Пилот от авиобаза "Крумово" сменя Тодор Коджейков начело на "Авиоотряд 28"

Разделяме се по взаимно съгласие, обяви служебният транспортен министър Георги Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Пилот от авиобаза "Крумово" сменя Тодор Коджейков начело на "Авиоотряд 28" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната калинка отлетя!

"Генерал" Тодор Коджейков е типичен ГЕРБ-аджия: От червено котило, и/или спортист, с амбиции из службите и със самочуствие на можеш и знаещ. Отстрани погледнато е същата карикатура ката шефа си.

Тази смяна е задължителна за провеждането на изборите!

на клепоухия фатмак!

Чиче, обзалагам се, че на президентските избори ще гласуваш за Радев!!! Ако не е той,да тролите под статийте за него, ще умреш от глад!!!!

Клепоуха е бащата,че е създал един нищо неправещ и глупав индивид.

Тази смяна на началници тук и там не е нищо повече от позициониране на "правилните хора" на БСП и пренасочване на капиталите от един джоб в друг. Ако някой си мисли, че тези действия ще доведат до някаква промяна е дълбоко заблуден. Всеки знае, че далаверите се въртят от заместниците - това е несменяемата позиция, която никой не пипа и на това ниво стават 90% от шмекериите и корупционните практики в институциите. Когато пристигне новоназначеният шеф му се обясняват схемите и той става част от тях. Иначе колективът и този, който го е сложил там ще го изритат. Никой на тези нива не обича честните и почтени хора и никой не назначава такива. А на нас ни пробутват само поредната лъжа. Това е причината след края на всеки мандат недоверието да удря тавана.

Поредната герберастка калинка на Тиквата отича в канала. Гербоидните тролчета реват в несвяст, обвинявайки всики радващи се, че са червени. Само на тях горките не им стана ясно, че ОПГ ГРОБ и Тиквата никога повече няма да са на власт, защото застанаха срещу НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

Срещу народа на България сте незаконно назначените комуноиди, които никой не е избирал! И това ще се види на изборите, на които ще ви изметем калинките!

Ти ли ще метеш бе копеле поругано?!?! Колкото Борисов 4 дойде, толкова ще изметеш!!! Негодник! Пазарджишки мангал!!! Хомосексуалист!!!

Като го изметат палячото -мутра комуноидна сикаджийска няма да ти снасят мангизи да тровиш и ще пукнеш от глад,но аз лично ви желая да се давите в ла,ната ГЕРБАДЖИЙСКИ .

Това пък от къде е: "През февруари 2015 г. машината излетя и пак се върна на ВИП-а на летище София, а не изпълни полет за Брюксел с премиера Бойко Борисов на борда, тъй като не се прибра колесник." Повредата на колесника на Фалкона, е след излитане от Варна, от среща на Бойко с младежко ГЕРБ и трябваше да лети за Пловдив, да среже лентичка на някаква спортна зала Колодрума. Във Варна за действия на ГЕРБ, във Пловдив за рейтинг и пропаганда за ГЕРБ. Това с нашите пари. Да не забравяме и как караше отбора на Витоша Бистрица, където играеше Бойко.

Да се поразроват малко и да кажат как държавният Фалкон возеше "бистришките тигри,разни певачки и врачки"

А ръководството на църквата , кога ?

С фалкона ли "отлетяха" куфарите с мангизите........

Сол.........ка на тиквата. Иэчигъртването продължава.

скоро и вас ще ви сменим и то завинагиСмръдливиЧервениИдиоти!!!!!

За утре да се готви началника на гара Бов. Много се ояде и ще го сменят.

Да се готви за смяна теляка от градската баня!

С,Баце няма да го пипат.Ще си остане в банята като теляк.

Баах Мааму....и къдде е логикзата ВИФ-аджия да ръководи авиация, както беше досега?

Преди време един диспечер от РВД се изпъчи по тв и с гордост заяви ,че има висше образование от ВИФ!

Докато назначи всички бивши приятели и роднини на ръководни длъжности и ще му свърши мандата. Предишните били калинки ама с конкурс, Сегашните се налагат силово и ги хвалим по медиите колко са уникални.

Истинската калинка е ВИФ-аджията и измислен генерал Коджейков. Надали има някъде по света учил за дскал по физическо да ръководи авиация

Що па да няма? Както виждаш ри нас всичко може бе. Ето новия културист се оказа с продадена на циганин фирма дължаща милиони ама иначе реве за отписани задължения. Рашков е главен следовател от милицията и се оказа, че е разследващия милиционер по изказването " да дойдат танковете". Ма разследвал журналиста дето го е написал. Министъра на културата разказва за някакви предприятия, и т.н. Може бе.

Сега ще имат начело човек, който в случай на нужда знае как да подкара правителствения самолет. Този е можел да бъде бодигард и до там. Във Военната академия могат да учат само военни, завършили съответното военно училище, а не всеки.

Чакай да те светна - това, че е пилот и то военен не значи, че може да подкара фалкона. Това не е кола.

Ти не прочете ли статията ? Преди да ръководи база Крумово е бил летец в авиоотряд 28 ,според тебе те какво правят там нали Фалкона е при тях!

Генерал-майор Златко Златев е "вертолетчик", който няма и никога не имал бривет ( разрешително ) да управлява кой да е от самолетите в Авиоотряд 28. Това, разбира се, може и да не го прави автоматично негоден да ръководи звеното...

Не позна, освен че има бревет и то не за вертолет , а за Самолет е летял като пилот на самолет в А 28. Подготви се преди да пишеш.

Комунистическа шуроБаджанащина.

.

Я кажи ми, грипенче ле бяло, отде идеш, де си ми летяло? Не видя ли бащини ми двори и не чу ли майка да говори: „Що ли прави мойто чедо мило, с чужди хора, краден хляб делило?“ Ти кажи й, грипенче че ле бяло, жив и здрав че тук си ме видяло. И носи от мене много здраве. На бай Ставри, мъничко остана. Наближава в село да се върна, да се върна — Ставри да прегърна.

Фуражки,чалгар,Фуражки,Фуражки,чалгар........

Пожарникар,поцинкована кофа,милиционер,ПКП,пожарникар,поцинкована кофа,милиционер,ПКП и така до края на света!

Така нареченият "генерал" Коджейков отдавна трябваше да си замине, защото е тъп та дрънка.

Всеки път когато се смени властта, се сменят знайни и незнайни, ключови и нямащи значение по върховете и низините хора. С каква цел?

Специално ТК е бил при доста президенти до момента.