Питбул нахапа 4-годишно момиченце в София, с две фрактури на черепа е

Майката се потресла, когато собственичката на кучето поискала да напише в жалбата, че не знае на кого е то

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучетата са изцяло копие на стопаните си. Явно те са агресивни хора затова и кучето е такова. То си личи и от държанието им.

Е па аз искам вълк да си гледам у гарсониерата- ама само вечер ще го извеждам

Искат да ни принуждават да им търпим грамадните песове да ни всяват страх .Да не може нормално вече по улици и паркове да се ходи -

Кучетата са лоши,а котките са добри

ако на някое от моете деца се случи нещо такова, кучето ще умре то ясно, но и стопаните може да го последват

Защо не се научите името на Бог да изписвате с голяма буква? Лоши и безотговорни хора има именно защото са безбожници. Но в една уважаваща себе си медиа би трябвало да знае правописните норми.

Глоба от 100 лева е нищожна сума. Парите за психолог, за лекарства и възстановяване на детенцето ще е в пъти в повече от тези 100 лева. Да не говорим, че травмата от преживяното и страха си остават за цял живот. По парковете е пълно с кучета които ги разкарват без наморник и без повод.. Трябва да има повече контрол над големите и опасни породи. И трябва глобите да са солени за да се замислят собствениците на питбули, ротваилери, добермани и др. подобни породи дали ще извеждат кучето си без наморник и повод на обществено място.

Да се забранят тези отвратително тъпи , грозни и опасни породи кучета!! Не знам какъв дебил трябва да си , за да си вземеш такъв изрод за домашен любимец...сигурно същият като кучето.

Горкото кученце, как се е стресирало. Детето го изплашило и то за малко да си счупи зъб да го хапе по твърдия череп ,вместо по вратлето.Крайно време е и малките да отговарят ,ако беше по-голямо щеше да отговоря ,че е стресирало кученцето. Вече има осъден ефективни за стресирано куче.А горката стопанка сега трябра да купи антидепресенти на кученцето и да го прати на училище да хапе на меко милинкото.И каква благородна стопанка не искала да и споменават името,че виновните и съграждани ще и пращат утешителни дарения.Ех че хубава страна.

нали уж щяха да забраняват такива опасни породи? кучетата не са виновни, но явно ганьо неандерталски не може да си възпитава децата и кучетата

Тази порода трябва да се забрани в България,защото има доста лоши случаир

решение носиш пистолет желателно автоматичен и зареден няколко куршума първо в собственика после и в животното допуска се и обратното

Да го дадат кучето на китайците Наближава фестивала на кучето Те знаят какво да го правятТези породи са забранени Иначе имат вкусно месо

В САЩ като е така, по-добре ли е? Почти ежедневно има инциденти с масова стрелба, убити ранени...

Сега да пуснат "стопанина" на други кучета да го пооглозгат и ще му дойде акълеца... Така де - опит от първа ръка си трябва...нали....

Това живото е отвратително . Само нещо по-отвратително от него може да съжителства с него .

Такива ги съдиш до дипка, вземаш им всичко и да изплащат кредити и децата им. Като няма държава това е положението.

Продължавайте да търпите шибаните стопани и техните помияри, толерасти такива. Заслужавате си кучета да ядат децата ви посред бял ден в градинките.

Кучето трябва да се приспи! Другата възможност е да се настани в зоопарк.

Стопанина трябва да се приспи.

Прекрасен закон си имаме само дето вече ме е стах да отида до близкия магазин защото отново ще видя телцето на поредното прегазено бездомно животинче оставено отстрани на тротоара.Някои чувал ле виждал ли е шофьор да е глобен арестуван за това ...тези случаи вероятно вече са стотици..като се има в предвид колко от тях лично видях

Трябва да има глобени и арестувани за междусъседско развъждане и изхвърляне на улицата, за общини които не са решили проблема с кучетата. Защо шофьорите, единици са изродите, които ще прегазят животно нарочно, да на говорим какво може да се случи с шофьора от едно изскочило внезапно на пътя куче или друго животно. Може да има безжизнени телца на човечета.

Градската среда е опасна за кучета и котки. Как не можете да го разберете това. Улични кучета не трябва да има. Всички трябва да се събират в приюти, осиновяват или приспиват.

Никой няма да си потроши колата, за да убие нарочно някой помияр. Просто мястото на животните не е в града.

поне в парламента а?

И сега ако трябва да го режат да му отварят черепа за това детенце живота никога вече няма да е същия.А почернените родители да го отгледат с толкова грижи до тази му възраст.И някакво си куче за секунди да съсипе всичко.Осъзнавате ли колко е жалко и жестоко всичко това.После защо сме наи нещастни наи зле и тн

Абе....защо още няма случай дребно, малко йорки или пинчер да е нахапало и наранило лошо човек ?! Питбула си е питбул,доберман,кане корсо,ротвайлер и тн. На запад са по-глупави,та имат закони и ред. Собственикът осъден ефективно,псето евтаназирано.Точка.

Хора ножът опря в кокъла! Грабвайте кой какво свари и на самоотбрана. Накисвайте в антифриз кремвирши,салами и давайте на питбулите и другите мутренски кучета и помияри,може да добавяте счукани съкла или габърчета в кюфтенца и т.н.

Леко с ножа да не стане сакатлък. Чл. 325 "а" и "б" от НК гласят: човек, който е убил или тежко и трайно е увредил гръбначно животно, например котка, куче, крава и други, може да лежи в затвора до три години и да бъде глобен от 1000 до 5000 лв.

Къде са сега кучкар-психолозите да обяснят, ма те кучетата не нападат без причина, ма те кучетата усещат лошите хора, и т.н. Това са едни ненормалници, които поставят живота на куче над този на дете. А как кълнат тия изтрещели лелки и циганка ще се засрами. В друга държава кучето вече щеше да е евтаназирано...

А ти там ли беше,че видя какво е станало и защо това куче е нападнало това дете.И животните душа носят,но ние хората сме виновни,много лесно е да го вземеш но не толкова лесно е да го възпиташ и отгледаш.В другите държави няма такава нация и манталитет като нашия съответно никога няма да видиш бездомно куче по улицата.Защото там хората неизхвърлят децата си, в скоби кучетата си защото са се изпишкали на килима.Чета ви коментарите и гледам колко злоба има в българина,но както казах такъв селски манталитет само тук може да се види.

Не знам за злобата в хората, но виждам липсата на човещина в теб към пострадалото дете. И знам, че ти саможива мижитурка нямаш дете.

Ето я изтрещялата кучкарка

МУТРИ ВЪН ! Питбули,догове вън! Понияри с тении вън! Вън от България!

Проблемът не е в породата а в начинът на отглеждане дресиране и отговорността на собственикът на кучет към него и породата му всичко който коментират забрнаете питбулите и всичко останало сте умствено ограничени и мозъкът ви не е достатъчно развит за да гледате 2 милиметра по напред от носът си.

ти май си недоразвит ,я вземи вместо куче да храниш едно дете,ако не можеш да си направиш чичо доктор ще ти направи и тогава си давай мнението

В много от наи развитите и богати държави големите кучета отдавна са забранени за отглеждане както в Ирландия Дания и тн.И има защо да е така.Голямо куче пуснато на улицата всява само стрес безпокоиство и паника в нормалните граждани.Такова куче е 2-3 пути по голямо от малко дете животно е не се знае как ще реагира в дадена ситуация.Но се вижда че обратно на тенденциите в развитите страни в БГ кожените яки и големите кучета са много модерни

в градовете е забранено да отглеждаш кокошки, зайци, кози, овце, прасета, коне, крави, и тнт! защо е разрешено на разни откачалки да отглеждат кучета и котки?

щото сме прости

Затвор

забранете ги тия питбули бе-още колко деца трябва да бъдат нахапани и травмирани за цял живот

Трябва да се наложат парвила за кучетата от тези породи! Колко деца още трябва да бъдат нахапани и травмирани за цял живот?! Ето един пример от Австрия: https://www.wien.gv.at/english/environment/animal-protection/dog-licence.html

НИЩО.керванът.... Потърпвши бедните българи.Спящи и некадърни политпроатиту. .

на име + питбул + липса на акъл как се извежда такова куче = мутреса...

Глобите на инспектората са смешни, ако въобще се налагат. Накзателната отговорност е смешна, след 10 години съдилища. България е смешна държава, в която животът не струва нищо. И няма на кого да се сърдим.

Идиотска безотговорност. Имам куче, но ми е писнало от стопани, които не чистят и които не знаят какво куче са си взели и КАК ТОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА КОНКРЕТНОТО КУЧЕ. Активните, мощни, властни кучета трябва да бъдат социализирани внимателно още от бебета,да им се отделят поне 3 часа !!!!!!!! на ден за разходки и занимания и са не стоят сами с дни, щото собственикът му се хойка насам натам и е намерил кой да храни кучето и да го извежда да се изпикае. Трябва да имаш отговорност и да си сериозен и последователен в грижите си. А една немалка част изобщо не знаят какво правят! Съд за такива. И да ги научат да си чистят след кучето, че аман!

Егати държавата! 30 години, не може да се справи с едни питбули ???

масово големи породи кучета ги разхождат без каишка. Никой от собствениците не го е.б.е. . Често виждам и деца да разхождат такива породи и не ми се мисли как малки деца ще удържат таква куче ако нападне друг човек.

Милото дете, дано се оправи и дано баща му да е мъж на място и да си потърси кръвнината дето се вика. А колкото до агресивните кучета, не виждам политическа и гражданска воля проблемът а се реши, та явно ще си живеем с тях, аз не харесвам кучета но не ми и пречат, не ме е страх и не се притеснявам, но като гледам как хапят наред стари хора и малки деца, явно има проблем. И като всяко нещо в ая държава всеки да се спасява поединично, накрая някой на висок пост дето куче е нахапало я майка му, я баба му, я детето му ще реши върпоса,щото може и щото има повод, до тогава оправяйте се кой както може, все пак куче е не е дракон!

Аз мисля че на собственици на куче като тези, конкретно дето са искали потърпевшите да забравят чие е кучето трябва да им покажат яма пълна с гладни прасенца, сладички със зурлички но гладнички, и първо да пуснат кучето да видят как кротките прасенца, като са гладни ще закусят с питбула, а след това да ги пололят да забравят за инцидента.

Много обичам кучето си, но ако направи нещо подобно ще го евтаназирам и ще покрия всички разноски на пострадалия. Място няма да си намеря от вина и мъка

+ ще трябва да понесете и наказателната отговорност предвидена от закона. И за да не се налага, е достатъчно кучето да е на каиша, а ако има съмнения че е агресивно да е и с наморник.

Без ако има съмнения! Законът е ясен - САМО С НАМОРДНИК!

А ако детето ти нахапе друго дете, и него ли ще евтаназираш, бе евнух! Много си бил обичал кучето хахахаха Смешньон

що не се завреш там, откъдето си се появил на този свят?

Колко още такива случаи на нахапани от питбул хора трябва да видим, за да се сетят управляващите, че тази порода не е подходяща за отглеждане и да я забранят. 32 държави вече са го направили, вкл. Румъния, но в България всеки батка или wannabe батка има такова куче.

Всички ГМО породи кучета да се унижожат и забранят. Да се глобяват жестоко всички собственици на кучета, които ги разхождат без каишка и намордник. Да няма отвързани кучета по улиците и извън населените места - безстопанствените да се изловят и ако някой иска да си ги гледа, ако ли пък не - да се унижожат.

Ти нали си наясно, че тези същите неща ги говорим след всеки такъв случай? Ами то за тази година е поне четвърти случай на нахапан от домашно куче, а сме средата на април. Всичко е така у нас - инцидент, вой по медиите... и до следващия път.

(1) Кучето (малко или голямо, с каишка или без) ходи на всеки опикан ъгъл да души и ближи "вълшебната" пикня на други кучета... и след това си отива при стопанина/стопанката и започва любвеобилно да го целува в устата.... за опиканите лапи и задник дето си ги търка в кучкаря собственик да не говорим... ГНУС ОТВСЯКЪДЕ... (2) Знае се, че всички кучета имат глисти и поне един път годишно трябва да вземат хапчета срещу глисти - такива хапчета трябва да гълта и всеки, който е в близост до кучето... ГНУС ОТВСЯКЪДЕ... (3) За кучешка тения да не говорим - България е на първо място в Европа и на второ място в света по заразени с кучешка тения, "лекува се" само с тежка коремна операция. Ако детето ти бъде ухапано от куче трябва веднага да се отиде на доктор - на детето ви ще бъде поставена огромна и болезнена инжекция в корема срещу бяс. Честито! (4) През 2013 година само в Англия около 250 000 души са пострадали от агресивни кучета и около 6500 са приети в болница. http://www.ukandspain.com/dangerous-dogs/ (5) Зоофилията не е от вчера... има и порно сайтове за любителите на зоофилията... има и порно сайтове за любителите на зоофилията и не са забранени за деца, както и подобни зоофилни видео на youtube... dogmovie.net dirtydoglinks.com zootrex.com beastiegals.com zoosexfarm.com zooxhamster.com ..... списъка на порносайтове за зоофилици е много дълъг... имаше и съдебни процеси срещу зоофилки: https://www.express.co.uk/news/world/733806/Waitress-prison-sex-with-dog-drug-trafficking-offences-bestiality-Australia-Jenna-Driscoll (6) Помислете си защо всички констатират, че България е държавата на мафията, на мутрите и на мастиите? Нека да припомним, че в повечето страни по света има Закони за Опасни породи кучета!!! Глобата за притежание на опасна порода куче в Англия е 5000 паунда плюс до 6 месеца затвор. Кучето се изземва от полицията и се унищожава. Присъдите срещу собственици на агресивни породи кучета могат да бъдат до 14 години затвор. Освен листата със забранени породи опасни кучета, за опасно се счита и всяко куче с опасно поведение на обществено място. https://en.wikipedia.org/wiki/DangerousDogsAct1991 "Types of dogs prohibited in Great Britain: • Pit Bull Terrier, • Japanese Tosa, • Dogo Argentino, • Fila Braziliero" По статистики в много страни породата питбул се класира за най-опасното куче: http://www.curiosityaroused.com/nature/top-10-most-dangerous-dog-breeds-based-on-bite-fatalities/ http://list25.com/25-most-dangerous-dog-breeds/?view=all http://www.dog-breeds-expert.com/Dangerous-Dog-Breeds.html Статистиката на убити от ПИТБУЛИ в САЩ от 1833 включва 627 убити американци от питбули, http://www.fatalpitbullattacks.com/ Това са деца убити от ПИТБУЛ - списъка е с 247 деца http://www.fatalpitbullattacks.com/children-killed-by-pit-bulls.php Малко статистика на убити от кучета американци: https://www.dogsbite.org/dog-bite-statistics-fatalities.php https://en.wikipedia.org/wiki/FataldogattacksintheUnitedStates "Питбулите и ротвайлерите са сред най-агресивните и опасни породи кучета. Затова те са забранени в много щати в САЩ, както и в страни като Великобритания, Норвегия, Испания, Германия, Португалия, Дания, Полша, Русия, Румъния и други. В тези страни са забранени и други опасни породи, като булдози, бултериери, дого аржентино и ред други. В Дания списъкът включва 12 породи (вкл. породата кангал), в Румъния - 9, Полша - 8. В съседна Румъния, след като четиригодишно дете бе умъртвено от уличните псета в парк в Букурещ, през 2013 г. беше приет специален закон за безстопанствените кучета. Според него, ако в срок от 14 работни дни такова куче не бъде потърсено или осиновено, то подлежи на евтаназия." Потърсете на wikipedia за Pit bull и погледнете историята на създаване на тази порода - породата е създадена за лов на глигани, битки с мечки и бикове, после за битки на кучета. Създадени са да не пускат зъби от плячката, дори когато ги убият. Не е толкова трудно да се забранят породи кучета, доказано обществено опасни и убили много хора, като според повечето статистики най-опасните кучета са №1 питбул и №2 ротвайлер. 36 са убити от кучета в САЩ за 2018, 26 убити от питбул (72%), 2 от ротвайлер(6%), 2 от Dogo Argentino (6%), 2 от мастиф(6%), 3 от смесени породи от същите кучета-убийци(8%). Питбулите са само 7% от броя на всички кучета в САЩ, а на тях се падат 72% от убитите от кучета американци! Номер едно куче-убиец в света по всички статистики в света се води питбулът!!! Собственик на агресивна порода куче трябва да лежи в затвора, толкова деца в България бяха изядени от агресивни породи кучета!!! (7) Погледнете как изглежда дете, разкъсано от куче: https://youtu.be/tGGAlIUdDbg Потърсете на Интернет за: "дете питбул" "бебе убито от куче" относно българска статистика на питбули-убийци или "child killed by dog" Това е друг случай на разкъсано от "домашен" питбул 6 месечно бебе-момиченце: http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/613313/pitbull-mauls-baby-girl-to-death-las-vegas Това е едно амер дете на 9 год от Tijeras, NM останало живо след атака 4 питбула с оглозгани крак/ръце - 2 год след това е преживяло 30 операции, ще са необходими още 30 операции докато достигне възраст 35 години: http://blog.dogsbite.org/2014/03/30-year-anniversary-of-historic-pit-bull-attack-victim-angela-hands.html Само 2 месеца след тази атака в малкото село Tijeras, NM (население 312 човека), отглеждането на питбули е забранено с местен админ акт (от 80 домакинства, 18 са отглеждали питбули). Понастоящем забрани на отглеждане на ПИТБУЛИ има в 937 градове в 36 амер щата и в 41 страни по света: https://www.scribd.com/doc/56495216/Estimated-U-S-Cities-Counties-States-and-Military-Facilities-with-Breed-Specific-Pit-Bull-Laws Това са деца жертви на кучета: http://www.ukandspain.com/dangerous-dogs/ Това са деца жертви на само на питбули в САЩ, само тази година 18 деца са били зверски убити от питбули в САЩ: https://www.fatalpitbullattacks.com Това е жертва на питбул без крака и ръце: mlive.com/news/detroit/index.ssf/2015/05/ownerofdogsthatmauleddetr.html

А ти си злобен комплексар, който мрази всичко и всички !

Разправят някои "мъже" зоофилици след като "вкусят" секс с кучка, повече не опитват с жена... Ти от тях ли си? Имаше един мексиканец с телевизионни сериали за укротяване на огромни кучета - Cesar Millan, 'The Dog Whisperer'. Все още му прожектират смаханатите сериали... И всичко свърши след като жена му се разведе с него и си взе децата - той направи опит за самоубийство, но го спасиха. Според жена му, той не се е променил изобщо за времето на семейния им живот от времето като ерген, когато с години живеел в малък апартамент с 4 огромни кучета... Диагноза - неспасяем кучкар не може да има нормално семейство.... Отгледай и възпитай дете до голям човек, вместо да си правиш на МУТРА номер 1 и да отглеждаш забранени бойни кучета и да ОСАКАТЯВАШ ДЕЦА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

(1) Колко и да го тръскаш, последната капка винаги остава ГНУС ОТВСЯКЪДЕ... (2) Земи си хапчета за вътрешно опезпаразитяване и ще спиш спокойно: нема да се плашиш нито от тении, нито от глисти... ГНУС ОТВСЯКЪДЕ

болестта се нарича зоофилия: https://youtu.be/3q7UnEi5Bb8 https://youtu.be/titeboyCoBc https://youtu.be/Epg-Sn_7NSM https://youtu.be/D80JHGd20LY https://youtu.be/QF4hHxJxoHk https://dirtydoglinks.com https://beastiegals.com https://zoosexfarm.com https://dogspics.net https://realzoomovies.com https://zootrex.com https://sexmix.net .....

Ако искаш да убиеш у нас някого безнаказано, вземи си питбул.

Питбулите към хора са твърде дружелюбни, а още повече - към деца. Тук иде реч за много грозна история, собстеникът е за затвор, категорично, а кучето му явно е изхабено. Има кретени, които и до ден днешен обучават кучетата си и участват в боеве със заглагния, болни хора, душевни изроди!

Защо наказанието е само ДО 3 години и на практика никакво? Аз ако обезобразя дете, до 3 години ли ще ме съдят? Кучкарите с предимство ли са да обезобразяват и убиват? Тези закони да защитават кучкарите ли са писани или хората?

Ще ти се размине, най-вероятно, особено ако имаш пари. В случая не иде реч за кучкари, а за душевни изроди., които очевидно не са в състояние да се грижат за куче, дано да нямат и деца, че децата им ще са по-социално опасни и от кучето им.

Нали все гледаме САЩ?! Е, в САЩ за такова нещо стопанинът отива в затвора и плаща солено обезщетение! Това дете ще има белези за цял живот! А който гледа такава порода куче е показателно що за изрод е!

Абе не е точно така, и там го имат този проблем. Виж направо „списък атаки от кучета сащ“ и ще ти побелеят косите от истории. И далеч не във всички случаи наказанието е особено строго, някои дори ги оправдават.

Хар хар хар, така лаеха срещу мен милите и добри КУЧЕЗАЩИТНИЦИ, когато при подобен случай преди време те много милостиво защитаваха питбула и собственика му. Тогава аз се изказах доста остро, защитавайки хората и критикувах криворазбраните кучезащитници. Но сега виждам, че са много тихи и си мълчат. Много малко отрицателни точки бе, пък дали не са се осъзнали, ха ха, а дано но надали.... Пак ми се иска да напиша тогавашната си реплика, но ще я нашиша ако видя, че отново все още неосъзнатите кучезащитници се актират. Има време.... Хайде сега нека започнат да лаят и срещу мене.

Интересни коментари долу - кучешкия терор бил наложен от запада, питбулите били кучета-детегледачи :Д Вие не сте нормални - поемете вина за (без)действията си - стига оправдания, 30 год не ви ли писна само някой друг да е виновен :Д Нещастници...

Западът ти е виновен?! Идиот! В Запада ако кучето ти се изака и не го прибереш в пликче, плащаш 500$ глоба. Не само полицаите и рейнджърите по парковете следят - всяка случайно минаваща баба може да те натопи!

Абе всичко е до обучението на кучето от бебе. Виждал съм дого-аржентино как бяга от настръхнала котка.

По времето на бай Тошо нямаше такива дивотии. Моргите в Мед.институти в големите градове даваха по 10лв. за помияр. Използваха ги за дисекции на които се учеха студентите хирурзи.затова имахме тогава световно известни хирурзи.А сега студентите се учат директно на хора в градските болници и човек като го упоят не вижда кой го реже-студент или доктор?? Също във всеки град имаше ЕКЕРИСАЖИ ,които плащаха по 5лв. за безстопанствено псе или умряла котка. Имаше хляб за братята цигани,които охотно почистваха градската среда. Ако само някъде се чуеше проблем с кучета веднага се мобилизираха ловните дружинки по места и целият район се изчистваше за отрицателно време. На ловците се плащаше по 5лв.за псе.

По Бай Тошево време, ако се вдигне аларма за бяс по дивите животни, от държавните ветиринарни служби известяваха по селата за опасността и изискваха домашните кучета да бъдат завързани. След това минаваха по селата и където лайне куче, му подхвърляха месо със стрихнин. Залагаха и месо със стрихнин за скитащи диви животни. Ако домашното ти куче не е завързано, си отива! Никакви скитащи глутници кучета или диви животни не се виждаха повече. Нямаше "Четири Лапи", четири джоба, четири банкови сметки Защо ЗООФИЛИЦИТЕ не осиновяват и отглеждат деца??? Защото са ПСИХОПАТИ, СОЦИОПАТИ, ДЕБИЛИ и ПЕРВЕРЗНИЦИ, опасни за обществото, затова!!! За какви нужди може да отглеждат огромни опасни кучета сегашните ЗООФИЛИЦИ-ПЕРВЕРЗНИЦИ - освен за задоволяване на зоофилските си мераци, за плашене на деца и съседи по улици и паркове, без да чистят лайната след своите опасни за хората зверове??? Колкото до мутрите зад волана - България е страна на мафията и мутрите, дори модата сред сегашната българска младеж, която не е видяла казарма, е да се пострижат нула номер и да показват МУТРЕНСКО ПОВЕДЕНИЕ навсякъде, както МУТРА НОМЕР 1, с кюлчетата злато и пачките с млн евро в нощното шкафче, с дебилно поведение и речник - "акъл се набива на умен човек, на прост човек К.р се набива. Той не може да поеме акъл, може да поеме един К.р, като му се е.ава майката..." .... "Пичка им майчина..." "Да си е.е пичката майчина" Я да си е.ат майката" ...

И при бате Бойково време стрихинин има. Какъв ти е проблема? Свобода също има. Просто сте ги оставили тези с кучетата да си пускат пумиярите на всякyде. Имат такава свобода. Аз пък къде си хвърлям наденичките си е моя свобода. Та така със свободите и правата.

Кучешкият терор е част от геноцидът над българите финансиран от запада. Заедно с войната по пътищата,циганския терор,мигрантския терор,закриване на армията,здравеопазването и правохранителните органи всичко води до превръщането на една държава в територия командвана от чужди корпорации и агенти.

Може да не го знаете, но питбулите принципно са селектирани като кучета "детегледачи". Имат изключително висок праг на болка, което е необходимо условие когато животното е до дете. Виждал съм двегодишно как е хванало за езика питбул и го влачи зад себе си. В същото време породата се характеризира с изключителна непоносимост към други животни. Т.е. не би допуснала каквото и животно да се доближи до детето което охраняват. Тук нещо в дресировката се е объркало тотално.

Проблемът има елементарно решение. Да ги забранят тези тъпи питбули и другите агресивни породи. Не знам защо не го правят.