17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и как точно я е закачал тая девойка?

явно клавиатурата ми не печата единицата - не 9, а деветнайсет часа вечерта.

Ами затвор за този бивш военен . Децата поправям се от по-долу - връщат се в 9 часа от училище в Сливе - циганори ,а този ги дърпа - може ли така. Те може би са единствените в България да учат, а това че са закачали момиче - трябвало е да изчака докато я на...е..бат и тогава да се намесва.

прави са че са го задържали. Цегянарчутя дя тръгнат и да се връщат от училище в 9 часа

1. И как точно разбрахме, че е бил пиян, а не просто употребил алкохол - напр. 1 бира? И какво значи "закачило" момиче до него? 2. И как точно разбрахме, че е насочил газовия пистолет - щото пишете нещо по-различно. 3. И как тобно разбрахме, че са "деца" - да не се окаже, че дечицата са били 12-ти клас и са пълнолетни? 4. И как рарбрахме това "децата се опитали ДА УСПОКОЯТ" мъжа - щото как невинни малки дечица "успокояват" възрастен мъж? Или пък просто са започнали да го псуват и да му викат да се разкара? 5. И как разбрахме това малоумно изявление: "Тръгна да ме дърпа за якето, даже ми скъса якето и започна да се дразни с нас"? Тръгна да дърпа не означава, че е дърпал, а че е посегнал. Ако само е посегнал, как тогава го е скъсал? И какво точно означава "да се дразни с нас"?

че са били цигани, които са се тероризирали момиче и са искали да го изнасилят. ама за джендърите от дир.бг циганите са по-свято нещо, дори от джендърите :)

Военните са изметта на нацията. Който не става нищо от него, става военен, а като не става за военен - става бакшиш.

Ако това се случи в САЩ ще наградят военния затова ,че е защитил момичето,а джендърите ще закопчаят в кафеза.

Егати новината . Голяма работа

Трима келеши дърпали случайно преминаващи момиче , сдърпали се с военния и той влязъл в жилището си и келешите го изчакали , да видят , дали им носи шоколадови бонбони , да ги черпи , заради това , че са дърпали момичето . Келешите получили шок , защото не очаквали реакция от никой . Защо никой , не попита дали момичето е получило , което било само и тримата келеши са го закачали , дали то не е получило шок .

Това е престъпление от общ характер/насочването на пистолет/ и се нарича закана с убийство.Чл.144,ал.3 от НК.Бившият военен вероятно ще бъде подведен под отговорност по този текст от Наказателния кодекс.На газовия пистолет никъде не му пише ,че е газов .Всеки ,рещу който насочат газов пистолет ,си мисли ,че е боен.Още повече ,че казарма отдавна няма и трябва да си специалист , за да го различиш.Само че в подобна ситуация нямаш нито време , нито кураж да разглеждаш детайлите на оръжието , а само се молиш онзи с пищова да е психически стабилен , за да не те разстреля като куче.Така че не разбирам "защитниците" на този с пистолета.Бившият военен трябва да понесе наказателна отговорност и вероятно ще бъде осъден за това.Трябвало е да знае кога се вади оръжие и кога-не.

Юриста , прост . Дано трима келеши , да закачат така дъщеря ти , или сестра ти , или майка ти . И тогава наблюдаващите , да знаят , че не трябва , да вадят газови пистолети , също да не защитят близката ти защото може да причинят физическа или психическа травма на нападателите й . Помияр си .

Дано, ако някой тръгне да изнасилва детето ти, случайните свидетели наоколо не знаят законите. Щото саморазправата също е престъпление. От друга страна, те не са подложени на насилие, не са жертви.н, така че, ако се намесят сдпоред тебе ще бъде непредизвикана проява на агресия. Дано не знаят законите и да се намесят - за благото на детето ти. А не само после да се пишат сдамо свидетели, опитали да се обадят в полицията, ама пусто - докато се свържат, докато обяснят...

Наистина ли? Явно сегашните джендъри не знаят какво е газов пистолет и си мислят, че стреля с отровен газ...

Новината поднесена доста тъпичко... Военен скъса якето... (явно се сдърпаха), после военен се качи в апартамента и слезна с пистолет(геменчета през това време сигурно го чакаха)

за това - когато видиш някоя неправда, не се обаждаш и месиш, освен ако не искаш да те разнасят, като панаирджийска мечка по медиите и да те наричат "пияница". Ако ще да се убиват, ако ще да се изнасилстват, то си е тяхна работа! да правят, каквото щат тия недоклатени малки олигофренчета. А още повече "закона ги пази", нищо няма да ѝм стане.

О миличките келеменца - в шок били?! Ама може да се ебават с момето, а когато с тях се гаврят е недопустимо и имаме право да оревем орталъка, и да си съчиним сензация, така ли, а? Трябвало е да ѝм отлее по един куршум против шок на тия "шокираните"!

добрите хлапетийки на всичко отгоре се опитвали да успокоят лошия въоръжен човек

Децата циганета ли са били?

По принцип повечето бивши военни или полицаи първо застрелват някого и после се самоубиват..

По новините дадоха депресираните гаменчета, но не взеха интервю и от закачаното момиче..... що ли? Човека пийнал и събрал кураж да се опълчи на кривата система....

Тази история е крайно неясна и е рано да се коментира сериозно. Иначе,страницата на Дир е впечатляваща-побой в Галиче,този материал,пребит човек до смърт в Езерово и за бащата,провесил през балкона дъщеря си,след като я пребил. Иначе,днес е 3 март и е Национален Празник на България.Честито!

Не се изненадвай, все пак тук е "Дир..к"! Редакцията е тясно специализиана по вкараване на истерични нотки по конкретно насочени теми - напр. ИнстаМбулската конвенцийка, "домашно" насилие, "насилие" над деца. В последните седмици целенасочено отработват тема за инциденти със ЗАКОННО притежавано оръжие - има насока да се се изземят вече издадени разрешения за притежаване/носене на огнестр. оръжие. Затова всичко се преекспонира. От 2-3 седмици има указания на МВР за отнемане на такива разрешения дори за 3 фиша за превишена скорост! Идеята е на ЕС - максим. ограничаване притежаването на оръжие от наслението. Защо - СТРАХ в управляващите и на ниво ЕС! Ще ни успокояват с новия ЕС-прокурор, Кьовеши, която ще пребори всичко. Само, че последната си е категорично USA-протеже, като нашия високоинтелегентен Цецо-шестапартаментов.

Страшен военен! Като ученик бях свидетел как един полковник от авиацията размята като парцалени кукли няколко татковци дето бяха отишли да му се репчат. А тоя взел да плаши децата с пищов и то газов.

Ето какво направиха други такива "деца": "Три момчета - на 13, на 15 и 16 години - са пребили жестоко 44 годишен мъж във врачанското село Галиче." Явно 44 годишния не е имал късмета да носи оръжие, за да се ЗАЩИТИ от изметта!

Гледах по телевизията жената на човека, който е защитил момичето от наглия хлапак (изглеждаше ми мангал). Жената бе съвсем нормална! Вижте до къде я докарахме, ако някой има смелостта да се възпротиви на някое мръсно непълнолетно гаменче, веднага се оплюва, че посягало на "дете"! Какво дете е тоя мръсен гамен, дето посяга на някакво момиче! Да ви пик...я на "демокрацията" която обръща всичко с главата надолу, ненормалното приема за ненормално и бялото смята за черно!

възпитанието на наследниците си, горко на такава нация

по лошото е че те не се поддават на възпитание

Бас държа, че не е станало така. При всички случаи тези така наречени деца са се държали агресивно и са налетели на бой...

опитвало се да осъществи културните традиции на етноса си директно на улицата, а някакъв пиян военен да му попречи

Пълно е с откачалки

С Газов пистолет МОЖЕ САМО ДА ПЛАШИ този е професионално деформиран, бивш комуняга, може би ЗКПЧ?

и ти ли беше в групата на гамените

"Малолетни пребиха 44 годишен мъж в Галиче"

пак да питат "защо никой не се е намесил"-Защото ще те арестуватлНямоло гржданско общество,няма и да има!!!!

Тия соросоиди тормозят хората,които пазят Родината,ти очакваш гражданско общество

Само сороси и либераси може да подкрепят лошото възпитание слободията неграмотността и простотията.

Че "децата са в шок" ми звучи малко пресилено да закачат момиче и то да вика за помощ може а иначе били шокирани. Но аз не им вярвам и впечатленията ми от тази възрастова група са много лоши невъздържани груби невъзпитани клеветничат и най лошото лъжат страхотно лъжат хитреците. Много хора пострадаха заради такива разглезени хлапетии и това не може повече да се търпи.

Браво на човека за смелата гражданска позиция, защитил е нечия дъщеря от група гамени. А сега продажните медии го разпъват на кръст.

да но тези които ще му решават съдбата се возят в лимузини и под охрана и нямат представа за живота на улицата и за невъзпитанието което цари навсякъде....

бяха прекалено мургави и нечистоплътни..... а дали казват истината? Жена му казва,че е отишъл да помогне на момиче, което е викало за помощ и че всеки би направил това. Проверихте ли тази версия ?

Бил съм там за 9-ти май и съм виждал как млади хора-ученици по 2-3 -ма подкрепят подпийнали ветерани от Войтата и ги водят до вкъщи, дори и с транспорта . А нашите хъшлаци само що не са потрошили човека.

Брей, голяма новина. А текстът кърти бетон.

Новината е,че пистолета е газов

Аз съм 1978 г. роден. Бил съм и в казарма. Какъв шок точно може да изпита един ученик от газов пистолет, като половината вече са си ги купили? За покупка на газов пистолет няма нужда от нищо освен ученически бележник, че вече си на 16 годинки. Дори лична карта не им искат. :))))

Най-малко са го напсували ..

Буден и непримирим гражданин..!

Човекът е бил отговорен. Ако беше трезвен щеше да насочи боен пистолет. Всички ги знаем какви са днешните ученици. Пропаднали келеши, заради липсата на контрол от бащите им. Майките тярбва да се грижат, бащите да възпитават. Но на даскала - дайте му медал, предлагам аз!

Яаа, децата са в шок- той целият разумен народ вече 30 години е в шок, но на никой не му пука от 240- тях които решават, пък камо ли за бащ главатарите.

Пробвали да го успокоят, ама той влязъл в блока и после излязъл с пистолет ... и през това време децата стояли отвън и го чакали да си вземе пищова ... или пък са бягали, ама пияният ги е настигнал. Вярвате ли? Щото аз мисля, че част от историята ни я спестяват. Самият факт, че става дума за Сливен, подсказва доста.

Децата дали не отговарят на определението нагъл келеш, с голямо К? Статийка е част от една конспирация на ГЕРБ за отнемане законното оръжие на патриоти, военни и полицаи в оставка.