17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е бай СТАВРИ да маже дълго Тиквата с МАС да цъкне едно +

НИКАКВИ бонуси за провокаторски ГЕЕРБ фирми ибез тва са занимават с трафик на ХАРКОТИЦИ и пълнят шкафета на Тиквата

0 ефект просто по_голяма печалба за бензиностанциите

Аз, естествено, не разбирам много-много, ама не са ли акцизите на горивата това нещо, дето пълни държавната хазна? Защо ли ми се чини, че ги махат, за да угодят на едни социални групи, а хазната ще я пълнят със заеми, от които ще страдаме всички? Не е ли по-добре да се потърсят и договорят по-евтини доставки на суровини, дори да се наложи да се говори с Русия? Разбирам, че Кирчо ще му падне короната, ако се обърне натам, но...

Кире, то камиона върви на нафта моето момче.

Киро ще ощети държавния бюджет за да се отвори възможност да се лапа комисионната от скъпия газ! Доста нагло!!!

Защо трябва да се слага био добавка ( олио ) в дизела?

Държавата.Няма план в главата,всичко му е хаос.Трябва да си ходи,Мунчо и Мунчовица също.

Кире,Кире заминавай за Украйна и не се връщай никога

Трябват ПРОТЕСТИ... Всички чужденци- араби и китайци, бежанци, мигранти, трябва да ПЛАЩАТ 10 пъти ПОВЕЧЕ от българите за ТОК, за да е ниска цената за Българските фирми !! Араби - ДЮНЕР-джии и китайски ресторанти и китайски магазини, също трвба да плащат АКЦИЗ и 10 пъти по скъп ТОК..... За украинските бежанци, може да се направи ОТСТЪПКА да ПЛАЩАТ по- малка ТАКСА, в сравнение с арабите и китайците, Но и украинците трявба да ПЛАЩАТ месечна такса, например 5000 левва, ако искат да стоят в България. . А араби и китайци- по 50-100 хляди лева.. Иначе, да се махат !!! ВАЖНОТО е за нас, БЪЛГАРИТЕ да е ЕВТИНО и да живеем добре... Като запалят, съборят китайски ресторант или китайски магазин или арабин Дюнер-джия, ще има Пари и Работа за нас, българите...

Колко си умен.

Само физиономията на Милтенова е достатъчно показателна за "диалога на който сме готови". Поведението й е абсолютно мутренско.Не подкрепям исканията на няколко монополиста и не желая правителството да се договаря с тях. Иначе пак ще се върнем във времето на Борисов,когато по-кресливити получаваха своето.

Не му мина номера този път на Кирето да си спечели 3 месеца време още с голи обещания , докато реши сам да се махне и да отпатува за канада. Когато чуете,че ни е продал на Македония и ги е пуснал в Ес ,значи до дни ще излети за Канада ! Това изисква 2-3 месеца още !

Защо трябва да става със стискане за гушата.Трябва да има отговорни политици и да взимат решенията сами в угода на народа.

Селски номера Ако имахме Руска газ Акциза си влиза в хазната газтта остава на ниска и приемлива цена А сега този акциз които няма да го има ще го платим ние народа с нащте данъци Ето това измисли Американският слуга Вън нещастниците в Канада

Генералите си отиват тихо... За разликата между контраразузнавач и доносник

Само където същите генерали създадоха доносниците. Иначе - да, тихо си отиват. И какво?

нека някой да обясни какво е природен газ и какво е метан. От къде получаваме природен газ и от къде метан.

Кичо бе, той се го знае, английскияТ, (Телевизионен Театър " Пленяването на Венера"), 1979г., направо научен труд в КОлтурата днес

Не беше ли "Събличането на Венера", помня го, дълги години се бъзикахме с лафовете там, "кичо , мама...", "кичо, глей си английскияТ...", " кичо лайк мъни..", "кичо, кой ти купи жабата...", " не един непознат чичко ми куп,и жабата, мама, мама ми я купи.." и тн.

"Благодаря на г-н Петков, че поднесе извиненията си за това, че предишния път ни е посочил вратата. Ние също поднесохме своите извинения, за да възстановим диалога. Но протест утре ще има, защото няма никакви конкретни решения към днешна дата. Разговорите и работата на работните групи продължават. Протест утре ще има - започваме в 9 ч. Ще има протестни шествия", допълни тя. Като ще има протести- за какво ходи тази да преговаря. И те не знаят какво искат. Всъщност, платили са им, да протестират.

платили са им, да протестират. То и на маика ти ако бяха платили нямаше да се роди глупак като теб

Ти защото си много умен. Местя.

Аман как свестните хора биват ругани, защото не служат на крадци и мошенници.

Ако се намаляват акцизите, това ще намали проходната част на бюджета. Как ще се покриват нуждите за здравеопазване, образование...?

момче с постоянни Кредити, къ иначе. Набързо надиплиха 2-3 милиарда дълг, тепърва започват.

Оставката на харвартския чикиджия е най-доброто за бизнеса

Искай, не може.

Тия ке ви е бат и ке бегат...а на бас?

Бизнесът в България? Кой бизнес? На другарите, назначени за милионери. Затова трябва да има антимонополно законодателство.

чета по надолу някакъв пита защо не питали бизнеса за гъзъ?Кво е това бизнес и защо се споменава тази тъпотия навсякъде и от всички .Неможе ли да кажете - индустриялци,производители хора на труда и т.н .Бизнеса така бизнеса онака.Да ви имам и бизнеса и начина на мислене и изразяване .Простотията победи само за 30 години ,баси

И какво ти е умното пък на теб? Това че наричаш някой глупак, не те прави умен.

вече Трол0мете ти по Интернет Форумите не Издържат на НаТоварването - и ти ли вече Пишеш за 14000 лева на Месец, все някаква работа да свършиш!!

Страхувам се Петков да не стане като Борисов. За да продължи да управлява се същзи с корумпираните. Все пак разчитам на морала на Петков. И неговата експертност.

Значи, НА НИЩО (кръгла нула) РАЗЧИТАШ!

Бравоооо, след срещата метана вече е 3,46, за да може евентуално след 5 месеца да го намалят и да стане 3,40. Уникално намаление смотаняци!

Не разбирате ли, че в България бизнесът си назначава Правителство. Това правителство не работи за тях и вдигат цени, правят простести и т.н. Т.е бизнесът иска да продължи да живее на гърба на данъкоплатеца. Не се ли вижда. Надявам се Петков да се справи според морала и експертността си.

Нови кредити са му експертността. А моралът - виж канадското гражданство...

а в Текущият Бюджет какво Приходи са Заложени от Акцици върху Горивата и кой и Как ще Запълни Дупката?!

Гледам ги политиците по ТВ и ел.медии ,и се чудя как няма един и една нормално изглеждащ физиономия.Преди ,някакви нъпири които от системна злоупотреба с алкохол са с сериозно умственно изоставане .Винаги с добре обръснати до кожа и полирани кратуни за дрес кода им няма какво да се каже - простят човек се познава по облеклото.До тях щъкат някакви ниски дебели безмозъчни грозници.Строява ги пред микрофон в народното и ръсят простотии.Сега обратно -някакви досадно начетени и ниско подстригани анорексици които системно злоупотребяват с халюциногенни и опойващи вещества.Шефа им неможе и да говори ,но явно и с мисловният процес не е много в ред.Коалиционните партньори - и те олигофрени първа класа.Дамите и те отврат и безумие.Единсвенният нормален и трезво мислещ го набедили за обратен и му се смеят заради очите.Ебати държавата.

Цитирам Григор Лилов: "Енергийното „гуру” на ГЕРБ Дилян Добрев най-добре да си затвори устата, защото той беше идеологът на колкото се може по-висок дял на скъпата борсова компонента в цената на газа. Навремето посочих за него - с документи, че като яростен борец срещу строителството на АЕЦ „Белене” потайно и зад кулисите се оказа изпълнителен директор на фирма, консултираща проекта „АЕЦ „Белене” и съответно лудо печелеща от това... " Прости, ПРОСТИ, но още повече НАГЛИ ...

Не знам защо питате Петков, питайте бизнеса защо вдига цените. Газът е както преди.

ще Емитира Едно Заемче, от Няколко Милиарда, което Вие ще Връщате, за да Покрие Подаръците си към Превозвачите!

И защо нещата отиват на зле? Защото бившите крадци искат да могат да лъжат и крадат още.

Правителството и искат връщането на олигархията- в затвора!

щото тая Държава без Акцизи, Данъци като ДДС и т.н. Приходи Няма - Аз Отказвам Децата ми и Аз да Връщаме Заеми за на Превозвачите се Чувстват Щастливи! Държавата да Спира на Пауза - и Кой от Къде е!!

"Без акциз на природния газ, втечнения нефтен газ и метана" Киро , природния газ е 92-98 % метан .

На България трябва обективна съдебна система. необходима е , за да се справи с т.нар бизнесмени и корумпирани политици. Без нея вяко Правителство е обречено. Ще си тънем в олигархия, като при бай Хой.

Бизнеса, назначен от другарите за милионери, много обича да живее на обществен гръб. Петков, разкарай ги. Умишлено вдигат цените, защото Петков им спря далаверата. Изводът е проверете всички бизнесмени, но затова трябва да има работеща съдебна система. Гешев утре тръгва ли си?

Българина, И @КОЙ от превозвачите кара на газ?..

не е това, друго си беше преди 2 години, Черепът ни даваше по 45лв +парче пица. Бабикян и Хаджито носеха бира, Глиги вадеше тревица и гъбки. Ех времена...

Абе Петков много, много да не си губи времето. Ами тези направо да ги вкарва в кауша. Нарушават обществения ред.

тоя пск ще ги врътне... оставка некадърник..

Разбрали са се, но пак ще блокират пътища и училища за да не могат учениците да отидат на матура. Целта на Фандъкова, Герб, ДПС и израждане е да провалят матурите, да спре целият градски транспорт и да блокират пътищата към училищата. Типично руски план за дестабилизиране на държавата. Няма да се учудя и други неща да правят утре.

...тези на снимката арестувани ли са?

А на бензина и дизела как ще бъде? А на следващите избори тази година с кеф ли ще ви изритаме към Харвард?

Пак ще се хвали колко добре се справя с кризите , а е корав да види инфлацията в България да я сравни с тази в Европа разликата е 8 процента пак сме най-зле , ковид кризата на 2 място в света

Хайде да видим как се движи "промяната" и как си изпълнява обещанията Обешано: 1. Ще намалим администрацията. 2. Ще подпомагаме малкия бизнес. 3. Ще глобяваме големите фирми, а няма да пускаме инспекторите да тормозяйт най-малките предприемачи. Изпълнение: 1. Администрацията не е пипната. Дори подменена не е , камо ли оптимизирана. 2. Милиарди се излизат за едрия бизнес, не за малкия. 3. Инспекторите дерат хора, които не могат да изкарат за себе си една средна зплата, а не пипат едрия капитал. Извод - Промяна няма. Това в комбинация с хаоса в здравеипазването и образованието оставя един доста неприятен вкус в устата. ... Да се надяваме, че ще има положителна прокняна. Но за да е възможна тя, налага се обшеството да напомня на властимащите собствените им обещания.

Администрацията в много случаи е на санитарния си минимум. За другото си прав.

герберодепесарите клатят ли клатят правителството, но в крайна сметка отиват на Хой ! Мачкай крадците, Киро !

Нали си възстановил диалога,защо ще има протести бе дебил!?

Клек, клек, клекането почна - чакаме парите от Плана за ам-ам.