Петков: С президента сме от отбора на България, но очаквам да е критичен

Най-важният ми приоритет е съдебната система, няма вече специални хора, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лузърът - канадският арлекин на световната хунта на глобалистите не е смешен дори за нас, бай Ганювците! върви си бе клоун. дълбоко, дълбоко в канадската лева резба!

кирчо с кретеноидната усмивка а всичко в държавата се влошава . Накрая ще намалят репутацията на университета в Харвард :)

Кирее знаем че сте от един отбор -А отбора на гейове злобари, крадци,и продажни плъхове

приоритет му е съдебната система! няма вече спициални хора!?? а какво ще каже за решението на конституционния съд по дело 18 от 2021г с което най висшия съд в Бългория постанови, че радев е нарушил конституцията като го е назначил за министър? а че самият кирчо е нарушил закона като е подписал официален документ с невярно съдържание какво ще каже??

Господин Киро е господин за един ден, сложен от една друга държава да свърши едни неща и после тихичко заметен под чергата.

Си ,че сте от един отбор,ти празни приказки и неадекватни действия,а тоя ни пожелава казкада от кризи.Не знам кой нормален е повярвал на хора нарушаващи конституцията,ще подобрят живота им.

"Просто Киро" е просто предател.

Искаш да кажеш, от отбора на комсомолците начело с другаря рАдев.

г-н Петков, а според мен най-важния ви приоритет са ваксините и сертификатите.

По бързо да пускат самолетната линия до Скопие, и дим да ме няма.

Петков Оценка за рецитал - слаб 2 Оценка за правопис - слаб 2 Радев Оценка за подсказване - слаб 1

Браво Кирчо,ти си с татко Муни,в края на краищата нали той те създаде и показа пътя!?

Като бях 3-4ти клас носех една тениска подарък от щатите. Та някакъв сопол в училище ми се репчеше и го пребих без да ми мигне окото. Като стигнах вкъщи видях, че имам кръв от разбития нос по тениската си. Нямаше такъв рев. Не ми беше жал за сопола, а че по тениската ми имаше кръв инезнаех дали ще се изпере. За мен това беше мръсна кръв. И сега така Кицата много ми напомня за онзи сопол. Така, че да си ходи доброволно и да не ни принуждава да си цапаме ръцете с него.

Борисов е още на свобода, Албанците ти се подиграха в Скопие, а цените продължават да растат докато компенсация за това няма. Заеми се теглят и пак само от "твоя отбор" хора се назначават . Никаква разлика не виждат хората между теб и Боко. Безочлив предател отхранен от ДС и Американските служби далеч от България. Актьорче.

Късно е либе за китка. Сега ще траеш да не ядеш сопата.

Вие с президента сте от отбора на Америка каквито и да ни ги разправяте!

Славуцка много ти похвали "пробиотика". Мога ли да взема килце? Само да не ме опандизят до живот :)

Един премиер не се занимава със съдебната система!

Той не знае

Но един сопол на Прокопа - да!

Ставаш да продаваш торти За премиер тц ! Шнорхел номер 2 Оставка , преди да те изритаме

Няма специални българи вече, само канадци.

Да живее Възраждане и България! Амин!

Мерси но не!

Пундьо трябва да са ти етническите българи и повишаването на стандарта им на живот. Поредното недоносче на горд потомък на ДС, изтипосано да дрънка глупости докато зад гърба му чужди държави си прокарват техните интереси. Поставянето(защото това е точно такова) на фигуранта Петков на власт ще доведе до най-голямата и може би последна криза в страната , след която най-вероятно ще има разместване на зоните на влияние. А след това я ни има , я не. Но всичко сме си го заслужили. Българина доказа ,че не е добър стопанин на земята си. . А който не е добър стопанин, рано или късно се разделя със собственноста си.

Пикал съм ви на отбора!

Прецедентът ще изчака да си извършиш предателствата, за които те е сложил, и ще се отрече от теб. Ще каже на народа "Sorry, това е просто Киро. Вие си го избрахте".

А норода го интересува боцкат ли мустачките на Лена :)

Типичен сопол.

Киро верно ли няма вече специални Имаш министър който ако пе те вози в кола за половин милион не може Демонстрира колко е богат комплексиран селяк но ще оправи пътуванията на бедните с бдж Той не е специален така ли? Нито един министър от словения до лос анджелис няма да видиш такъв демонстриращ колко е специален и да вземе да отиде до някоя селска гара т тая кола и да обяснява как ще им направи пътуването евтино и луксозно А и да питам за един приятел какво казаха македонците бе защо няма релси от другата страна на гара Гюешево Кога ще сложат а? Смешници

Ти си Фигурант на Фигуранта на Черепа

Заменям история за куролация...

Вярно си е, от един отбор са... на др. Божков...

не даде за издирване от Интерпол на Божков и Василев,защото ако има дело той отива в затвора

"Най-важният ми приоритет е съдебната система",абе Кире докато оправиш съдебната система,хората съвсем ще закъсат! Егати премиера си имаме,за хората няма да помисли,ама ще разчиства за олигарсите! Кире ,май няма да издържи народа на простотиите ти,още малко да поскъпне всичко и може и бой да ядеш. Нали знаеш,че на българина ,като му бръкнеш в джоба... и става страшен.

Бе досега в отбора на България нямаше чужденци, ама нали продължава промяната.,.

Кирил Петков ви пита: Достатъчна ли е промяната в сметките за ток и газ, защото можем да ги променим още?

Надявам се да имаме взаимовръзка и към външния свят/ с Президента Ако Радев не го м беше сритал този Харвардеца щеше да каже в РСМ че България се отказва от историята. Петков изпълнява само американски задачи. Явно че Радев има друго виждане към света

А за това унижение нещо?: “ Министър-председателят Кирил Петков пристигна в Скопие. На летището българският премиер бе посрещнат от министъра на външните работи на Република Северна Македония Буяр Османи. ”

Вече специални хора - каза канадския мошеник, който използва световно известна американска марка за добавки, купува на килограм китайски боклуци на стойност 50 стотинки и го продава на бедните българи за 20 лева. И понеже не му стига, че накичил рафтовете на големите хранителни вериги, ами ги задължил да се предлага и на касите.

Хитреца се опитва да направи бързи и лесни пари преди да са го усетили всички, какъв е всъщност. Ще се опитва да смъкне от където, каквото може докато му минават номерата.

И Мунчо е от "А" отбора на почтените

Какъв отбор, какви 5 лева? Партиите извън ГЕРБ имате подкрепата на 22,6% от населението, т.е. 22,6% от населението или 1 356 000 човека, определят живота и съдбините на останалите 4 644 000 човека (става въпрос за гласоподаватели без децата)? Това е подигравка! Но скоро и Киро и Мунчо ще бъдат изметени от тези хора, които не са гласували за тях!

"Възраждане", вие сте надеждата за България! Атакувани сте отвсякъде, отнасят се с вас провокативно, грубо и пренебрежително, но не успяват да ви принизят ...! Хората ви са интелигентни, умеещи да говорят и да запазват самообладание! Браво! Бъдете живи и здрави! Бог да пази България!

Най-накрая си имаме неук и неграмотен премиер, едно изречение не може да каже без да сгреши, а пък за правописа думи нямам - в три изречения пет грешки.

Нали най-голям приоритет ти беше инжектиране с експерименталките? После най-голям приоритет бяха високите сметки за ток и "увеличение чрез актуализиране на пенсиите"? Най-голям приоритет е "нулева корупция"... Най-голям приоритет ще бъде решаване на " македонския въпрос" чрез бизнес подход бла бла бла... Май си като господаря си пърдящия Джо,на всеки 5 минути забравя какво е казал? С какво си по различен от толупа,същите лъжи, само че са изречени по модерен начин! А кога смяташ да помислиш наистина за Българския национален интерес, ама честно и без завоалираните локуми които разтягаш пред мисирките?

Вече имаме промяна и в режима на тока на село, от 15 минути няколко пъти на ден на 40 минути.

На много места в България има режим на тока, но го крият.

Как няма да има след като ни управляват същите от преди 30 години.

Иди си Киро с мир докато е време.Че Жан Виденов ще сънуваш като излезем със сопите.

Всеки път тоя като си отвори устата и започвам да си мисля дали продавача на шнорхели или шахматистката не бяха по добър избор. А?

Преди изборите тоя заяви „това е моя президент“. Заедно ще си ходите...

Негов е. Върти му свирки от 9 месеца а може би и отпреди това. За 2 месеца служебно мисистерстване да хвърли граждансвото? Радев му обеща премиерски пост и му го даде. Кой манипулира цял парламет и цяла държава за тройни избори мислиш? Докато стане неговото.

За съжаление с президената сте от губещият отбор, отбора на червените.

бъдеш само от отбора на разгащените лузъри.

Така ли, а защо вчера Киро Истината е дрънкал, че цар Борис е бил фашист? Това беше пропагандата на комунистическите власти до преди 30тина години?? Това ли е отбора на България? Да величаем пак делата на Живков и Георги Димитров? Политици да вървят по стъпките им?!

Е ти какво очакваш от издънка на комутисти? Виж какво е направил дедо му - приватизирал работещи предприятия и продавал скрап, и си прави сметка тоя какво ни готви.

Богдан филов си е бил чист фашист, германофил и поддръжник на германските политики. Бил е избор на Борис Трети. Е какъв да е Борис Трети?

Тоя ще ни докара и режим на тока-купувайте си свещи...ИЗЛАГАЦИЯ В 21 ВЕК С НАРОДА ОТ ЕДИН ХИЛЕЩ СЕ ПРЕМИЕР.ДА СИ ХОДИ ВЕДНАГА.

Не знаеш ли, че не ти вярваме? Освен че не ти вярват, като изприказваш нещо от гнусната си уста предизвикваш все повече и повече омраз и гняв. Затова най - добре махни се докато е рано. Така или иначе скоро няма да те виждаме по твоите телевизии.

Жал ми е, че има възрастни хора, чистак пресни пенсионери, които са се излъгали да гласуват за тоя. Също така и такива, които не четат новини, но са се подлъгали по преференциято на някакъв авторитет. Кировите неначесани лелки пък са жива клиничта картина. Това ка хора облъчвани от платените телевизии и мисирките, които дезинформират обществото. Мисля, че истинската аналитична журналистика я правим ние, коментиращите и щеше да е яко облъчените да можеха да ни четат.

АКО КИРИЛ МИ КАЖЕ ИМА ЛИ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПОСКЪПНАЛО В БЪЛГАРИЯ(С МИЗЕРНИТЕ НИ ЗАПЛАТИ)-ЩЕ МУ ДАМ ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ ХАРВАРД! ОСТАВКА! ЧЕТИРИ ГОДИНИ НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМЕ КАК НИ СЕ ХИЛИ,ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЕКАДЪРНО.

Тоя няма да изкара и 4 месеца. Кой ще го търпи 4 години? Задава се новата консервативна вълна, която може и да е твърде крайна, но в нашето държавно състояние ще е ноправо спасителна. И не е важно дали ги харесваме или не, а дали са способни да отстояват държавния интерес.

Много ми е интересно, дали българският избирател, си дава сметка, че заложи на "куц кон".......Просължаваме промяната и сие са много, много зле. Намат кадри, лъжат, фантазират, харчат пари за страх.... Мъчно ми е за България и за народа български

Вярно е че са куц кон...но те са просто логичното продължение на разбиващото управление на Баце...на хората им писна от него, но на практика нямаха много материал за избор!! По същата логика дойде и крадливия дедо....но и той замина в канала...както ше замине и канадската ливада...