Пиян, дрогиран и без книжка опита да избяга от проверка и катастрофира в Силистра

Той не се подчинил на подадения знак за спиране със стоп-палка, а ускорил и минути по-късно загубил управлението, удряйки се последователно в два паркирани автомобила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще можете тия неистински документи да ги засичате на място. Тия не са прекарали една или две коли. Пълни некадърници в КАТ.

Това бе за другата статия :(

Мотопедист с 0.54 промила. Нали на кръв ще му покаже 0.4 и среден пръст. Ама да ги пишете тези работи. Материал да има. Може да сътворите и един материал за мен, че миналата седмица след проверка с дрегер, ми отчете 0.17 промила. Само дето алкохол не близвам.

Нищо учудващо, най-лошото е че голяма част от българите станаха по големи с.ко.т.ове и от бай м.ан.га.у. Тоя иначе е ясно какъв е.

Те проверките продължават,но къде са наказанията?Затвор,конфискация на автомобила,глоби ,минимално 1000 лв.От друго говедата не разбират.

Браво всеки трети е пиян или дрогиран Ега ти държавата да се чуди човек какво да прави

Установявам, че ако не бягат и не катастрофират, нямат "хващане". Ако ги хващат и дежурен прокурор ги поставя за 72 часа в ареста, улиците за 1-2 дни ще се изчистят, но пък ще са по 77 в килия...

Вие хубаво ни ги преписвате 1 към 1 тези сводки на полицията, но защо после не си правите теуда да проследявате делата?

Че то дела - НЯМА.

Такива направо ги прибирайте в зоопарка

3 марки са основно. Фолцваген, БМВ и ауди. Тук таме някой мерцедес. Това са марките на простите хора.

Умните караме Трабант.

Аз чакам да излезе новият Масквич,да захвърля Аудито и да се метна на руското чудо.

Пълно е с диви, пияни селяндури по пътищата!

На бас, че тоя е някой црън гастарбайтер дето се е прибрал от Белгия с 50 евро в джоба и 15 годишно АУДИ ама в катуна минава за големец и е решил да се показва колко е велик.

Типичен избирател на Кирил и Асен - пиян, дрогиран, без книжка, ако е с ралична сексуална ориентация и е от малцинствата вече напълно ще завърши картината!

Щом пише само мъж на 28 г. без да се споменава нищо друго явно е от тъмнозелените обитатели. Покрива поне един от критериите за гласоподавател на повечето БГ партии.

Недей рева Бойко.Ти си минало свършено.

Запомнете го добре, че след 15-20 год. може и той да реши да става я президент, я министър- председател.

И сега как ще му вземат книжката?

КАЗАНО Е , ЧЕ ПИЯНИЯ И ГОСПОД ГО ПАЗИ! ЗАЩО ПОДОБНИ ИДИОТИ НЕ СИ ЗАПЛАЩАТ ТЕ САМИТЕ ЗА ПРОСТОТИЯТА ИМ, А ВСЕ ИМА НЕВИННИ ЖЕРТВИ ПРИ ТАКИВА КАТАСТРОФИ ? КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАКАЗАНИЯТА ЗА ТАКИВА ТЪПАЦИ ДА СТАНАТ МНОГО СУРОВИ ....! ПЪК ДА ВИДИМ ТОГАВА, КАК ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЯДАТ ПИЛИ ЗАД ВОЛАНА !!!

Силата на закона не е в неговата строгост, а в неговата неотменност. Ако знае, че няма как да му се размине, няма да върши простотии. Проблемът е в нищоправенето на институциите, които трябва да налагат бързо и в пълната им строгост законите.

Има ли кръв в алкохола, бре

Военен и полицай = търтей , некадърник , лентяй, тъпак и НКС (за никакъв Курр не става )

Молодец от северо-западнала България

Ти си тъп или кьорав? Знаеш ли къде е Силистра? А сега познайте защо не са посочени никакви данни за тоя дето е направил патакламата? Ами много просто - защото явно пак става въпрос за МАНГАЛ!!! И последно - кога на полицията ще им разрешат да стрелят по такива? В цяла Западна Европа и в САЩ такъв като откаже да спре и тръгне да бяга го преследват, а при нужда стрелят и то на месо. И после няма БХК и това онова. Ами ако в колите дето е блъснал е имало хора? Другият път не го прибирайте и не го лекувайте и арестувайте докато не дойдат собствениците на ударените коли. Като си поговорят с него и ако е все още жив, тогава го арестувайте. Това да му е за урок да не прави повече така.

Пропускал си часовете по География явно.