Коментари - Пиян придружител на починал нападна спешен екип в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги пак циганин,какво да се прави,културни особености !

1. Безплатна медицинска помощ , включително и спешна, трябва да се оказва само на здравно осигурени лица! Всеки, който НЕ внася здравни осигуровки, трябва да заплаща медицинското обслужване, включително и в спешните кабинети. Аз НЕ желая да плащам заради него! Здравно НЕ осигурен пациент, обслужен в болнично заведение, включително и в Бърза помощ или Спешно отделение, трябва да получи фактура за цената на услугата, която да заплати на касата на болницата. След 19 часа, мангалите на тумби атакуват "Спешна помощ", за проблеми, които трябва да се решават от личният лекар. Ама те нямат лични лекари. Където и да отидат, при който и да е лекар, трябва да си платят.Затова - юруш към спешното, щото там е безплатно! 2. Човек, нападнал медицински екип по време на изпълнение на служебните си задължения, трябва да бъде лишен от държавно медицинско обслужване.Достатъчно много частни мед.заведения има.Да се оправя там.

Ти и аз НЕ желаем, но парите от данъците НИ се управляват от национални предатели избрани с циганските гласове!!!

Защо е тази мъка при опита за съставяне на смислен и граматически правилен разказ? Защо за действия станали последователно и по едно и също време в миналото се използват три глаголни времена?

Защото, Байо, те толкова могат, горките.....

гледах клипа няколко пъти. Охранителя действа неадекватно, още при тръгването на мангала се вижда че той отива на караманела. Тогава охранителя трябваше да го светна в два тупаника и директно на земята.

"Охранителя" е 68 годишен дятка, какво очакваш да направи? Директорите и като цяло управата на болницата са некадърници.

дяТТТТТТка, хайде на училище....дяТТТТО ли казва???? егати неграмотниците в булгаристан на доган.......иначе акъл даваш....ходи да уплавляваш ти...с тази неграмотност всичко ще управиш

Като те гледам ти пък колко си грамотен и как всичко ще „Управиш“...

Циганската престъпност расте с всеки изминал ден. Нито Гешев, нито Гешевица ще оправят нещата. Българите трябва да вземат нещата в свои ръце. Иначе сме загубени!

Напъваме се да живеем в демокрация, при положение, че огромна част на обществото ни е маргинализирано или лумпенизирано и нищо друго, освен тотален терор спрямо него, не може да го накара да спазва правила. Ако преди 35 години този "гражданин" беше пробвал да направи това, първо щеше да отнесе боя в болницата, после щяха да го смелят в управлението и накрая щеше да "чука камъни" поне 5 години. И всичките му "събратя" щяха да знаят, че в същата ситуация, ще им се случи същото. Без изключение. Ама на нас проблемите ни били други. Херо Мустафа и чиновниците от ЕС ни ги свеждат. Кой както иска да ме разбира.

Ами докторчвто защо се е намесил в чужд спор?

защото помага на колега и това е естествена човешка реакция, льохман прост. Утре него могат на нападнат и кой ще му помогне?!?!?

Ти защо не завърши за "докторче" малоумник.

Какъв спор? Малоумник!

"Въпреки съмненията, че е починал, санитар се опитва да извади човека." Добре де, "редактор" Брандийски, ако санитарят беше сигурен, че човекът е починал, какво трябваше да направи? Да каже на братята: "тоя не е вече за нас, карайте го на гробищата и го хвърлете в трапа" ли? Тази статия е сериозен кандидат за наградата "чист журнализъм", дето си я организирате вие самите в Дира.

ги гони,освен да трият и да баннват ,друго не могат. А,да забравих ,да правят свирки на Винету също...

Подчовеци не трябва да се лекуват от човеци ! Да им се забрани достъпа до здравната система и да си ходят да се лекуват при шамани !

Неуважението към лекарите има своя база, но не трябва да се проявява, защото все по- малко хора ще искат да стават лекари и тогава циганите, които основно нападат хората ще мрат като мишки. Българинът беше жестоко наведен от комунистите, които създадоха самочувствие у циганите и сега няма кой да се защитава при подобни нападения.

придружителя е бил пиян. съмбяам се обаче, че е придружавал починал! придружавал е болния си приятел или роднина. как всеки от вас които заплюгте човека ще се почувства? отиваш с болния си приятел в болница, оставяш го, приемат го след 2 часа някой излиза и ти казва : аа, той беше починал твоя приятел!

Спешна истинска охрана за болници и училища! Иначе ще си сричате и лекувате сами.

Оставайте ги да мрът скапаните цигани!

Ромеи?

Аааа ньо фе.

Държанието им предизвиква пациенти и придружители да ги поотупат

ей тва е играта - лекарите и учителите в държавата редовно бити а главния прокурор супермен , чудна картинка!

уфффф,че си умен.......

ах мама ти да таковам безполезна мършо циганска от видеото. яла ми яла да ти кажа как се бие лекар. ше те направя ханъма тебе палав циганин с жълта секси блузка и ше ми родиш деца. и оплаквай се после от расизъм ама няма да можеш защото аз съм турчин и тея не ни минават на нас

УДРИИИ !!! А ТАКА! ! ! ДАВАЙ СМЕЛО! ! !

Отде таз голяма "любов" към вас? Българина би трябвало да мрази турците, по исторически най-вече причини... Ама тез турци, да им го натаковам, те пък бачкат и не крадат като вас, па и другите малцинства в БГ, и на тях да им го натаковам, и те бачкат и не крадат като вас, да му е..а майката... Само вие, вашия долен и до немай и къде толериран етнос, си позволявате да дерибействате на гърба на тая държава! Еми, българите ви ненавиждат точно за това! И няма да е далеч деня, в който чашата ще прелее и ще го ядете големия..

Лекарят го побутна добре, но защо не повтори, като той знае как този втори път няма да посяга...

Лекарите тр да се бият. Така ще си позволяват по малка гавра.

Кой те излъга, че си умен? Малоумен си.

Защо пишете жители, а не ги наричате с истинските им имена и защо криете, че са цигану?

Само за 30 години циганите у нас бяха превърнати в богоизбрани, на които всичко им е разрешено. Българите ги издържат, а те ги бият и убиват. Наскоро за убийство българин беше осъден на 16 години затвор, а циганин, също за убийство, естествено на българин, беше осъден на 4 години затвор!!! Само за 30 години България беше превърната в циганска държава!!! Хайде сега цензорът веднага да ми изтрие поста като "етнически нетолерантен".

Имаме две абсолютно несъвместими култури, живущи в една малка територия и смъртно ненавиждащи се. Никак не идеализирам българите, какъвто съм и аз. Нито ще тръгна да демонизирам азиатските племена. Просто твърдя че всякакво смесване на двете групи е взривоопасно и 100% утопия. Става дума не просто за образовани срещу неграмотни. Тук имаме две паралелни вселени, между които зее гигантска цивилизационна пропаст и няма сила на света, която да я намали поне малко. Нито те искат да са едни от нас, нито ние ги искаме. Те нямат никакво елементарно мислене че лекар се полага на всеки за животоспасяване, но и че добър или лош лекарят е положил огромни лични усилия за да им бачка без пари. И е нагло престъпно да подритваш безплатно благо, плод на чужд труд без капка признание. Те просто ни ненавиждат, освен че живеят в безумна древна епоха. Имаме враг срещу нас. Нека либералите ме изтрият, и дано не им сцепят кратуните някои такива варвари. Или на техните деца.

От всяко лайно кирпич не става! Та, и от циганите - нормални индивиди!

Лекаря е виновен че не съживил пияницата и им развалил купона !

Ден след ден индо-българите ни се катерят по главите нагло, а ние с тази толерантност ще се затрием като народ съвсем...

Индеанци от племмето апачи ли са били ?

Цигани не трябва да се лекуват. Вредно е за здравето. Винаги е лоша идея.

трябва да се лекуват по моя начин

Нека позная....тези от колата имат барон?

Тоя бияч трябва да придружи починалия до края и заедно да се явят пред св. Петър !

Мангасарите не ме познават

samo smart za kretenite

Ако бех на местото на доктора му бием една глава на мангала и нема го погледнем повече.

Циганите трябва да се изселят принудително от всички български села и градове и да се държат в заградени резервати в Странджа, с огради с ток и кучета.

Странджа е едно от най-красивите български места! По-добре директно да ги заселим в Черно море. Барем съвсем да оправдае името и реномето си.

Ти тъп ли си бе ? Защо трябва да е Странджа ? Защо не в Брлин, или още по-добре някъде в Индия!!!

Да го питам аз полицаите, ако на тях им кажат че техен близък е починал поради пълното бездействие на лекарите, какво ще направят?

В България се умира само от "лекарска грешка" - останалите са безсмъртни. Смешник.

Въпросният циганин не е починал поради бездйствие или каквото и да е действие на медиците! Като ти чета гнусния коментар, ми иде да те насиня целия!

си проверят Застраховките.....докога са платени.

Хммм, Пазарджик значи, квартал Изток ... за сиукси ли става дума?

Как звучи "придружител на починал"... Архангеле, познах те!

:D :ROFL: