Петима пациенти загинаха при пожар в реанимация в Санкт Петербург (видео)

Предполага се, че причината за пожара е късо съединение на апарат за обдишване или неговата неизправност

Обратно в новината

Коментари - Петима пациенти загинаха при пожар в реанимация в Санкт Петербург (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са умрели, те спят. При нас не може да се случи това, духа на ленина сигурно е бил. Нашият вожд е на слънцето, ама от тъмната страна, да не се изгори. Днес мечка с малките си стояха на площада и плачеха.

бетонното гето!

Бетонно гето е Ню Йорк - там са умрели вече 27 000 души. а в цяла русия са починали само 2116 човека.

ИСТИНАТА

New York - 250 000 заразени - 27 003 починали. цяла Russia - 232 000 заразени - 2116 починали Как точно Русия ще надмине САЩ по смъртност, когато даже е далеч зад един американски град! Трябва в САЩ да спрат да умират изобщшо, а в Русия да умират по 1000 на ден... което няма как да стане!

08.10 - един болен 12.00 - няма болни 14.30 - двама болни 18.00 - няма болни

Москва 8500 човека на квадратен километър. Ню Йорк 38500. Пропорционално на плътността на населението в в русия е много по зле. Само преди3 дни т и се пееше че русия е седма и испания е преди нея. Ами сега? Не се бой за умрелите ще наваксат точно както стана със заболеваемостта.

Съгласно руската преса и СЗО данните за смърт в Русия са със закъснение от 20 дни. Така че не рипна много. Предиб4 дни твърдеше че руснаците са 7 ми пък те станаха втори по заразяване.

Съгласно руската преса и СЗО данните за смърт в Русия са със закъснение от 20 дни. Така че не рипна много. Предиб4 дни твърдеше че руснаците са 7 ми пък те станаха втори по заразяване.

Путин ще ни прави герой ...особено които са мъртви и ще раздава ордени. Да ти е кеф да умреш в Русия.

Типичната руска небрежност! Лекарите са били изпили спирта! А на снимката като фон прекрасна сАвеЦка комуналка с набутани 5 000 русороба вътре в тесни панелни кутийки!

дам + явно русоробите не са само там :)

Печален рекорд: Русия излезе на второ място в света по потвърдени случаи на К-19

да, правят най-много тестове (5,6 млн.) в света след САЩ (9,6 млн.) Разбира се, че ще откриват много заразени. Но болните и починалите им са малко. Иман 10 починали на 1 милион население. В Белгя са 750 души на 1 милион.!!!!! в Испания и Италия са над 500.... а в САЩ са 250. ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА между 10 и 500??

ИСТИНАТА

поправям се - 14 на 1 милион.

да, защото правят най-много тестове в света (5,6 млн.) след САЩ (9,6 млн.) Разбира се, че ще откриват много заразени. Но болните и починалите им са малко. Имат 14 починали на 1 милион население. В Белгия са 750 души на 1 милион.!!!!! в Испания и Италия са над 500.... а в САЩ са 250. ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА между 14 и 500 ?

А ти правиш ли разлика в медийната свобода между САЩ и Русия? Що в Китай имаше опашки от бая повече хора за урни на починалите им "4000" роднини от Ухан, що в Северна Корея "няма" болни, а същият Китай се изтърва, че Кимчето е поискал помощ, що в Русия има над 300 журналисти убити само по времето на Путкин, що не си зададеш тези въпроси и изобщо що не си учил в училище?

а ти правиш ли разлика че изследваните на САЩ са масово , а в Русия само 5 %

не могат да мислят самостоятелно :))) до месец рассията може да задмине САЩ и по смъртност :(

ИСТИНАТА

ти учил ли си математика, бе?! Русия - 5,6 млн. теста при 145 млн население САЩ -- 9,6 млн. теста при 310 млн население СЪОТНОШЕНИЕТО Е ЕДНАКВО. Ако в САЩ е масово, значи и в Русия е такова. Колко процента е 9,6 от 310 ? Цели 3% - ТОВА ЛИ Е МАСОВО? Аман от тъпи соросоиди.

ИСТИНАТА

Как точно до месец Русия ще задмине САЩ и по смъртност? В САЩ на ден умират по 1000 души и вече са 83 000. А в Русия за цялата епидемия са починали само 2100 - колкото за два дни в Америка?!

След като данните са от преди 20 дни, значи след 20 дни ще разберем (може би) истината за днес. Ей така.

Знаете ли какво е „сталински самовар“? 20 годишни момчета без ръце и крака. В лагера, можещите да вървят, изнасяли „самоварите“ и ги закачвали на колани по дърветата за да поемат чист въздух. Много често ги забравяли и те измръзвали до смърт през ноща. Това било окончателното решените на въпроса с инвалидите във ВЕЛИКА Русия. След този момент на Парадите на Победата нямало инвалиди. Ненужен човешки материал за ВЕЛИКА РУСИЯ.

по същото време в САЩ са бесили негрите по дърветата или са ги горили разпънати на дървен кръст! ... И?!

хахахахахахахахахахаха то бива бива да си стереотип ама ти счупи тъпометъра за пореден път, драги ми русоробе! :))))

това не е новина за Русия..ха.ха.ха то е нещо нормално .

също както не е новина за САЩ новината за поредната масова стрелба, нали?

Разликата между Русия и САЩ е, че в САЩ психопатите ходят по улиците, а идиотите управляват, докато в Русия идиотите ходят по улиците, а психопатите управляват. И в двата случая, нормалните духат супата...

завършен млад путлерофашист.( Стрелецът от Керч – кротък, неагресивен. Но уби 19 души!Освен извършителя - 18-годишния Владислав Росляков, учил в същото учебно заведение, който се застрелял със своята пушка-помпа "Бекас", сред жертвите са още 14 ученици, 11 от тях - непълнолетни, и петима служители. Привърженик на :В Русия: "Искаме да възпитаваме адекватни деца. А не…Там се учат да се сражават, да стрелят с Калашников, да живеят в спартански условия: Русия военно-патриотичните лагери за деца

Кочина!!!

Какво става бе, в оная северно-азиатска държава мрат като мухи. Ония ден изгоряха девет, сега още пет, ами че те през ВСВ дадоха по малко жертви.

а в северно-американската държава за три дена умряха колкото във войната в Ирак 9 май - 1422 10 май - 750 11 май- 1008 --------- общо 3180 човека.

Политиката на медиите е следната: Новините от Русия са или за нещо лошо или нищо. Никъде няма да прочетете например колко НОВИ и МОДЕРНИ болници построиха руснаците за последните два месеца. Но ако някой се спъне, падне и си счупи ръка - веднага се пише колко е зле положението там. За положението в Ню Йорк и за умиращите там хора не се пише много. За Америка политиката е обратна: Новините от САЩ са или за хубави неща или почти нищо. Е, отвреме навреме си пробива път някоя новина за масов разстрел. Ама там такива стават почти през ден. Ако убитите са под 5 човека, това дори не влиза в новините. Който не вярва да провери - статистиката в САЩ счита за "масово убийство" само ако жертвите плюс убития нападател са поне 5 човека.

за другите да не пишат само за маргаритки? целия този руски хибриден сайт е пропит от отрицателна енергия

Много са те лъгали господине и си доста шлифован мозъчно. Като топла за голф. Не е така както си го представяш в САЩ момче не е. Факт според кмета на Москва града има 300000 заразени. Ти разбира се разбираш по добре и за теб са 116 000. Е каква стана тя население пръснато с плътност 4 пъти по ниска от Ню Йорк и пак толкова заразени. Колкото до умиращите в САЩ и това не е вярно цитираш данни от средата на Април. Майкати не ти ли е казвала че да се лъже е лошо ...

Абе, тази новина да не е измислена от вражеските капиталисти? Щото, отварям един известен руски сайта и не я виждам.....Там, не че има цензура, като едно време..Нищо подобно, та се чудя...

Вести.Ru: Пожар в больнице в Санкт-Петербурге: погибли 5 человек РИА.ру: При пожаре в больнице в Петербурге погибли пять человек В Санкт-Петербурге при пожаре в больнице погибли пять ... www.znak.com › vsanktpeter...

Пожар на 6 квадратни метра потушен за 26 минути от пристигналите спасители?? Баси специалистите да гасят половин час пожар два на три метра...

Всичко е възможно - гори една стая, от пушека и въглеродния двуокис са задушават хората на етажа. Тези, дето могат да ходят - бягат, но тези които са в кома или на вентилация на апарат в безсъзнание - не могат да избягат и се задушават.

_stankow

Не са го гасили 26 минути, а са пристигнали за 26 минути.

разследва собственик на фирма,внесъл негодни китайски респиратори.

Само не разбрах какво общо има "Първият работен ден в Русия". Тя болницата и всички болници не са спирали работа през това време. Що се отнася до загиналите - в САЩ умират болните и без пожар. Както са си включени към апаратите. Четете какво става в Ню Йорк!

с придружаващо заболяване....изгорял от респиратора.

БОГ да ги прости хората който загинаха при пожара

да, у нас също стават пожари по болниците и умират хора. Който не помни - да провери в старите новини.

ИСТИНАТА

а вчера една бременна падна от етаж в болница

А пък нашият президент днес ще прави коремно и преди обед и след обед! И неговият ден е труден.

Който го маже си го може. Ха ББ, Каракачана или Ццата да направят поне едно коремно.

проблема му е че само това си може. А дали още го може?....

Кумунистите колко ли щяха да се радват това ако беше станало в България?

Имаш предвид ББ и 240 - те патки разбирам- те още си пазят ком. книжчици.

Руска му работа. Ианче тоя блок отзад колко етажа и колко входа има? Там може да се засели половин София....

Представям си какъв вой на копейкаджии щеше да има, ако не дай Боже, беше станало в България

Воят на центаджиите не е спирал.

Понеже си недоклатен герберастки трол ще ти кажа- в България предимно вие- соросо- герберастите надавате вой, а за да изкарате някой мизерен цент ви пускат такива статии като тази. Иначе крият, че италиански работници са загинали при поставянето на тръбите за газ, а дори македонците ви подритват на езикова основа - хахаха.

Чувал съм, че мизерните центове са много предпочитани в Русия и се разменят за цял куп копейки...

явно с руски апарат е по-опасно отколкото без.

Сигурно, но в Америка нямат нито апарати за бедните нито здравно осугуряване за да ги лекуват.

Какво общо има Америка? Новината е за Русия.

Сравнение момче, сравнение с тези които се надсмиват над всичко което е руско. Май тежко ти е да мислиш сутрешно време.

...от тая Русия само такива новини, пожари, самоубийства, и някакви чворове, които заплашват света с оръжие. Бляк!

Е, в България и бременните скачат от прозорците на болниците.........

А ти, руски бляд, какво общо виждаш с Америка в новината? Ебате простите ботове. Само Америка ви е в смрадливите устички.

Хей, ограничено момче- когато се присмиваш на някой то трябва и да погледнеш към тези които се присмиват- дали те са по- добри, по- кадърни- но на тебе мисленето не ти се отдава- за сметка на това обидите са като фонтан от устата ти. Ето това ви издава, че сте проамерикански тролове- като ББ и шайката му. Но ще става още по- зле, та ще ви видим тогава.

Новините от Русия са или лошо или нищо. Политиката е такава.

Не политиката, реалността рашке!

Русия е решила да отчете рекорд по ниска смъртност - затова не се отчитат всички починали с придружаващи заболявания и тези извън болница и не се правят тествания на съмнително починали . Целта е да се излъже отново .

Казваш друго си е да те лъжат 240 патки в НС......по пожарникарски де..............

Както винаги, всичко в Матушката върви дурацки, и с много жертви. Гърми газ, и струтва цял блок с жителите му...освобождават заложници, умират стотици...една будка продава метилов алкохол, умират 70 човека...тука с 1-2 жертви рядко се разминава.

За да ти гърми газа значи че го имаш- а в България чакат газ от Турция и ве могат да построят дори един газопровод- скриха че двама италиански работници които инсталират тръбите са загинали. А ти си трол- вероятно унраински нидоклатеник.Жалък и смешен си.

Петербург е град със стара култура, дори век червена власт не го е унищожил напълно. ако беше в провинцията и дири в покрайнините ма Москва жертвите щяха да са тройно

Виждал ли си как в стария културен град пикаят по входовете, и пак там си оставят торбите с боклука? Виждал ли си в центъра на многомилионен град мишки, плъхове, дървеници и посинели от пиене скитници, нощуващи до кофите за боклука?

Всичкото което си описал е виждано в Америката. Но в Америката ви има и прекалено много хора които живеят в кутии от картон......без здравно осигуряване то и мед. помощ не могат да получат.

5 човека в стая 3 на 3 метра. Егати.

А в България хората живеят в такива стаи- ако ги имат де......

верно ли? в комуналки?

И какво ни интересува как и къде живеят рашките мигранти у нас?

Викаш, в затворническите килии на запада е по-просторно

За пореден път с коментарите си доказвате вашата простотия, г-да герберотролове. Вашата първосигнална русофобия и ментална простота, както и буквалното възприемане на спуснатите ви от горе опорни точки пречат да разберете, че тук става въпрос за човешки животи. Жалко!

Вчера обясняваха по телевизиите на Путин, на овчото население, че Минздрав справлявтся, и скоро будет пабеда...

Явно, че си трол щом седиш и гледаш руска телевизия за да имаш кого да плюеш. Такива като теб под път и над път.

Ето още една овца, но на българска почва...Само троловете гледат телевизиите на Путин...Добра логика....като за очви мозък

Срам ! Тези от едно време нямат защити от късо съединение - шуко е мръсна дума за тях ! А и самите апарати трябва да имат някаква защита ! Малшанс - да се надяваш че ще те излекуват от вируса а да изгориш !

А в България дори нямат апарати- па дори и ток или както в Перник- вода.

Имаме апарати точно толкова колкото ни трябват,ток и вода има навсякъде , в повечето села и мръсен канал А вие серете на двора и кучето ви ближе гъзовете

От късо никой не е засртахован. Обаче дали апаратите са от материал, който не гори, или са по лампова технология с дървен корпус?

А в Нумея - Нова Каледония , не сте ли чули , че един носорог е боцнал в задника кмета на града ???

Другите държави могат само да завиждат за перфектната организация. Само за 11 минути пожарът е потушен, а изгорелите компоненти са подменени с нови.

И то без да имат политици които са пожарникари......хахаха.

Изчаквам компетентният анализ на AZ#Победа, АК 47, ГРУ и т.н. форумни "светила"!

Значи чакаш по реални изказвания, а не на соросоидни, герберастки тролове.

Ако беше се случило в България на 100% Бойко и ГЕРБ щяха да са виновни.Иначе бог да ги прости загиналите,тези мъченици на руската действителност.

Горят респиратори,горят болни,лекари падат от етажите.Кво става в "матушка" Россия,ребята. Само питам.Респираторите руски ли са или китайски.Е,ВСЕ ЕДНО.

5 жертви на ковид-19

Какво ли не правят рашките само и само да манипулират броя на реалните жертви, на ковида?

Абе натия какъв им е проблема, че им се палят болниците все.