Тръмп Младши си писал с ”Уикилийкс” през кампанията

Доналд Тръмп младши си е разменял поредица съобщения с организацията "Уикилийкс" по време на предизборната кампания на баща си миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп Младши си писал с ”Уикилийкс” през кампанията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този отчита, че си бил губил времето докато търсел компроментиращи материали. Преди чухме и зетя на Тръмп, еврейчето, дето се оказа, че малко поизлъгало разследващите за контактите си с руцнаци, и той да казва за срещата си с руската адвокатка и човек на Путин, и то пак да се докопа до някой компромат за Хилъри Клинтън, че И ЗА НЕГО ТОВА БИЛО ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ! Започвам да си мисля, че тези толкова големи и видно едри бизнесмени май имат доста "ПРАЗНИ ХОДОВЕ", как са се замогнали ( и Тръмп), като в работата им има толкова фира:) А пък другия син на Тръмп, Ерик, за когото всички са единодушни, че не се отличава с прекомерен акъл на времето съвсем чистосърдечно си признал пред известен голф почитател и автор на книги за голфа, когато го питали откъде Тръмп финансира проектите си за гол курсове по време на кризата, когато било пределно ясно, че няма американска банка която да даде финансиране за инвестиции в голф курсове, та този директно отговаря: "А, ние нямаме проблеми с финансирането, РУСНАЦИТЕ НИ ДАВАТ КОЛКОТО ИСКАМЕ! Ние много пъти сме били при тях! Оказа се, че те много обичат ГОЛФА и са готови ДА ФИНАНСИРАТ В НАШИТЕ ПРОЕКТИ...?" А иначе Тръмп и Путин изобщо не са се виждали и не се познават и никога не са се чували и не знаят един за друг, както и изобщо не са имали сделки или финансови транзакции, вкл. и хората им:) И на мен ми плуват корабчета в окото, и в двете:)

Добре де, аз не мога да разбера нещо - ако и след като Хилъри Клинтън е толкова виновна и сторила толкова злини и престъпления, ЗАЩО ВЕЧЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ И ГОДИНИ ТЯ НЕ Е ИЗПРАВЕНА ПРЕД СЪД И ОСЪДЕНА? Защо при толкова много известни, широко известни, поне според мурзилките и петата колона на Путин, и толкова упорито търсене - разбрахме за зетя, който се е срещал с руска адвокатка на Путин да търси компромати за Клинтън, сега и за този... та мисълта ми е И КАК АМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП И ОТРОЧЕТАТА МИ НЕ МОГАТ ДА ОТКРИЯТ И ТЪРСЯТ УПОРИТО ТАКИВА ДОКАЗАТЕЛСТВА, А НАШИТЕ И НА ПУТИН ДЕБИЛИ ЗНАЯТ И СА СИГУРНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА Й! Ами като е така - ПОМОГНЕТЕ НА ИДОЛА СИ ПУТИН И АВЕРА МУ ТРЪМП, БЕ ДЕБИЛИ, ПРЕДОСТАВЕТЕ ИМ ДАННИТЕ, КОИТО ЗНАЕТЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН, БЕЛКИМ МИРЯСАТ И ИМ СВЪРШАТ РАБОТА ДА Я ОБВИНЯТ В СЪДА И ДА Я ОСЪДЯТ! Иначе всичко това са поредните партенки на тези дежурни идиоти, които въртят до умопобъркване едни и същи опорки с малоумните им закърнели подобия на мозък!

Вижда се, че в САЩ нещата стават панически. Страната върви към закриване и търсят да обявят виновен. Няма значение, външен или вътрешен враг е. Писал и какво? Истината забранена ли е "демокрациите"? По време на кампанията, лицето не е имало достъп до държавни тайни.

Много празноглавци съм виждал по форумите но ти си единствения дето "прозря" че САЩ се разпадат. Уникално, направо достойно за нобелова награда, прозрение! И това в момент когато целият цивилизован свят стои като виновна ученичка пред американците и изпълнява всяко тяхно нареждане безпрекословно. Е щом това е критерий за "залез"... не знам какво повече да кажа.

е все още цял и на свобода? Моментално да бъде затворен по обвинение в държавна измяна, а баща му публично прогонен от Белия дом, в който да се настани Клинтъница и да обяви кръстоносен поход срещу Путин и империята на злото. И лично да внесе в Конгреса и Сената конкретни закони за спазване на обещанията, които е давала на "спонсорите" от Уолстрийт. Те и без тва за тях всички разбраха така че няма проблем.

това не е ли това дето го възхваляват повече от всичко -демокрация и свобода ?килърито е била заета с усвояването и не е имала време за писане ...всеки си има приоритети и хватки ,как да прецака нещастниците .

Ти да видиш. Да не е извадил на светло някой от гадостите на клана Клинтън?

Що ти не ги извадиш бе тъпльо! Като оня дето отиде в пицарията с автомат да търси " педофилският кръг на Хилъри".За разлика от това обаче ,измамите и престъпленията на клана Дръмф са черно на бяло!Мошенници и измамници,Дръмпльовци демек.А като му изнесат и таксите дето ги крие ,може би и ти ще се усетиш че си една проста гнида.