без проблем и 2-ри мандат да вземат!? Да, да, ама не... Щото нямат акъл да изкарат и година и половина!

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 2 дена, ..... Ееееех как бързо минаха 405 дена.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА... ......И ей го изтеклa 1 годинкa...... станало лето 2014 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" безславно привършва... Олигарсите натрупали по още няколко милиарда за предстоящите черни дни, куклите им се приготвят за опозиция, а хората в държавата са станали доста по-бедни или нямат достъп до спестяванията си... Червените тролове по форумите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... По телевизоро ТВ7 на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ....Ден 405-и, контрапротестите в подкрепа на кабинета "Орешарски" не спират. За 405-и пореден ден Мишо Шамара, Нина Гергова и група безпартийни членове от БСП изразиха своето задоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови контрапротести в градинката пред НДК. Хората развяваха знамена на Партията. Имаше много пенсионери и роми, дори и партийни активисти... Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

..е не съвсем. Спомням си тАрикатите дето сложили кафе машина, а до нея кутия за помощи за стачкуващите студенти. Мдааа... няма ги вече вувузелите, барабанчетата и голите гърди на студенките от НАТФИЗ. Няма ги и прекрасните танци на пингвина изпълнени от нашата будна студентска младеж. Сега можеш да ги видиш само по сватбените тържества. Няма я и КТБ дето плащала на протестанти да стоят пред дома на вожда "."У Банкя". Има само..... Затишие пред буря!!!

3евзек

Затова го има темплейта от Позитано, който си позволих да редактирам и да пускам всеки ден.

Закъснял си с прегледа при психиатъра.

Иван Костов иска да влезе в управлението през задния двор - Калин Хрлистов и Гаврийски. И двамата са много, ама много негови хора. Особено Калин Христов - когото може да манипулира както си иска. А Калин е яко свързан, вътре в далаверата на управата на БНБ!!! доста е черпен и то не малко...

Глупак знаеш ли кой е Гаврийски,знаеш ли кой е баща му професор Гаврийски-международно признат,знаеш ли ,че името му е изписано на университета в Германия,знаеш ли коя е баба му ,знаеш ли,че в първите години след 1900 година се е върнала в България от университетите на Западна Европа .Въобще знаеш ли нещо за тази фамилия.Син ,червен,пинбян- нямаш гънки на мозъка.Гаврийски просто е експерт.

ай стига си го хвалил, нагледахме се на експерти

"Пламен Орешарски е най-силната кандидатура на министър-председател, смята лидерът на БСП Сергей Станишев. Според него, Орешарски е рационален и отговорен политик, който има силни управленски качества и визия" 31.03.2013 г. Не измина и година и половина от тогава и кво стана бе, съсел? Що така не щете вече "рационалния" политик да ни управлява? Ааа, забравих! Ти се покри в Брюксел и изявления не даваш!?

негодяй се мръщи!

Време е ...Да развалят СЕДЕНКАТА ...

ПуЛУЖЕНИЕТу ,в БЪЛГАРИЯ.....ИЕ: Най-големият проблем е че ,...в Бг всичко е политизирано ,и има НАЗНАЧЕНИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ''КАДРИ''. А в политиката ,МОРАЛ И ПРАВИЛА НЯМА. РЕЗУЛТАТЪТ Е НА ЛИЦЕ,...НЯМА КУЛТУРА В ПОЛИТИКАТА ,НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО ,КАКТО И СРЕД УПРАВНИЦИ И ДЪРЖ.ЧИНОВНИЦИ . НЯМА ДЪРЖАВНОСТ ,НЯМА И ДЪРЖАВА ...... ОРЕШАРСКИ Е КУКЛА НА КОНЦИ ,ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ ,БЕЗ ПРАВО НА ----СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.. За 26г.,само един управлява ,името му е ---''КОЙ''? А зад ''КОЙ'',стои СУЛТАН-ДОГАН ,от ДС... СЪСЕЛИТЕ ОТ бсп ,СА МУ СЛУГИ,ПОДЛОГИ,ИЗТРИВАЛКИ --- Само със 6% ,Доган /ДПС/раздават баницата в ЧУЖДА ДЪРЖАВА ,А СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ---93 %,СА НА КОЛЕНЕ... ПОЛИТИКАТА НИ Е МРЪСНА ,ЗАТОВА И ДЪРЖАВАТА НИ Е ОЩЕ ПО-МРЪСНА....

Защо чака досега? Уж да оправиш банката. Е, оправи я. Видяхме. Айде бегай.

ВСИЧКИ НАШИ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ ПОДПИСАХА ДОГОВОРИТЕ С ДЪРЖАВАТА ЗА БЛИЗКИТЕ 5Г. И СЕГА СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СДАДЕМ ВЛАСТТА !!!!Ха-ха тежко на тези ,които дойдат , ние сме непоклатими и ще ви съсипем ! Да живее БСП-майчица хранилница !Майната и на държавата ...!

Ако съм на ГЕРБ няма да вляза в парламента и ще оставя "експертите" на олигархски да ги видя каква ще я свършат до Коледа - как смятат да изпълнят държавния бюджет, как смятат да преодолеят кризата с КТБ, как ще "открият" ако не 250 хил., то "поне" 50-60 хил. нови работни места и т.н.... Остави ги Бойко да се гърчат като ч.рвеи до Коледа и ще спечелиш мнозинство на изборите! Сега само се опитват да заметат следите и да избягат от отговорност и след това лицемерно да се оправдават с теб!? А къде са сега местан и съсела да ни обяснат колко "велик експерт" е олигархски...

Няма какво да се злорадства,защото власта няма да се гърчи,а ще лапне още повече за себе си до края на годината. Гърчавият ще е електората

В четвъртк ще се разтурва седенката!

Аре бегай фейлър да те е... у експерта

А бе този специален надзор от къв чеп ми е блокирал сметката. И ми е турил лихва средната за страната. Отпушете сметките на нормалните вложители от гаранционния фонд за да си ги турим при условия които ние преценим. Нали сме пазарна икономика ай стига простотии. Другите казуси си ги мъдрете от 3 до 6 месеца щом не са ви ясни.

Твърде късно от плужека.

Тамън на време.

Няма месец година 2015 година ли ще дава оставвка,да каэва

Калин христов не го познавам но Гаврийски каквато каша забърка по-добре е него да оправят в панделата вместо той да оправя България.Видяхме го колко може.Той сигурно може повече, но зависимостта му не позволява и за това трябва да изчезне от всякъкъв публичен живот!

Каква зависимост?

На извънредните избори, нашия кандидат за министър председател е Орешарски.

Ти още танкове взривяваш май.

Вашия изповедник за отвъдното е отец Иван