Писателят Прилепин се изправя срещу Путин за президентския пост в Русия

Вече е създал щабове дори в ЛНР, Херсонска и Харковска област в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя смешник е като Хуан Гуайдо. За руснаците, а и за света е по добре Путин да е начело на Русия.

Басси и Наглите РусNAZi

Президентът на Русия Владимир Путин в обръщението си към участниците и гостите на X Московска конференция по международна сигурност: Има опити на западните глобалистки елити да се противопоставят на формирането на „многополюсен световен ред“. Колкото и бенефициентите на сегашния глобалистки модел да се придържат към статуквото, той е обречен – геополитическите промени в исторически мащаб се движат в съвсем различна посока. „Западните глобалистки елити“ провокират хаос, подклаждат дългогодишни и нови конфликти, провеждат политиката на т.нар. сдържане и всъщност подкопават всякакви алтернативни, суверенни пътища за развитие. По този начин те се опитват с всички сили да запазят хегемонията и властта, които им се изплъзват от ръцете, опитват се да държат страните и народите в плен на един неоколониален по своята същност ред. Тяхната хегемония означава стагнация за целия свят, за цялата цивилизация, мракобесие и премахване на културата, неолиберален тоталитаризъм. САЩ се опитват да удължат конфликта с Украйна. По този начин те действат и при подклаждането на потенциални конфликти в Азия, Африка и Латинска Америка. НАТО се придвижва на изток, изгражда военната си инфраструктура и превръща народа на Украйна в „пушечно месо“. Те се нуждаят от конфликти, за да запазят хегемонията си. Ето защо те подготвиха народа на Украйна за съдбата на пушечно месо, реализираха проекта „анти-Русия“, затвориха си очите за разпространението на неонацистката идеология и масовите убийства на жители на Донбас, снабдяваха и продължават да снабдяват киевския режим с оръжия, включително тежки. „Специалната операция“ е реакция на тези събития, която е била наложена в пълно съответствие с устава на ООН.

кандидат президента -педал и пълен нещастник

нормален си е, има 4 деца, но писател не би могъл да управлява такава огромна държава.

Ясно е към кого се е прилепил този неудачник! Към когото и всичик останали неудачници! Великият брат отвъд Океана толерира такива плужеци!

Евала, това ми напомня на изборите едно време преди повече от 35 години. БКП и БЗНС. Ще падна от смях с тия чугунени глави.

С годините все повече се убеждавам, че президента /с такива права, а не като в Б-я/, трябва да е подготвен човек в политиката. Не само защото изпълнява изискванията и хоп - да се кандидатира. Разбира се, че може и фризьорка да кандидатства - нали трябва да сме в демокрация. В началото на соца нещата бяха сулю и пулю, тук там и малко селяния, на партиен принцип, но после нещата се промениха и България имаше доста добри политици и дипломати. Очаквах същото да стане и в началото на демокрацията и то стана, но за разлика от соца, нещата не се уталожиха след 10-20 г., а си продължиха със знайни и незнайни политици, абсолютно некомпетентни да ни управляват. Що народ се изреди, спуснат с парашут. Разликата с преди, че бяха от една партия и имаше някакъв преход, а сега са от много парти и затова прехода няма край.

нареченият Путин посъбра негативи, най-безболезнено и целесъобразно ще е друга пионка да се постави начело.

Пак някой е хвърлил фас...Пушачите са най-страшния враг на могучая и непобедимая...."На севере Крыма в Джанкойском районе произошла детонация боеприпасов, жителей близлежащего села эвакуируют. Об этом сообщили в администрации Майского сельского поселения, передает ТАСС."

То и ПП се надяват на нещо, но надали....

Писател главнокомандващ първа ядрена сила в света?! Това като клоуна Зеленски. Ако може само без социални експерименти. В БГ ги правим, но... Не, че се вмешаваме в работите на СССР, но сме сме съседи.. Този другар дали е прочел какво пише на флота на СССР. Я първо прочети; после виж какво означава Държава...абе я най-добре напиши някоя книга и не си усложнявай твоя живот и този на съседите ти.

Според мен работи, и то доста добре!!! Клоуна Зеленски вече няколко месеца изпотява чорбаджията на "най-великата" армия в света. С още малко помощ във вид на съвременна военна техника може и да постигне целта си - да освободи всички окупирани от Путин територии принадлежащи на Украйна по силата на международното право.

Клоунът Зеленски прави шоуто, чат-пат преиграва, но от "деликатност" се подминава . Как ли пък се появиха в Европа толкова държавници-пионки едновременно в най-подходящия момент, готови да слушат и се подчиняват??

Властт при следващите президентски избори в Русия е възможно да премине от Пут на Прилеп.

Някой мастит травестит или танцьорка няма ли да изкарат срещу Вагиналния?

Козяците да се надяват да не дойде Прилепин , защото това е кален в боевете боец , ще помете укрите за дни

Изглежда като проект на Путин, прах в очите за псевдо-демокрация

този екземпляр Прилепин ходи с каска и бронежилетка че знае какво става с опозиционните лидери..ха.ха

нацист демек Поне не се срами да се обяви за такъв, за разлика от Путлер Ама и единия и другия...... Пада им се на крепостниците

Понеделник вица на ДИРа...

Е И КАКВО КАТО СЕ Е ИЗПРАВИЛ СРЕЩУ ВЛАДИМИР ПУТИН ? Мигър ще спечели Битката срещу човека Путин който 150 милиона Руснаци го боготворят !

Мигър или тигър е по-силен от човека? За Миг Джагър ли говориш?

Все едно Велислава Дърева да се "изправи" срещу Румен Радев.

Успех!

Не забравяйте, че Русия не трябва да се управлява от хора чиито имена завършват на "ин". ЛенИН, СталИН, ПутИН. ПрилепИН не е промяната която руснаците търсят.

Захар Прилепин да внимава с какво се храни. Новичок дебне от всякъде. Късмет на Русия.

Тоя товичок накрая ще излезне някаква легенда. Уж ужасно суперхимично оръжие, а не може 3-4 идеота да убие. Пълна боза.

Има ли смисъл в Русия изобщо да има избори. Да го обяват Путин за доживотен президент, цар или какъвто и да е там някакъв господар, и по този начин ще си спестят куп време и пари.

на плурализъм.

Не разбрах, за украински или руски президент се кандидатира?

Няма да разбереш, защото и двете понятия са ти мъгла!

Дано спечели ! На Русия и трябва като сегашното управление на Китай. Национал - социалисти по имперски тертип. За всичките си години управление, Путин не направи нищо за до отстрани олигарсите създадени през перестройката, дори ги направи по - силни. По силни от държавата не трябва да има, а няма нищо по лесно от това да замениш един търгаш с друг. Виж, с талантлив учен или творец не е така. Но пък на Путин с тях им е лесно….голяма грешка и управление по ченгеджийски, а не по имперски.

На Русия й трябва демокрация!

Глупости, демокрация има само в Швейцария.

Зле ли им е?

Партията "Справедлива Русия" е просто един спойлер на Путиновата партия *Единна Русия" Нещо като КПСС и Комсомола.

Нещо като Възраждане и ДПС.

Всичко е възможно в Русия...но само ако Путин и тези около него разрешат :-) И..при положение че не събереш много последователи де. Можеш да плюеш по Путин и по властта в Русия колкото си искаш ако те слушат 100, 200 хиляди човека. Ако обаче станат милион или повече, еди кой си руски орган ще почука на вратата и ще започнат с въпросите. За тези които си мислят че само в Русия е така, много се лъжат. Така е и на други места просто имат по висок праг и по невидими методи. Така е и в България...един познат искаше да прави телевизия преди години и да видите как бързо го наобиколиха и започнаха да се интересуват Кой си, Ква е тая телевизия, Ама не може така, ще има проблемите и прочие.

И тоя е някаква фашистка отрепка. Да освободят навални от затвора и може да се говори за някаква опозиция. Всичко друго, което беше в някакъв процент опозиционно настроено, е или разстреляно по площадите, или натровено, или в изгнание зад граница.

Май ще настане време Западът да се моли Путин да остане на власт. Защото много руснаци считат, че Путин е бавен, мек, отстъпчив и твърде добър. Искат такъв като Прилепин или друг твърд мъж, който да действа като Сталин. Тогава Западът да му мисли.

Да му мислят руснаците, Капитане. Кой пострада най-много от Сталин? Собственния му народ.

Руснаците ненавиждат Путин, точно защото ги превърна в Северна Корея. Говоря за интелигентните руснаци, а не за гопниците, чието ниво е горе-долу на тово на електората на Бойко Борисов.

Не бъркай електората на Б.Борисов с този на другарката лъжа.

Част от интелигенцията мрънка и то "неудовлетворената", по-точно незадоволената . Хората на изкуството, които си направиха пи-ар с напускането на Русия рано или късно ще разберат, че единствено са интересни на сънародниците си. Колкото до олигарсите и корупцията - има ги, но къде ги няма се пита ? В Украйна ли ?

Тия кагебейски номера вече не вървят - "ето, идва по-лошото, така че оставете Путин". Дръжки.

Запада продължава да мечтае за Елцин и престъпните му милиардери, продължава да сочи с пръст и да проповядва корпоратокрация по неговия модел. Нямам идея как е възможно съществуването на Давоската организация и назначеният и за лидер Шваб публично да обявява как е пенетрирал всички правителства с "млади лидери". Демокрацията се превърна в модел на легитимно управление от минималният процент хипер-богати, които се държат като Фараони и налагат на масите идеите си посредством лобизъм и инфилтриране на легитимни процедури. За мен разлика между режима на Путин и Западният псевдо-демократичен модел няма. Путин също е командван от елит от хипербогаташи. Идеята, че той за 30 години се е преврънал в най-големият манипулатор и стратег е абсурдна. Добър мениджър, които успява да задоволи желанията на инвеститорите, избрали да се заселят в богата на ресурси държава. От там всичките маанета, театрални постановки и пропаганда не могат да скрият реалният проблем за обикновените хора. А той е, че няма система, която да приложи истинска демокрация, и няма прилагане на закони за хипер-богатите на планетата. Конкретно, този "герой" на политическият процес е възможно да е просто инвестиция в пиар, също както Тръмп. Хората пропускат видимите неща и чоплят невидимите. Тръмп успешно ожени дъщеря си за Къшнър и тя прие вярата на "богоизбраните". От там си правете изводите в какъв свят живеете.

Боклуци

Поне за 70-75% от гражданите на Русия, Путин е много толерантен (мек) със запада. Искат отмъщение. И Прилепин е човекът.

Никой не може да каже какви са нагласите на населението в една тоталитарна държава.

Отмъщение за какво! Кой какво точно е сторил на Русия, че да иска отмъщение? Единствено могат да отмъщават на Природата , че ги е създала такива - покорни на властващия над тях - цар, генерален секретар, президент! Трябва винаги да има някой да ги мачка, да бъдат закрепостени за територията си, да ги разменят като животни - крепостни селяни. Това им харесва защото ги кара да се чувстват притежание на "велика" държава.

Там изборите истински ли са или като в България по комунистическо време?

къде са истински? БД нали го избраха по пощата - живи и умрели.