Пияна, дрогирана и без книжка шофьорка с БМВ блъсна 3 коли в Шумен, а след това избяга

28-годишната водачка е седнала зад волана, докато е в срок на принудителна административна мярка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрогирана и разпрана путка

докато не започнат да арестуват депутати за гласувани калпави закони, няма да се оправи тази държава

В България жена много рядко може да влезе в затвора, независимо от провинението. Защо в такъв случай девойката от случката да спазва закона?

Я се разходи до Сливен!

на всеки се случва.

На такива трябва да се отнеме книжката доживот и да не може повече да кара кола!!! Ако го направи - затвор! На всички, които злоупотребяват с алкохол, дрога и карат без книжки!

ще се оправи (може би), ако я осъдят на бой, е@ане, класическа музика, тесни обувки и солена риба без вода всеки ден в продължение на 6 месеца минимум. И като й кажат, че следващият път ще е година, да видим.

Евалата на момето! Има пълна градация. Хващат я с около един промил, взимат и книжката за една година и след по-малко от шест месеца я хващат с почти два промила + дрога. Явно мерките доста са я стреснали. Ся понеже има и акция и всичко е ОК. Само дето ми е прелюбопитно такива нарушители какво ги правят в тоя прочут ЙевросъЙуз?!? Ама карай - много по- важно е да приемем еврото отколкото добрите европейски практики. Бай Ганьо никога нема да умре!

2022-07-22 19:56:57 Какви деца ще възпита тази кака? (нерегистриран) не знаем цигарамагаратактико! на тази кака ти си ѝ турската баба... хахахааа... пусси, турската, неграмотна пача! па се осра! "И колко би се срамувал от мен ако съм кретен, ако съм пиян, ако лягам с п ички за една вечер, ако ходя с разпрани дънки в магазина." ако си лягах с пички за една вечер това зависеше единствено от тях и тяхното желание за това. а съдрани дънки не се продаваха дори в кореком. сами си ги съдирахме с химикалка и милицията не ни обръщаше внимание, чото нямахме вида ти на неграмотен, турски, педераски клептоман, който щеше да е манипулаторката на форумите. "демократичните" форуми на диктатурата на тъпоъгълните психопати от лгбт извратеняците... Природата с нас Бог с нас

Гледам често уж прилични млади хора родители с деца. Татуирани обаче. И си задавам въпроса какви деца възпитават? С какви очи и авторитет ще застанеш пред детето си татуиран с брутални черепи или дяволски знаци и отровни цветя? Кръстили децата си със западни имена-Джералдин, Итън, Розмари, Бианка, Стивън, Ванеса, Джеймс. Дядо ми прост човек овчар, с 4-ти клас образование боготвореше книгите, науката, образованието. Четеше, купуваше книги, отнасяше се с тях с благоговение. Научи ме да смятам и чета още като бях на 4-5 годишна възраст. Обсъждахме картинките, показваше ми на картата държавите, кое е север, кое е юг. Родителите ми бяха учители. Скромни, работливи хора с морал, с доброта. Така са ми вменили усещане за приличие и дълг към света, че като видя тату студио първо за дядо се сещам. И колко би се срамувал от мен ако съм кретен, ако съм пиян, ако лягам с п ички за една вечер, ако ходя с разпрани дънки в магазина. В къщи се говореше за Ботев, за Левски, за писатели, поети, за Освобождението. Сигурен съм че не е и подозирал че има "различни"; в онзи свят на приличие нямаше място за падение. Ако тази жена беше изолиран случай да кажеш ми голяма работа, хора всякакви. Въпросът е че всички млади хора са без корени. И затова съхнат. България е едно изсъхнало дърво. Защото няма корени.

сорос, ротшилд, азб, отворено за пари откъм гъза общество, прокопиев, черепа, луканов (от гроба) се радват на бъдещето, което ни създадоха, чрез медиината си пропаганда, подкупни политици, съд, прокуратура, лекаратура... и сега да не изброявам всички твари, които се продадоха за инфлационна, ланска шума. Природата с нас Бог с нас

това поколение и онова, което следва са изгубените поколения на педераските "ценности", "демокрацията", "толерантността", лгбт диктатурата на психопатите и надрусаните "гласоподаватели". но това бе и целта! вие сами удавихте бъдещето си във фекалиите на онез, чиято единствена цел в живота е да станат богати, известни, любими посерковци на всяка цена. дори помиярката не е пропуснала да ми отпраска минушчето си, с което доказва, че ме следва, като пинчер, който подлайва безгласно,... Природата с нас Бог с нас

От ваксината е

Минимум 6 месеца ефективно в затвора

не в затвора, а обществено полезен труд на места, където да се вижда, че работи за обществото. Природата с нас Бог с нас

напоследък и аз чета често-често за пандемията да се кара автомобил пиян и дрогиран. тук не мога да кажа управлява автомобил. и се питам кое е първопричината, аиме алкохола ли те кара да се надрусаш, или като се надрусащ те кара на алкохол, а може би има и някаква скрита, трета първопричина. и дали тази трета първопричина не е чувството за безнаказаност. нали е "демокрация" и всеки може да прави, каквото си ще. има само страх от неносене на маски, седене по изкъртени пейки по парковете и небустериране с 15-та поред за този месец "вакцина". всъщост, за да приемеш "ценностите" на лгбт "толеранзната" хунта по върховете на властите по всички ек, ес и еп кълбета, наистина трябва да си надрусан и... носител на лумбагови изблици на развеселение... кхъм. и все пак не я съдете строго, защото през целия си животец, тя не е друг пример, на когото да подражава. отворете която и да е медия и ще видите и може би осъзнаете, че на практика това е една геройска постъпка. повлияна от инфкуенсърството на "ценностите". силикон, друсане и джендър вселена, все пак това е реалността за тях. а ние сме измислените, които пречат да се доразвиват в деградайията си. Природата с нас Бог с нас

Родители..,,,, как 28 годишните ви дъщерички карат БМВ та, как ги възпитавахте , да пият и се друсат вместо да имат желание за семейсто и поколение. Но не вие а други невинни плащат за това.

28 годишна пъстарма "дъщеричка" била, па и още от родителите ѝ търсиш отговорност за постъпките ѝ..Тебе кво очакваш стане на 48 и още ли мама и тате да и дундуркат и да им казват какво да правят на тия дъщъречки и синчета

Уточнявайте бе цървули,да не е циганка.Нали има свобода на словото! Или напишете българката Пенка В. и т.н

Тази не бива да живее където има хора. Потенциална убийца.

Тази е за в зоопарка. В клетките при приматите.

Ще я изкъртя от бой. До като се насере. Мамицата им боклуци дрогирани. На 28 и вече Парцал. Ще я разцепя.

Ристе, най- много да си разцепиш кратуната след полета на ракията дето ти дава крила. Аман от разцепвачи, разбивачи , раздаващи правосъдие от дивана, докато жена им им дудне за захвърлените чорапи по пода..

Това е всеки ден. Дебили от демократичната реколта сядат зад волана не само пияни и дрогирани, ами и без книжка... Висша наглост и липса на чъвство за вина. Такива само куршум ги превъзпитава. Тоягата е безсилна, тя вразумява всеки, с наченки на нещо човешко, на поне малко съвест и ценностна система. Това тук са истински дебили, на които от нищо и от никой не им пука. Те само вредят на обществото. Затова и куршумът е единственото решение, което и ще спаси сума ти човешки животи...

Всеки 3-ти инцидент по пътищата е с участието на автомобил БМВ. Тази марка коли ги купуват по шантавите, откачени и неразумни хора, тоест такива с малко мозък в главата. Другият проблем е, че тези бегачки кат им се натисне газта по яко почват да въртят задника, занасят, завъртват се и водача губи контрол. Трябва да им се гали педала, ама как да галиш педал на ракета?

В Сливенския затвор, южното крило при леля Здравка. Жената е строга, но справедлива!

Тойота Версо :-)

Напиват ги, после ги еват. Кат са пияни, хем сами се разсъбличат, хем реват като магарета. Жена е това, вие кво очаквате да направи, нещо умно, разумно ли? Сегашните жени са от кол и въже събрани само баклуци. Една свястна няма. Те затва е пълно с момчета, които не искат да се женят, щот, накъдето и да се обърнат само развратени, пияни, лигави кифли и пачаври виждат.

Напротив, повечето са свестни и затова и не влизат по новините. А явно и теб те избягват, поради една или друга причина.

Съвременния идеал за жена-дрогирана и пияна.... На 28 години?!

Може да се отбележи,че жените твърдо настигат,даже започват и да изпреварват мъжете в всякакъв вид просташки изяви

Това е част от Феминистката Глобо-Хомо Революция.

Абе какво е това чудо бе,имам чуството вече че всеки втори шофьор е пиян и дрогиран.Решението е да монтират сензор,който автоматично да изключва двигателя на автомобиа,ако вътре седне пиян или дрогиран

Има такива устройства.В БГ никога няма да ги въведат щото половината "началници" нема да могат да карат. Съгласен съм,че тази държава трябва да се основе наново.

Всеки трети наркоман. Деградацията на демокрацията. Берете плодовете на ценностите на евроатлантика наивници

Абе на вас селяндурите русофили все демокрацията ви е виновна. Така и не разбрахте какво е демокрация и от къде идва. Виж дали такива неща се случват в Гърция. След 45 години промивка няма ка в България да има демокрация. В момента всичко е свободия и корупция…

Сельо и в твоята матушка ПРоссия ако знаеш колко много наркомани има. Порови се малко в нета, прочети и се образовай. И там ли демокрацията е виновна??? На вас комунистите все някой друг е виновен. Днес синът на агент Димитър хванат пиян и дрогиран. Нещо по темата???

ти остави наркоманите в пРоссия , ами алкохолиците ? Или те са дисциплинирани и кротко си запиват вкъщи и не се качват на Жигулито / Москвича , ами най-много да утрепят от бой Маша / Татяна ей така,за норматив. Но сигурно пак евроатлантизма и демокрацията ще са виновни :)))

Интересно, защо се акцентира на БМВ…..никога не съм виждал да се прави с Хюндай, Киа, Хонда и т.н.

Тая шуменска пачавра, ако беше ударила моята кола, я намирам и ще и направя главата като телевизор. Бой, бой, до като повърнеш и алкохол, и наркотици. Ще го смажа тоя боклук.

Наскоро изродът, който с разцепен автомобил, уби две момичета имаше над 50 нарушения ..... ехеее твоите само две още!!!

Какво туй чудо? Да не е от ваксината? :))))))

Същата неизлечима болест като твоята - олигофрения

В провинцията, пиеш, дрогираш се, убиваш, разфасоваш съпругата си и вземаш 2 годи условна...

... А виж ,в столицата съвсем ,ама съвсем не е така ! Там всички са "...с възпитание на Гьоте..."

Последните инциденти и акции на кат, доказват на практика колко нищо не са правили в продължение на години, и полиция, и кат, и прокуратура, и съд. За съжаление снимайки с любимите на кат камери за превишена скорост, няма как да хванеш, пияни, дрогирани и шофьори без книжка. Оказва се обаче, пътищата ни изобилстват с такива шофьори. Нещо повече, то е пълно с рецидивисти с пълен комплект нарушения зад волана. Те не са само пияни, а и дрогирани, и без книжки. Аз си мислех, че тези които карат без фарове са голям проблем, а то, те са направо ангелчета.

Тия хора изведнъж се наговориха и започнаха да пия, да се дрогират и да карат ли? Всеки по 4 новини за катастрофи с пияни и дрогирани и без книжки. Преди Семерджиев нямаше катастрофи? Кво става?

Журналисти, сър.

Неуправляем народ -мърша!

Днес станах свидетел как жена с джип излезе от паркинг с мръсна газ на булевард, пресичайки пешеходен тротоар без да се огледа или намали. Нямаше никаква видимост и по чист късмет нямаше хора на тротоара в този момент. Минути по-късно друга жена с видимо скъп пикап направи обратен на натоварения булевард царица Йоанна, не на свветофара, а проста така на булеварда. Добре че колите в насрещното успяха да набият спирачки.

В последните години простите кифли станаха неимоверно много, просто такива ги отглеждат също простите им родители. А проста кифла зад волана,дори и да не е пияна и дрогирана, е опасна колкото луд с картечница

Тия бате само тояга на голо ги оправя! В Америка хората лазят и спазват правилника! Щото,ако кривнат малко 150/200$ минимум ще им бръкнат в джоба. В нашата България,ако се глобяват на момента и то солено,тогава може да има някакъв напредък!

Я, бъдещата жена на Семерджиев!

Време и е за затвор, преди някой да загине! Шеф Токиев постъпи мъжки и си понесе последствията, а при тази дори е по-тежко.

Мъжки.Никой не го е питал иска или не в затвора.Пияндето можеше да убие някой.Колко трябва да си неадекватен за да караш така.

Така имам предвид по джанти

А не са го питали. 100 % са му предложили да се откупи като яворчето.

Много правилно, постъпи както трябва да се постъпва, с неговите финасови възможности, мислиш ли, че щеше да влезне в затвора??? Той си призна , не мота системата с излишни разходи за експертизи и отлагания и прочие / справка всички , които погубиха животи и още не са осъдени, камо ли да са пребивавали в затвора/ . Отиди на 10 дела за ПТП с жертви при употреба на алкохол и дрога и ще разбереш , че всъщност те никога не са пили, камо ли да се дрогират , ползвали са пасти за зъби, низвестен им дал някаква течност, ползват по медицински причини и тн... Така че, човек който си е признал, публично се е извинил / признал проблема си с алкохола/, не е бавил съдебната система и е приел наказанието, без дори да е извършил ПТП, мисля че е постъпил мъжки.

Проблемът почва още от детството. Гледат, че пиянството се приема за нещо нормално и е логично да тръгнат по същия път. Който има късмет жули за кеф и горе долу си знае мярката, а ако попрекали обикновено не е страшно. Който няма късмет заболява от алкохолизъм и после е много много трудно изобщо да осъзнаеш, че имаш нужда от помощ и лечение.

Шумен си е Шумен, град на неограничени възможности!