"Пфайзер" е готова с Covid ваксината за бебета, иска одобрение

Плановете на компанията са имуназацията с препарата да започне през тази зима в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е трета световна икономическа и нановойна! И за жалост мнозина не го осъзнават. Всички коментари тук четох подробно за разлика от под други статии по темата. Обнадежден съм колко положителни има! Само да кажа още нещо - кукловодите на този идиотизъм са малко. Броя, смятам и стигам до извода че са 10 000, 20 000, 50 000 че дори и 100 000. Но ние сме 7 милиарда и не разбирам защо още не сме ги изчистили от лицето на земята? Единственото обяснение че са изчезнали всички положителни човешки качества като честност, морал, човещина, доброта, съпричастност, взаимопомощ, скромност, благоприличие и т.н. и т.н. Останали са завистта, злобата, алчността, безочието. И въпреки всичко надежда има - "НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА"

Тия сега влизат в комунизма. Честито. Ние вече го преживяхме. Само дето при тях лудостта е по силна.

С кнр и сащ към светлото бъдеще! Сега вече се вижда как дп на сащ плагиатстват от ккп на кнр. Вечна дружба и да живей. Като прибавим и генерал мили в уравнението, демократите в сащ постигнаха нещо, за което маркс, ленин и троцки само плахо са си мечтали!

Тия са изперкали тотално....болни мозъци

Задължителни имунизации и реимунизации в България "всички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния дом" "от втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б, ако ваксината срещу хепатит Б е в състава на многокомпонентна ваксина" "ако хепатит Б ваксината не е в състава на многокомпонентна ваксина, втора доза се прилага от първия месец и трета доза от шестия месец" "между 7 и 10 месечна възраст на децата без белег от БЦЖ имунизацията в родилния дом се поставя БЦЖ ваксина след отрицателна туберкулинова проба"

"всички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането" Всичко бебета имат нужда от ваксина срещу хепатит Б за да могат да правят секс без презервативи и за да ползват общи игли и спринцовки с хероин.

Китай ВАКСИНИРА ВЕЧЕ всички деца - БРАВО САЩ казаха, че ще ваксинират децата в едно училище - ФАШИСТИ.

За по лесно бийте ваксините в топките,бебета от рано ще са ваксинирани.

Фашизмът крачи с бодри стъпки напред. А ние блеем.

На бебетата им няма нищо от вируса,но и тях натискат да ваксат,нищо,че ще има странични ефекти и ще им съсипят бъдещето... Тези фарма компании трябва да бъдат разрушени,а собствениците им убити...

Ваксина за сперматозоиди ще има ли?

да, що не и за бебета. следващата стъпка - ваксина в противозачатъчните.

Даже и 5G антените са готови и се чака максимална ваксинация на на населението и след това всички ваксинирани ще са послушни и зависими, като наркоманите

Браво, науката напредва.

Фетусите и те са хора и за тях трябва да измислят ваксина!

какво означава " ... тя е безопасна, но има огромен риск от странични ефекти"? Как така хем безопасна, но с огромен риск?

ако ги пита човек, те отговарят " Ползите са повече, отколкото страничните ефекти" . Но това че увреждат детето или възрастния за цял живот е без значение. Просто няма думи. Световен ГЕНОЦИД!!!

Това е Геноцит в действие.Пълен ФАШИЗО-КОМУНИЗТМ.

Презервативи с ваксина кога ще има?!?

Хората трябва да се въоръжат до зъби. Да се премахнат всички служби за сигурност и всички псевдо елити да бъдат избити до крак.

Ваксина за Ембриони кога ще пуснат ?

Идиотизма няма лимит!!!

Нещо не схващам: “ Предварителните изпитвания на ваксината Pfizer при малки деца показват, че тя е безопасна, но има огромен риск от странични ефекти , предаде БГНЕС. Докато младежи - предимно момчета до 14-годишна възраст, получават миокардит и това е описано в страничните ефекти на ваксината, то при по-малки пациенти не е ясно какви ще са дългосрочните ефекти.” Откога страничните ефекти и миокардита са “дребна работа” и безопасни?????

Откакто живеем в "новото нормално" :(

Извращенията нямат край,всичко е толкова отвратително,че не е за вярване

Е тия избиха рибата!

Колко мило..

да я пробват първо на имащите значение бебета,нали ревът постоянно за тях

Няма такива малоумници.. Това цялото ще свърши с едно голямо бум..

Дайте си децата, вкл. бебетата, да бъдат набодени със съмнителна и силово налагана субстанция. Ако и след това още има балъци да вярват в пЛандемията...

каква ваксина за бебета, те бебетата нямат никаква имунна система, как ще подейства ваксината на тях?

не е ваксина, а генна терапия

Поне да работеше...

Как може да тръгнат да ваксинират и новородени!? Е това е фарма мафията-пари на всяка цена. То и затова има пандемия

Мафията не е главният виновник.. шепа политици са- глупави, но нагли и крадливи. Добре, че при нас са непрекъснато избори, иначе не ми се мисли...

Смъртното наказание трябва да се върне. В момента няма възпираща сила над нациското поведение срещу народа ни. Той и хитлер е мислил че прави световен ред и на края е избил голяма част от народа който му е повярвал. В България няма тестове на ваксините, не биват проверявани дали са същите каквито са и в други страни. Да сте виждали по телевизията политиците да заложат живота си, че ако навредят на хиляди българи ще си направят сепуко? Проблема не е в народа ни че е прост или там както шепа лайнари се опитват да го изкарат. Проблема е че доверието към политическите незнам какви е толкова ниско, че когато кажат ваксинирайте се, ние не знаем това тяхна схема долна ли е или този път по изключение, противно на това което правят с етническото ни затриване, през последните 30 години. Свободата преди частните интереси! Конституцията е писана за да бъде над всички закони, в частта си за свободата е над комисионната, над нищожните политици и техните интереси! Няма значение как дявола чете закона. Ние сме свободен народ!