Плевнелиев и други политици зоват Тръмп да не вярва на Путин

Президентът Росен Плевнелиев и още 16 европейски политици споделиха с Доналд Тръмп опасенията си от един „нов голям пазарлък“ (на САЩ) с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и други политици зоват Тръмп да не вярва на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се иде Плевнелиев, ще ви гледам сеира с Радев-Йотова. После ще викате оти ручахме жабето.

Жалко и импотентно поведение. Вижда се кои смешници са подписали същотолкова жалко писмо. Тези кукли на конци будят само съжаление.

Да бе и наш чехльо и той барабар с мъжете.

Простичко казано,не му е работа на нашият Президент да обсъжда тези въпроси!!!Снощи го слушах,как обичал Русия , как четял Достоевски и слушал Чайковски. Това май е оправданието на всички заклети русофоби!!!Както казва Кеворк,дали не му плащат на този човек от Русия за да вдига авторитета на Путин??

нашият наглец, безгръбначно и слузесто влечуго има наглостта да съветва Тръмп. след като явно в предизборната борба подкрепяше Килъри. Единственият действащ политик в цялата кохорта политически трупове. Явно плямпането против Русия добре се продава

Тоя няма ли да млъкне най-после. Писна ми от физиономията му и от глупостите, които непрекъснато ръси. Гнусно!

Никой нормален човек,познаващ българската история не вярва на руската политика.Само платените руски подлоги пишат,че вярват,но и те не вярват.

пази боже сляпо да прогледне ... алеко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като се вземе под внимание, че "нашето магаре" е динственият ДЕЙСТВАЩ ПРЕЗИДЕНТ, подписал подобна жалка, нацинално-безотговорна и слагаческа петиция към Тръмп, се налага нелицеприятният извод, че определено багажът му не е на нивото на съвременните дейставщи политици! Но ние това си го знаем! Сега го разбират и другите!

симо

Плачът на курвите...

Горкият човечец! Яко го притискат и скъпо си плаща за луксозния си, но жалък животец!

Тия кои са ,че да дават ъкъл на американския президент.

в случая е, че Роско се маха.

Инфантилно!

А вие ,които плюете законно избрания президент на България,не сте ли подлоги? Не сте ли олигофрени? Дразни ви,че има позиция.

...И Тръмп е законно избран и има позиция!....Вие, троли-троли, защо се дразните от това?!...

Интересно , дали Путин знае изобщо ,че ти съществуваш ?!

Боже ,Боже , какви грехове изкупваме Боже , та да ни пратиш такова нещо за ''прецедент'' дето му викаме президент ?! Защо не го направи ''глава '' на държава като Сан Ескубар ?!

Юлияно, прибери си го! Млад е още, за Господ е рано - в тебе е надеждата. Пък после го прави каквото искаш ...

Защо бе Плевньо мъничка , се пъниш... За да направиш добро впечатление на някого от уса ли? Не виждаш ли , че и там вятърът започва да духа в друга посока? Да зарадващ соросоидчетата в БГ ли? Не виждаш ли, че Тръмп ще започне производство против Сорос? Единствената причина - да са ти обещали някой орден укрите? Но там е чудо и е тъкмо за теб...

Плевнята си отивааааа!

Политически зомбита излизат от гробовете и се опитват отново да бъдат някакъв значим фактор. Само че думата "бивши" обяснява всичко. Животът неумолимо върви напред, светът се променя и всички бивши неизбежно остават в миналото.

най-хубавото е че това наше недоразумение-президент си заминава!но .....ние си избираме политиците!

отива си след стриктно изпълнени партийни задокеански поръчения, дискредитирайки България с всички налични средства, най-накрая

Кой, ще организира Гей-Прад в тая страна, когато Плевнята няма да е президент повече????????? Голям проблем идва за ЕВРО-ЦЕННОСТИТЕ НА ТОЛЕРАНС -ТРАНСТРАСТИТЕ.....................................................

Ей, Чехлю- Плевню, има ли някой, които да не изпитва симпатия към женския ти родител? Ти няма ли да се махнеш най после беееее?

КАТ Русия няма втора тъй могъща на света.Тя е нашата опора ,тя е нашата звезда.Руска сила,руска воля ще избави от неволя ,славнй български народ.....Русия я помни Франция-Наполеон.Помния Турция от 1878г.Помния и Германия-Хитлер.Никой неможе да изтрие от памета ни признателноста на България към Русия и руският народ,въпреки напаните на продажни българи от породата на Роска Плевнелиева и на Местан мекерето на кървавия диктатор Ердоган.

Смешен плач!

Нищожеството Роско доказа, че никога не е късно да удариш политическото дъно и да продължиш да копаеш надолу. Росен Плевнелиен е българският президент, който през целия си мандат е работил за това Америка да е велика. Гнусната подлога сам си признава това.

Eеее плевня празна другите подписи всички са от някякви бивши величия само ти си от настоящите отворковци ; У твоята къща никои не те иска а ти тръгна БГ народа да оправяш чиба в турция и си съжителстваи с тях като не забравяи да си вземеш твоят шеф бате ти Боико и оная дъртата Бъчварова

роска ,Русия не е била завладявана никога ,а бг много пъти. Както и мекерета като теб и много други.НЯМАЛО ТУРСКО РОБСТВО ,а само присъствие.Да ти се връща .

Товарищ Путлер, нещо не ви долюбваме в България!

Това може да важи за Турция, но не и за България

Vladimir Borisov

Те у Турция много го любят, ама нещо не смее да се появи със самолет там! Турчата веднага го гръмват!

Aptal pich,сюнетът ти е неуспешен! Погледни си в гащите ии си пипни ушите!

Кончита , ама ти в България ли живееш, българин ли си?

След като Роската е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

Сега на пудела ще му харижат едно грантче, за да си джафка на воля. Няма да има отърване, да знаете. А в случая писмото го е писала някоя стажантка в Белия дом и го е пуснала по факса до Централна Европа - демек Полша, и Източна - балтийските палета, Румъния и България. Що Меркел не го е подписала? Оланд? Що е точно по линията от Балтика до Черно море - американската мечта да отдели Русия от Германия? А и тия 16 лузъра как са се намерили? По фейса? Нещо не си спомням да са имали среща или инициатива! Плевнята, като толкова го е страх от Путин, да спи с експлозив на пояса! И ще оцелее :)))

Тръмп заяви в прав текст, че ИДИЛ е рожба на администрацията на Барак Хюсеин Обама. И че, заедно с Путин, ще се бори срещу ИДИЛ! Значи плевела е поддръжник на ИДИЛ? Не само на фашистката хунта в Куев?

роска ,има една народна приказка : Прекаленият светец и богу не е угоден.

Путлерасти, не се обърквайте! Тръмпи едва ли е вашият човек! Залагайте на сигурното! Дъжте се за Путлер!

А ти се дръж за палците идвам

Vladimir Borisov

Айде де, ела да те видим бе! мишок...

Ефенди, я тичай в джамията -да се нагъзиш,че ходжата вече ЛЪСКА!

Господин Путин вземете мерки! Как позволявате на това недоносеното да Ви държи такъв тон?

Po-skoro: G-n Putin, vzemete MU merkite na Negnoto! :)

Тоя до последно ще ни излага пред света.

симо

Аааа ето кой ще спаси Америка....Гледайки успехите на България направо не им завиждам...

пРъдня ще дава ум на милиардер. Голем смеХ

Що бе, те един вид са колеги, в имотния бизнес... А нашият има и повече опит в политиката ;))

Тоя пак е на черешата. Да сподели кво взима че е толкова смел:)

Там е работата ,че нищо не взима , даже не си пие и лекарствата редовно !

До сега са ликвидирани няколкостотин мераклии отишли със снайпери в Донбас на сафари да търсят висок адреналин.

....не мога да си представя какво би се случило с Pлевналиев ,ако се появи еи така без охрана на обществено място някаде в Bалгарiя ?!?....сигурна сам ,че няма да има тази смелост !...а Bоико...а Hенчев...а Kунева...(тя го отнесе..в един ресторант)...така да се каже цялото ни правителство е саставено все от такива "любимци "на народа !!!

Що ли ми се чини, че и ти скоро не сАставяна от некой "любимец"? Що така бе Ленче, не ловиш ли окото вече?

Yumushak kafa,много плещиш! Чак феса си НАПЛЮ!

...слушаи бе шалвари насрани ,защо не се засилиш кам анадола...па да хванеш да идеш при манафите ,че да те опанат по всички техни правила и да мирясаш наи -подир !!!..на мен наистина ми е чудно...ти спецiaлно...какво дириш вав балгарски саит ?!?...що не си седиш в анадола ?...или и ти такова на "jихат"... и още еди вапрос...ти от кои си точно ..от бриндиовците или от мендиовците ???

Господ ще го накаже,но виж Путин ....

Кво е тва Путин? Да не е Путлер?

симо

НЕ е, путле. си ти/...

Тоя пак се усра и засмърдя!

Предложение: дружно да турим една клетва на плявата

ПЪЛЕН ИДИОТ!!!!!!!!!!!!!!!!