Петков към Рюте: България може да бъде порталът на Европа от изток

Нидерландският премиер: Трябва да се подготвим за Европа след войната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нидерландия е порталът на Европа от запад, а България може да бъде порталът на Европа от изток"....каквото и да значи тази консистенция на един объркан и отвеян човек.......... Толкоз за жалките опити на Киро Тъпото да се прави на мислител-философ........

Рюте е дал на наш Киро от холандските цигарки

Простотията няма край.... То портали, то мостове, то помощи за украйнци, то газови доставки, то македонски космонавти, то Елени Бориславови, то експерти...

Чуя ли изкуствен интелект от българи и се сещам за кражба на софтуер, идеи, корупция, кражба на обществени пари. Не знам какво да мисля като чуя, че правителството щяло да се бори с корупцията. Май и двете са толкова псевдо колкото технопарка на плевньо, където с истинско болнично оборудване снимаха сапунка.

България ще стане портал в най-ниски срокове.

Ни пътища ни инфраструктура тоз пак нещо е пушиш от на министъра на културата цигарите

Много фантастика е гледало Кирето, май?

Нямам нищо против ЕС, но да не ни извиват ръцете за руската газ, все пак сме най- бедните в Европа. Поне от малко да се преструват, че сме равноправни. Браво Петков , това добре, но другите работи зле.

И кое му е доброто на отношенията ни с Нидерландия? Точно те се усмихваха и на Тулупа от Банкя и гласуваха против да сме в Шенген, независимо, че формално сме изпълнили всички критерии. Тия, от Ниската земя, са двулични като англосаксите, че може и повече да са.

Това са те. В блатата се въдят плъхове.

Българските малоумни идиоти, "Народа", прост, завистлив, малоумен и кретенясал, не заслужава нито ЕО, нито НАТО. Отрепките, живеещи на тази територия заслужават да ги изритата от цивилизацията, за да си грухтят в калта, корупцията и мизерията, защото там на тях им харесва.

киро - пуца на харварда изобщо няма представа какво е портал и какво е изток. изток е дело тънко, както се казваше в един култов филм, който дори тогава, като антикомунист гледах с удоволствие, както мога да кажа: ешче не вечер, ешче не вечер... а портал не е варна с натовски подводници. човек трябва да израсте много нива над себе си, за да разбере най-простите истини. това е истината. а за киро и рюте такава опасност Просто няма. помеждудругото рюте минава за десен, а е ляв радикал.

Рюте дали ще стане приятел с киро простото в гриндър или той чак толкова не е изпаднал и се плющи само с млади педалчета?

То и сега сме портал само ,че надупен.

порталът на европа от изток ще снабдява рюте с евтина, американска газ и ефки, а рюте се готви за евровизия след глада, масовата безработица в африканска европа. добре е, че поне те си вЕрват и побеждават благодарение на лъжите по дойче педофиловеле.

Киро пак ухилен

А на запад какъв наведен портал сме отворили...

Краставите магарета се надушват.

С тия огромни пристанища, Ротердам и Амстердам, Рюте го е изгледал умно, докато схване какво иска да му каже.

СТРАННО: НИТО В НОВИНИТЕ ЗА ЧУЖБИНА, НИТО ЗА МЕСТНИТЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА И ДУМИЧКА ЗА ПОСЕЩЕНИЕТО НА Руте В БЪЛГАРИЯ ?! ?! ?!

НА НИДЕРЛАНДИЯ ДО 19.30 Ч. МЕСТНО ВРЕМЕ

Да България е порталът на Европа от изток. От нахлувамето в Ирак от НАТО до сега …

България Не може да бъде порталът! Прекалено се вживя в ролята на ястреб, макар и без перушина.

За Портал на изток не знам, но е сигурно, че Харакиро изскочи от портал на Запад, за да занули територията и после да избяга с хубава канадска пенсийка.

Тези местят само въздуха - скоро ЕС няма да го има, а Корморанът няма да е министър-председател

Двама лицемери, които си разменят любезности.

има ли страна в НАТО, която да не е изпратила войници на българска издръжка

Малоумен кретен, нидерланците са в България на собствена издръжка.

CaMo moka e Om Hac!!!

Марк Рюте и холандците ни ненавиждат до мозъка на костите си, въпреки че през вековете не сме имали никакви спорове, дори и контакти. Причината за това е, че не подкрепяме техните крайно либерални за нас възгледи за лека дрога, хомосексуализъм, джендъризъм и други упадъчни прояви. Но мангалския боклук в държавата им я ерозира и компрометира, правейки я НЕДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ! Затова НЛО навремето пееха: "Стой си Стойчо във България, заеби я таз Швейцария ! "

Да не забравяме, и че холандските джндъри ни спират за Шенген вече 15 години.

Калоян е разбил Балдуин Фландърски, че сме го и пленили, че и намери смъртта си в Търново

Тия и двамата не са наред Личи им отдалеч

Да го вземат в правителствена болница една седмица .

човекът просто не е у ред с главата

на тоя гъза му стана егати портала... Може ли да не ни занимавате с тоя боклук...

Ако искаш да гледаш на изток, по-добре е да научиш китайски.

Кире, Ако се махнеш, Може и да стане!

хаааахааа, казват, че една снимка струвала повече от 1000 думи. макар че, на тоя думите винаги са му нескопосни, лъжливи, неграмотни...но снимката с физиономията на доволно прасе кърти.

Вместо да обсъждат ЕНЕРГИЙНИЯ КОЛАПС на Европа, обсъждали ЕНЕРГИЙНАТА СИГУРНОСТ... ВЪЗДУХАРИ!

човекът просто не е у ред с главата