17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от ваксини, алкохол, украински наркотици и фалшиви новини. И една проста путка, която се мисли за голяма работа

че не имало ракети на тази бензиностанция!

Условно и да си ходи. Нали така е в България? Или бъркам?

А бе до кога с такива идиоти,като тая…Кога ще се оправи Бълагария…Добре,че не е убила някой.

Да я тошкат докато изтрезнее !!!

......"съобщи говорителят на Областна дирекция на МВР...."...... И след това някъде се появява "Рандева"....!?!?!? Чалева....много си "чалната".....и сигурно си учила журналистика ....!?!?

Това шестокласник щеше да го напише по добре

Тва е една проста наркоманка от Меден Рудник,мн голям лееш хахахахс

БМВ на главния мозък. Не се лекува!

Ашколсун, жено. Машаллах.

Поредната самозабравила се простакеса. Директно в панделката по бързата процедура за такива. Жалко, че има прекалено много от тези в страната ни.

Че то Аз ако не пия , Не карам ве За бело пари нема но виж амфетки яко.. Пичета се кефят Яко

Яко

Браво на жената! Взимайте пример

така сме свикнали пияните да са само мъже

Циганите са виновни. Наш Ганю не е такъв, те циганите са.

Боклук, сган, да беше се обила.

И селянки

Прибирала се е към Меден Рудник, ама то на толкова промили всички кръгови са еднакви...

Тая я взимам за жена веднага! :) На 2 промила и кара... Значи хем ще си пийва с мен, хем след това ще има сили да измие чиниите и после в леглото :)))

Мъдра мисъл от Северозапада /оти нали сме най-прости у Булгаристан/, отнасяща се до умнокрасивите от просперитетна южна България ..... ГЕЙ БОКСЬОР, НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР - нЕма.

Обяснява и защо си кретен!

Поне да се беше утрепала

Сега на тия скъпите джипове със скъпите застраховки с пияните шофьорки със скъпото трошене на инфраструктура целокупния народ им плаща премията по застраховка гражданска отговорност.

Не мисля, че застраховката е валидна , ако си шофирал пиян.

папагал , хал хабер си нямаш ама държиш да покажеш колко си прост. 1/ гражданската отговорност е задължителна и е за да покрива щети (ако си виновен) по другият обект (МПС или имущество). В случая собствениците на билборда (имуществото) ще заведат щета при застрахователя,където виновното МПС има полица Г.О . Ще им се изплати обезщетение,а после застрахователя ще предяви регрес иск към водача ( това се прави ако е пиян,дрогиран,напуснал произшествието и съответно неизпробван и ако е без валидно СУМПС ). 2/ ако МПС е със КАСКО - в случая то не важи,защото водача е пиян при всички положения водача го чакат тежки дни , доста пари ще заминат под формата на глоби и обезщетения , ремонта - пак от джоба ( ама то МПС май клони в случая към ТОТАЛ)

Абе като знам колко неща в тази държава се вършат под масата много се съмнявам дали това произшествие ще мине по процедурата която казваш. Нищо не им пречи да го минат при "познат" застраховател и да точат, точат кото има там за точене.

Браво че си направи труда да ги напишеш нещата.

Искала е да помогне цените да “паднат”… ама уви! :)

Нощес е била на бар в Бургас, а сутринта е бързала за рецепцията на хотел в Слънчака, на който собственик е чукачът и, известна мутра в региона. Всичко щч ае размине тихо и кротко, а тази, кочто е предоставила снимковия материал ще я еват в га..!

Баварецът е стар и гърчав, ама пък и шофьорката не е първа младост !

Ама пък дъртия и е подарил баварец !

2.25 промила алкохол и БМВ. Егати пачата.

Не е случила на мъж и е почнала да гаси. Но не стига акъла да не се качва на автомобил, че дранголника е близо.

Мъжки историии

"Рандева" - вероятно, е "говорителят на Областната дирекция на МВР-Бургас". А коя е Чалева - всички си знаем ...

Малък мозък плюс алкахо убииствена комбинация

Мъжът и я е сдрал от бой сигурно...

Разсипан град с видиотени хора!

а в Монтана знаеш ли какво е

Не ме интересува какво е там! Живея в Бургас :)

За Монтана не знам, ама ела да видиш във Видин как е! Особено сутрин… един трезвен няма по улиците, а по нощоте яко гонки по улиците на града и естествено полиция НЯМА!

Пияни и надрусани шофьори са доста често срещано явление, докато полицаите се крият снимат за висока скорост на места, където няма предпоставка за ПТП, още много жертви ще има по пътя. Вместо да си спят в колите и да пълнят хазната с такива безсмислени действия, могат да патрулират из градовете и селата, да проверяват дали колите са изрядни на повечето хора, могат да наблюдават местата, където има предпоставки за ПТП и това ще доведе до някакъв резултат (поне аз така мисля).

Ама нямат желание! Но са много добри в протестите!

Има хора където работят за къде къде по-малко пари и работят повече часове, но те не се оплакват. Прекаляват вече с тези техни искания, не може да ревеш за хиляди левове, за да седиш в колата си и да пиеш кафе по време на смяна. Вземат и подкупи, рано се пенсионират, какво повече искат?

Към дремещите по патрулките! Ако не си разбрал от поста да ти кажа в прав текст: плондероте от полицията не са ми комири :)

Урод веднага,да я Обесят на Мегдана

Бая трябва да се е наквасила за 2.25 промила.

Еманципация сър!