Петков събра депутатите и министрите на ПП на извънредно заседание

Премиерът в оставка обяви, че при връчването на нов мандат на партията му, той ще предложи същия състав, с малко корекции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде му е оставката? Той злоупотребява с това, че отиде в Брюксел - като какъв?! Голям срам е и позор за България. Вместо да си свие байраците, той направо се излага. Неподходящ човек за премиер, а и въобще за политик. Трябваше малко дипломация да прояви, а той се държи като непослушно и разглезено дете, на което са му отнели играчката. Явно са го много глезили и е живял в голямо охолство.

Господарите им от Козяк ,пардон - гостите ,присъства ли ли са на сбирщината ?

Всъщност не става ясно за какво ги събира. От тук нататък нещата не зависят от ПП. Или ще решат да осерат окончателно нещата. На принципа, че като кораба потъва да потънем всички. От тия екземпляри и това може да се очаква. Кирчо лъжеца още не е разбрал какво точно му се случи. И още храни някакви розови мечти. Щял да убеждава ренегати чалгасари да правят ново правителство. Даже и да успее, което е много малко вероятно,ще го съсипят от протести. Ще го съсипят. Помним протестите от 2013/2014. Агонията на Обущарски продължи повече от година. И накрая падна. Загубихме 10 млрд. А Обущарски е политически труп. Това го чака и Кирчо лъжеца. Ако не се прави на интересен поне ще запази някакъв остатък от харизмата си. И ще може да продължи да бъде някой в политиката . Иначе просто ще стане политически труп. Като Обущарски. Абе всеки дето се е хванал с БСП не е прокопсал. И

марш доброволно в затвора или карлуково, въпрос на избор!!!

Вижте само какъв министър на културата си е сложил "умният" Кирчо и пак помислете дали наистина става за тази длъжност, заедно с цялото МС котило!

Само Доган, Пеевски и Боко за вас, да ви клатят, че ви харесва. И да духате на Копейкин в добавка.

Тия от ПП не са расли в България, мислят се за голямата работа за това че са расли от осемгодишни в канадска провинция, че са велики затова ,че са минали някакъв курс във Харвард. Те открито презират обикновения човек. Няма да духаме супата, вас ще издухаме на следващите избори. Той милия син на бай Петко български не може да говори, все превежда от английски лафа I would like to say you - искам да ви кажа... и в две изречения десет пъти ще сложи АЗ...АЗ..сякаш е негово величество. Не си велик Киро, дойде на кирия тук от нищото, обяви се за мисия, излъга младите да гласуват за някаква промяна която няма нищо общо със интереса на хората от страната, дето работят тук и плащат данъци и осигурителни вноски тук а не във чужбина . Младите дето искат да се докажат, нека дойдат тук .Аман от лъжепророци. Нека гласуваме закон право да гласува да има този, който една година преди избори е плащал данъци тук , дори и тези смешни 20 % ДДс, ако са студенти е приход в бюджета.Най-доброто което можеш да направиш за България е да се прибереш откъдето си дошъл. Виза ще ти дадат заради Линда

След всичко ще последва правителство тип Беров - тоест, разюздано грабене на държавата. Тъкмо идват и пари от Европа! Ей тогава ние, народът, ще видим Кон боб яде ли. И затова беше всичко, и затова на Данчо Ментата, на Карадайъ, на Атанасова и Борисов им греят очите. Келепирът предстои!

Това се случва в момента, а не предстои! Затова не им се пуска кокала на маститите гнусни. Ей, такъв гьонсурятлък никой досега не е дръзвал да покаже!

Щом тия герб дпс ПП си играят с нас и си се спазаряват зад гърба ни, тогава всички да се вдигнем и да излезем от ЕС, а да видим докъде ще я докарат тия другари - те или ние, кой кого, а излезем ли от ЕС тия веднага в централния с раирани пижамки, там да си правят далаверите, взеха се за голяма работа, ама докато не им скочи народа, тогава ще видят кон боб яде ли, взеха ни за мезе, няма да я бъде тая, каквото повикало, такова се обадило.

мистър Киро е велик комедиант и направо е одрал мистър Бийн, о йес !

Моля Ви, преговаряйте с мен. Депутатска заплата, служби за моите роднини и някоя и друга комисионна за обществени поръчки са хубаво нещо, каквито и да са интересите на гражданите.

Стига с тава папагалско повтаряне на демагогски изрази ! Корупция има и в САЩ и в Брюксел, Берлин и Париж...Политическа нестабилност има в Италия и Израел...Е, и ? Парите са избягали оттам, а ? Проблемът ни е в разделението и омразата. Вчера чухте Про100Киро и Кокорчо да сипят огън и жупел срещу опозицията. То не бяха клетви, то не бяха закани...Ние (ПП) НЯМА да говорим сБорисов, с Доган, с „Митрофанова“, със Слави...Поспри се, бре, че не остана с кого освен със статуквото „Нинова“ нямате подружки...Ами с ПП ще говорят само ако си сменят лидерите *Кокорчо и Про100Киро), това е !

От известно време като чуя "Харвард" и ме напушва неудържимо ХА-ХА-ХА.

Ха-ха-ха-Харвард?

Не си и помисляйте да гласувате за гнусните герберасти и турската подлога Борисов след днешното предателство за РСМ. Направи България колония на Макрон, сега с дпс отива да му целуват г'за, координирано приеха да пуснат РСМ при френското председателство да сложат точки не Макрон без да ги интересува България и народа, в ада да ври с цялата си фамилия мръсния предател, а дпс си показа истинското лице, чеда на същите изверги които колеха и опожаряваха България. И поколенията ще ги проклинат за подлостите и предателствата им, това е което е важно, а не мимолетното земно съществуване. Отчетата дето му се кланят и те с него в казана, маменцето ви долно предатели, и тия дето крепите мутрите герб и дпс и Кирчо идиота. Да се обединим и да ги изгоним завинаги от политиката!

ДПС знаят, че в Македония живеят много албанци, а те са мюсюлмани. Това е цялата истина.

Притеснява ме комсомолският плам в очите на Кирчо и сие, но още повече ме притеснява фанатизма на техните поддръжници. Все едно преди Кирчо не я е имало България или след него няма да я има. Ще я има, спокойно. Но без него ще е по-добра. Притеснява ме, че този човек е идол на умно-красивите. Ако го смятат за умен, жална ни майка. Да оплескотиш всичко за 6 месеца, колко трябва да си умен? Със самолет до Солун? Сериозно?

Само катили като теб не забелязват, че България отдавна я няма.

Киро ликвидира ли я вече България? Затова ли беше така ухилен вчера?

Как те засегна моят коментар, че бързаш с обидите? Още повече се притесних - от другата страна на умно-красивите са едни... хм... да го кажем - невъзпитани грубияни!

Остана ли нещо, което Борисов още да не е предал за лична изгода? Ами не, не остана. Вчера предаде Македония, отново заради оцеляването си. Един-единствен пример - Лукойл не е плащал НИКАКВИ данъци години наред. Ако една незнайна фризьорка и 2 лв. не внесе, ще я разчекнат! Нали разбирате какво направи Борисов с държавата! Всички му бяхме роби, на него и на шайката му!

Този за власт и лното си ще изяде.Противно старче.

допреди година никой не беше чувал за него, вече се изявява като месия, без него апокалипсис - както го изстреля президентът в небето на славата така го върна на земята, дано сега не се увлекат по Пеканов, че и той е симпатичен и учил в чужбина

Оооо, Пеканов е с акъл в главата. Нали го каниха - отказа, беше наясно момчето още тогава какво ще стане!

Да не можеш да разбереш, че се води титанична битка за милиардите от Европа???? И да пишеш тук как тоя бил крив, пък оня бил прав! Едни и същи са. Македония, горката, беше алиби, димка, стръв - предателите я употребиха и нея, и нас, по еднакъв начин. Единствените верни думи, казани от трибуната, бяха - Да го д.....хат бедните. И това ли не разбрахте!

ЕДИНСТВЕНАТА РАЗДЕЛИТЕЛНА ЛИНИЯ,Е: ИЗВРАЩЕНИЕТО-ПЛАНДЕМИЯ!!! ПРИСЛУЖНИЦИ,ГОТОВИ ПО ЗАПОВЕД,ДА: ИНЖЕКТИРАТ С НЕЯСНИ ТЕЧНОСТИ! ДА ЗАБРАНЯВАТ:РАБОТА,ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ,СПОРТ,РАЗХОДКА В ПЛАНИНАТА…! ДА НИ КАРАТ ДА ДИШАМЕ ПРЕЗ ПАРЦАЛИ! ДА НИ:МАРКИРАТ-СЕРТИФИЦИРАТ КАТО ГОВЕДА,СА СПОСОБНИ НА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ:ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ ВЪВ ВЛАСТА!!! СБОГОМ НА:ОРКИТЕ-ЛИБЕРАСТИ!!!

Видях вчера лицата на депутатите/крепостните на Борисов, бяха изцъклени и напълно оглупели, когато той разправяше за ветото... Тези хора, начело със Захариева как ли се чувстват - този безогледен човек ги използва като кухненска кърпа - бърше мръсотията. Така става с онзи, който е в шайката на крадеца и предателя! Борисов в момента търгува със съдбата на онези нещастни хора в РСМ, които посмяват да се нарекат българи, и разчитат на България. Падение, г-н Борисов, твоето поредно падение.

Едни 3.9 милиарда упорито циркулират из пространството. Кой крив, кой прав, не знам. Гроздан Караджов успешно се защитава - с документи, при това! Поводът за вота на недоверие - Ветото за Македония - но и ветото пада, очевидно! И какво остава? Остават милиардите от Европа по Плана за възстановяване. Да не ги "усвоят едните", а да ги "усвоят другите"... ха! Пък вие тук си пишете каквото си поискате!

КИРЧО ГО БИЛА СВАЛИЛА-МИТРОФАНОВА!!! АМИ ТЕ ПРИСЛУЖНИЦИТЕ-ПОДЛОГИ…ТАКАВА ИМ Е СЪДБАТА!!! ХЕРОТО ГО НАЗНАЧАВА,МИТРОФАНОВА-УВОЛНЯВА!!! НЕЗГРЪБНАЧНИТЕ ТАКА ГИ РАЗМЯТАТ!!!

Тия вече не са министри, а останалите скоро няма и да са депутати. Не знам какво е събрал гриндъра.

Борисов се извъртя за Македония за 15 секунди. Целта - да се сложи на ЕС и на САЩ. Ще опита и на Кьовеши да се самопредложи, но тя била гнуслива, до мърша не се докосвала!

Рашков ти не разбра ли че кьовеши се занимава само с измами с Европейски средства?

Тъкмо за това става въпрос, господине! Без да съм Рашков, естествено!

Към Слави Трифонов - е, и какво от цялото мероприятие, г-н Трифонов? Ветото безславно ще падне. Искат го ГЕРБ, ДПС, Христо Иванов и Кирил Петков. За какво беше всичко? Националният срам от погубените национални идеали е до вратите ни! Язък за барута. Или наистина не беше за Македония, а за едни 3.9 милиарда лева?

Боко е виновен, и Путкин и Мутрафонова ;) А просто Киро, чифута, педераста и шаврантията са тимуровчета :) Му ха ха ха :)

Пич си!

ЯКО ПЛАЩА НА ТРОЛОВЕ ХАХАХА ИСКАТ ДА ЗАХАПЯТ КОКАЛА ЯКО

БСП да плаща? Нонсенс! Тия само грабят мандри!

Безродните, крадливи и развратни аутисти, чифути и педерасти у киреча :)

И СЕГА СЛЕД КАТО ИМА СВЕТОВНА КРИЗА И ЦЕНИТЕ СЕ ВДИГАТ НАВСЯКЪДЕ И ДАЙТЕ ДА ОБВИНЯВАМЕ КИРЧО ХАХАХА ПО ПРОСТО ПЛЕМЕ ОТ БЪЛХАРСКОТО НЯМА

Кой ти даде посто :)

като се повтаряш мислиш че не си трол ли?

Защо излъга че Газпром спря договора? 2 месеца по рано с тлъстия Койорчо казаха че договора няма да бъде продължен Плащайте сега вие боклуци 30% по висока от руската цена

НЕ СМЕ САМО НИЕ

Хората те докараха да се справиш с мафията,гл.прокурор,. Смешник мафията го свалила и Митрофанова С когато те постави кюрдката мълчеше Ще оставиш историята на България на 1300 г.настрани. Кой си ти бе копеле мръсно да оставиш на страна костите на стотици хиляди българи паднали за обединението на България Какво стана с авиолинията бе тъпан? Какво стана със завода за автомобили Какво стана с Гешев? Ако не беше Радев нямаше кой да чуе за теб. Започна и него да плюеш Оклук

Абе, къде е Ленчето?

От трипер ...

Най искаме свобода, човешки правдини!

Кирчо, Просто, събирай си вересиите и се измитайте веднага, # Аматьори!

АРЕ ИДИОТИ.... МАРШ КЪМ ЧУЖБИНА И ИМ ВИЖТЕ ТАМ ЦЕНИТЕ КАК СА СКОЧИЛИ. вИЖТЕ В АНГЛИЯ И САЩ КАК СКАЧАТ НА ЦЕНИТЕ НА ГАЗ И НАФТА АМА НАЛИ СТЕ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ОБВИНЯВА КИРЧО

При нас е най-зле.

ПОНЕЖЕ 10 ГОДИНИ НИКОЙ ОТ ГЕРБ НЕ СЕ СЕТИ ДА ВДИГНЕ ЗАПЛАТИТЕ

Лоши хора сте :(

ДА ВЛЕЗНАТ МАЛКО В ЧУЖДЕСТРАННИ САЙТОВЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ ЧЕ КРИЗАТА В ЦЕНАТА НА ГАЗТА НАФТАТА ЗЪРНОТО СЕ ВДИГА В ЦЯЛ СВЯТ ИЛИ СИГУРНО КИРЧО Е ВИНОВЕН ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ А?

И Митрофанова

обвинявате Кирчо... а да... ЗАЩОТО СТЕ ПЛАТЕНИ МАЛОУМНИЦИ

Петрола за ЛукОйл не е мръднал! Но от както Кокорчо им ходи на крака, цените на бензина са двойни? Някакви предположения?

ОТИДИ В ЧУЖБИНА И ВИЖ КАКВА Е ЦЕНАТА ТАМ

Предположения?

Отървахме се от безродните, крадливи и развратни аутисти, чифути и педерасти!

мюсюлманите и мутрите

Кой то даде посто :)

Като всички са еднакви защо скачахте по площада искахте оставката на Борисов? Нали и новите и старите са едни и същи????

че са едни и същи ААА ДА ... Като вярвате на всяка лъжа изречена по герберските медии

В магазина влизал ли си? На бензиностанцията ходил ли си? Ток и газ плащал ли си? ...

ама не съм чул амевриканците, бразилците, германците, англичаните да обвиняват наш Кирчо.... Ето затова сте малоумни повечето българи..... КРИЗАТА Е ПО ЦЯЛ СВЯТ МАЛОУМНИЦИ!!! ЦЕНИТЕ СЕ ВДИГАТ В ЦЯЛ СВЯТ!!!

Влизат и плащат луди пари, но тук заработват за кафе и цигари! И това им стига, изглежда!

а къде са доказателствата.... Опа...тая дума доказателство още не е навлезнала в българския език

Доказателствата са при Гешев /е, част от тях/, ама... нали разбираш!

Гешев сега ще им се израдва ...

Към троловете, без значения от коя страна им плащат - жалките дребни парици, които получавате, са почти невидими трохи в сравнение с това, което ще получат всички, без изключение, които са на власт или са били на власт. Става въпрос за европейските милиарди!

Защо тогава махнахме крадците дето си бяха напълнили джобовете и банковите сметки-щото нали всички са крадци. Пак сложихме гладните крадци които тепърва трябва да си пълнят джобовете и банковите сметки?

Според моята логика вече който и да сложим, за нас резултатът е един и същ - все сме крадени и лъгани!

Тука един драскач по поръчка повтаря едно и също като развалена грамофонна плоча. Вие какво искате сега да махнем и да дойде Борисов? Значи тролче кой ще дойде ще реши българския народ на изборите. Не го решава любимият ти киро, не го решават пишещите по поръчка като тебе. А когато отидат българите да гласуват ще гледат дали им се е подобрил живота за времето на вашето управление, няма да гледат лъжите измислиците дето ги бълвате по цял ден от телевизора и по повод и без повод. Щото на кирето всички са му виновни. И е редно да ти припомня, че всички разследващия орган и в цялата държава от година и половина са подчинени на вашите честни и почтени. И дотук от тях получаваме само празни приказки без нито едно доказателство. Така че ти специално ако смяташ че по времето на Борисов държавата била ограбена и съсипана-това са вашите мантри-то тогава излиза че вашите любимци са абсолютно некадърни да разкрият тези кражби.

Прокопиеви тролове, сър :)

Така ще е, като се стисна за още 5 дупетати :)

Искрени поздравления за Асен Василев - цялата истина казана в 3 думи - Да го д....хат бедните! Каза ви го човекът, и то от трибуната. Това е философията на всеки, дошъл на власт в България.

Я кажи пак за бензиностанцийката с ракетки :)

чекмеджетата и килчетата злато

Му ха ха ха :)

махнахте умните и сега пак се връщаме на пропадналите крадци които ни крадяха 30 години. ПО МАЛОУМЕН НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИЯ ..... НЯМА!!!

Браво, вземи тия 2 шекела :)

и вземи на пенсионерите парите

А-отбора? Тия със сертификат за почтеност, издаден от изпечени мошеници? Тия от Харвард? Или аз не схващам Куролацията, или на теб ти е куха кратуната.

А Просто Киро улетя, та се не видя :)

Шмръкни си малко "пробиотик" :)

той иска да пращаме оръжия на Украйна... а и той не вярва че има криза по света

Кой ти даде посто?

Целта на мафията е една - КАК НАШИТЕ ПАРИ ДА СТАНАТ ТЕХНИ! Без значение кой как се казва, кой кой е, дали е Пеевски, дали е Борисов, дали е управляващ днес, или утре ще управлява! Това е целта! Европейските милиарди са целта, "интересите на народа" са само тяхно средство!

Кой ти даде посто?