17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като дружиш с подобни отрепки и такива работи стават. Интересно ми е жертвата дали е познайник на полицията.

Егати приятелите...

Поредната свада на тема Ваксъри или антиваксъри.Дъртия пиян ваксър е заклал антиваксъра за да не се мъчи при ковид

Бе верно се изтъркахте. Ставате и лягате с тази тема за ваксините. Това някаква обсесия. Като искаш си слагаш, като не искаш не слагаш.

"Убиецът и жертвата са били приятели...." Такъв вариант за "ПРИЯТЕЛСТВО" между убиец и жертва го има само в България! Все пак географски ние сме си в Ориента...

Веднага да се назначи комисия за разследване на случая, която ще има за цел да установи дали извършителят и жертвата са имали завършен ваксинационен курс, да се удостовери, дали двамата са имали зелев сертификат. Комисията също така да установи дали извършителят и жертвата са имали разрешително за употреба на алкохол. Независимо от резултатите на разследването на извършителя да му бъде наложена карантина след поставянето на допълнителна бустерна доза.

Оскотяват от пиене

Горския човек 9пъти да го съдят и осъждат. На по 3дни сигурно, щото ако беше на по няколко години щеше да е на топло. Основателно е бил гневен човекът. Айде сега направо го пуснете по живо по здраво, не му губете времето да го съдиите.

Ами и аз това казвам. Не го мъчете, пуснете го веднага, до кога ще го тормозите тенденциозно. Той права няма ли? Даже, в знак на приятелсттво, седнете, изпийте по една дамаджана уиски и бъчонка водка. Да скрепите приятелството. Та да настъпи мир.

Няма букви, няма имена, няма възраст... може да се направи обосновано предположение, че става дума за индобългари.

за гадни мангусти!!!

Бил ли е Ваксиниран? А жертвата? Имали ли са Зелен Сертификат а ?

Па те са си къркали у коптора в махалата бе. Къв сертификат, къв бандерол, ква ваксина?

Ако не друго - били са дезинфекцирани със спирт.