Петър Москов е оправдан по всички обвинения за турските ваксини

Адам Персенски, Любомир Димитров, Росен Алексиев и Юлияна Ценкова също бяха оправдани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде пак прокуратурата ..Ви е виновна кой го ОПРАВДАВА ??? съда !!! т.е ???

Прокуратурата пак са Но.1 :D :D :D - Каква изненада... :D За видим резултати и работа, работа, работа :D хахахааххаха

И кой е виновен? Или всичко е политика, което означава че съда е...

електронната здравна карта и да може да се точи от здравната каса. В тази идея главна роля има прокуратурата.

Москов може да има много кривици, но точно за това не беше виновен, така че правилно са го оправдали. От самото начало си беше ясно, че това дело е политическа атака срещу него и му спретнаха точно, защото се опита да прекрати злоупотребите в здравеопазването. Това с пръстовите отпечатъци беше добра идея, но хората са първосигнални и не възприеха идеята. Той се оказа сам и не вместо да го подкрепят, му спретнаха това измислено дело. Сега да съди прокурватурата, а Ганьовците, които много знаят и от всичко разбират пак да плащат обезщетения, щото са много умни.

По цял свят отпечатъци търсят. Няма ли евтини решения и контрол?

То прокуратурата май е бухалка само. Иванчева и другото момиче- за нищо в затвора, а Брендо колко хора съсипа и свободен. Много справедлив свят. Наистина- мошенникът е уважаван, а честният и непродажният - оплют. Наблщдавам го 7 години. От както тръгнаха големите пари от Европа.

Прав си, но все пак намериха пари в колата на Иванчева, за които нямаше смислено обяснение

Пари, които тя беше "пипала" не с ръце, а с бузата и врата си. Абе вие поне филми не сте ли гледали, как се подхвърлят улики?

който слага минуси е безбожен комуняга

Примерите са ти доста елементарни, първосигнални и изобщо изключително дебилно съставени, за да може да се правят изводи.

То колко свестни хора пострадаха от скалъпени обвинения от мошенници. То мошенниците ги пазят всякакви там....наивници и завистливи хора. Ако им имаше по-малко наивници и по-малко подлеци, скалъпениъе обвинения щшха да са по-малко. А тези, които са истински държат хората в страх и манипулации. Толкова лъжовен свят - не се е струвало.

Обвинение за неимуществени вреди не е допустимо в този случай. Москов ще може да съди държавата за този тормоз.

Какви глупости говориш, има доказани имуществени вреди, защото част от ваксините е трябвало да бъдат изхвърлени. Дано някоя мама не се сети да каже че детето има аутизъм в следлеледствиедствие на ваксина с изтекъл срок, пе тогава ще го съдят до дупка...

Москов се опита да ОЗАПТИ БЯЛАТА МАФИЯ като поиска пръстовите отпечатъци по болниците,ама МУ СПРЕТНАХА ТОВА за ваксинитеи го разкараха...Сега се оказва,че всико е било СКАЛЪПЕНО,но вече НЕ Е здравен министър и белите престилки са доволни....!

Наивен си. Цялата история с пръстовите отпечатъци беше за да се дадат няколко милиона на една фирма, без конкурс, за въвеждането на тая система. Да не говорим че взимането на пръстов отпечатък е незаконно. А в епикризите пишат какво ли не за да оправдаят разходите, и не виновни лекарите,а здравната каса и министерството

Харесва ти орките, неплащащи здравни вноски да получават безплатно медицинско обслужване. Или си от тях ?

Този престъпник що дечица затри с неговите ваксини бедна Ви е фантазията. Съвсем друга тема са закупените скенери за вземане на пръстови отпечатъци от болните . Важното е, че за да е в съюз със Цецо Гуменката трябва да е чист като момина сълза че и нещо повече.

Добре, точно тези са оправдани, ок. Обаче има внесени ваксини с изтекъл срок, тоест негодни. Тогава кой е виновен? Журналисти от Дир, хайде малко по- професионално. Защо тези са оправдани, на базата на какво, дайте мотивите на съда?

Ами да закриват съд и прокуратура, защото и без това няма осъдени! Само им плащаме на тези хайлази.

Не го харесвам този психопат Москов, ако живеехме по царско време, тоя със сигурност щеше да реже без скрупули партизански глави за по 50 000лв.

Само в европейска и натовска Бългерия няма осъден политик и прочие. Да ти пи.ая на корумпираната държава.

Сега Москов и групата ще гласуват за дпс. Имат жест за връщане.

Гешев,некадърник такъв!!! Да ти имам прокуратурата и обвинителните актове !!! И за тоалетна хартия не стават !!

А кога ще осъдим политик за това че ни принуждават да се ваксинираме за китайската кашлица? Бодат ни неясно с какво, ние продължаваме да умираме, не е ясно какво са ни вкарали в организма...

Да рекламираме Pfizer и Moderna като Made in Turkey, поне тогава по-умните турци и цигани ще се ваксинират..поне те да преживеят пандемията. Мръсен Ганьо да си стои неваксиниран и да вярва на конспирации. Пък като иска да мре, прав му път.

Ще го оправдаят сигурно и за съсипването на фонда за лечение на деца в чужбина.

Друго си е да си едномъдест!

След време така ще стане и с Борисов.Плюха,храчиха,кюлчета,милиарди,чували.....и накрая.......нищо

Тоя боклук Господ го наказа, вече! Да се готвят другите продажници...

Още тогава си мислех,че Москов няма вина.Просто трябваше да го оплюят за да бъде свален като министър на здравеопазването .И отново съм бил прав за себе си По принцип съм привърженик на неговите десни идеи(партия),но просто няма шанс на изборите.

Адвокат Менко Менков. Адвокат номер едно на републиката. Предишния номер едно предполагам беше Марковски. Има там и някакви адвокати на ДС кликата бивши партизани второ поколение. Това е правния елит в страната на неограничените възможности ... само тук и Гумен Гадев може да е президент. Във всяка друга страна тези биха били обикновенни колхозници.

ММ сменя ММ на първа позиция РР е президент. ЦЦ и ББ държаха властта 12 години ... да продължавам ли

ЖЖ първия президент ... хора спрете да си кръщавате децата с еднакви първо и фамилно име!!!!

Партията ПП на КК идва за сметка на партията която идваше но си отива на ММ

ДД държат Дпс (Делян и Доган)

Какво пречи да се цитира становището на съда в такива статии. Това е смисъла на тези документи това е смисъла на една правова държава ... хората да ги четат тези документи и на базата на записаното в тях да си правят изводите. Наистина да се разбере в какво се изразява повдигнатото обвинение и в какво се изразява становището за оправдателна присъда на съда може само при запознаване с документите в оригинал. В най-лошия случай трябва да се пресъздаде смисъла ... защо са го оправдали, с какви аргументи. Това не става ясно изобщо от тази статия. Подценяването на обществото от журналистите води до недоверие в институциите. А ако става дума за оправдаване с някакви словоблудства и локуми а не реални аргументи тогава трябва да е ясно кой съдебен състав е отговорен. Имена. Това е публична информация пишете ги тези работи. Само така може да вървим напред като общество.

Защото целта е точно това - да ти съобщят че др Менгеле се е отървал, без да ти кажат защо и по-важното КОЙ го е отървал. По-лесно ще намериш девственица в бардак отколкото журналистика тук

Господ го дари обаче с рак на тестисите

В България някога имало ли е виновен за нещо?!?

Прокурорите, а и хората се заблуждаваха че има нещо нередно, защото турските ваксини не са разрешени за употреба в България. Те не бяха наясно какво означава това!

От самото начало беше ясно, че обвинението е изсмукано от пръстите!

Тоя психар Москов, кога ще го осъдят за пръскането на държавни средства за оня пръстов идентификатор, който се оказа тотална глупост. Кой ще връща парите на държавата похарчени от този психопат.

това,че не разбираш нещо ознчава,че ти си тъп, а не то! Пръстовия идентификатор е нещо много удобно и се ползва за хиляди неща,но ти едва ли някога ще проумееш. Друго си е като останаха старите кражби и фалират болниците,а?

Съгласен съм намери начин даспре кранчетата на болниците да точат касата и веднага му намериха цаката да го махнат

Само, че болниците се точат и фалират от докторите и ръководството на болниците а не от пациентите. Пациента носи приход на болницата.

Образува нерви на комундетата, безценно :))))

единствения дето беше свестен в шайката събрана тогава от боко

Много е свестен, няма що, да пребиваш детето си защото го ,,обичал", тотално психо.

П. Москов ДАРИ 5 МЛН. БЦЖ ваксини на Турция; Срещу дарение от турска страна на 100 хиляди дози ДЕТСКИ "Пентаксим" и 100 хиляди дози ваксина за "Хепатит Б“. ВАКСИНИ, които НЕ СА РАЗРЕШЕНИ ЗА УПОТРЕБА в България!!! Зам.-министърът Персенски ОБОБЩИ/ СЕ ЗАЩИТИ, като каза, че "АКО ПОЛУЧИШ НЕЩО за 4 МИЛИОНА, а ДАРИШ НЕЩО за 400 000, НЕ БИЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. А прокуратурата НЕ СЕ ЗАНИМАВАЛА с БЕЗОПАСНОСТТА/ ОПАСНОСТТА на ВАКСИНИТЕ, а ДАЛИ БАРТЕРЪТ Е ОЩЕТИЛ ДЪРЖАВАТА. ... Дано на всички стане ясно ЗАЩО ЕС НЕ ПРИЕМА/ ВРЪЩА / БАВИ приема на българския План за възстановяване и устойчивост - заради ПРАВОСЪДНАТА ни СИСТЕМА!

Европейския съюз бави план за възстановяване дето го внасоха оня ден. Като лъжеш вярваш ли си? Нещо да кажеш за аванса който другите държави вече го изхарчих а пък ние няма да го получим? Всичките ти приказки са точно такива-едно верно и десет лъжи.

ПРЕУМНА ГОСПОЖО, написала съм "БАВИ приема" на Плана. ЕС е ВРЪЩАЛ Плана на Томислав Дончев 3 ПЪТИ; Служ. правителство / Пеканов 3 МЕСЕЦА е в активна КОРЕСПОНДЕНЦИЯ с ЕС, докато началниците СЕ СЪГЛАСЯТ да приемат Плана. Планът Е ВРЪЩАН преди всичко ЗАРАДИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА/ заради БЕЗОТЧЕТНОСТТА на гл. прокурор.

На това му се вика да приказваш на ангро демек плямпаш полуистини и манипулираш неосведомените. Как ще му върнат 3 пъти плана на Дончев, като този план не е бил подаден до преди 3 дни? Докато е писан е имало съгласувателни процедури с ЕС. Пишеш чернова (Draft 1), подаваш я към контактното лице за преглед и консултация. Връщат ти я с бележки, къде, какво да коригираш. Пишеш 2-ра, коригирана чернова (Draft 2), пак я пращаш за преглед и консултация и пак ти я връщат с бележки и така докато направиш сносен план. Това е ставало, а не нескопосаните лъжи, които си

Това е ставало, а не нескопосаните лъжи, които си изпляскал тука, инфо! Не си никакво инфо, а манипулативен дезинформатор.

Догян ги оправда, за да въртят гъза по свирката му.

А не сладурчета тука ГЕРБ няма нищо общо с присъдата. Тука ще се оправяте с вашия протестърски съд. С вашия протестърски съюз на съдиите дето толкова си го обичат един от организаторите ви на протест и правосъдие за всеки. Същите тия съдии пуснаха арестуваните са вандализъм протестърчета и вие ги хвалихте.

Гарантирано от Герб

Всички изискванивя ,правила и друго е било спазено за да бъде оправдан. Изобщо не е съществувал случая с ваксините,. Това е долна пропаганда и лъжа.... Москов е подходил правилно към правилните хора.

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ОСЪДЕН ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗА НЕЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА?????

Никога!Всичките закани за преследавния и осъждане на политици са разтягане на локуми и театър за плебеите.Избийте си го от главата, справедливост на този свят няма.

А, някой ще бъде ли съден за това, че милион и кусур нашенци се набодоха с експерименталните ваксини за ковид-19?

Петър Москов е оправдан по всички обвинения за турските ваксини - не може да бъде !!!

и още може!

Ганьо на Турски ваксини със съмнително камество се доверява, но на Американски никога!! Нищо че в Америка досега при такива събития да ги бяха осъдили сто пъти.. Да живее Ердоган!

И това е проблемът на Спутник и китайските. Не че науката зад тях е грешна (същата като при Астра-Зенека) но производителите не могат да гарантират стандарт на качество. Плюс-минус 5% при Зрънчо може и да върви, но при лекарства не става.

Този мръсник с неговият пръстови индификатор . Още един От боклуците на Бойко .

Някой очаквал ли е присъда за този изрод?