17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми протестирал е сигурно... Ще бъде дисидент след години.

Изглежда куршумите в България са станали златни...

то в Исперих ако не си друсан значи си много кораво копиле..... а изтрезнееш ли веднага търсиш начин да се гръмнеш...

tonk11

Кво обжалване бе? По бързата процедура и 15 години да чука камъни в кариерата! Забравих! Сега имат права и няма кариера! А преди 30 години този първо щяха да го спукат от бой на пътя, после в МВР-то да повиси 12 часа на "тролея" и после заминава да бачка за държавата!

Етноса, етноса, напишете! Пак ли е от оня етнос? Защо не са го размазали от бой в полицията? Къде се намира и за какъв се мисли? Тая вашата "демокрация" ще ни разкаже играта. Късмет вади, че не е налетял на някой по-нервен. Може да получи дупка в главата!

дрогираните и некадърните не ги закачат!Щото за мафията няма да има бизнес, ако няма наркопласиране

Прокуратурата и съда ще чакат да убие един двама, тогава да се задействат... сега да изтрезнее и го пускаме пак на улицата.

Таман след 72-та часа да изтрезнее хубаво и да го пуснат по живо и здраво защото като е трезвен няма да има риск за околните,точно както се случи с наркомана в автобуса които на мушка смъртоносно младеж преди известно време!

В резултат от "бързото" производство ще го пуснат отново да вилнее по пътищата. В тези случаи на управление на автомобил, с такава концентрация на алкохол и наркотици, трябва да има минимална ефективна присъда и конфискуване на автомобила. Това, че не е убил някого докато кара пиян, е просто случайност.

Екзекутирайте го! Назидателно е, и е икономически изгодно!

Не може заради такива неграмотни нешофьори да увеличават гражданската на всички ! Да увеличават само на тези които са виновни за ПТП ! Аз не искам цял живот да нося 10 мангала на гърба си ! Колата сама не се кара !

кола сама не върви ама мангу избирател ша знаиш

Защо в заглавието за мангала пише, че е шофьор, след като изобщо никога не е имал книжка ?

Трябвало да го смелят от бой на място и след това да го приберат в кауша !

Залагам си гражданската отговорност, че е бил мангал.

Абе, май прав ще излезе Радев - демокрацията в България е в опасност. Я си представете, ако това се случи в най-демократичната държава в света - САЩ! Тоя идиото можеше вече да не е между живите.

Ами трябвало е първо яко да му се отбият, за оказване на съпротива, а след това минимум 3 години в панделата за нападение на орган при изпълнение. Следващият път ще ги заобикаля отдалеко. А те сега ще го пуснат даже и без глоба и другият път той ще ги бие. Мразим американците колкото и комунягите, но в това отношение шапка им свалям - стрелят го и после той да обясни защо е умрял.

И на този ГО трябва да е като моята ,понеже видите ли колата ,а не шофьора причинявали застрахователното събитие. Спрете да крадете от хората и оправете тази несправедливост!

Намерете тежък обществено полезен труд на Идиота поне за месец. Да носи камъни от долу нагоре до обяд, а следобяд да ги сваля.