17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕГА ЩЕ МУ СЕ ВЪРНЕ ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВА. ПРЕДАТЕЛ КАРМАТА ВСЕКИМУ ДАВА СПОРЕД ДЕЛАТА

Този още ли е жив...

с този сладък бизнес, как да не хване диабет завалията.

Тежко се понасят всякакви болести от хора, които цял живот маат водката на екс, докато паднат под масата....

Хаха, смях

ВИЕ ЗАЩО НЕ СПАЗВАТЕ МЕРКИТЕ БЕ? ДО ЕДИН СЕ ЗАРАЗИХТЕ ВСИЧКИ" РЪКОВОДИТЕЛИ"?! ВИЕ СТЕ БЕЗОТГОВОРНИ БЕ! И НЕ СПАЗВАТЕ ЛИЧНА ХИГИЕНА И СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ! ТРЯБВА ДА ВИ ЗАТВОРЯТ НЯКЪДЕ ЗА ПО-СИГУРНО!

Да мре бандеровската гнида! :)

Ама естествено! Коварна болест, от която се лекува вкъщи, и обяснява на простолюдието колко е опасна :) Ей, как един политик или някой "известен" не умря бе? А само обясняват как "не е шега работа", и все със заучени изрази?

Купете си едно шоколадче поРОШЕНко. Има ги доста в Бг. Все пак това е шоколадения олигарх на Украйна... Само чакам пионката Зеленский да се разболее и да го изкара, ама много тежко, направо ужасно....

В КЪЩИ!

Нещо кръвно,гравоболие,болки в кръста няма ли? За разнообразие.

Путин го е заразил.

По-добре да не се беше раждал!

Как така още не им е дошло на ума да кажат, че и той е отровен с новичок ?

А на бас, чи няа да мре яку!!

не си бъркай в носа бе педераст

"Петро Порошенко е с коронавирус, понася тежко болестта" Много прозаично, и някак си е скучновато на масовата публика ...... Я помислете малко - да не би да е "Новичок"?

този боклук!

Този не трябваше ли да е в Затвора за Геноцид , като Радко Младич в Хага ?

Не, този е наш son of a bitch

Изгледайте това видео!!! ЧЕМ ОНИ БОЛЕЮТ? https://www.youtube.com/watch?v=tgRXxuWdT9Q&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1b-J5wBVOIipeaGXfYVPFgi7QaM391KEo0ZitQGPhJCQuv9RG9yOCac

С диабета трика е да се престане веднага с метформина u подобни. Всъщност повечето от случаите се оправят ако не се поддържа ниско ниво на захарта и се премине изцяло на инсулин. Проблема е че при по-ниско ниво на захарта и пневмония и липса на кислород захарта е единственото, което може да се гори. Е и алкохола помага.

Сега не разбрах, последно, свикнал е да кара болестите на крак, но тази е много е тежка и коварна болест или "се чувства добре" и се лекува у дома, защото и двете неща ги пише в статията, а са на тотално различен полюс?

Както и колежката му Юлия Тимошенко се оправи. Всички политици се заразяват, после се оправят и разказват, колко е страшно.

Колко се оправят не е ясно и какви поражения имат до живот. Моли се да ти се размине смелчага.

Пожелавам успешна работа на коронавирус.

Диабет? Сигурно яко е набивал от скапаните си шоколади и бонбони с палмова маСС и други гнусотии.

Дам, евтините му шоколади са с палмова. Престанах да ги купувам.

от малък, така е!