Пингдемия: защо свършиха храните в магазините във Великобритания

Изненада - този път не Брекзит е причината за опразнените рафтове, твърде много хора едновременно са поставени под карантина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямат пингдемия, а Идиото-демия. Островът се управлява от дебили! Никакъв смисъл няма задължително да изолираш толкова много хора, особено на фона на това, че в момента вече вирусът далеч не е толкова опасен, колкото беше миналата година. Да, все още е опасен, не е мутирал до напълно безопасен, но не може заради един вирус да се стопира целият живот, особено на фона че там нали се ваксинираха масово и здравата. Нали това е смисълът и така го рекламират и тук - да се ваксинирали всички, за да живеем пак нормално? Нали така го рекламират в пропагандата си? Е, какво става? Точно обратното? ЗАщо?? Май не ни пазят от вируси, а се опитват да ни опазят от това да живеем нормално! И май това е целта! Не съм по конспирациите, но е очевидно, че става някаква брутална политическа злоупотреба и неправомерна намеса в живота на обикновените хора, на обществото. И това явно си има някакви цели.....

Хем са те наболи хем що бъркат в носа всеки ден, трогателно, после що нещем да се ваксинираме

Тестват ни до каква степен сме склонни да се откажем от права заради сигурност. В UK маса дебили роптаят против разхлабването, 89% продължават да си носят мадки даже и навън, при това без изобщо да са задължителни. Чуват се и гласове, че отварянето е твърде рано, неуместно и дори някои граждани настояват за нов локдаун. Въпреки, че е крайно ненужен. Делтата може и да е силно заразен, но не е смъртоносен. Хората умират от паника и страхове, че имат вируса, а не от самия вирус. Изобщо умират от внушенията си. Което доказва, че са си баш идиоти.

Нали са ваксинирани!

Кажете къде да ви изпратя снимки, че говорите глупости. Преди малко бях в Сенсбъри

Да аз също , изобщо няма такива глупости. Поредна дезинформация, всичките близки магазини и локалните рафтовете им са пълни.

А тоалетна хартия купихте ли си? Как е да ви опъват негърите, а? Миете ли дупетата на баби еврейки?

Дойче зеле + дирник = 100% достоверност на информацията! :D :D :D

Щото няма кой дори да им прибере реколтата от оранжериите ?

Нали уж там ваксинацията вървеше с бързи темпове...

"Пингдемията породи дебати дали напълно имунизираните могат да избегнат задължителната карантина, като вместо нея се тестват ежедневно." НАПЪЛНО ИМУНИЗИРАНИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАРАНТИНА и ЕЖЕДНЕВНИ ТЕСТОВЕ в 1 изречение е АБСУРДЪТ на АБСУРДИТЕ... ... КОВИДЯСАХА....

Както е тръгнало, англичаните току-виж направили и концлагери...нали са тяхно отдавнашно изобретение (справка - Англо-Бурската война през 1901 г.)

Дойче Зеле - всички са маскари и живеят грешно и по дърветата, само в Германия е мед и масло.. Тъпа и евтина пропаганда

Ваксината мина...ама...не работи ;)

Боли ме хуя, на плажа съм и пия биричка и охлаждам топките.

Нали уж беха 100% ваксинирани, или нещо някой ни бъзика за нещо?

И като добавиш абсолютната неефективност на АЗ срещу индийския вариант… ситуацията е обратно в поле 1. И при нас скоро ще стане същото.

Там са дебили, не пингмеи хахаха.

Ваксинирани са, ама нема ефект от ваксината брато

Дирниците и зелето толкова ли нямат някой познат на острова преди да пишат глупости? Новината е фейк, а снимките с празни рафтове са от миналата година.

Всъщност няма много общо с Пинга им. Сезонните работници от Европа ни няма заради Брекзита, затова по полетата им, зарзавата гние. Шофьорите на тежките камиони също ги няма - някак си, след Брекзита, се установи, че над 60,000 от тях… просто са били европейци. Които с идиотската им имиграционна програма, съвсем резонно, са отишли да бачкат отвъд Канала. Същото е и със работниците в хотелите, както и с работниците в още десетки други индустрии. И някак си, белите английски безработни отказаха да заемат тези овакантени позиции. Същото се случи и с милионите индийци и пакистанци, натурализирани, или не. Накратичко, няма Пингдемия. Има Брекзит. Както каЗваме и нас, каквото сам си направиш, и дяволът не може да ти направи.

Са ваксинираните там с 2 дози към момента. И 62 с една. Като вероятно, 80% от ваксинираните са с боклука на АЗ. Която не върши нищо срещу индийския щам.

Какво ги такова бг журналистите дали има храна в УК или не - само си пълните новините :д

Е ще им поорежат помощите и ще се хванат да бачкат и местните, и натутализираните азиатци от бившитр колонии! Ще се напаснат нещата там! Виж за ЕС, с тези марксиати начрлп не съм много сигурен!

ГЛЕДАМ ПИНГА МИ Е ДОБЪР - 2 МИЛИСЕКУНДИ

lu4ka

Вие не нормални ли сте, та пишете такива глупости? Супермаркетите се пръскат по шевовете от стоки, да не говорим, че последните шест месеца цените тръгнаха надолу.

Другари, напишете истината, а тя е че англичаните буквално бяха под домашен арест повече от година и половина! Нормално всичко да се е скапало! В Австралия ограниченията са още по-жестоки, заради 5-6 заразени. Демокрация ама нанайци! Всеки несъгласен е репресиран брутално! Тези марксисти почти построиха комунизма!

Дирниците не са виновни! Те само прибират парите от тези платени статии!

Оф, поредните конспиратори, които знаят как да оправят всичко, но нямат време, че ракията ще се стопли, пък не върви да отива зян... Да идва делтата и да се приключва с глупаците, че ми писна. Обществото прекалено много почна да се грижи за дебилите. Махнете и предупрежденията, та да почнат да пият перилни препарати, че им миришат хубаво и човечеството ще може да отлепи малко. Прекалено много шлака беше спасена в името на човечността. Който не се е ваксинирал без противопоказния, а просто, защото има съмнения да го затварят у тях като се разболее и да не натоварва здравната каса. Ваксинираните и тези които имат противопоказания да бъдат облсужвани и готово. Няма да има вълна към здравната система. Пито - платено.

Верно ли? Значси национализация, еднопратийна система... пионерчата и чавдарчета имат ли? Партията какво каза за манифестациите и ленинските съботници? :)))

Това е така, защото сега държавата им плаща всеки месец, без да работят. Я да им спрат помощите, да видим ще ги мелят ли същите идиотии! Много ясно, пе няма да искат да свършва пандемията. Мъни фор нотинг!

ПО КОЯНИ ПЛЪЗКАТ , ОВЧИЦИ .... УСЕЩАТЕ ЛИ ? ТОЗИ ФИЛМВИ ГО ПРОЖЕКТИРАХА МИНАЛАТ ГОДИНА В НАЧАЛОТО НА "ЗАКЛЮЧВАНЕТО" ... ИСКАТ ДА СЕ ЮРНЕТЕ ПО МАГАЗИНИТЕ ....ИСКАТ ДА ХАРЧИТЕ ВЕ ОВЦЕ ... ДА КУПУВАНЕ КАТО ЛУДИ , НА "КРЕДИТ" .... ТВА ИСКАТ ВЕ ... ПУСНАХА ВИ КОРОНАТА ЩОТО СПРЯХТЕ "ДА ЛАПАТЕ НА КРЕДИТ" И ДА КУПУВАТЕ НЕЩО, ДЕТО НЕ ВИ ТРЯБВА .... А ВЗЕХТА ДА КЪТАТЕ ЗА ЧЕРНИ ДНИ .... ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ТОВА... ЗА ТВА ИСКАТ ИТЯ СЕГ ДА ПРАЯТ "РЕИНЖЕНЕРИНГ", КАТО БУКВАРНО УНИЩОЖАТ И/ИЛИ НАПРАВЯТ НЕПРИГОДНО ВСИЧКО, КОЕТО ИМАТЕ, ЗА ДА ВИ ПРИНУДАТ СИЛОВО ПАК "ДА ИСКАТЕ" .... ТОЛКОВА Е ПРОСТО И ВИДНО, ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ ...

Някой, ако може да обясни, защо разрешиха удължаване на позволеното работно време на шофьорите в Англия? Имам предвдид, като всичко е наред, извънредните мерки за всеки случай ли ги въвеждат??? Ако, евентуално, може би, по принцип да сме готови? :))))

НЯКОЛКО ВАЖНИ НЕЩА КОЙТО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕТЕ ЗА ИЗМАМАТА КОВИД ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ВСИЧКО Е ЧАСТ ОТ ГЛОБАЛЕН ПЛАН ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ И ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НА ХОРА И ПЛАНЕТА, КОИТО ВЕЧЕ СА В ПРЕХОД КЪМ ПО-ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ И НОВА ПО-ДОБРА ЕПОХА, НО ТОВА ЩЕ Е ФАКТ САМО ЗА ПРЕСКОЧИЛИТЕ КАПАНИТЕ НА САТАНИСТИТЕ СТОЯЩИ ЗАД ТЕЗИ ПЛАНОВЕ, КОЙТО ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС ПРОСПАХА МИСЛЕЙКИ ГИ ЗА КОНСПИРАЦИИ, Е НЕ СА, и ЗАРАДИ КОЕТО СЕГА ВСИЧКО ИМ ИДВА КАТО ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ ! ЛЪЖА ЕДНО, Е ЧЕ ФЪКСИНАТА ВЪОБЩЕ ИМА ОБЩО С ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ КАКВОТО И ДА Е, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ХЕМ Е ТОТАЛНО НЕИЗСЛЕДВАНА, ХЕМ ДОКАЗАНО УВРЕЖДА и УБИВА В ГОЛЕМИ МАЩАБИ, ХЕМ ФАРМА МАФИЯТА СЪВСЕМ С ЦЕЛ НЕ ЩЕ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЯ.! ЛЪЖА ДВЕ, Е ЧЕ ТОВА ЕКСПЕРИМАНТАЛНО И ВРЕДНО ГМО БИЛО УДОБРЕНО ОФИЦИАЛНО, А ТО НЕ Е, ЗАЩОТО ЧАК 2023г ПО ДОКУМЕНТИ ЩЕ ЗАВЪРШАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С ХОРАТА ВЛЕЗЛИ В РОЛЯТА НА МИШКИ! ЛЪЖА ТРИ, Е ЧЕ ТО ДАВАЛО СИГУРНОСТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ОФИЦИАЛНО ДОКАЗАНО И ПРИЗНАТО ОТ НАЙ-ВИСОКА ТРИБУНА Е ФАКТЧЕТО, ЧЕ ФЪКСИНАТА НИТО ПРЕДПАЗВА ОТ ПРЕДАВАНЕ, НИТО ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ, А САМО ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕЛО ПО-ЛЕКО ДА ГО ПРЕКАРАШ !!! ТОВА ГО ПОТВЪРДИХА ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ, ЧЕ ХЕМ СТЕ СИ ЗАРАЗНИ С ШИПОВ ПРОТЕИН и НЕ САМО, И ЗАРАЗЯВАТЕ ЗДРАВИ ХОРА, ХЕМ НЕ ВИ ПАЗИ ВАС ДА ХВАНЕТЕ И ДОРИ ВИ СПЕСТЯВАТ, ЧЕ ГЕПИТЕ ЛИ НЯКОИ ЩАМ НА ГРИП ТАКАВА ЦИТОКИНОВА БУРЯ ВИ ЧАКА, ЧЕ АКО ОЖИВЕЕТЕ МАШАЛА. ЛЪЖА ЧЕТИРИ: ВАКСИНИТЕ НЕ БИЛИ ЧИПИРАЛИ ХАХАХА ХАЙДЕ СЕГА ВСЕКИ БОЦНАТ ДА СИ ВЗЕМЕ ТЕЛЕФОНА С ПУСНАТ БЛУТУД или ДЕТЕКТОР НА ДИГИТАЛНИ СИГНАЛИ ЗАСИЧАЩ БЛУТУД ОБХВАТА И ДА ГО ДОБЛИЖИ БЛИЗКО ДО МЯСТОТО НА БОДЕНЕТО ПЪК ДА ВИДИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ -))) ОЧАКВА ГО ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА...ЧИПИРАН Е С НАНО ГЕЛ ТЕХНОЛОГИЯ НА ДАРПА КОЯТО ОСЪЩЕСТВЯВА НИСКОЕНЕРГИИНА БЛУТУД и 5Г КОМУНИКАЦИЯ С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ. ЗАЩО СА ИМ МИСЛИТЕ ТЕЗИ 400 000 сателита с 5Г -))) ако мислите, че са за да ви предоставят на ВАС 5Г по цял свят сте се заблудили жестоко. Те са там в орбита + наземните със съвсем военна цел т.е. заради всички шпионски импланти, умните прахове, умни ваксини, умни лепенки, умни "лекарства, умни домове хаха, умни асистенти с изкуствен интелект, умни коли, умни тагове, умни роботи и т.н. Те са за да поддържат мрежата от електронни компоненти на електронния КОНЦЛАГЕР за НАС ХОРАТА в бойна форма. Отделно всяко смарт разстройство упс пардон ...устройство има екстри да изгражда възел от глобална цифрова мрежа за транслиране на инфото до имния изкуствен интелект дето вика само "елате ми да ви изям"-))). ЗА НЕВЯРВАЩИТЕ ДА ГЛЕДАТ ВНИМАТЕЛНО И ДВАТА КЛИПА Ето ви линковете убиици на ковид измамата. --------------- НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТРОМБОЗИ СА МАЛКО КАЗАЛА БИВШАТА ОПИТНАТА МИШКА ЧАКАЩА ДА ЗАВЪРШАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ВЪРХУ ХОРАТА С ПТИЧИ МОЗЪК Искам добре да видите какво става масово по света след боцкане с ковид "ваксини". Изгледайте го набързо и ще схванете към какво ви тласкат на първо четене, а на втори трето какви са капаните и последствията, ще видите, чуете и схванете от другите ни видеа и материали в поста. Кратко, но мега показателно видео! (ВИДЕО) https://bit.ly/VaccineAfterEffect ВИДЕО в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide ВИДЕО: Най-новото интервю за ДЕЛОТО НА ВЕКА "НЮРНБЕРГ 2" с топ адвоката Д-р-Райнер Фулмич, завел и спечелил досега стотици дела срещу мега корпорации и хибридния ГЕНОЦИД провеждан нагло над всички хора по света. http://bit.ly/drRinerFulmich-CovidDeception РАЗБИВАЩИТЕ КОВИД ИЗМАМАТА ВИДЕА с ИНФО ОТВЪД ЦЕНЗУРАТА НА ГЛОБО КОРПОРАТИЧНИТЕ МЕДИИ https://bit.ly/SecretVideoLibrary ДОКУМЕНТАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТЕКСТ и ВИДЕА за ПЪЛНОТО СХВАЩАНЕ НА КОН'СПИ'РАЦИЯТА КОВИД https://bit.ly/stop-k19genocide ВИДЕО ПРАВО В СЪРЦЕТО НА ПЛАндемията http://bit.ly/StopK19Genocide ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF) https://bit.ly/BigVaxError БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО) https://bit.ly/VaccineKill50000 Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните http://bit.ly/VaxxedEqualVirulent АFD: КОВИД-ваксинираните разнасят S-протеин, вредящ на неваксинираните http://bit.ly/VaxxinedAreNewDanger Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow НАУЧЕТЕ КАКВО Е ВИРУСА НАИСТИНА? КАК И С КАКВО НИ ЗАРАЗЯВАТ, УБИВАТ и МАНИПУЛИРАТ, ЗА ДА СИ ПЪЛНЯТ СТАТИСТИКИТЕ, КАКТО КОИ СТОИ ЗАД ВСИЧКО, И КАКВО ЦЕЛИ С ВСИЧКО ТОВА! http://bit.ly/STOP-MED-GENOCIDE-INFO Видео библиотека съдържаща само РАЗКОНСПИРИРАЩИ КУКЛОВОДИТЕ НИ видеа по всичко свързано с ПЛАНдемията от онова водещото се "ковид", но дефакто ГЕНОЦИДЕН АКТ ПРЕДВОЖДАЩ ОПЕРАЦИЯ НА ЕЛИТА "Дневен ред 2019-2030". https://bit.ly/SecretVideoLibrary -------------------------------------------------------------------------------- ЕТО ВИ МАЛКА ЧАСТ ОТ ГЛАВНИТЕ ФАКТОРИТЕ С КОИТО НАИСТИНА НИ РАЗБОЛЯВАТ и УБИВАТ --------------------------------------------------------------------------------- Бивш вицепрезидент на Pfizer: „Вашето правителство ви лъже по начин, който може да доведе до смъртта ви“. https://bit.ly/3n2OjZE Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu ------------------------------------- ВИДЕО: СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails ------------------------------------- Бивш сътрудник на СЗО разказва за главната цел на 3G, 4G и 5G (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ) https://bit.ly/35uGPpW Как да се предпазим от 5G радиацията, която те прави уязвим за корона вируса? https://bit.ly/3xe2zDm 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 Спешен-зов-за-събуждане-4G-5G-е-опасност-за-здравето-и-живота https://bit.ly/37CbBj6 11 000 страници с доказателства по значително 5G дело срещу Федералната комисия по съобщенията (FCC) https://bit.ly/11000pages-stop5G

С БЪЛГАРСКАТА "ВАКСИНА" КОЯТО УЖ БЯХА ЗАПОЧНАЛИ ДА ПРАВЯТ ?

Професора от БАН се докопа до партийната листа на чалгарите и забрави че " правят ваксина"

ВАКСИНА ИЛИ НЕ ?

Стара новина са изровили от Дир. От седмица поне броя на заразените в кралството пада устойчиво. Вчера беше около 30000 а беше стигнал до 60000 на ден почти.

lu4ka

Я стига лъга хората!

те са болни от страхова невроза и фобия за коронавирус и руско нападение

Това ни чака септември.комунделите ще престанат да тестват ,за да подобрят статистиката.

Глупак, а нали там всички са ваксинирани и точно тях поваля новия грип?

Много си тъп брато

Не разбрахте ли вечe, че ваксините не те предпазват от това да се заразиш (винаги има някакъв % шанс за това), а от това да не го изкараш тежко и да не умреш? Не е станало май още ясно.

С всеки имал ден се разбира,все повече и повече, че тези ваксини не работят ! Излъгаха толкова много хора да.се ваксинират и болните се увеличават и рестрикциите стават още по жестоки . След като хората взеха да се усещат, че нещо не е наред започна да задължават хората да се ваксинират и от всичко това става ясно ,че тези ваксини имат друга цел ,която не е вируса !

Киро купихме си тоалетна хартия. Само едно не мога да разбера откъде всичката тази злоба към хора , които нищо не са ти направили и не познаваш дори.

Мария а ти от къде разбра че те предпазват да не го изкараш тежко ?? От рекламните пржмоутъри на ваксините ли ? Не твърдя обратното , НО пък и да вярваш сляпо на търговеца който си хвали стоката също е неразумно !

2021-07-25 18:38:24 РАБОТИ ЛИ СЕ ВЪРХУ (нерегистриран) ВАКСИНА ИЛИ НЕ ? 0 : -2 ----- ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС ДА РИСКУВАМ ДА СЕ НАДУПЧА, БЕ С БГ-ВАКСИНА... ЗНАЧИ ШЕ СИ КАРАМ НА БЦЖ-ТО ... ЗА СЕГА ДЪРЖИ ДОБРЕ...

Дойче зеле - любимата медия на дирниците.....пълни локуми и тъпизми

Мария, ако повечето са ваксинирани и в безопасност, защо тогава въвеждат панически локдаун? А още по-интересно е защо болниците се пълнят (особено в държави като Холандия с по 75% ваксинирани)...