Уволниха дисциплинарно една от емблемите на ”Пирогов”

Директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов е уволнил дисциплинарно един от емблематичните лекари на болницата - доц. Стоян Сопотенски.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха дисциплинарно една от емблемите на ”Пирогов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пич, ти си много тъпо парче, изглежда:) Имаш проблем с българския език.

Камен, виждам, че добре познаваш кое как е в "Пирогов" и си "светил" на доктор Сопотенски и "любовницата" му. Добрите хирурзи трябва да се заплащат добре - да вземат толкова пари - затова са учили и специализирали толкова много години! Не гледай сламката в окото на другия, а гредата в своето. Българите сме световно признати майстори в този не-благороден "спорт".

Браво на професор Балтов. Най накрая се намери смел човек, който да изчисти боклука на Миланови от Пирогов. Мушмурокът Сопотенски (като заместник директор)лапаше по 6- 7 хиляди лева месечно заедно с любовницата си и Милановите, а всички останали работещи роби бяха на 8-900 лева. Сега за първи път има някаква справедливост в заплащането на целия персонал и естествено "ощетения" Сопотенски реве на умряло, като използва Подкрепа и Лекарския Съюз. Но вече всички го разбраха и отеглиха доверието си от него. Да заминава в Сопот като е толкова велик, и в Сопот имат нужда от лекари.

НЕКА ТОЗИ ДОБЪР ЛЕКАР ДА РАБОТИ В ХАСКОВСКАТА БОЛНИЦА . КЪДЕТО И ДА ОТИДЕ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТ. ТАКИВА СПЕЦИАЛИСТИ ТРЯБВАТ НА БЪЛГАРИЯ. ПРИ НАС ЩЕ СТЕ СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ.

Като му гледам снимката на този с червеният пуловер, мога да кажа само, че такъв типичен селяндур не става за нищо друго освен да копа мамуля! Явно комунягата е успял да завърши с тройки медицина и кои знае колко народ е погубил мародерът му червен?!

Доктор Сопотенски е изключителен хиррууг и мога да му кажа само благодаря, че ме спаси. Не ми харасваше, че малко беше от Подкрепа и т.н. и т.н., но това няма никакво значение за професионализма му. Този човек ако иде в чужбина ще стане милионер за кратко време, но жалко за България. Съжалявам троловете които го плюаят. Те не знаят какво правят, прости ги Господи!

Познах му мутрата на тази гнусна гадина. Преди 9 години ме закараха в спешното на Пирогов и този изверг беше дежурен. Не можех да дишам от болки в гърдите. Носеха ме, защото не можех да ходя. Този "лекар" каза че ми нямало нищо и да съм си ходел. След като припаднах в кабинета се оказа, че "от него да мине" ще направи кардиограма - в последствие се оказа, че имам миокардит и плеврит - слава богу имам приятели и отидох в истинска болница... заради такива изроди като този, Пирогов е синоним на некадърност, търгашество и корупция.

Да обясня на всички некомпетентни коментатори по темата : Д-Р Сопотенски, изключително некъдърен хирург е назначен за зам. Директор на Пирогов от изключително некъдърните анестезиолог д-Р Миланов. След няколко години дружно лапане на материални и научни облаги - единия некъдърни става доцент, а другия професор, идва време разделно и двамата са заменени от брилянти специалисти в облатите си на дейност. Започва активно подклаждане на недоволство у персонала на болницата от същите тези хора, които години наред са държали в мизерия рози персонал. Нещо повече, мръсника Сопотенски използва името на най-реномирания и уважаван синдикат-Подкрепа, без да се допита до медицинската федерация и ръководството на цялата организация в подплатените с лични интереси протести. Последва логичнито: Синдикат Подкрепа снема доверието си от самозванеца и интересчия Сопотенски, като той собственоръчно подписва молбата за напускане на федерацията, след което, той бива уволнен от ръководството на болницата... има ли Някой неразбрал ???

Мой подчинен да ми подлива вода и да се прави на по-умен от мен? Ама веднагически го изритвам! Началник съм ,защото най-много знам и мога,затова ако обичате,профсъюзничета-некадърници,вземайте си парцалките и вън ! Няма ли ред,идва хаоса !

90 % от началниците в България сте избрани за лизане или защото за нищо не ставате! В повечето случаи и за двете!

Изключително неприятна селяндурска личност , която нанесе доста вреди на Пирогов--- като започнем от многогодишните "ремонти" ,които никога не стигнаха до края, да стигнем до безпардоното му отношение към колеги. Доста народ и той уволни !!!

Позор за Балтов! По-ниско не можеше да падне! Срам за колегията!

Ти да не си малкото Миланчо? На токова мязаш. Само чичо или чичовото може да продуцират подобни овчи мисли....

Именувам се Семерджиев.

Сопотенски е отявлена червена номенклатура! Разправят, че дядо му е бил активен борец, а бащата май е бил в управата на софийската БКП. Приет бил в университета като рабфаковец. Бил е назначен за началник в Пирогов от Мими Виткова, по нареждане на Жан Виденов!!! То стига само да видите червеният пуловер и друго не е нужно!!!!

По негово време не е имало РабФак!

Кой ти каза бе многознайко? Този е набутан в университета по Тошово време, през 1985г. Като не знаеш не изливай лъжи!!!!

Бандата на Мутротиквата иска да ликвидира и тази авторитетна болница.

Бях се "притеснил", че България се е променила, но след уволнението на ДОКТОР Стоян Сопотенски разбрах, че съм си в същата България! И ако има някакъв проблем при нас, той точно не е в промяната на манталитета и народопсихологията. По-скоро даже проблема е, че НЯМА промяна, а всичко е алабалистика и папагалщина. Ние сме си пак същите посредствени еснафи и мижитурки. Както винаги е било у нас, тържествува посредствеността и наглостта, а стойностното бива окаляно, за да не сме толкова жалки на неговия фон! Жалко, че Пирогов се разделя с такова светило в хирургията и свестен човек като Стоян Сопотенски, а остава вечната "балтия" ... за всички нас. В крайна сметка балтията е за нас, пациентите. Доктор Сопотенски балтията му е направила вятър на таковато ... Той си същия специалист и извън Пирогов! И само ще отиде на по-парично място... И като последно ми се иска да коментирам за "емблемата" ... Та може да се каже, Пирогов има нова емблема - БАЛТИЯТА. Да му мислим ние, добичетата!

Наистна жалко

Стига с тия гербери ,имате къса памет.Мисля да не коментирате глупости.

Балтов отлично се римува с балтия.Да му се отреже смотаната герберастка тиква.

типично по гербераски

Ако и сега колегите му не се солидаризират с него и не се вдигнат като един да го защитят, то значи, че "професора" е успял в делото си на сплашване. По добър момент за бойкот след протеста на полицията на най голямата ни и реномирана клиника от този сега няма и си мисля, че това ще е добър повод да изметат така наречения "професор" за да потулят пред Европата и нашето прзиденство големия резил! Ако не го направят и пропуснат случая да излязат сега, значи всички са пу.ки.

Мисля, че обясних защо - защото слънцето не е започнало да изгрява от Запад, колкото и да ни заблуждават, че е!

Аман от ахмаци като теб бре! Много ти разбира тиквата какво става в Пирогов и кой, какъв е!

Защо си се кръстил/а така с това сатанинско число? Какъвто знак приемеш върху себе си - това си търсиш.

Този Балтов е креатура на недоразумението Семерджиев и неговата маша Кундурджиев. Това не е ли достатъчно!

Семерджиев е доказан експерт в здравеопазването! Той е бащата на здравната реформа, която се утвърди и съществува успешно вече 18 години! Вие на Семерджиев не можете стъпи на малкият пръст! Ако наистина той е назначил проф. Балтов, един от най- добрите специалисти в Европейската травматология, то БРАВО на Семерджиев! За пореден път е сторил нещо добро за родното здравеопазване.

Леле каква тъпотия! Този и..диот направи докторите търговци и въведе касовите апарати. Ако беше останал министър миналата година, щеше да разруши напълно здравеопазването с неадекватни решения и шуробаджанашки похвати, един от които е Балтов. Ти да не се казваш следствения Кундурджиев?

За доц. Сопотенски не коментирам, но ми се иска да светна публиката за един мошеник от Пирогов, "майстор" по разбиване на камъни в бъбреците - доФтор Михайлов. Човечецът си иска директно парички, на четири очи и при затворени врати.

Прокуратура или паве в главата, ако нямаш с какво да го застреляш! Иначе - няма смисъл да спамиш форума.

.,.,,уволниха ЕДНА ОТ ЕМБЛЕМИТЕ....". Чета по-надолу в очакване да прочета....женско име....ама...не... Бахмааму....вече не само редакторите на дира,ами и докторята станаха....ТРЕТОПОЛОВИ.... БАХМААМУ,ЧИЛЯК ДА НЕ ЗНАЕ ВЕЧЕ КЪДЕ ДА СЕ ДЕНЕ.... ЖЕНУРЯТА...ЛЕСБИЙКИ...МЪЖЕТЕ...ПЕДАЛИ....ЖУРНАЛЯТА...ПО СРЕДАТА....ТРЕТОПОЛОВИ...

Това ли е ЕвроАтлантическата Ви Демокрация г-н екскомсомолски и експрезидентски Плевнелиев? Затова ли вашите демократични западни събратя Ви потупваха по рамото? "Основната причина за уволнението ми е организирането на протести и уронването престижа на болницата". Заради "робската" психика на Д-р Сопотенски? Или демократичната психика е подтискането на протести и роболепието пред Властта? Въпросът ми е и към тебе г-н народен любимецо Б.Борисове. Или може би сега и мене ще уволните за уронване на престижа на българските институции? Далеч съм от мисълта да коментирам професионалните и моралните качества на един лекар, НО дисциплинарно уволнение поради протестна дейност и уронване на нечий престиж си позволяваха само (и то рядко) партийните секретари и директори от рода на Плевнелиев Старши и Цецка Цачева по Тошово Време. Какво, вече не си ли спомняте? И не се оправдавайте с накаква невидимата мафия. Това е вашата демокрация, това са вашите демократични ценности: "щом много знаеш, като те уволня ти можеш да ме съдиш колкото си щеш: година, две, пет. . . и ако те върнат на работа, на слетващия ден пак ще те уволня и пак ще можеш да ме съдиш колкото си искаш, докато си съсипеш нервите, здравето, живота, докато се разориш! А аз през това време ще правя каквото си поискам (или каквото ми наредят) и всички ще треперят от мен! И никой вече няма да посмее да гъкне! " Не, това не се нарича мафия дами и господа, това си е обикновен фаш. . ., пардон щях да сбъркам. Това си е най-обикновената и прехвалена Зап.Демокрация. . .

Селянинът, посредствен студент и характеропат Балтов беше определен от тези които го познават като гробокопач на болницита /ина всяка друга на която би станал шеф/. Е, започна се.

За първи път с двойна конквална язва (ulcus duodeni) и хеморагичен шок съм лежал през март 1993 година, когато вие още не сте бил завършил средно образование. От тогава са ми впечатленията за д-р Сопотенски. Не го приемай лично, но в края на краищата той за мен е доказания лекар. За него става на въпрос в коментарите и него съм запомнил!

Няма да коментирам емблематичните глуподти които пишеш относно "язвата", простено ти е, не си лекар, чул си недочул и пишеш небивалици. Относно това кога съм завършил средно образование ще те информирам, че това е било през 1976г. Сигурно преди ти да си завършил твоето! И те съветвам да не сееш лъжи, защото не е в твой интерес, дано го разбираш. Изобщо не искам да те агитирам да вярваш на друг лекар, след като си решил. че Сопотенски е този на когото може да имаш доверие. Все пак потърси и други мнения от лекари, които познават въпросното лице и може да получиш обективна информация за лицето Споптенски, та дано прогледнеш в сляпата си вяра- в твой интерес е!

Не ти го пожелавам това с язвите. При мен така се случи от бактериална инфекция. Ходил съм и при други лекари не в Пирогов. Болница "Пирогов" само е изгубила в лицето на д-р. Сопотенски.

Напълно подкрепям д-р Сопотенски прекрасен специалист и човек,а директора този път падна ужасно ниско.Явно в България,който работи бива мачкан и уволняван.

щом е добър професионалист, частните болници ще го лапнат като топъл хляб, пък и заплащането при тях е по-сериозно, нали така!

да бега веднага в частниците болници дето размитат за него! Какво е взел да хленчи и плюва, щом са уволнили от Пирогов? Да се благодари, че са го отървали от "ниската" заплата и да се кефи на частно!

Пич, ако си такъв де, и не си другото, аз съм лежал три пъти в Пирогов с язва и освен суперлативи за доц. доктор Стоян Сопотенски друго няма какво да кажа! Преди две години и половина баща ми бе опериран от рак на дебелото черво (около 4 часа и половина операция и предполагам, това не е от леките!) и доктор Сопотенски я извърши. Не съм чул някой да се е оплакал от него по някакъв повод - какъвто и да е. Напротив - на такъв човек бих поверил живота си, ако се наложи (не дай Боже!) за операция. Така че си гледай твоята работа и не пиши за доц. Сопотенски, който е в Пирогов от 27 години и се е доказал.

Много показателно е, че си лежал три пъти заради язва! Сигурно ще лежиш още 30 пъти за същата язва, ако не си намериш читав лекар да те лекува!

Уважаеми г-н пациент, ти си лежал 3 пъти в Пирогов и си мислиш, че познаваш целият персонал, пък даже може да увещаваш публиката, кой какъв бил? Не смяташ ли, че доста се изхвърляш? Аз работя в тази болница от 16 години и се предполага, че съм малко по- добре запознат с това което става в болницата! Като пациент ти едва ли си чул лоша дума за който и да било от лекарите и не би трябвало да чуваш! Тези неща не са за пред пациентите!

Уж докторе, точно пациентите дават оценката, а не персоналът!

Ало лекаря от Пирогов! Точно ПАЦИЕНТИТЕ дават оценка за лекарите! И ако сте наистина лекар с дългогодишна практика в ПИРОДОВ - кажете кой сте и застанете гордо до името си! ХАЙДЕ ДА ви видим!

стига с тоя Герб, Балтов бе избран от ком. партията ,къса памет имате!

Не си в час бе мименце! не пиши глупости!

Сопотенски отдавна е зарязал хирургията и лечебната дейност. По начало не е бил добър лекар, все се оплакваше и мрънкаше, все нещо не му беше по кефа. От повече от десет години е началник, първо на приемното отделение, а после се докопа до поста зам. директор и збрави напълно за пациентите. Влиза в операционната много рядко, само за леки операцийки, хернийки, хемороиди и то само ако предварително са му е обещана пачка от пациента. Безочието и наглостта му са показателни, след като се опита да инсценира протест, докато Балтов беше в отпуск. Съвсем закономерно го уволниха сега, въпреки, че трябваше да го изгонят преди доста време. Ще му се наложи отново да поработи като хирур, но да видим къде ли ще го вземат, защото никой не иска да назначава мързеливи, некадърни и нахални служители!

Ето видяхте ли информацията от извора.Крушката си има опашка.Недейте да вярвате винаги на медиите когато взимат страна по даден казус и сляпо да съдите.

Имам лични впечатления от този Сопотенски . Брат ми почина в Пирогов и след среща с този уж лекар бях потресена от бездушието и наглостта му. Радвам се, че най-после са го отстранили ! Той беше вреден за болницата. Непрекъснато подстрекаваше служители от болницата да стачкуват, да недоволстват.

Още малко напъни на профан Балтанов и ще останене все таквиз доктори кат теб.

Напълно прав е колегата. Сопотенски е точно такъв, както е описан. Бих допълнил и голям подлизурко. Самата му физиономия показва характера му. Хора от форума, моля не се подвеждайте, този човек не заслужава обществена симпатия.

Стига с глупави писаници! И двамата са супер професионалисти,но директора клекна на Герджиков и Позитано-така е когато политиката се меси!

Незаменими хора няма.Пък били те и зевзеци с хитови прякори като Хаус.

Ама сериозно ли още има наивници в България,които си мислят, че "демокрация" означава свободно изказване на мнение срещу несправедливостите. Няма такова нещо, бе хора. И това го казвам от личен опит извън България. Особено в последните няколко години, когато трябва да стъпваш на пръсти за да не "обидиш" някого и да станеш политически некоректен. Несправедливостта е навсякъде и свободата на словото е мит, това е.

Сега погребалните бюра ще дават банкет, щото никой не е длъжен да ви лекува другари селски педали. А този доктор набързо ще го вземат в Аджъ Бадем, даже и с бъклица ще го викат. Но там не е за всички другари дебили.

Ами като ще го канят с бъклица в Аджибадем, защо не иде там, ами се тръшка и сополяви като за последно? Явно не е толкова читав лекар или не му се работи за затова се е хванал с политика! Усладило му се местенцето на зам директор по лечебната работа, явно години е бил на тази ясла и сега не можа да преживее факта, че са уволнили и то с пълно право!

за какви права говорим тогава?Цял живот ли ще прекланяме глави?Веднъж дадох мнение по даден въпрос и ми казаха да си чеша крастата другаде.

Комунизма не си е тръгвал въобще от България ! Простите Партийците - кариеристи командват специалистите !

Комунизмът никога не е идвал, но виж - селянията, простащината, тарикатлъка, шуробаджанащината са от време оно. Знаете какво е писал Иречек, да не говорим за Алеко...

Отвори да прочета из статиите кой е този доктор. Намерих информация че е върл поддръжник на отпечатъците от пръсти . Зачудих се не е ли по-добре да се занимава с преките си лекарски задължения най-вече а икономиката да я остави на икономистите.

Тоя мишок Балтов никой не го знае, докато Сопотенски има доста добро име сред пациентите и е изключително търсен специалист. Но в милата ни родина просперират мижитурки като тоя Балтов.

Kalin

Не си прав той е ако не най добрия то сред най добрите на тема травматология.Друг е въпроса че не трябваше да се намесва в политиката и това ще му изяде хляба и главата

ДеДоВиЯ

Просто не исках да дразня със суперлативи невестулките. А още той е и един доста почтен човек, който не търпи простотия и наглост, от каквито Балтов притежава в излишък.

Няма по-страшно от това .

По точно гербализирано.

На Гербераса Балтов няма да му бъде леко за в бъдеще ... Освен това ДЪРЖАВНАТА болница "Пирогов" НЕ МУ Е БАЩИНИЯ ! А кадърният лекар ВИНАГИ ще бъде търсен . дажеи извън болницата !

В Пирогов са най-големите некадърници и мародери. Убиват пациенти и се забавляват как се мъчат.Нямат грам морал, рядко може да намериш някой съвестен вече за съжаление.

Прав си,ама никой няма да го признае.

ИМА КАДЪРНИ ДОКТОРИ В ПИРОГОВ . АЗ ЛИЧНО СЪМ ВЪЗФИТЕНА ОТ д-р КИРИЛОВА. СПАСИ МЕ С НЕЙНОТО ЛЕЧЕНИЕ МАКАР ЧЕ ПРОДЪЛЖИ МЕСЕЦИ НО ВЕЧЕ СЪМ НА КРАК И ЕТО ЕДНА ГОДИНА НЕ СЪМ СТЪПИЛА НА ЛЕЧЕНИЕ В БОЛНИЦА. МАЛКО Е ДА И КАЖА - БЛАГОДАРЯ ВИ ДОКТОРЕ.

Доц. Стоян Сопотенски ми спаси живота. Ще им се наложи да го възстановят на работа след решение на съда. Такива като него правят медицината у нас.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Кой казва че това е емблемата на Пирогов?Защо не може да бъде уволнен?Защо прозвището му е Хаус?Защо хленчи като ощипана мома пред медиите?

Изобщо не хленчи човекът. Както можеш да прочетеш "телефонът му не отговарял" за коментар.

А защо не зададеш и други въпроси бе невестулко, като например: Защо стартиращите млади лекари са по-малко от излизащите в пенсия. Конкретно за Бѝалтов- защо не попиташ колко му е хонорара/под масата/ за да назначи млад лекар за специализант, като отговора на този въпрос ще ти отговори и на това защо толкова лекари гони.

Клиниките в Германия и Англия вече са утвърдили,като втори официален език българският.

Няма да обиждате на партия,която е организатор ,ръководител и вдъхновител на всички кражби в държавата

Това е положението. Като ти назначат некадърник за шеф, ама от правилната партия се получава това.

ГЕРБ баце, ГЕРБ. Така ги правят те тези неща. Малко по-зле от комунизма.

Заповедта ще падне в съда!Признаване на стажа + 6 заплати компенсация+ малко повече без хирургическа интервенция на ниво!Кво им пука!