17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умрели от глад!

брат!

Г Г З - Опитните най-лошо грешат...

"Това е прецедент. Колегите се отнасят отговорно..." Да бе, да.

Природата отвръща на удара

Случвало се е вече такова нещо. Стават грешки.

.корем глава затрива

Ганю много обича да се "лекува" със "свинско и винско". После инфаркти, инсулти и трихинелоза. Ама Ганю си е разбирач, те на него ли ще му кажат.

Пак ще има. Вервайте ми!

В началото си помислих ,че са влезли в болницата щото не са знаели кога да спрат да "набиват" суджук! Ще се оправят хората ,а после... да спират навреме ! И да внимават!

Малко им е.

"Тази болест се предава само чрез месото и най-вече чрез консумацията", добави Стефанов.

да се продрискат завинаги всички мръсни убийци на животни!

Един ловец не идва на работа в понеделник,вторник.чак сряда.шефът го пита:Иване кво става бе човек? Иван:ми ходихме на лов. Шеф :е и какво? Ми първо изпихме ракията,след това коняка,после виното,бирата,някаква мастика,накрая някаква палинка, и после се отровихме с някакъв суджук.

0

Може би се предава и след сексуален контакт с диво прасе, затова уточнява човекът.

Дивите прасета имат своето оръжие Периметър, на езика на ловците - Мъртвешка ръка. Петимата това оръжие ги е достигнало!

Дивото прасе ги е онодило, било им е кеф, ама после го убили, да не се похвали и направи за смях пред нормалните хора.

Така им се пада на тези селтаци убийци! Даже им е малко!

0

Точно това е и моята теория :)

Да измрат тези гнусни гадове -както и всички т.нар. ловджии. това са изроди - убийци на невинни животни. Яд ме е, че сигурно ще ги спасят. Да убиваш животни за удоволствие е извратено и гнусно престъпление.

Изледва ищо,при тези ловци е пълна анархия!

Хмм, трябва да си или много смел или много прост да ядеш диво прасе на суджук. Общо взето руска рулетка, въпрос на време да те хванат паразитите. Много гнусна болест е това. Диво прасе в буркани и стерилизираш. Паразитите в домашо прасе може да се убият във фризер след 3-4 седмици не и в диво. Не ме интересува какво казва ветринара. За него професионална грашка, случва се, за мен трагедия която лесно мога да избегна. дааа...