Петков и Ковачевски очертаха календара за "обогатяване на отношенията"

До 60 дни ще има работеща линия София-Скопие, работни групи започват да се срещат всяка седмица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корчо , повдигни си челото , така ти ли много че не си посещавал библиотеката в която работи майка ти ! В Канада има много българи прокудени от сърбите след " кървавият Божич " чети бе Кирчо ама Кирчо не чете ? Май не пръстен е цунал ами халка !

Правите, кавото правите, но история, език, герои наши, царе наши, народнист никога не предавайте! Абсолютно ясно и категорично трябва да се казват и отстоява тези истини, съществували до края на ВСВ.

Просто Киро.

ПЕТКОВ НИЕ БЪЛГАРИТЕ С ПРЕДЦИ ОТ МАКЕДОНИЯ ПОМНИМ !!!

Фалшифицираната скопска "история" ВОДИ ДО ➡️ език на омразата, който ВОДИ ДО ➡️ нарушаване на човешките права. В този ред. Да искате да решите проблема с нарушаването на човешките права без да решите проблема с фалшифицираната скопска "история" е все едно да боядисвате стената без да сте спрели теча от съседа. Някои ще кажат: "историческата комисия е част от 5+1, т.е. историята не е изоставена". Същите обаче казват: "на 1 дума (в конституцията им) сме от постигане на решение". Кое от двете, господа? Гърция 28 години отстояваше националния си интерес само на тема история и то само древна история. И срещу Гърция имаше натиск от САЩ и ЕС. Историческите извори и световната историография са изцяло на страната на България. Включително и политически сме в по-силна позиция от Скопие. Бъдете държавници, преговаряйте с цел да решите корена на проблема. priemna@president.bg,ms_priemna@government.bg,EU.Coordination@government.bg,priemna@mfa.bg,contact@promeni.bg

Това говедо ще продаде Вардарските Българи ,за да угоди на господарите си ,но това ще му отнесе главата

Севрермаците ще го излъжат нашия слабоумник с инфантилната усмивка.

Искате да се развием а само се правите на историци… хахах пък 500години вместо робство го наричате съжителство…а ми се биете в гърдите че знаете история… Я ходете си ебете майката

Ти си глупак.

Фалшифицираната скопска "история" ВОДИ ДО ➡️ език на омразата, който ВОДИ ДО ➡️ нарушаване на човешките права. В този ред. Да искате да решите проблема с нарушаването на човешките права без да решите проблема с фалшифицираната скопска "история" е все едно да боядисвате стената без да сте спрели теча от съседа. Някои ще кажат: "историческата комисия е част от 5+1, т.е. историята не е изоставена". Същите обаче казват: "на 1 дума (в конституцията им) сме от постигане на решение". Кое от двете, господа? Гърция 28 години отстояваше националния си интерес само на тема история и то само древна история. И срещу Гърция имаше натиск от САЩ и ЕС. Историческите извори и световната историография са изцяло на страната на България. Включително и политически сме в по-силна позиция от Скопие. Бъдете държавници, преговаряйте с цел да решите корена на проблема. priemna@president.bg,ms_priemna@government.bg,EU.Coordination@government.bg,priemna@mfa.bg,contact@promeni.bg

какво искате да стане… война срещу Северна Маледония ли… това ли искате.. колкото малко българи сме останали в България, че половината са женчовци и накрая да умрем щото вие си мислите че сте националисти ли?

Браво на Кирил Петков! За самочуствието и целите, които има. Пък и хубавец. Баща на три деца. Гордея се.

Зоопарк в Скопие. Детенце пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда детето. Аплодисменти. Една журналистка застава до мъжа и тържествено произнася: "Такъв героизъм е присъщ само на македонците!" Спасителят се обажда: "Всъщност, българин съм, но това е присъщо за всеки човек." На следващия ден в местния вестник заглавие с огромни букви "БУГАРСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!"...

от типичен малоумен българин

Изгледай двата филма "Трето полувреме" на македонците и "Последно полувреме" на воtнния тв канал. И ще разбереш, че вицът е актуален. Толкова актуален, че не можеш да го приемеш за нормално.

Кому куро дири тоя катил там. Срам ме е. Тия ебаха мамата на Родината окончателно и безвъзвратно.

Борисов… Борисов като дойде на власт се оправдаваше със Станишевото правителство сумати време.. Сега и ние ще се оправдаваме с Борисовите 12 годинки

"оттук нататък България ще използва късото име Северна Македония за югозападната ни съседка" И те вече няма да използват гнъсното сръбско Бугария, нали?! Искам севмаците да пратят нота до ООН, че вече ще се използват само и единствено България ('ъ' - то да го пишат както искат).

Обогатяване на б.сметки ???

Въпросите засягащи историята леееко се замитат под килима. Затова пък ще има куп комисии. И тези комисии нямало да гледат към миналото, а щели да работят с поглед в бъдещето... То хубаво, ако комисиите работят с поглед към бъдещето, но май най-належащо е да се занимават с настоящето. И конкретно историческата комисия също щяла да работи с поглед в бъдещето, даже най-вече. Внезапно възниква въпросът: За какво ни трябва „историческа“ комисия, щом няма да се занимава с миналото? Такива умствени бисери нмаше по времето на соца и на Работническо дело. Словесен талаш.

Кириле, жалък си! Подхлъзнаха ли те на динена кора, подхлъзнаха те... Дойде на те посрещне външния министър, толкова си незначителен!

Народ, които не помни историята си, е обречен на забвение. Аз не знам цялата българска история, но, това което знам никога не бих забравил

България си променя историята сама в зависимост от шефовете… При Борисов така се получи..децата не знаят че сме били роби на турците 500 години

Аз уших байрака, аз му турих знака, "Смърт или свобода"! На днешния ден, преди 166 години е родена Райна Княгиня.

Македонският премиер демонстративно произнасяше името на Кирил Петков по "македонски" - с ударение на първата сричка1 Направи ми впечатление, че македонските журналисти говорят на език, по-близък до българския, отколкото премиерът на РСМ. Дали всички македонци говорят на един и същ език и дали се разбират помежду си?

Кирилее от твоето обогатяване България обедне като църковна мишка бе Кире днес нацията достигна рекорд от болни и починали а ти при макета ходиш

Вместо да наебеме един канадец ни наебая целата нация.

Ето тролчето се появи във възхвала на Кирчо, Радев и Корнелия. Браво. Забрави, че са гласували 20% за Кирчо и компания от имащите право на глас. От тези хора няма гербаджии заблудени човече.

Как е новото нормално? Свежичко ли ви е още?

Цялата комсолска организация на ГЕРБ и на ВМРО са се включили в безразборно плюене срещу правителството с използване на лъжи,манипулаци и клюки от рода една баба на пазара казала и т.н. На съвета при Радев управляващи и опозиционни партии излезоха с общо становище ,което е задължително за г-н Петков и преговорите в близките три месеца.Та кучетата тролски си каят и лаят а керван си върви към оазиса.

Кое е оазис, троле? Инфлацията? 10-те хиляди заразени за деня? Подаръчните пликове с "ром и пури"? Изтеглените и потънали милиарди?

ДГД

Повече от75% от живеещите в Северна Македония с майчин език български съзнават, че сме един народ и техния произход е български. /турците в България 700 години си говорят майчиния турски език/. Направиха се много грешки досега в отношенията ни, но от тези хора само 1% до 3% ще се обявят, че не са македонци а са българи /все едно да казваме, че не сме българи а сме европейци/. * Правителството да излезе с декларация, че за българския народ ние сме с един майчин език и всички "македонци" които го говорят са с Български корени. Ако тази декларация се признае от техното правителство да правят каквото искат. МОЛЯ ДАЙТЕ ГЛАСНОСТ НА МНЕНИЕТО МИ ДАНО ПРОМЕНЯТ ПОЗИЦИИТЕ СИ ПРЕГОВАРЯЩИТЕ.

да си го пикнеш во бугарскиот газ

Тошко то и твоят е български...

Бугарин, нема да се збуниш во нашата историја, ќе ти го одереме газот

Мене ме изтри, а тоя боклук го остави да псува българия. Браво модераторе.

е пълно с фалшиви патриоти и най-вече с простаци, които непременно държат простотията им да лъсне е в мрежата. От смразяване на отношенията ни с Македония ние нямаме никаква полза. Нещата са изпуснати още в средата на миналия век и трудно могат да бъдат поправени с едно вето. Възможностите за подобряване на отношенията ни имат много по-голям шанс в рамките на ЕС.

Ти си един абсолютен нещастник!

Македония без българи, огън да я гори!

Много незабелязано минава паралелното посещение на Ердоганя в Албания. Какво ни готвят само, а прост Киро се хили като ученичка...Смотаняк.

е за глердане този клоун Петков. Хили се като прос...утка на официален форум , Поредното нелепо човече в политиката ни след 1989. Гледам ги всичките тия изменници през тези 30 години. Така ли няма един достоен българин бе? Срам за нас. Половината бежанцив чужбина , че не ни се работи за България, другата половина неудачници и предатели. Затова си и заслужаваме съдбата. Едни Югославски шиптъри ни принизиха. СРАМ!!!

Скопие на една плюнка разстояние той ми тръгнал със самолет. Що не тръгна пеш бе Кире и без това е модерно сега, пък и с народа щеше пътьом да си поговориш, можеше някой да ти избие предателските мисли от главата.

Из тълковния речник за "канадска ливада": 1. вид мъжка прическа 2. българин, от канадски произход, прост като ливада

Срамувам се , че съм българка ! Ще настоявам , ако тези Новите продължават да управляват държавата , моето дете да емигрира . Голям гъзолизец е този Киро Канадеца ...... унижи целия български народ ! Като го видя и ми се повръща от неговата некомпетентност и неграмотност !

Хубаво да бяга, ама не сме 90-та. Вече няма къде да се бяга. От много бягане, накрая в задънена улица.

да ти разбере смотания българин ,че трябва да си седи на мястото. Той все , бяга някъде...че по-лесно

Ама, ненормалнице! Те там в чужбина на твойто чаве ще му постелят. Хората взеха да се връщат, че децата им да не заприличват на киро, тя щяла да го кара да емигрира. Хахаха

Нещо на троловете Кутевчета им е трудно вече да защитават канадчето. Народа спря да се връзва на усмивки и празни приказки :)

Толкова ме радва нашия премиер, че чак искам да го поздравя с 2 песни, последователноста нека сам си я определи: Тодор Колев - Фалшив Герой и Клуб Нло - Ех Канада

Ще ви дадем да ни откраднете Гоце Делчев и половината история, няма да ви пречим да сеете омраза срещу българите.... Вие пък ще се съгласите на направим самолетна линия софия скопие Канадска сделка

Гарван гарвану око не вади, най-много да погачи за парлама пред електората. Прокуратурата що не го подкара Кирето за декларацията с невярно съдържание, че да не ходи сега да ни резили? Щото са от едно котило всички и са разделили баницата. Тези циркове с оставките и циганските караници ги гледаме вече 30 и кусур години...

Две марионетки инсталирани от американското бсп на Джо Байдън. И двете техни хора обучени в Харвард да следват американските интереси над интересите на родините си.

Че на нашия ерзац Джастин Трюдо - Просто Киро, родината му не е България, бре. Предател е едно, а този е просто шпионин.

Петков кандидатствал за македонско гражданство

на самолет...

Нали името официално е Република Северна Македония ? Защо само ние ще казваме Северна Македония ??? Нещо пак сме извън пътя ??? Името му е Кирил ама ние Спас ще му викаме . !!!!!?????

Кире...

Готина е предпоследната снимка. И двамата изцъклени и с изкуствени, напрегнати усмивки. Казва повече от всички думи, изявления и намерения :)

Кво да кажа - сопол!

сега да не ръси мозък

Стига с това гласуване, бе, тъпаК! Не виждаш ли, че почти всички в тоя скапан парламент с в "широката" коалиця, а гербаджиите и копейкиновците симулират опозиция, докато ДПС са вътре чрез Слави, а чрез Карадаята го играят обидени. Като гласуваш какво ще се промени, гласувачо?! И в Русия, и тук, има само една партия и тя се казва партия власти, пък вие гласувайте за фракциите й, с илюзията че са алтернатива една на друга...

Ако всички бяхте излезли да гласувате, 70% от тия боклуци нямаше да са в Парламенмта. Сега мълчи и консумирай каквото ти се поднесе.

Дали на някои коментиращи мозъците им са полирани от омраза,злоба и лъжи? 31 години след промените и членове на ЕС и НАТО те бълнуват с опорките си БКП и деца на комунисти.Вероятно те се борят да върнат авторитарното управление на бившия член на БКП и потомствен комунист Борисов и запазване власта на Гешев.Атаките са от първия ден срещу ноеото правителство.Тези увредени човечета нямат отговорност към бъдещато на България на база на историческото ни минало.

А партията на радев не е ли едно преродено БСП?

Радев никога не е бил член на БКП,БСП и не имал партия.Бившия комунист Борисов е Бил член на БКП от 18 годишна възраст ,на БСП ,на СИК а си има 13години и собствена партия за лична употреба.По тези въпроси питайте Цецко Цветанов.

глупости

на кирия

Та не разбрах чии самолети ще летят?? Кой ще пътува с тях? На бас че никой няма да пътува

Закриха я поради нерентабилност. Този тогава е ходил прав под масата на Гергов.

в Слободен печат казват, че било "Невъзможно включване на българско малцинство в конституцията на РСМ". Едва ли не, това било лична инициатива на Радев, казана ей така и не знаписана никъде. Сега на кой да вяраме? На Радев, на Просто Киро или на РСМ? Аз съм малко объркан....