Пижака за схемата с крадени коли в съда: Обвинението е роман, написан от двама полицаи

55-годишният Стоян Атанасов предупреди съда, че ще си търси правата, ако отново лежи в затвора без доказателства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия много нагли, явно си мислят, че имат чадър. Ама...

Ако го хванеш на място и още не е откраднал колата ти но вече е зад волана.Законно било човека само да се е уплашил че ще завали дъжд и само се е скрил,Не подлежи на санкция,,Кои пише законите и кои е виновен кажете вие.,,

Значи Пижака - читател. А нещо да напишете за Пендака? Да не би той да е писател?

МВР продължава да се прави на разсеяно и "разследва" за полицаите, които са били в схемата. А фактът, че подобен нагъл изрод е оставян с години да вилнее говори и за политическо/властово покровителство. Що за нация и народ сме да търпим това с години и принуждаваме свестните хора да емигрират, за да безчинстват подобни изроди ... А в Бургас и въобще по цялото ни Черноморие това е правило и всичко е оставено на политико-властова-престъпна симбиоза. Защо си го причиняваме, та тези боклуци могат да се изчистят за няколко месеца

Пичака

Така да мразя автокрадците … мамицата им мръсна , да горят в Ада - как не застреляха някой скоро

Явно тия мошенци КРАДАТ от България и ПРОДАВАТ коли, на арабите !!! Предатели и Мошеници !!!

??? А и не забелязвате ли че тука има със сигурност замесени ченгели… ако не го забелязвате значи верно в България са останали най малоумните българи

"Адвокатът на 34-годишния Николай Найденов - Димо Гочев, пък твърди, че четиримата обвиняеми дори не се познават.". Ама вЕрно ли бе? При условие, че двама от тях са братя?! Такава глупост може да бъде измислена само от адвокат, който от своя страна не познава баща си.

как са внесени колите от чужбина в Бг. В чужбина действа другата част от бандата тоест истинската мафия. Това е огромен мафиотски бизнес в чужбина, тези са само пласьори.

така ще стане. Пак ще е сух, а и ще съди държавата. А навремето като застраховаш колата /не, че ВИС/СИК не бяха катили/ поне знаеш, че автоджамбаза-шанаджия ще му чупят ръцете или ако прекали в Панчаревско езеро ще плува. С престъпниците се оправят само престъпници.

Като се замисли човек ,излиза ,че си плащал застраховка на едни мафиоти ,за да ти пазят колата /имуществото от други такива ! Американците не знам дали ще настигнем ,но италианската мафия май ни лапа пушека.

как са внесени колите от чужбина в Бг. В чужбина действа другата част от бандата тоест истинската мафия. Това е огромен мафиотски бизнес в чужбина, тези са само пласьори.

все пак не се намира в Пхенян, а в европейска и натовска София

Пижака е готов за транспортен министър или поне шеф на автомобилната администрация. От ПП, разбира се ;-)

С марка боко е, колкото и да не ти се иска. Там са тъпунгерите като теб.

Не съм сигурен за "марката Боко", а и те не би бил сигурен, ако беше прочел по-внимателно статията. Активни са от 2020 г., точно когато мафията започна да финансира протестите срещу Борисов и да клати правителството. В момента в който правителството на Борисов вече не беше ва власт, всички мутри, мутрички и пишман мутри надигнаха глава и се захванаха пак със старите си занаяти от времето на Станишев, Тройната коалиция, Виденов, Луканов. Организираната престъпност в България е създадена и покровителствана от БКП (БСП) и винаги става особено силна и активна, щом БСП влезе във властта. Сега, ясно е, че имаш пилешки интелектуален потенциал, но дори и пиле би се сетило да сравни датите и да не се излага с писане на глупости.

Малко е стар, но иначе запазен, ще разнообрази програмата.

Нагла престъпна сган! Това е резултатът от 30 годишните реформи на соросидната и американска сган, която е превзела България! Колкото повече търпим грантаджиите, толкова по-зле ще става!

Това е почерка на азия, не на запада, малоумна кремълска утайко.

Поддерживающая Канцелария - Росподка