17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето до къде се стигна от бездействието на служебните правителства до сега

Така става когато болниците се препълнят и здравната система колабира. Тогава се мре не само от ковид, но и от апандесит. Но Ганьо каза че на иска да се ваксинира и иска да ходи на кръчма.

Много правилно казано

Така става като министъра е неадекватен. А може би много адекватен, защото именно той постави шефовете на тези болници. Е сега вече явно здравната система има заповед "убивай". Един процент нямат даже болните.

колаБс, апенДЕсит, нА иска, запетайките не ги броя. Как да не ти повярваме !

Докторите са съучастници.

Стойчо лобиста не безпокои частните болници. В неделя търсихме кардиолог в Плевен, в голямата частна болница сърце и мозък. Нямаше кардиолог, но видяхме три огромни сгради наречени "болница" подкрепяна от лобиста.

“Скъпите” антивакдъри да са наясно, че причиняват и вторична смъртност - отказвайки да се ваксинират пълнят болниците и вече хора със съвсем различни заболявания не могат да бъдат оперирани и лекувани. Те с какво са виновни, че Ганьо не вярва на науката, а слуша Мангъровци, Чорбановци, Тошковци, боленсидетовци, копейкини и техни производни?

Болницата се спира от заповедта на министъра, не от пациентите. Болниците във Варна бяха спрени преди три седмици. Пак от заповед, при много по-ниска заболеваемост. Но важното разбира се беше да има руски и украински туристи през лятото и да започне нормално учебната година.

За грипчето не знам , ама това да откажеш операция на хиляди нуждаещи се е по-страшно ! О, неразумни заблудени овце!!

По заповед на министъра слънце грижещ се за здравето и усвояването на бюджета. Той си го каза : два месеца червена зона. И може да си го контролира много лесно, то си е една страничка ексел. Да благодарим на Кунчев, главният инквизитор и Кацаров неговият послушник.

Те затова махнаха директорите на тези болници. За да ги превърнат в крематориуми сега. Колкото повече жертви, толкоз повече фондове.

не ви е срам,бе. Отново да страдат хората заради нечия лакомия. Ковида е най-доходната пътека в момента. Изроди.

Най-вероятно изрода си ти , без вакисна , без да спазваш мерките но устат

Заври си мерките където слънце не огрява

Слънце не огрява и там където ще ти бутнат маркуча