Товарен влак помете джип на жп прелез във Флорида, загинаха петима от пътниците в колата (видео)

Автомобилът е бил изхвърлен от пътя, след което се е приземил на известно разстояние от прелеза

Обратно в новината

Коментари - Товарен влак помете джип на жп прелез във Флорида, загинаха петима от пътниците в колата (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ни интересуват неща на другия край на света

Тодор Живков не можа да направи България съветска република ама сега управляващите ни направиха колония на САЩ. За това правят стотици военни бази на САЩ щото ги е страх.

Много си зле . Ама хич да не ти дреме. Това си е твоя живот, живей го като искаш в лъжа.

примерно сходството че и там, и в родината ни има остри релсови завои: илюстрат. снимка ibb.co/0hksWY4 - ще е налична най-късно до 14 ноември 2023 - което нощем, при доста близо движещи се един след друг, със запалени фарове, автомобили, в двупосочно движение - си е опасно ... обърнете внимание, моля, благодаря, че се видят червенеещи се (поради това че такъв е цвета на цветния им филтър, който е пред лампата в прозрачно стъкло) светофари малко високо поставени над асфалтовия, пресичащ железния такъв и е възможно непосредствено пред невисокия джип да се е намирал товарен автомобил, или ремарке закачено за товарния автомобил - закривайки - снимка показваща колко е отстояние от асфалт до сигнални червено мигащи лампи ibb.co/D50MBfK налична най-късно до 14 ноември 2023 - изцяло за кормуващия джипа видимостта на премигващите червени лампи, като може би управлявалия джипа е бил заслепен от фаровете на автомобили движели се в срещуположната посока, или музиката в автомобилното купе да е била твърде шумно звучаща, или да са били - поради работещото автомобилно отопление - покрити с кондензирали водни капчици, тоест изпотени от страна на шофьора и спътниците му (да почиват в мир умрелите, съболезнования на познатите им) - автомобилните странични + предно стъкла ... или джипът е минал през единия жп коловоз и шофьорът му успокоен, че няма друг влак за изчакване - е натиснал пластината за увеличаване обороти на двигателя в опит да пресече, без внимателно да се огледа и надясно, и наляво, следващия втори по ред жп коловоз, но ... превозното движещо се по асфалт превозно средство е било ударено от движещо се по жп релси превозно средство ... разумната, живи + здрави

12 минути и 44 секунди документ. репортажче на англ. език + - надписи на англ. език: m.youtube.com/watch?v=5GLMJHjZf3U в чиято 9-а секунда след началото му се виждат в обща снимка лицата на всичките (не)умрели човеци - пътували -> парти\празненство за рожден ден, а в 12-а секунда се вижда обграден от зелени или трева или дървета железопът. прелез с един коловоз, на който вероятно се е случил трагичния сблъсък, като видимо липсват бариери + премигващи червени лампи, има само хиксобразни (в роля знак, че е място на пресичане на асфалтов път с железен път) окачени на отвесна опора фигури + осмоъгълен знак ,,stop" откъм който да е от двата асфалтови подхода към жп прелез ... да почиват в мир умрелите ... живи + здрави

Руската хибридна война няма почивен ден

Доста важна новина за отрудения български гражданин с евроатлантически наклонности ...

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: -===---- https://marketl.ink/biocom

Може ли редакторите да благоволят да ни осведомят кога в уса за последен път медия е отразила ПТП, било то и с повече жертви, случило се по пътищата на територия Булгаристан? Няма да се учудя, ако в следващ материал, свързан с настоящия, се публикуват дарителски сметки и ДМС кампании за близките на споминалите се в този инцидент наши хамерикански братя и сестри, които, ако въобще са чували за Булгаристан, си мислят сигурно, че това е хранителна добавка към зеленчуковата диета на торните червеи. Подлоги!

Тия са нападали дилижанса. А железния кон ги е ударил.

Много точно казано! Принцпипно уса чернилките не отличават с интелект.

Тези са с челен опит. Даже бариера не слагат.

Ние пък очаквахме влакът да е дерайлирал , а джипа да е леко пострадал!

Американски джип да стане на кайма, както станаха Леопардите в Украйна?! Сега на завода производител рязко ще му паднат акциите.

Американските джипове се славят като много здрави, но май не е така, щом е станал на кайма. Покрий тия икономически кризи автомобилните производителите търсейки начини да оцелеят взеха да слагат тънки ламарини и пластмаса, което води и до ниско тегло и нисък по разход на гориво. Да, ама като го удари влак гледай кво става, все едно руска ракета е ударен.

Американските коли вече не са това, което бяха. С тия агресивни военни политики, които водят по цял свят и харчат десетки трилиони за оръжия и войни, стигнаха дотам, че си съсипаха икономиката. Сега са в пред фалитно състояние и ще си съсипят и държавата.

На колко ракии сте и двамата, Сандьо и Митьо? Ако сте поне по на 5, както и да е, простено ви е, но ако сте трезви, това означава, че яко сте я загазили, тропат ви дъските отвсякъде.

Психо са и двамата доктори, взимай ги спешно на лечение.

САЩ е една голяма Българи и малка Русия. Едни и същи идиоти по пътищата.

Винаги съм се интересувал от Флорида. Сега ще су обърша новината в кенефа.

090 , при население от 350 млн , и площ от 10млн 2 км , мисля че не е много . Гледай си булгаристан и не ги мисли Щатите

До преди 5-10 г. САЩ бяха най-развитата държава в областта на железопътния транспорт и електроника и автоматика. На второ място беше Франция. През последните 5 години жестоко деградираха. Не знам каква е причината, но и там тези които управляват сега, по някаква причина не обичат този вид транспорт. Това искаха да кажа - от номер едно да се сринеш така стремиглаво надолу... Катастрофите които стават ежедневно там с влакове с от рода на тази в Хитрино. това, което е в тази статия е просто инцидент.

Железниците на щатите никога не са били добре развити.

Преди 5-10 години Япония беше на първо място. Щатите в момента са доста зле- не си поддържат трасетата, не строят високоскоростни такива... Цялата им мощ е в свирката.

Де ги сега центаджиите да врещят как това било дир.ру? Нали искахте америслямски новини, ето ви, ха ха ха!

Страна от третия свят.

Сократе, бил ли си в САЩ, и къде ги видя дървени траверси ,. Аз съм от 27 години тука и никъде не ги видях

Селянинът сигурно си е мислил, че с тоя голям джип влакът не може да му направи нищо.

В сащ жп прелезите са без бариери. Има, но са малко. Всеки ден там поне три влака дерайлират. Да вземат да си подменят траверсите, че са дървени и полагани преди век и половина.

Вижам, че малкото които са прочели новината си мислят, че в Америка всичко с железопътния транспорт е в ред... Не, не е ! Всеки ден в САЩ става поне една голяма влакова катастрофа ! Средният брой на значимите влакови катастрофи и аварии в САЩ за миналата година са над 1000 !

Нали само в България ставаха тези работи, това не може да е истина според панелните професори дето не са видяли свят.

Ти пък все едно си виждал! Селянин софийски!

Откакто беше последната новина за оня с детето преди 1-2 седмици, в САЩ са станали 20000 такива произшествия, ама тука медиите нон-стоп врякат за геноцид, избиваме се и не знам си какво. Когато бях в Чикаго и пуснех новините сутринта, всеки път съобщаваха за поне един убит шофьор от градския транспорт, който там е денонощен плюс еди колко си други убийства, но накрая, ей така, между другото. Тия дни ми попадна клипче на пияна студентка, прегазила двама на пешеходна пътека. Полицаят й обяснява, че остава в затвора, а тя най-безпардонно пита 15 пъти кога може да си вземе колата и дали утре ще може да отиде на лекции, без да показва никакво разкаяние и съвест. Тука щяха да занимават цялата държава с това един месец.

Петима в колата са загинали ! А колко общо са били ? Не погледнах кой е писал това ,но имам ОСНОВАТЕЛНИ подозрения.

то и в америка кретени бол, не са само тука.... абе таз дето я рекламират на сека страница че не се срамува от тялото си що не земе да го покаже...

Свършиха ли новините? На първа страница малка новинка от Флорида. В същия този ден по света са станали хиляди инциденти с много повече загинали. Много озадачавате и разочаровате.

Новини от америка?

То и рекламите по ТВ вече са 40% на английски език.

Пред товарния влак всички са равни. И на Луната да му пресечеш пътя, и там ще те направи на дроб сърма!

Майната им на краварите, вече никой не ги съжалява. Управляваха света със заплахи, насилие и войни, но на всички вече им писна тяхното кърваво господство.

Тъпанар

И в Америка влаковете са по яки от джиповете

нашите идиоти от кой се учили да минават на прелез със сигнализации

Може да си е нашенец