Петима са ранени при ракетния удар в Киев, експлозии разтърсиха Черкаси

Русия е ударила военни тренировъчни центрове в три украински области, съобщи министерството на отбраната в Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук прилича на руски кокошарник.

Ето ви и друго потвърждение от американски генерали https://youtu.be/QnJGrNxscaw

С изключение на обикновените хора. https://youtu.be/44w3RnJ1lC0

Щом и американски генерал заяви, че Украйна е приключена, значи е така, 6000 войници на месец са жертви от украйнската страна, това не е ли. много? https://youtu.be/jfBfj6MaWa8

Не ви ли е ясно, че укронацистите тероризират населението затова, че говорят руски? Колкото и да сте задръстени, знаете, че е. така. https://yйoutu.be/7nstq15PKr4

Това е правилния https://youtu.be/7nstq15PKr4

Малко са 5 ранени , Владимир Думкай тези мръсни миризливи Укри ! Когато Русия Побеждава , Побеждава и България ! Бог да пази България и Русия !

Още една статия която не е за Николета Лозанова. Кво нещо е живота.

Путин все още не е пукнал, след като продължава да плаща на безродните тролове денонощно да възхваляват руската кочина и да хулят Украйна. Дано изрода по-скоро се преселили в Ада!!!

Обстрелват с украински ракети град Донецк, жилищни сгради, пазври, училища, болници и детски градин , където до сега са загинали хиляди възрастни хора, млади жени и малки деца. И всички вие правите оглушки, все едно нищо никога не е имало въобще. Та не ни цитирайте тука този малоумен Кличка с отбит мозък и лъжливото Ройтерс.

ти виж какви глупости си написал , пък тогава говори за пропаганда и лъжлива информация. Има си хас да не са училища,болници,детски градини , ама естествено загиналите са само възрастни хора и млади майки с деца , то други няма. Чакай да ти кажа ( в стил "руски трол" ) - обстрелват такива учреждения защото страхливите сепаратисти и ихтамнети се крият там и използват цивилни като "жив щит". Така добре ли е ?

След тъпотия.

Русия въобще не се е похвалила за ракета в Киев. дали не е самонараняване? както малката кула 9/11..

Незаконната Украйна, има някакви претенции. Ха ха ха ха Донецк и Луганск имат по голямо основание да се наричат Украйна! Ха ха ха ха

Русия е разпадаща се феодална държава! Скоро от нейното бивше величие ще остане само Московското княжество! Или Московская Республика! Баба Ванга го е казала това - помнете ми думата!!!

От България е останало само едно мръсно село Софето, пълно е с мръсни роми

У тролската мърша русофилицурана. Пфу

Руски примати убиици каквото и да пишете ,каквото и да правите ,факт е че живота ви се превърна в ад. Няма място за вас в света никои не наема руски отрепки .

Музикален поздрав за Лена Бориславова! https://m.youtube.com/watch?v=KS_7xDST2T0

Азовстал, Азот и още веществени доказателства представя американски журналист. +това, че 40 милиарда долара потъна ха в джобовете на Азов бандите https://youtu.be/44w3RnJ1lC0

Докато руските войски продължават с мащабна кампания за превземане на Източна Украйна, способността на Киев да устои на настъплението зависи повече от всякога от помощта на САЩ и техните съюзници - включително от скрита мрежа от командоси и шпиони, които бързат да осигурят оръжия, разузнаване и обучение, твърдят пред "Ню Йорк таймс" (NYT) американски и европейски служители, предаде News.bg. Голяма част от тази работа се извършва извън Украйна, например в бази в Германия, Франция и Великобритания. Но дори и администрацията на Байдън да обяви, че няма да разполага американски войски в Украйна, някои служители на ЦРУ продължават да действат тайно в страната, най-вече в столицата Киев, насочвайки голяма част от огромното количество разузнавателна информация, която САЩ споделят с украинските сили, според настоящи и бивши служители. В същото време няколко десетки командоси от други страни от НАТО, включително Великобритания, Франция, Канада и Литва, също работят в Украйна. Съединените щати изтеглиха собствените си 150 военни инструктори преди началото на войната през февруари, но командосите от тези съюзници или останаха, или оттогава влизат и излизат от страната, обучавайки и съветвайки украинските войски и осигурявайки на място канал за оръжия и друга помощ, твърдят трима американски служители.

Спирай белото и си търси парцелче на укрогробищата!

В украинския свинарник пак цяла нощ имаше вой.

Всичко клеца :)

На тоя Кулеба нема ли кой да му удари една пишка и да млъкне накрая

Да го еба ...

Ако азовците бяха успели да избият всички жители на Мариупол, нямаше да знаем, че по заповед на Зеленски те самите са обстрелвали жилищноте сгради в собствените си градове, за да покажат колко "лоши" са руснаците ! Да не забравяме и Буча, все пак, където се доказа, че лично Борис Джонсън беше наредил инсценировката.

ДМС НОВИ ХАПЧЕТА

Къде?

Това ВСУ стреля по градовете с заповед на Наркомана Зеленски ! Зеленски пита Аристович , как ще се бият Укрите , Аристович му казал до последния Укра , а кой е последния Укра , отговор Надежда Савченко !

майка ви путина, путинофилска!!!

Елате пиленца при батко, да ви изклати сладко, сладко ...

В старите черказки хроники е записано, че верблюдът живее навсякъде: в пясъка, във водата (имало водни верблюди), на небето; който може да погледне в слънцето, ще види в неговото око верблюд. Записано е още, че той е дошъл най – напред от луната – опустошил там всичко и когато нямало повече какво да пасе и потънал навсякъде в прах до гърди, се разпръснал из вселената. Според същите хроники треви и храсти ще се появят на луната едва след хиляда години и чак тогава ще може да се пасе. Избиване на укрите до крак е единственото решение!!!

Троле, на български няма такава дума "верблюд" Ние му казваме камила

Той си мисли , че камила е красиво руско име на девойка - майка му!!!

Камила е красиво англосакско име на не много красива девойка

Какво намеквате?

Стършел

Йордан Радичков използва думата като заглавие (за сведение на българичката)!

Политици, комунизма не връщайте и на изток ни не дърпайте, че каква мизерия беше! Да не крадем и ние перални от комшийте и пак да си трием задниците с вестници!

Искандерът има бойна част от 500 кг. Ако беше ударил блока щеше да го срути целия. Това на снимката са по-скоро последствията от удар на украинска зенитна ракета с бойна част около 40 кг. Укрите са стреляли по руските ракети с тяхното ПВО и една от ракетите се е насочила към високия блок. .Така става, когато си позиционираш ПВО дивизионите в градовете.

И ние четем руски форуми, а някои имаме и познати в Русия. Нищо не оправдава ракетно нападение по жилищен квартал, дори там да има военен завод или склад.

Укрите са изроди!

Като прегази Украйна ,Коцето от възраждане -български президент,Болен Сидеров-министър председател,а познавачът на широката руска душа-хидрологът Ахмет Доган-финансов министър на задунайская губерния Булгаристан!

След седмица ще кажат за част от истинските жертви. Другите са безследно изчезнали, Зеленски не плаща за загинали.

Разпорване!

Ханално ...

Е,добре де нали нашата тройна освободителка- Русия има най добрите бомби и ракети за масова смърт,защо не ги използва и да приключи със Украйна като държава и население!Да пуснат един Сърмат на Украйна или мощна неутронна бомба и да се радват на победа и нова територия!

Не разбирам Путин защо толкова ги мота от съжаление, но и това ще престане.

Абе, какви хора сте вие.. Грозна и тъжна картинка.

Па укрите сте убавци, баце! Аре хайл бандера и у лево!

Някой знае ли, защо любимата марка коли на украинските "бежанци" е Lexus ?

Са разбрах защо пропадна тази марка!

но разбира английски, ще му стане ясно, че Украйна е приключена, 6000 войници жертва Украйна на месец. Чуйте го от американски генерал https://youtu.be/jfBfj6MaWa8

Ukraine ist finito Няколко различни американски генерали потвърждават края на Украйна https://youtu.be/QnJGrNxscaw

в настъпление. https://youtu.be/C_5NKCCjfn0 Инвалиди могат да служат във ВСУ. За това се говори в законодателството, внесено във Върховния съд на Украйна . Той разрешава призоваването на военна служба на хората с инвалидност с тяхна съгласие. Киев ясно дава да разбере, че за западните интереси е готов да воюва до последния украинец, независимо от това, каквото е в неговото здравословно състояние.

ПРИЗОВАВАТ ИНВАЛИДИ В АРМИЯТА, НО КОЛКО МЛАДИ МЪЖАГИ С ЛУКСОЗНИ КОЛИ СЕ ПИШАТ БЕЖАНЦИ ОТ ВОЙНАТА И СИ ЖИВЕЯТ НА ВОЛЯ В ЕВРОПА! ЗАЩО "МЪДРИЯТ" КЛОУН НЕ ГИ ПРИЗОВЕ В РЕДОВЕТЕ НА АРМИЯТА ??! АЙДЕ ЧАО УКР!!!

Тези украински патриотисе разхождат по целия свят със скъпи автомобили, а бедните украинци останали там , гладуват, мизерстват и накрая биват убити от укромерзавци. Вече има и Видео в Telegramm, как мобилизират ученици, това е върха на наглостта.

Паравоенни, баце :)

Това е само началото. Тепърва започва хубавото за нацистите. Дано имаме късмет и полските и латвийски нацисти да се включат във веселбата.

Руски нацис, най -голям нацис.

С най голем!

Потвърдиха смъртта на 80 поляка, които сигурно си мислеха, че отиват на сафари, се оказаха жертви, Show Times, ха ха

Грешно е, но се радвам!

Украински ракети отново са ударили нефтените платформи в Черно море. Явхо украинците ги използват да тренират с новите оръжия.

А само една. Пробита е дупка в площадката за кацане.

На ботоксовото джудже му остава малко живот. Крайно време е истинските руснаци да вземат нещата в свои ръце и да прекратят тази братоубийствена война.

Тая тъпотия я слушаме от 10 години. И още толкова поне ще я слушаме, изтърка се, попитай да ти продиктуват нещо по-оригинално !

няма да стане никога.Няма как руският работник който хрсни Америка да получава в пъти по-малка заплата

Ако от сополанковци като тебе зависеше, ама не. И рак и деменц и паркинсон и какво ли не още му диагностицирахте а той напук на всички мърльовци продължава да живее ти не му бери грижата, а гледай ти колко ще живееш, щото и ти ще умреш, не си вечен. Разликата между тебе и Путин е огромна, ако ти се разболееш, ще пукнеш като овца без история, за Путин работи медицински щаб, който ти мухльо не може да си позволиш,, ясно?

Мамичката ви ще разплача!

Слава России

Слава на задните части на Дженифър Лопес.

иначе казано, 5-та колона

Нееее, 1-ва колона, 5-та колона са евго-гейските либерасти :)

рашка-говняшка показа своята мощ срещу цивилни украинци и деца-фашисти.

А случайно да си разбрал, че зад този блок има завод ("Артем"), който произвежда военна продукция, който успешно е поразен ? И че ПВО-то Украйна разполага в жилищните квартали, чудесно разбирайки, че ако улучи руска ракета, тя ще падне върху жилищните блокове ?

На тебе колко пъти ти обяснявам, че не Русия е говняшка, а ти, твоето семейство, майка ти, баща ти и цялата фамилия до 9 коляно сте един голям клозет, пълен с гов...

То и теб ти пълнят гъза и устата с негърска сперма всеки ден, ама ей-на - лаеш по форумите.

Бий хохлите, бий хохлите, бий бий бий!

Руснаците за разлика от украинските нацистки свине стрелят само по военни обекти. Защо соросоидните медии не отбелязват всекидневните обстрели на жилищните райони на Донецк със забранените касетъчни заряди на рсзо и ебититите невинни мирни жители?

9 етажният жилищен блок е най-военният обект в Украйна.

Gugnelid

Окраинците са толкова проклети, че за себе си съм убеден, че сами си стрелят по собствени обекти.

Е завод "Артем" за снаряди (успешно поразен), ама тия неща не ти ги диктуват по оперативките.

КОГАТО ВОЙНАТА ПРИКЛЮЧИ, ДИР ЩЕ ТОЛЕРИРА ДРУГИ МНЕНИЯ ;)

Руснаците не са ударили досега една държавна сграда,но виждаш ли стрелят по жилищни блокове.

Въпроса на мерник. Те имат жителите за нацисти. Путлерска работа.

Ти сериозно ли?

руския джипиес никакъв го няма.

И затова украинците се предават. Смешници сте.

Ами няма и да го има като ползваш технологии от 1980-те :)

Черкаси маракаси Домбаси монбаси Ласмаги жазмаги. и те така.

Могат да подкрепят киевските фашисти извършили престъпления срещу българския народ в Бесарабия

Българите не бягат към Русия а към Европа!! Що ли?

Gugnelid

Щото отиват на лесното.

По същата причина поради която отиват да работят за Ковачки а не за отец Никанор.

И още не си намерил отговор, що ли? Защото си тъп, задръстен дебил.

... могат да подкрепят руските фашисти и техните български помощници, извършили престъпления срещу българския народ през 1944/89 г. и до сега

Тоя строй те е изхранил и изучил. Без него щеше да пасеш добичетата.

Ти да не си извънбрачно дете между някой районен БКП-шеф и женски кашалот?

Първо се информирай и тогава се прави на куку Украйна е профашистка и ще бъде денацифицирана Точка, място за дебати няма, особено с дебили https://youtu.be/44w3RnJ1lC0

Радвам се че все пак руснаците са наясно, че ние българофилите обичаме и Русия и руският народ. Радвам се че осъзнават, че медиите, корумпирани и подкупени журналисти и политици, раздухват Изкуствено Русофобия и налагат Американски интереси в ущърб на България. Радвам се че усещанията ни едни към други с руснаците, са споделено положителни.

мдаа затова рубласжиите нямат власт в България че народа ги "подкрепя"..ха.ха

До скоро говореше че ни управляват все комунисти.

Ако познаваше историята, щеше да си доста по-резервиран. Освен, ако не обичаш руснаци по определена причина.

Кой обича руснаците бе боклук,дърти смотаняци дето са ги учили че СССР ни е освободил от фашизма или малки келеши националисти ,не обичам американците,ама от къв па зор да обичам руснаците заради които живеем в инфлация и рушат цели градове

Сериозно ли мислиш, че живеем в инфлация заради руснаците бе кретен? В инфлация живеем, защото ФЕД е в жестоко блато от години, печата като побъркан долари и се опитва да вакара света във повсеместен хаос, за да зачеркне едни 30 трилиона, които няма кой да ги изплати и САЩ трябва да обявят фалит. Козяшки малоумници.

Е, той Путин взриви няколко блока в Москва, за да оправдае инвазията в Чечня навремето.

Русия е един екзотичен и безопасен Джурасик парк * ...В днешно време на света не съществува страна, толкова уязвима за революция, колкото Русия. Допускам, че това е видимо не само за мен. Организирането на революция в Русия изобщо не представлява трудност и даже не са нужни милиарди. Погледнете. Страната е оглавена от патологичен лъжец, който живее в преобърнати понятия и халюцинации, неспособен да вземе нито едно правилно решение. Той не може да управлява дори баничарница. Припяват му 148 млн. човека, защото лъжецът е злобен, отмъстителен и вслушан в някакви гласове между ушите, ръководещи поведението му. Забележително е, че всички гласове, които го ръководят, са от дълбокото минало. Путин е напълно неграмотен и трагично несъвременен. Той се застрахова срещу евентуална революция, просто увеличавайки жандармите и гъстотата на техните еполети. Той си мисли, че като едно време сигурността на властта и днес се обезпечава чрез размах на доносничеството и разширяване на щата в КГБ. Той дори не подозира, че съвременната концепция за сигурност е преди всичко в интелектуалния потенциал и ресурс на страната, в нейната икономическа мощ и собствени технологии, а съвсем не в отглеждането на тъпаци. Но днес вече окончателно интелектуалният потенциал е изпъден от страната и ненавижда диктатора. Сега Русия доизгаря бутафорната си армия в Украйна и наесен ще остане напълно беззащитна, даже във военния смисъл на думата. Фактът че никой още не се е възползвал от тази безпомощност, говори само за това, че на Русия гледат като някакъв екзотичен зверилник. Някакъв Джурасик парк, който не представлява сериозна опасност. И продължават да липсват желаещи да завладеят Русия, защото завладяването върви в комплект със задължението за изхранването на 148 млн човека, на които особено ще им се хареса да бъдат на издръжка на победителя. И те ще се постараят да останат на такава издръжка, колкото се може по-дълго

не е толкова безопасен, изстреляли са ракета над аец, няма да спре империята на злото поне докато не докара чернобил-2

Gugnelid

Верно ли бе, яка опорка са ви спуснали... хахаха

Руслямскити хиени усещат ,че наближава краят им и хапят без да подбират

Ще рече че украинската армия напредва а не руската. Глупак.

Ukroreich знае как да се бие само с жени, възрастни хора и деца.

Оставете го Киев. За нас проблем са ядрените ракети потънали с "Масква". Стотици години напред ни туризъм, ни риболов.

Gugnelid

Ни не бери грижа, ще извадят каквото трябва, ако вече не са го направили.