Петима от култовото предаване "Ку-ку" влизат в новия парламент

Любен Дилов-син допуска, че е възможно в един следващ парламент т.н. "кукувци" да бъдат повече от пръстите на едната ръка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Пешо Курбашев от кои е ?

от ГЕРБ не можаха да ни оправят обаче скоро ще Ку-Ка-ме

Дилов-син влиза в парламента, значи държавата трябва да си смени името на Ку-ку

има и неизкукали, но са малко.

От други предавания ще има ли? От кои?

Господ да ни е на помощ ...

Очаквам с нетърпение шоуто да започне!!

Хората с "шегата" за АЕЦ-а станАли много сериозни...

На другите избори ДЖ Дамян и Тутурутка ще спечелят вота и ще съставят кабинет с абсолютно мнозинство. Милко Калайджиев ми се вижда , като Главен прокурор. Фики Фики Стораро и Азис външни министри ! Те гледат и ревнуват, ами не са по прости от Слави !

Комсомолските секретарчета от фамилии на политически и милицьонерски фсмилии.... Кефете се хеххе

Ку-ку!

сформирането на новия чалго-ку-ку парламент. Орем българи,орем дъното.

Слави ще открие парламента с новината, че АЕЦа е гръмнал и всички ще умрат.

Докато не започнат да ни управлява контингента от Карлуково, в България ще има избори. След това вече няма да има нужда от тази смешна игра на Демокрация. PS: На всички които гласуваха за необразовани тарикати, предлагам като ги заболи зъб, да отидат при най-смешния водопроводчик да ги излекува.

Комунистите се самопредлагат на кукувците като дърта, дебела, грозна и нечистоплътна шосейна проститутка. Винаги когато си помисля, че комунягите са ударили дъното се оказва, че има един етаж по надолу.

Единствен ВЛАДИ ВЪРГАЛА има място в най-дясната част на парламента. Единствен той устоя на времето и показа лицето на "елита" на България.

Жалки имитатори на Великият Тодор Колев. Подскачаха покрай него като палета... И сега от просто ченге пожарникар та на циркаджии.. А се смеехме на Украйна със Зеленски

Жалко е, че не сеем, белким, като орем ...

майтапа с "аварията" в Козлодуй.

Нищо чудно. Когато Господ иска да накаже някого, първо му взема ума.

Голямото шоу ще е при откриване на първото заседание на Народното събрание. До трибуната предварително ще е настанен оркестъра Ку-ку бенд и след това излиза балет Магаданс. Балерините ще бъдат облечени като мисирки и ще танцуват на "Извънредно положение - Ей, тулупи" и "Извънредно положение - Баце нанка". И се обявява водещия на шоуто Миииииика Зайковаааааааааа. След това започват смешките на актьорите, които са 240 на брой.

Поне е весело :)

Да са ви честити нсследниците па партийните функционери преди 1989г.

заслужават точно това. Имат нужда, постоянно да бъдат плашени, иначе не могат да живеят.

Цар, охранител и човек с нито един ден трудов стаж вече ни управляваха. Сега да видим и чалгаджия. Свестните хора не се занимават с политика.

перфектно. сега вече за всички ше има по един комбайн и по едно ферари- червено, какво друго може да е. честито, народе?! нема такава държава. ае.

Любен Дилов-Син е известен с това, че един досаден фъфляк, който не може да прави нищо в живота освен да отдава задните си части под наема с цел политическа проституция.

Искам да видя парламент съставен само от певци и артисти-да танцуват да пеят и народа заедно с тях -никакви заповеди и забрани само смях и победи желани

Той, парламента де, не че не беше пълен с ненормалници - ами сега и кукувци...

Честито на печелившите!

Добра статия! Накараме да се замисля колко човека от това телевизионно предаване "Ку-ку" през годините заемаха различни позиции в обществено-политическия елит. Наистина на много размисли навежда подобна равносметка. Но, ако трябва да сме честни, Слави Трифонов не беше "създаден" от "Ку-ку". Всъщност аверите му от "Ку-ку" изпързаляха Слави, а вероятно и едни-други се пързаляха сами. Но след това Слави тръгна почти от нулата с "Хъшове", като имаше няколко трудни години, преди да се утвърди по-късно в "Шоуто на Слави" и да стане това, което повечето хора сега припознават в него. В този смисъл разсъжденията на Любен Дилов-син са леко подвеждащи. Слави не е бил "един от Ку-ку", а "Ку-ку" беше едно от местата, където се е появявал, преди да се превърне в познатия ни Слави. Пиша ги тези неща, защото Слави много силно се подценява в момента. При повечето от коментарите по негов адрес сякаш аз разчитам някакво обсъждане на сценичния му образ, а не на човека зад него. С това не казвам, че актьора е по-добър от образа или че образа е по-добър от актьора, а просто, че е лековато да се обсъжда само образа.

но и в цялата държава е така, след като пожарникар ни управлява повече от 10 г.

Той вътре ли е? Нещо не му се отразява добре - замязал е на веяна мерлуза...

От всяко дърво свирка не става (българска поговорка). Дърво, от което стават свирки, не става за икони (мое допълнение).

Глупаците:) На негласувалите - честито !

тия от ку ку ще са толкова добри в парламента, колкото парламентаристите да правят скечовете на ку ку!

Тотално всичко изКУКва вече, щом и кукувците вече огладняха и тръгнаха с икономика и политика да се занимават и държавата да управляват!

Любен Дидлов-кафяв вече и мирише. Оди пеш бе! Земи си дъвка поне за устата.

др-г-н дилов джуниър отдавна спечели моето уважение с крилатата си кулинарно-философска мисъл, че светът бил като бобена чорба, а пък ние балканците, сме били лютите чушки в нея. особена дълбочина на мисълта се иска за такова хвърковато изказване, не ли?

точно Слави и част от екипа на Ку-Ку доказаха, че могат да свалят правителства и да променят статуквото. Предавания,

Медиите с гербаджийски уклон (БНТ, novini.bg, dir.bg) са глашатаи на репортажите за "Ку-ку" днес. Дали не цанят Любен Дилов като "мост" към ИТН? Дано последните да не се самоубият приемайки протегнатата, но прокажена ръка.

Да ни е честит новия КУ-КУ парламент. И тези ще оправят България. Боже опази ни.

Любенчо - Диловия син, ще се спука от мъка и завист, че е избрал грешния път, но лаком гъз на сред път се.....

Дано не станем ку ку държава с тези куку партии. Добре си беше при Бойко.

Тези хора трябваше доста години да търкат наровете, за гавра с народа за измислената авария в АЕЦ Козлодуй!

А тия дето подариха златните ни находища и дадохла 20 милиадра за измислени самолети какво трябва да търкат?

Здравей, здравей, ку-ку парламент! А честито ново шоу!

Tой и Диловия не е по-малка кукувица! Тотален неудачник, който нищо не е постигнал! Цял живот лежи на лаврите на баща му! Смешник!

Здравейте циркаджии!

и сега ще изкукат държавата .