17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ауди А 80"?!?! Това да не е някакъв супер последен модел, за който даже и от WAG не знаят още, че съществува?

Хахаха Значи според писача на тая некадърност дето я четох близките на пияндурника бягали след него , щото той бяга нали, и викали : братчед спри бе стига си бягал от полицаите , хванали го и заедно с другия оцелелия полицай са го завели в районното. Скоро такива тъпизми не бях чел и даже ми липсваха от няколко дни. Нито става ясно какви са тия близки , брат ли , сестра ли, майка му ли го е гонила... . И чий близки - на бягащия или на полицая дето паднал и се наранил. Драскач олигофрен.

Към управляващите: Моля, крайно време е да приемете закон, всеки шофьор, хванат да кара пиян, да му се отнеме книжката до живот!!! Колко хора още ще трябва да загинат, за да стигнете до това решение?

Ще карат без книжка ... и ? Докато няма ефективен затвор - няма да се оправят нещата ...

Пак като не го е ....

защо ме изтрихте кварталните пияници ли защитавате ами че те се качват и си карат коли и дори служебни коли и ученически бусове след като са пили бира

Държавата е слаба.Закона пази такива пияни шофьори.Те си правят каквото поискат. Всичко поп защитата в съдебната система вече се крепи на добър адвокат. Отделно, че по телевизията се дава някаква частична гласност на тези случай!!! А те с всеки изминат ден зачестяват. Този шрапнел можеше да ни убие на пътя, нашите деца и близки. Добре е да се доведат руски и американски полицай, който да действат по националното си законодателство!?

Те са толкова кекави 90% от бг служителите на реда, че като нищо сами се очистват при едно падане...жалка картинка..

Защо агресивния шофьор не е "ошамарен"? Имаме сериозно ранен служител на реда и живота му е бил изложен на опасност... Ако знаете ОМОН(руските специални служби), как ги задържат такива.....ехее кога ще стигнем? За САЩ изобщо не сравнявам, там направо ги стрелят такива.

А тук полицаят ще трябва да се извини за причиненото му неудобство. Толкова са му правата, защитени от държавата.