17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичът си е пич, това е.

ами никой от пилотите, стюардите или стюардесите не е бил недоволен нито се е оплакал.

ти щеше ли да се оплачеш?

чети надолу и се заяж с някой друг.

По повод апартаментите. Руската държава подари на жителите си всички държавни апартаменти, в които те живеели до преди чрез приватизацията. В сравнении с Запада, където "среден" човек живее под наем със скъпо отопление (например в Англия имало немалко случаи на умрели от студ пенсионери) или живеят в картонени къщи (видяхте ли ги след бурята?) или в трейлери (САЩ).В Русия през зимата отварят прозорците за проветряване без страх,че изстудят жилището си, тъй като не рядко там силно "надуват " отопление. А топлата вода ползват почти

Видял си Запада и Англия байно през крив макарон (този на РТ) - там пилотите драги (имам познати) а и не само живеят в спретнати еднофамилни къщи с дворчета в предградията. Странно че си закършил ръчички за отоплението на пенсионерите им, а руските де ровят в контейнерите за боклук на Пятерочка или се избиват за безплатна каша явно хич не те е еня.

Се тая! Човека, маневрите де и нализа, го има и в учебните помагала и наръчници вече. Професионаст си е,но и той е човек!

дайте ми го този апартамент.

Ако имаше тераса с асансьор, Цветанов би се преместил.

Ако баба ти имаше опашка щеше да е фърколет!

Павка, слез от катерушката, но се дръж внимателно с опашчица!

Е как ще се премести в едностаен апартамент с две деца!? И аз не бих се преместил.

basi podaraka ednostaini apartamenti. a picha ima i deca pone 2. twa e podigravka

да ми се подиграят така. ще се зарадвам и на малкото. ти сигурно искаш да ти подарят мезонет? и пак ще ти се види малко.

Мен, ако питате Богородица ги в спсила всичките. Да ходят свещи да палят, че това си е чисто чудо да не гръмне горивото!

техните вузове.

Е да де точно и затова.

Летец е.

Логично е, че няма да се мести със семейството си в малък едностаен апартамент, той си има по-голямо жилище, а този малкия ще го дава под наем. Едностаен апартамент става за живеене от ергени, не от семейства. Като пилот е добре заплатен и хипотетично, ако има възможност да закупи съседен на едностайния апартамент, да се поразшири, иначе е безпредметно местенето.

Жалко, че пилот не може да си позволи дори едностаен апартамент в провинцията, та трябва разни "бизнесмени" да им ги купуват. Да ви напомня нещо от къде тръгна българския преход - от Масква

Колко жалко е да си тъпанар! Комплексар , който не е виждал нито САЩ, нито Русия!

Кво се пънете другари агитатори?Минаха вече тия години.Ей сега си включих гугъл картите, превключих на спътник и се разходих из Полевское и из Екатеринбург.Селото е огромно, в бг такива вече няма, старите къщи са добре поддържани новите са красиви.Пред много къщи нови коли, деца играят...Вижда се, че живота кипи.Наоколо прекрасна борова гора.Не е Германия, ама не е и България.Аз живея в село в северна България, ако ще съжаляваш някого съжалявай мене.

Ето класика - този ненавижда Русия с гръбначния си мозък, тъй като друг липсва. Затова нашляпа безсмислен текст. Да го попиташ: този пилот с две деца до сега живеел в канавка ли е и при това така му хареса там, че той не иска да ползва блага на цивилизацията.

сите пилоту у Сан Франциско живеят в имения зер....смехурко жалък

Заглавието подвежда!!!

Човека е герой. Има и добри хора в Русия, не само пияни комунистически бандити

то и в пиндосия се търся ама...

апартаментът си е негова собственост и ще се мести, ако и когато пожелае. първата асоциация беше, че се отказал от подаръка. при всички случаи е добре дошло за децата. браво на руския бизнесмен!