17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо РПЦ излъга, че Калашников лично отишъл при Кирил? Ще ми се да знам и що нашият голям президент не му показа вратата на тоя проф... Поп. Ама това към Радев.

На посланника му е нужен легитимен повод да изкаже отрицателното си отношение по отношение на ф16, позицията ни за мъдьо във венецуела, македония и нато, мангалски поток през БГ и други. Та скъпи санародници, тази дунанма е нещо като активно дипломатическо мероприятие, наречено отговор на предварително уточнени въпроси, написани от предварително подбрани питащи персонажи, режисьор и сценарист неизвестен, питащите с имена различни от действителнитв... и т н.

Как се чувства в България като посланник на велика страна с грандиозна култура и несметни богатства, чийто народ, като изключим голямата маса корумпета, живее не по добре от българския народ, обитаващ територия практически без полезни изкопаеми?

ЗАХАРИ СТОЯНОВ БИ ДАЛ МИЛО И ДРАГО ДА ПОЛУЧИ ОТГОВОР ОТ РУСНАЦИТЕ! Негово Превъзходителство руския посланик може да му отговори! Захари Стоянов. Вестник “Независимост”, 12.03.1886 г. "Вие сте ни освободили, дали сте ни политическо съществувание — благодарим ви. Но защо не ни оставите сами да падаме, да ставаме, да се караме и гониме, за което пак сами себе си ще обвиняваме? Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч, да си спомняме за вас само ония минути, когато вие гонехте неприятеля! А ако искате да помагате на своите "деца", то може и отдалеч, там, дето нашата ръка не стига. Повярвайте, че вашата намеса в нашите домашни работи: кой да бъде министър, где каква църква да се направи и за какво да пишат вестниците и пр., е услуга смешна и нищожна. И защо налитате като орли на нашата нещастна земица? Малка ли е вашата държава? Не ви ли са доволни сто милиона верноподаници, състоящи се от 10—15 народности? Не ви ли стигат два милиона солдати? Далеч от нас такива доброжелатели. „Не им щем ни меда , ни жилото” — както каза нашият съотечественик Др. Цанков едно време, когато в главата му имаше съвест и разум.

КОГА ще наритате герберските тикви и да дойде СВОБОДАТА в България?????

на тридесет и шести, в осмък , десетстотин деседесет и десета година!

Някой ден с два следобеда

Повтарям питането си: 1. Колко войни води Русия с Османската империя, за какво, в коя подред сме освободени и защо? 2. Защо Русия е била против Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Иначе, поклон пред тези, дали живота си за свободата на България. Ще считам, че всички поставени минуси са на българомразци. За съжаление и с презрение !!!

Нямам въпроси. Само моля някой да ми намери оригинала на руски, на следната мисъл, на руския посланик в Сърбия - Николай Хартвиг, че искам да си го гледам в рамка на стената: "Аз признавам само реалната политика, т.е политиката, която е насочена към служенето на националните интереси. А от тази гледна точка , какво може да ни даде усилването на България? - Само неприятности и услужнения. Силна една България ще бъде непременно наш противник. Тя ще се стреми старателно и настойчиво да завладее Цариград и Дарданелите, и в това свое стремление, тя ще се спре на един съюз с враждебната нам Австрия. Да се разберем с една силна България, ние не можем, защото нашите интереси ще бъдат непримиримо противоположни с нейните. Съвсем друга е работата със Сърбия. Тя е нашият естествен съюзник. Интересите на Русия и на Сърбия никъде не се стълкновяват - напротив, те навсякъде съвършенно съвпадат.'' знам достатъчно руски за да му се любувам в оригинал, за това си го търся на руски

Понеже се изказвате прекалено 'ласкаво" за българите, което Ви прави чест, явно поради факта, че живеете в България ще си позволя да Ви попитам - Защо Русия винаги поддържа диктаторите - Садам, Милошевич, Кадафи, Асад, Янукович, Мадуро, Кин Чен и други . Може ли да се каже, че след като по заповед на Ленин сте избили цялото императорско семейство, в по-новата си история чувствате чувство на вина и затова е тази подкрепа ?

Г-н Макаров, У нас, в България, за последните близо тридесет години прочитът на историята, свързана с народите ни, се променя, най-меко казано. Гледаме все по-позитиво на по-богатия запад, все по-негативно към Русия. Гледната ни точка за страната ви е свита до новините от основните новинарски агенции. Намирам, че липсва обективна гледна точка, липсва културен обмен, все по-малко разбираме кои сте вие и кои сме ние. Има ли действащи програми, за културен обмен, или програми, по-които младите хора могат да се образоват във вашите ВУЗ, например? Изобщо, има ли стратегия с която да популяризирате страната си у нас, като туристическа дестинация дори?

окупатор Макаров , кога ще си съберете багажа и вън от България...ама всичките ...ватенки. Ние си имаме достатъчно ци га ни та и вие да ни сте на главата.

и КОЙ да дойде бе Идиот пак ердоган ли бе ,смотаняк????

Въпрос към посланика Защо Г-н Посланикът на Русия у нас го е срам да говори на български език и защо това е традиция и за предишните писланици

Не срам, а просто липса на уважение и образование.

Въпрос: кога Русия ще върне на България ограбените по времето на руската окупация държавни архиви?

Многословни лайнари с банални разсъждения засират темата-------както винаги!;))))))

А бе, представителя на янките, кога ще отговаря на въпроси?

се научи да лъже както руския посланик.

Как би нарекъл държава, която отмъква със самолет премиера на друга държава, пък бил той и георги димитров, след което буквално го убива в санаториума Беревиха и на негово място назначава за премиер началника на охраната на Димитров вълко червенков? Освен това баща ми е бил в Добрич, когато градът е бомбардиван от сънародниците му при положение, че не сме им обявили война, какъвто е казуса с американците. Нека коментира и този случай!

Имам една хипотеза как Големият брат държи важните мъже на България. Г. Димитров се размечтава за Балканска Федерация, която е неудобна за Русия. Доста странно синът му се разболява и умира. Димитров е сисипан, пита, но не получава отговор кой е виновен, пропива се... Людмила Живкова започва поход - да покаже на света древната култура на БГ. Опасна работа! Една жестока катастрофа, в която по чудо оцелява и после - пак странна смърт. Жельо Желев - поредният непослушко. Дъщеря му се "самоубива", кой знае защо... Плевналиев уж мек, но не отстъпва от принципите си. Внезапна смърт на сина му, уж здраво дете. Катастрофа със сина на царя(престолонаследника) - там на магистрала колата излита в права линия, сякаш тя или шофьорът са блокирали. Няма друга държава с толкова нещастни случай в семействата на премиери...

Забравих - и синът на Вълко Червенков го застига самоубийство, но там е друг случай - самият той е давал лош пример.

Чудя се дали посланик Макаров знае за един друг Руски посланик - Н. Хартвиг, изпратен в Сърбия преди началото на ПСВ и как точно е коментирал руската политика към България??

Искрено Ви псувам!От сърце!

Като не можеш нищо повече.....

спрямо рускините сигурно може и повече .... :))) не го подценявай

Може и да се справя с рускинчето, ама има една приказка, рускинчи спинчи.

Един въпрос господин посланик. Ще ни помогните ли още един път да се освободим от американска окупация и да въздадем справедливост на хората ограбили България. Всички евроталантици и соросиди .

че г-н посланика че е изчервил от глупавия въпрос.

Русия ни е приятел ,а не ВрагТя незнам но може и ще ни помогне.Ттолкова сме безнадежно бедни/Оставяме се на вятъра и сега Венесуела има повече пари защото там и ма подкрепа от Русия и Китай и Турция а ние какво бе шматки

Явно си си забравил хаповете.

странен ден е днес, вече имаше телемост в тв Европа и разговор с генерал Решетников за неговия рожден ден, дали пък на този 3ти март няма да дойде и Путин ?

Браво ! Това за първи път се случва в България и светът ! Посланик на Русия иска да разговаря с Българите ,това е рядък случай ,това нито Американците , Французите или Германци не биха го направили да отговарят на Гражданите на България ! Те предпочитат задколисно с „Управляващите “ , а всъщност искат от „Управляващите “ да се отчетат за извършеното добро за техните Държави и извършеното срещу България ! Мойте Уважения към Негово Превъзходителство Посланик Макаров ,за неговата смелост и достойнство ! Смятам че не е за последно това Питай Посланика !

На западните посланици им липсва толкова лицемерие. Все пак хората уважават българския народ.

Nikolay Marinchev Кога ще отпаднат визите за българи посещаващи Русия? Georgi Jigov Кога Руската държава ще признае българските си корени? Защо постоянно повтаряте, че сте взели християнство и култура и език от Византия, след като Българи създадоха Русия (Урус-Булгар; Руский-Болгар)???? Да ви напомня, че ,,византия" е просто синоним, никога не е съществувала държава с това име. Ако сте взели от тях религия и култура, значи сте без род и без култура, защото такава държава (византия) никога не е съществувала. Помислете си отново и се обърнете към българските си корени, докато не е сталао късно. 2030 наближава, басма на никого повече няма да цепим. Опичайте си акъла, братушки!!! Nikolay Atanasov Защо в Русия целуват "икони" на сталин, при по положение, че той е един от най-големите анти-христи в човешката история? Atanas Karinkov Кога ще върнете откраднатите от съветската армия БЪЛГАРСКИ архиви? Димитър Георгиев Г-н Посланик - 41% от младите руснаци искат да емигрират на Запад - вярно ли е че планирате да ги заместите с русофили? Владимир Симеонов кога ще си ходите обратно в мадър ръша заедно с вальо, румката, корни, волен, 6и6и, боката и другите шумкари? Milena Gigova Колко плащате на Костя Копейкин, Болен Лидеров и останалата паплач? Мерси. Георги Начков Кога ще ни върнете откраднатото Българско “Царско” злато (1945-46), и ще се извините официално за начина по който налагате “братската” си власт в същия период? Jasmina Ivanova Говорите ли български език? За Трети март ще поздравите ли българския народ за Националния празник със стих на български език, както направиха други посланици миналата година? Бойко Калайджиев След като ни подарихте красивата новогодишна елха с големите червени петолъчки, бихте ли приели от българския народ да ви подари за 9 май Паметника на съветската армия, за да си го монтирате в Москва? Благодаря! Zahari Stoilov румен радев(президент) на заплата ли е при вас или получава хонорар за всяка публикувана кретения? Sergey Zdravkov Кога Лукойл и Газпром ще спрат да ни ограбват? Dimo Dimov Кога ще ни освобождавате пак, и ще има ли концлагери, а народен съд? Ще избиете ли интелигенцията отново, ще назначите ли пастири и овчари на ръководни постове? След последното "освобождение" ни взехте златния резерв, при следващото какво планувате? Mitko Kurtev Защо имаме такова голямо, отрицателно за нас търговско салдо, защо пречите всячески и умишлено на износа на български продукти в страната ви? Rumiana Yvanova До кога Русия ще води агресивна политика и хибридна война срещу моята Родина България, кога най - после ще се извини на българския народ за 45 - годишната окупация и за проведения терор още с влизането на генерал Толбухин на българска територия, в качеството си на наследница на великия и неразрушим СССР?

УУУУУ,ма много си лош.Такова отношение към "скъпите освободители".И аз ше питам нещичко.Тва дето в периода септемврийй 1944г- март 1945 предаствителите на окупаторите в БГ -най-долното съсловие в БГ тогава-комунистите-избиха като кучета 25000 -ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ, по улици и планини, ПО ЗАПОВЕД НА "ОСВОБОДИТЕЛИТЕ" ЛИ Е СТАНАЛО ИЛИ Е БИЛО ИНИЦИАТИВА на свинара от правец тодАр христов живков и приятели.Ако не е разбрал за кво питам да види филмчето за къщата на лъвов мост-било дирекция на "народната милиция"

Полицията в България е с коли на Форд каква ПРО_европейска политика МОля! НАТО ВЪН

Млък бе, уруспио.

Позицията на ЕС за случващото се във Венецуела. youtu.be/BXRiVsMqLQQ

Не се съюзявайте с брат Джон. Той ще ви излъже и ограби. Винаги разчитайте на брат Иван. Той ще ви помогне

и брат иван ни е ограбвал два-три пъти, но може да се надяваме че следващия път няма да е толкова лошо, а преди него го е правил и украинеца Светослав

Брат може да те ограби, но чужд няма да ти остави и трошица, дори само това да е разликата, трябва да я виждаш.

Русофилството в началото на миналия век е съвършенно различно с това което днес носи това име. Русофилите са онеа примитивни хора преди сто и колко години там които са били поробени от мюсюлманите и много са искали да се освободат.Сами не са можели щото са били една шепа народ а поробителите са били много.И човек когато много иска нещо но не може да го има почва да верва във всичко ,включително и в задгробния живот.И са се надали че некакъв дядо ше доде и ше прогони поробителя.Те не са проумевали че НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА.ТЯ МОЖЕ САМО ДА ПОРОБВА. Думата "освобождавам" въобще нема тоа смисъл койтоп ни се набива в главите от сто и колко години там.Но толкова им е бил акъла,така са си мислели.И нема лошо. Техното е било от сърце и може би наистина е било любов.Въпреки че и ТАРИКАТА вазов накраа е проумел за кво аджеба русия е похарчила и пари и свои войници. Тя просто е искала да смени турския поробител със себе си.Но по-примитивните хора в БГ не са го проумевали и в тва нема нищо лошо.А това на теа дето се викат комунисти-техното е съвсем друго,то е по сметка то е за кинти.Това е чиста проба "любов по сметка".А нали знаете кои се ебът за кинти.Е тва са комунистите.какъв щеше да е живота на живков и неговите "бойни дрОгарЕ" ако съветска русия не беше окупирала БГ.И какъв беше живота им след тази окупация. Това е днешния русофилизъм

Два "дребни" щриха в "русофилството" на днешните "русофили".Един такъв е румен говедарор извинете свинаров или май беше овчаров.Все таа.Те са все такива свинари,кравари,овчари говедари...И аз все ги бъркам. През "светлата" 1996 др. оФчаров пдготви "договор" с "освободителите" за природен газ на стойност 530 евра за 1000 куб.м.Докато в същото време газа за германия която е на поне 1500к по-далеч е за 360 евра за 1000 куб.м.А след това друг виден "русофил" и "антикомунист" драгалевския мангал иван костов подписа този мнооооого "изгоден" за БГ договор.И по такава цена ни "освобождаваха" "освободителите" докато БГ влезе в ЕС. Друг хубав пример за "русофилство" в БГ след 1944г е случая с корпорацията мазда.Некъде 1966г мазда предлага на БГ да построи завод за автомобили в страната за 100000 СТО ХИЛЯДИ автомобила годишно,които да се продават в БГ и в региона.И представяте ли си свинара от правец пита "освободителите" може ли.И те разбира се казват НЕ.Ше купувате коли от нас.Колкото ви дадем и колкото ви дадем.И завод на мазда в БГ няма.Ето това е "русофилството" на дрОгарЕте.

Никога не се делете от Русия !

Заветът го е дал още Кубрат и познай дали синовете му са го послушали. Не е за Русия, защото тамошните българи все още не са били решили да се нарекат така, но по принцип е същото.

Надявам се че ще успеят да изберат десетина нормални въпроса към г-н Посланика. както почетох коментари - имам чувството , цяло Столипиново се надпреварва да пише във форума. Неумни , с претенция на остроумие, цинични, пошли коментари. Човекът ви дава възможност да зададете всички интересуващи вас въпроси, но както гледам въпроси няма - надпревара в пошлостта

едва ли ще да е случайно това .... особено като се има предвид доброто отношение на българите към руснаците

Българи обичат за собствени грешки да търсят друг виновен. От там целия проблем.

точно заради това народът на България има топло отношение към руснаците, въпреки стотици години на разрушаване на държавността в страната ни от правителствата на Русия. чувала ли си си за Николай Хартвиг и неговите коментари :))

Хич не ме интересува нито тоя руски парцал, нито цялата ви кирлива нация. Марш в Азия и млъквайте.

Кубрат дошел на тракийските земи от диви монголски степи. Така че в азия ще ходиш ти

Кубрат не е бил в монголските земи, там са си били монголите. А от техните нашествия новопръкнала се Русия се спасява единствено поради смелостта на Волжска България, която 2 пъти разбива и 3 пъти спира ордите им. Но пък за сметка на това Русия я доунищожава след монголите. А преди Кубрат е имало много други ..... и не се знае дали не са тръгнали някога от Тракия ... далеч преди Новата ера. разбира се, неудобен факт е, че всички те са били преди дори и да има някаква цивилизацийка по вашите ширини, преди да има мАсква, преди да дойдат викингите и да поробят местните диваци и далеч преди да се научите да четете и да пишете с нашите букви да споменавам ли коя година сме според българския календар ? ... 7527 :))

Българите са за добри отношения и съюз с Русия

Не счита ли посланик Макаров, че е необходимо да се предприемат някакви конкретни стъпки от негова страна за промяна на това пренебрежително, направо презрително отношение към България, което се насажда в някои руски медии, близки до управниците. България е една от най-древните държави в Европа, която е дала писменост и красив литературен език на разнородните племена в Киевска Рус и Московия. В България са издигнати и опазени стотици паметници на руснаци, допринесли за освобождаването на Северна България (без Северна Добруджа и Поморавието) през 1878 година. Днес България е пълноправен член на Европейския съюз, защото нашата древна страна винаги е била част от Европа. Българите са достоен европейски народ, който заслужава уважително отношение, независимо от икономическите и демографските трудности, които преживява днес. Още повече, че тези несгоди в огромна степен се дължат на жестокия комунистически режим, установен през 1944 година изключително и само в резултат на съветската окупация на България.

Драги мистър Х. Кое ви кара да мислите, че насажда се такова отношение. заповядайте в Русия на 24 май - за да видите с какво уважение се честват светите българските братя кирил и Методи. В Москва е издигнат паметник на Христо Ботев. Всички древни строения на територия на волжска българия е съхранени и реставрирани. Българска култура , писменост , която дошла от ваша държава се изучава в училища. А относно презрително отношение - то е съществува към определен кръг лиц, които от върли комунисти станали още по върли демократи, и демонстрират определено лакейство, което няма как да уважаваш.

Уважаема, не се обяснявайте с този психопат

Като тук 1 към 1. Нали сме братя, по нещо трябва да си приличаме.

но като се зачета в съвместната ни история и виждам коренно различна картина от 968 г. до сега Русия многократно е нападала и разрушавала България, а ние нито веднъж не сме отвръщали с нещо подобно. Не е трудно да се преброи колко пъти Русия/СССР/ е обявявала война на България.

Елай, елай Путине Владимире, да ни ослободиш от американски и европейски хайдуци

Точно заради руснаците губим Битоля. Те изпращат 49 000 армия там, заедно със сърби и французи ни нападат в Македония.

Ще го попитам:1. Колко войни води Русия с Османската империя, за какво, в коя подред сме освободени и защо? 2. Защо Русия е била против Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Иначе, поклон пред тези, дали живота си за свободата на България.

Да живее Русишя ! Ние които Уважаваме Русия сме 99% от Българския Народ , кога пак ще ни освободите от Тиквеното Робство ?

Ех голям проблем с тоя народ... Съставен е от идиоти, като теб.

Ами попитайте го какво искрено мисли за нашия премиер, щом толкова искате да питате - хахахах

Здравейте , ваше Превъзходителство ,Господин Макаров ! Новите ни „братя САЩ “ не ни пускат в САЩ без визи ,кога Русия ще реши , Българи да посещават Русия без визи ?

Няма такъв идиот който иска да посети русия - дори и русофилите не ходят там. Преди 4 години бях в Русия и се заклех никога повече да не стъпя там.Заради световното миналата година наруших клетвата си Но вече край - няма световни ,няма олимпиади

Подкрепям, същото си казах и аз преди няколко години.

На мен ми е през оня работа че не искаш , като си Тиква умри като Тиква ! Аз не искам в Усрайна !

интересно, какво толкова не ви хареса там ? Няма външни нужници, както ви свикнали? Е , сори.

Драга рускиня, не е нужно да влизате в този тон, а и в Русия има доста повече външни нужници, отколкото в България, даже художествено оформени, за разлика от тук.

СИМО, искайте направо жителство в Сибир и куфар ,гара, Сибир....даже ще ви изпратим с военна музика..ха.ха.ха

Питай Путин в умален мащаб. Стига глупости. Какво очаквате да ви отговори посланика, който е назначен чиновник на заплата.

Уважаемый г-н Макаров, прошу Вас, просто , комментировать, мои вопросы: 1. Я сейчас прошу ответить, почему вы определили как " своих друзей" , страны Сербия и Греция. Ведь , всем понятно , какое , искреннее отношение к ним. Да, наши , болгарские .............................. создали , не комфортабельную позицию, в соответствий с новыми европейскими партнерами. Но , пожалуйста , напоминаю, что в Болгарией, 88% населения , Вам симпатизируют. Мой моб. тел 0887748196 Веселин Гергов

Поредния русороб, който дори не смее да пише на български. Позор, пълен... Типична чугунена тиква...

Браво Веско !!!!

Русофилството е психическо заболяване и за него лек няма.

Тъпи Тикви ,Посланика иска сериозни въпроси вие се лигавите -тъпи наркомани !

Не съди по себе си друже. Това че имаш фъстъци в главата вместо гънки явно е по наследство.

Какво да го питаме, като знаем, че ще излъже. Няма смисъл.

Колкото пъти руски или съветски войски се влизали в България, толкова пъти са "забравяли" да си тръгнат. Защо?

драги, ако не си пиян до козирката ,би трябвало да знаеш , че в България кибичи краварски контингент.

По-добре краварски, отколкото колхозен.

Кога, ще си изнесете мирлизливите парцали от България веднъж за винаги и тяма да цапата повече тази Свещенна Земя с мръснитият си комунизъм???

Тъпи цървули...махайте се

бате кико спри да кълнеш. изтрезне ли бе цървул?

Питайте го кога ще научи български!

Че той пише с нашите букви, правилно!!!

Да бе. Потин каза, че са македонски.

Малей, тези с минусите българи ли са? Що бе хора? Не желаете ли чужденец да говори собствения ви език?

Искам да питам посланника какво би казал посолството на русия да бъде преместено на друго място .Може пак да е в софия но на друго място.Примерно една гарсонера в люлин на партер,с решетки разбира се.Така ше се освободи най-хубавото място в софия в квартала на дановистите.Друга добра възможност е да ползват стая в сградата на бул. "търбухин"-там дето е консулската служба на турция.Те нали са си приятелчета с тях така че все нещо може да се уреди.

Питам посланника: 1.Кога Русия ще се извини за всички гадости извършени спряма България от 1879 насам??? 2.Кога Русия ще върне откраднаните Архиви??? 3,Кога Русия ще спре да финансира разни политечески организации и разни резиденти в България??? 4. Кога ще спре да се меси във вътрешните работи на Република България ???

Веднага ти се извинявам по точки: 1. Съжелявам за всички гадости които причинихме 1878г и след това. Трябваше да ви оставим на турците и днеска всичко щеше да си е на местата. 2. Веднага ще ви върнем архивите. Аз знам че това е най важната пречка за развитието на България и знам че като ги върнем, изведнъш ще си решите демографският срив, липсата на икономика, корупцията, дупадаването, циганските престъпления и ще заживеете баш като европейци! 3. Ами ние спряхме. Както виждаш никви ни няма щом като сте част от НАТО и ЕС - нещо които ние не харасваме. Ако имахме агенти, нямаше да позволим да станете член на тези 2 съюза! Мисля обаче че нашето място бе заето от американците които ви казаха по телевизията с 3ма техни сенатора да спрете руските проекти, и вие го направихте. Така че не виждам основание да се притеснявате за руските шпиони. Само ще кажа че в Русия, българскато посолство е едно от най активните в шпионаж срещу Русия и в полза на НАТО! 4. Виж точка 3. А са отивам да ударя 2 водки ;-)

Достоен отговор на иначе малоумни въпроси. Подкрепям.

1 За 500г турците не ни закопаха толкова колкото вие за 130г 2 Абе върни архивите и не се обяснявай - ти си гледай вашата икономика(от 6-та сега сте 36-та и слизате надолу) демографския срив в Русия спрямо България е по голям. - Ни е си живееме като европейци(не пиеме лосиони за вана) 3 Ами не сте спрели.Влизането ни в НАТО и ЕС е стратегически ход - какиначе ще знаете тайните на алианса и как иначе ще крадете Европейските ни фондове 4 виж трите преходни Имал си предвид 2-3 лосиона за вана

Айде...пак с тея комунисти. Последното обежищте на глупака който няма какво да каже. Китай официално са комунисти па не те виждам да ги мразиш и 99% от боклуците по тебе и у вас са от комунистически Китай. Помисли за това довечера като си свалиш китайските боксерки да се изходиш в китайската тоалетна и като си нахлузиш китайски гуми за да таковаш жената ;-)

Къде са нещата на Бастет и кога ще ги върнат?!

Макаров,кога ще закриете руското посолство и ще си изнесете руските задници от родината ни и ще ни оставите да се развиваме свободно. Най човешки ви моля - не ни освобождавайте повече.Оковите на вашата свобода тежат много

когато закриете амер.посолство.

Много си болен, върви да се лекуваш, в Русия и се не връщай!!!

Кога ще изпратите армия да изрине боклука от властта в БГ?

Ти явно не си българин

Е ти това за русофилите сега ли го разбираш

И аз искам да знам кога ще върнат архивите.

когато Англия и Франция върнат съкровищата от Египет.

Тук говорим за България бе продажна червена кратуно

Защо по време на Соца, в МНО имаше само 2 руски съветника които дори си плащаха тока на канцеларията а сега в МНО има близо 200 американски съветника които не плащат нищо? Защо руснаците бяха толкова глупави да дават танкери с петрол, които ние директно шитвахме на Запад за твърда валута (дори не спираха в Бургаз/Варна) а сега плащаме на американски фирми за български Тецове? Защо Русия не събра сили да прати руски сенатори в България, които по телевизията да ни кажат колко добри са руските проекти, както направиха американците? Защото когато слушахме СССР и следвахма руската външна политика, получавахме безплатни оръжия и изтребители, а сега когато следваме плътно американската външна политика, купуваме 8 самолета за 2 милиарда след като САЩ подари на Израел 25 милиарда под формата на оръжия, без Израел да е член на НАТО?

Кажи ми кои са ти приятелите, да ти кажа какъв си.

Управлява ме Мутра. Бие ме циганин. Мия немски и английски д-та за 5 евро на час. Какъв съм?

русофил

Ти не си Българин, а руски селянин!!!

Защо за Русия изнасяхме хиляди тонове селскостопанска продукция, консерви, вино, компютри, уран.... и те не плащаха?

А сега не изнасяш нищо и плащаш! Схващ ли?

България изнася за ЕС. Най-големия ни търговски партньор е Германия. Не изнасяме почти нищо за Русия а само внасяме нефт и газ. Имаме силно отрицателен търговски баланс с Русия. Трябва да бъдат принудени да купуват наша продукция и да махнат ограниченията за селскостопанска продукция вино и тютютн. Иначе казано от години Русия източва капитал от България

Кога си получавал безплатни оръжия от Русия бе педал.Всичко си плащахме като попове и то петорно.Затова беше такава мизерия у нас.Празни щандове,празни магазини.Абе тоалетна хартия намеше бе въшльо - бършехме си задниците с Работническо дело и ОТ. фронт

Петорно плащаш за американските изтребители, за полските ябълки и домати, за тока от български тецове държани от американски фирми. И най вече плащаш не петорно а стократно за удоволзтвието да си в ЕС където избягаха 30% от българите! И то за какво? За 5 евро на час долнопробна работа. Плащаше петорно за бананите, които сега са в изобилие. Но изглежда за маймуната банана е най важен. Да ти е вкусно!

Аааа...,аз си го бършех с народна младеж.

Казваш за 5 евро на час...? То ако беше много хубаво щяха да избягат в Русия и да работят за 5 рубли на час.

Кво да питаш Калашников и Макаров. По-добре да не идват, че на соросоидити ще им се стъжни! Ако Путин пък дойде, ще се окаже че повече хора харесват него, а не ББ и ЦЦ. Според троловете тук в Русия бяха убили Янукович, бяха го отровили и заровили отдавна. Това твърдяха те преди 1 година. Обаче днес той "възкръсна" и даде публична пресконференция за журналисти, вкл. и от Украйна. Стана като историите с Ким и жена му, чичо й и т.н,у дето уж бяха убити, разстреляни и изядени от кучета, а после се оказа, че са живи и здрави. Аман от тъпа еврогейска (русофобска) пропаганда.