17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осъзнал е страничните ефекти на ковид факсините

Espen Andersen Bråthen, съвсем бял датски гражданин, който е живял почти цял живот в Конгсберг. Конвентиран мюсюлманин. 2020 г е имало ограничителна заповед да доближава семейството си след заплахи, че ще убие баща си. 2017 г приятел от детството му пуска сигнал до полицията да вземат мерки "преди да се стигне до загуба на човешки животи". Признава за убийствата. Чест посетител на здравна институция - да се чете с психо отклонения.

Стрелецът с лък е датски гражданин. Имал картотека в полицията и е бил следен като рисков . Ползвал е хашиш или нещо подобно . Засега избягват да кажат що за човек е . Или е бял откачалник или е напушено мюсли . Интересно е че не обсъждат дали жертвите са подбирани по цвят . Голяма тайна пазят поне засега . Типична миризлива история с норвежките морални простотии да не би да кажат нещо накриво . Или е някой бял от богато семейство ,или е някой от любимите им рязани фанатици дето им дават жилища и пари за да се развъждат .

тоя не е фен на сериала "Стрелата"?

Не му споменават името на въпросния "датчанин" явно не им е изгодно ......я Мохамед,я Мустафа !

Каквото Европа сама си направи, никой не може да й направи. Вкарай милиони фанатизирани примати, па чакай да се интегрират.

Вече на лъкове, в други ден на копия,. Очакваме камъни и дърве.

Влизаш в Домашни потреби и...има ножове, тигани...Оръжия бол.

А коренният норвежец-нападател да не би случайно да е викал "Аллаху акбар" или да е издавал звуци от репертоара на някои космати бозайници?

Докарахте всички индианци в Европа сега ще берете ядове. С тая застаряваща с тежка форма на деменция европейска управляваща прослойка до там ни докараха.

Ама защо му е на НОРВЕЖЕЦА ,да стреля с лък

е ДАТЧАНИН. А иначе всички северни народи са викинги. Сигурно им е в кръвта да стрелят с лъкове и арбалети.

ма тва в Норвегия ли става, една от най белите държави ?? тц тц тц

Вероятно още един възпитаник на норвежката система за отвличане на деца Барневерн

Нищо необичайно за африканска държава!