Намесиха Алексей Петров в покушението срещу Баретата

Алексей Петров не е изключен като версия за стрелбата по Златомир Иванов - Баретата, тъй като също е бил част от организираната престъпност.

Обратно в новината

Коментари - Намесиха Алексей Петров в покушението срещу Баретата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

омразата на цваки кам алексеи петров е на база на секс вразки на жена му в ,,данс,, по време на троината коалиця.доста данс офицери си заминаха по тази причина.психическата лабилност на цецко го вавежда в по- горно ниво -лудост.време му е за 4-ти километар.

Този лонгур все още си вярва че може да прави на глупаци целия народ. Такава инерция е набрал вече че съвсем се самозабрави.

Страничния вход е бил в ремонт и затворен и затова единствената възможност е била централния портал, и ето ти сакътлъка, БСП-то не си поплюват:)

"разследват всички лица, свързани с организираната престъпност, включително и Алексей Петров. "

Чета и не вярвам на очите-ми... Хей, Хора ! - Ами то си Е Изписано черно-на-бяло че Всички-Ние де-факто плащаме на Престъпноста у Нас !!! ----Докога Така, Хора ?!

На кое не вярвате - че, както народът казва, мафията си има държава ли! Или че е написано черно на бяло? И какво от това? Ма, демокрация е - говори и пиши, каквото душа иска! И какво от това? То, да е само едно правителство - да го изметеш! Да са такива единствено "тия", колко му е да ги смениш с "ония"! А, то цяла организирана работа има под нашата земя, брате! Бос до боса!

Свалям Ви шапка !

По логиката на Цвъчко и ББ е заподозрян и трябва да се привика на разпит заради Баретата..Ами че на кой помнещ тези времена а и за непомнещите, толкова доклади излезнаха,не му е ясно с кого е бил съдружник Бойко и с кого се е срещал...

Това за Алексей Петров го чаках още вчера да го изръси! Абе,некадърник, бива ли толкова простотия и то в индивидите, начело на държавата!

Морско училище и Въздушното училище, и двете военни, и двете даваха звание лейтенант от запаса дори на тези които се подготвяха за гражданските флот и авиация и заради това че тия хора се шляеха из чужбина и дори по онова време работеха за западни компании почти всички в тези профили влизаха с бал 30 или с други думи максимално възможния. Та въздържай малко злобата си все пак не всички са били неудачници като теб.

Тотален Тикваленд!

боко и цецко ,изглежда много ви е страх от алексей петров-за всичко ви е виновен той, с него се управдавате винаги и той е на свобода, някой ден да не ви причака и ваз двамата.

Страх ги е от него защото са от една черга и едно кутило с него.

Интересно признание!!! Цвъки надмина себе си! Значи от 4 години и ГРОБ са част от организираната престъпност тъй като и те са част от политическата класа в България??!!!!

Вчера Мирослав Найденов, а днес Цветанов в рубриката "Много знаем, ама нищо не правим" . Добре, че идат избори, та ще закипи една половинчата дейност с лозунг " ..ако ни изберете, ще довършим". Сега минах с колата и гледам строеж не останал от тия ''митничарските" покрай язовирите, а и по морето е същата след онези акции и хеликоптерни облитания.

"...ако ни изберете, ще ВИ довършим..."

за 4 години не вкараха един в затвора. Според тях обаче са прекършили гръбнака на организираната престъпност. Смях в залата.

за 4 години не вкараха един в затвора. Според тях обаче са прекършили гръбнака на организираната престъпност. Смях в залата.

....краставицата съдържа 98% вода.... бла, бла, бла...

А дали сега, когато доказателствата срещу Алексей Петров започват да издишат Цецо или кумецо не са организирали атентата за да натопят Алексей Петров. Трябва и Алексей Петров да стане министър на вътрешните работи за известно време за да разследва другата страна и да може да излезе истината наяве.

Имам въпрос- кога ще хванат Галеви? А имат ли представа къде са и въобще търсят ли ги?

Цвъки отново счупи ГЛУПОСТОМЕРА!!! По същата логика и със същият успех всеки един може да излезе и да каже, че поръчител е Боко Тиквата, а изпълнител Цвъчко Умното!!! Като перефразирам казаното от един по-умен човек - ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ЩОМ ЦВЪКИ Е ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР!

БРАВО БОЙКО ,БРАВО ЦВЕТАНОВ ,БЪРКАТЕ С БОКСОВА РЪКАВИЦА В В ЗАДНИЦИТЕ НА МНОГО ХОРА,ЧАСТ ОТ КОИТО СА И ВЪВ ФОРУМИТЕ

На теб най-вероятно ти е приятно!!!!! Свикнал си!

Що не проследиш връзката - съветник по националната сигурност на Чехльо - ОТ ОТДЕЛ ВОЕНЕН НА ЦК НА БКП; - зетят му съдружник с Борисов, Баретата и Циганов! - Аню Ангелов продал военно летище на ортак на своя син и на брата на зетя му (което е за карго полети, но какво минава през него само те си знаят). Или живееш с илюзията, че Чехльо сам си го е избрал!

Открихте топлата вода..Дръжте този престъпник в затвора и няма да има проблем.Още Сталин е казал:няма го човека..няма го проблема.Но докато не изчистят всички комунисти от Съдебната система така ще бъде !!

Ми нали ги смениха. Що народ от Симеоново направиха шефове на съдилища. Дори и конституционен съдия даде ПУЦ-а на МВР. За семейните приятелки на Цецко заслужава ли си да се говори! За Специализирания съд - що не кажеш нещо. Нали те си го създадоха!!!

Уфф, какви комунисти си видял ти бре? Стига с тия евтини манипулации! Тия комунисти ли са? Обикновени крадци и паразити! Поправете ме, ама по мое скромно мнение истински комунисти, от ония безкористните хора дето вярваха в някаква идея няма от поне 40-50 години. P.S. Хич не коментирам колко утопична им е била идеята.

То тва може да роди кратуната на Сифоня. Само тъпизми

В стремежа си да "сготви" Петров Цецерон съвсем изтрещя.....Но, както се казваше - Физкулт ура, ура, ура!!

значи това е била целта на уйдормата

А дали това не "поздравителна картичка" от Белград!!! Имат опит сърбите на Витошка - аналогията с Димата Руснака!!!!!!!!! Йоцата Амстердама да е изпращача! Медиите писаха, че е пуснат от затвора и е под домашен арест!!!! Нещо от типа - "Думам ти дъще, сещай се снахо"!!!!!!!!!!!

още ли не ви е ясно,че Карфиол Петров е изключително опасен човек.Който е бил на среща с него,хубаво не е видял.А искаше президент да става)

Карфиолът (защо карфиол?) е опасен, щото има повече от 3 мозъчни клетки за разлика от много. Това, че си позволява да иска президенското място е грешка на тези, които го позволяват.

Другите правителства били "съпричастни" с организираната престъпност според "колегата" Цв.Цв. А, правителството на ГЕРБ - начело с участник и ортак с босовете на организираната престъпност-според ЦРУ!!!

внимавайте че може до друг съдружник да стигнете ..хаха сеир

Този Цветанов тотално е изтрещал, то само глупости , ама големи .

абе Алексей Петров нали бил съдръжник с Бойко Борисов някога :)...съвсем се обърках оплетени сте като свински черва но дано се изпоизтрепете и отървете простия овчедушен народ от алчните си вълчи душици :)

Започва по холивудски - сега ще го подменят в Пирогов, ще му дадат друга самоличност.... ново начало...

Това Тържествена Заря ли е?!

Не е изключено, деянието да е извършено по заповед на КОМИНТЕРНА от 1934 година, даже по-скоро по разпореждане на Бисмарк от 1917година!

Ти нормален ли си.

Със сигурност не го слуша главата!!!

КГБ разбрахме за твоите познания за кой къде как защо и какъв може да стане ...Да те попитам ТИ КАКЪВ СИ БЕ подлизурко смешен ? Така и по темата - тези всички заедно с твоят духовен идол и водач ББ ТИКВАТА наистина ги създаде БКП. И ..ББ = Алескей Петров = Илия Павлов= Баретата и т.н., но ЗАЩО ББ трябва да бъде министър председател - една толкова важна и отговорна длъжност за цялата държава и 7 милиона българи. П.С. Бойко е по заклет комунист и от хората от Позитано 20. Да припомним че той беше ЛИЧЕН ОХРАНИТЕЛ НА ТОДОР ЖИВКОВ.

"през последните 20 г. политическата класа в България е била съпричастна с организираната престъпност." Е, ха, доброутро! Гражданите нали това викаха по площадите: "ма-фи-я!" Някои обещаваха, че ще преборят организираната престъпност и хората им повярваха. Но, след 4 години на власт, пак си говорим същите неща. И питам (риторично): ГЕРБ от коя класа са?! Защото другата част от тази същата политическата класа се кани отново да управлява.

в последствие всеки тръгва по своя път като мисли, че може да е по-велик и по-силен и започват съревнованието". Повече върви за Бойко и Алексей.

алексей петров не беше ли в здрав тандем с бойко борисов - застрахователна компания левски беше тяхна собственост и съдружници и не само това първи дружки тоест те са си две страни на една и съща монета, ама сега бойко е на власт и иска всичко да му прибере лично или казано накратко единият бандит гони другият бандит.

kgb777kgb

И 100 пъти да напишеш една лъжа , НЯМА да стане истина !!! Не , не са били заедно в Левски , айде у лево , у лево и на Позитано да измислите друга лъжа !!! АЛОООО -о-о-о-о Редакторите на дир.-а какво става ??? Аз като напиша коментар , който не ви харесва веднага го триете и пишете - "повтаря се " , а сега тоя червения боклук е написал една лъжа 100 пъти и той не се повтаря , или това е разрешено само за ваши съидейници !!!

Беха, беха това, че сега се мразят го доказва

Алооо ще викаш на село,калъф и ако не познаваш историята на лекетата които сега те управляват,то почети ,няма да навреди на малкото ти мозък

"Сред хората, чиито алибита полицията проверява, са сочените за наркобосове Христо Байков, Христо Ширлев-Боксьора, Стефан Бонев-Сако и дясната му ръка Милен Даврански-Катерицата." Ами тези хора само сочени ли са за наркобосове или МВР ги знае? Когато ББ и ЦЦ твърдят, че са пречупили ОП и дават акъл на съдебната система, защо такива лица не са в арестите? Нима са по-безопасни от убитите и простреляните? Или се отчитат правилно?

Тогава не трябва да изключваме като версия и вероятността Б.Б. да е поръчител на покушението срещу Зл. Иванов, тъй като добре знаем с какво се е занимавал Б.Б. и с кого е бил съдружник. Какво ще кажеш, Цветанов?

ББ и ЦВ ЦВ - хората престояли най -много в управлението на МВР, вече ОСМА ГОДИНА САМО СЕ ОПРАВДАВАТ!!!!!!!!!!!! И не пишете, че сега ББ не ръководи МВР!!! Вижте кой е ръководил Ипон по времето на ГЛАВСЕКстването и кметуването му, а сега е наместник в МВР!!!!

алексей петров не беше ли в здрав тандем с бойко борисов - застрахователна компания левски беше тяхна собственост и съдружници и не само това първи дружки тоест те са си две страни на една и съща монета, ама сега бойко е на власт и иска всичко да му прибере лично или казано накратко единият бандит гони другият бандит.

Нищо чудно, че един от подземните босове се оплакал на СВОЯ ПРЕЗИДЕНТ от подземните босове в ДАНС! Че, то от 23 години институциите в държавата се занимават изключително само с подялбата на територии между отделните подземни босове. Само не зная, защо босовете са ПОД земята, след като си имат цяла държава?! И защо преди избори партиите гръмогласничат пред населението НА земята, та плюнки хвърчат на всички посоки?! По-евтино, по-демократично и по-забавно би било, босовете да решават, кой да управлява за 4 години чрез директен двубой - с коли, стрелби, взривове - както се полага на холивудски екшън. А вместо предизборни излияния, телевизиите да предават директно, от мястото на събитието.

Дали някой наистина вярва, че при проведените беседи с босовете някой от тях ще посочи извършителя и поръчителя.По вероятно е / не дай боже/ при последваща ответна стрелба да разберем какви са версиите на потърпевшите

САМО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ИМА ПОЛИЦЕЙСКО РАЗСЛЕДВАНЕ.ТОЙ,ЗЛАТКО,КАТО ИЗЛЕЗЕ,И ВЕДНАГА ЩЕ ЧУЕМ КОГО СА ПОГРЕБАЛИ........

Супер. ББ и ЦЦ и тоя път отърваха кожите. Свидетелят ( и бивш колега на Бойко) е отстранен.