Петър Захариев: Автобусният бранш е смачкан, необходим е рестарт

С отсъствието си от пазара, автобусите са отворили място за сивия сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е за железопътен транспорт.

При тези цени на горивата не съм чул да си намалят цената на билетите! Затова да го духаттттт

Намалете им ддс-то , както на манжаджиите, които вдигнаха цените и никои не им стъпва.

отидоха още 30 000 000 за студен резерв

Е, съшите тези автобуси как смазаха пък железниците. Временята се менят, менят се и тези отгоре - едни изплуват, други потъват.

Със смачкани автобуси-морги смачкан ще е. Гледам, преориентирали са се бързо и са пуснали по-малки, нещо като междуградски маршрутки. Келепирецът определя, байо! Рестарт - само към Марс!

Аз лично мразя д апътувам с автобус и влак. Самолет няма как да ис купя и затова ги ползвам, но по Земята само с колата.

По цяла Европа хората предпочитат железопътен транспорт, заради комфорта и бързината. В България му разказаха играта и всички трябва да ползват миризливите автобуси, натъпкани като сардели. Е, няма такава държава.

Важното е да си играем на криеница с вируса.

Той целокупният народ е смачкан от управляващата хунта, тоя милее за някакъв автобусен бранш!

Оня ден ме срещнаха проститутки искали безвъзмездна помощ защото покрай вироса работата чуствително им намаляля.също така както фитнес клубовете и те били наели помещения купили много техника - разбирай презервативи - та искали безвъзмездна помощ . Аз пък си купих камьони - автобуси - и искам също безвъзмездно някой да ми ги купи.

аман от тая фирма на снимката, най калпави автобуси с най калпави шофьори. Как може Бургас София и обратно само една фирма да има автобуси? Как става това нещо?

Не ни трябва никакъв автобусен бранш! Тази язва на ДПС трябва да бъде смачкана и поставена на мястото и! Правителството трябва да инвестира в модернизирането на железопътния транспорт! Вижте Франция, Белгия, Германия... да не изброявам, че ако кажа Япония или не дай си Боже Китай и ще гракнат платените мърши на шорош антихриста. Трябва ни модерен ЕКОЛОГИЧЕН и безопасен железопътен транспорт! Там е истината!

А как само се краде при модернизацията на железниците, просто не е истина.

То щото от "магистралите" не се краде никак.

Адски си прав. В културната част на Ервопа е съвсем нормално да жвееш на повече от 50км ор работното си място. С влакчето за нула време си в града, където с метрото за нула време си до работата. В БГ това няма да го доживеем.

Абе чак толкова нормално не е, освен в щатите може би. Хайде 15-20-25 км иди дойди, ама повече - то пак пари чини.

само автобусният ли?!?

Ох, аман от мрънкачи, които чакат някой друг да ги оправи....проституция някаква (бизнес, политическа, интересчийска)

По- скоро очакват да не им се пречи, а държавата точно това прави.

Държавата саботира ЖП-то като поръчките там се раздават на наши хора, които не само прибират парите, но и ремонтите, които правят намаляват, вместо да увеличават, скоростите, а автобусите дотира с чисти пари.