Петър Димитров бил втрещен от Дянков

За голямо съжаление Симеон Дянков работи толкова фриволно, че аз съм втрещен.

Обратно в новината

Коментари - Петър Димитров бил втрещен от Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЕ втрещихте цялата държава и чужбина г-н Димитров! И ако имахме нормално функционираща съдебна система щяхте да се втрещявате на едно друго място и от други неща.

След всяко червено управление, държавата ни се срива. Жалко, че крадците викат най-силно дръжте крадеца.

Готин, ясно е, че си прав, ама защо трябва сега и нас да ни боли.... не си падам по мазо-секса! Но са много интересни тия, дето подкрепиха ББ на изборите, сега като им посочиш грешките на новите, и ти се сърдят! Ще ме караш да отговарям.... (една моя приятелка). Ами кой е виновен бе, аз ли?!? Из.... се, пък после - ни лук ял, ни лук мирисал.... така и баба знае.

Скъпи до до Варна от изказването ви ми е ясно,че сте също добър стар комунист,съжалявам,ч не е публикувано изцяло определението ми за комунист,но то е крайно отрицателно!Виждам,ч не сте се променили и искате пак Белене и Скравена за да премахнете неудобните за вас хора.Трябваше,както след девети унищожихте интелигенцията след 10 да ви унищожат вас!Ама ние не сме като вас!Ние сме хора уважаващи другите хора!Жалкото е,че няма да ме разбереш какво съм ти написал-я питай партийния секретар да ти го обясни и после какво да пишеш!

Сигурно си прав.Но ще повторя,че няма държава по света,където умните хора да са повече от глупавите.Вече сам се досещаш,че ще ти бъда признателен,ако ми кажеш за поне една такава държава.И дори те моля,нека тя да е България!

Подкрепям! Интересно, аз лично незнам някой да го е попитал по този сериозен въпрос, пък бил той и слух. Защо така?

Не се тюхкайте хора!!! Късно е вече! Мандалото падна на изборите!!!! Сега само се гърчете за да ви влиза по-лесно!!! Ясно е , че не можете да бъдите по-умни, щом избрахте посредственността да ви управлява!!! Хак да ви е.......

Напълно споделям казаното в коментара ти. Освен всичко друго,този Дянков ще се окаже,че е по-голям нарцис и повече обича телевизионните камери и от Б.Б.Снощи го гледах и слушах в предаването Панорама - Аз-ът присъстваше във всяко второ изречение - аз съм най-големия специалист по кризите,аз съм единственият специалист в тази област,аз съм работил в над 60 държави по света,аз извадих Колумбия от кризата... и така до края на интервюто.Даже е на едно юпи,какъвто е водещия на Панорама му направи впечатление,че Дянков използува същия безпардонен и остър език като боса си...

Питай Пешо коня - президента на седерастите, той знае, щото и неговите са навън. И Натка може да ти каже, Костофф и прочее също.

А твоето място, дегенерат, е да чукаш камъни в някоя кариера, докато завиеш от глад и умора. Боклук!

Внимание, внимание!!!,... от утре се очакват по тръбите на Булгартрансгаз да потекат първите количества природен газ от САЩ, а от другиден, първите количества природен газ ще бъдат подадени и по тръбите за Германия, Австрия и Италия...

Бойко Борисов е харесал Дянков, защото последният е племеник на Кристалина Георгиева. Парашутист отвсякъде, затова е и толкова нагъл, защото няма никакво покритие. Между другото всички избрани от Бойко Борисов са братовчеди или племеници на някой, от който ББ има полза, това може да се провери! Човекът върви напред и живее чрез връзкарство, това е веруюто му.

Kakav neveroyaten intelekt, kakva dalboka madrost, kakav um, dushevnost i chisti choveshki dobrodeteli se chetat na liceto na drugaria Dimutrov. Toi moze s pravo da sluzi za lice i maneken na 100 godishnata darta, kradliva i urodliva greshnicaBKP/BSP. Kakvi li chukunduri ne e razdala tazi partia mutrashka.

Извинявам се за нецензурното изявление-щото гледам-не сте го пуснали.Искам да кажа,че Петър Димитров е един добър стар КОМУНИСТ.За тези,които не знаят-комунистите са вече социалисти.Комунисти не са хора-те са желязо,което трябва да бъде претопено за да се пречисти от примесите.След това да се продаде-ама дали ще го вземе някой?Може би японците за тоалетни чинии?Затова ви моля,като напиша комунист-да се разбира-мръсен,крадл

Даааа, за ненужи реактори пари има, а за улици, тротоари, детски градини, училища, пътища, болници все няма пари. Да се чуди човек от къде тази грндомания и дебелоочие. Пълно малоумие!

Тоя чукан винаги си е бил втрещен. Само не зная защо ни го натресоха. Може би за да се втрещява повече.

Аз също мисля, че в България много често парите просто могат да се изпаряват - защото се пишат измислени фактури за измислени или несъществуващи дейности и парички потъват в джобове на хора, които са свикнали винаги да ги мързи и да симулират някаква дейност. От друга страна можеш да работиш, а даже да не получиш заплата... Вместо това е почти сигурно, че можеш да получиш болест или ритник отзад по всяко време. Мога само да си представя, че на Дянков му пламти главата и сигурно ще полудее с разни закостенели и консервативни хора наоколо, които особено много мразят такива енергични млади хора с опит в чужбина и са си свикнали да се туткат, да се почесват и да си спретват афери по стар комунистичски маниер.

не знам защо този Дянков нещо не ми харесва. Досега още на практика нищо не е направил. да кажем ,че още е рано ,но като говори нещо ми се струва ,че не е на ясно с проблемите на страната . Ще видим догодина какъв бюджет ще направи и тогава ще говорим.

ТОЯ ВТРЕЩЕН ОНЯ ЛОМОТИ АМА НАС СИ НИ ТРЕСКАТ ИТО ЗДРАВО ЕДИНИЯ ТУКА КОМУНЯГА , А ПА ТОЯ НОВИЯ КАК ЗАВЪРШИ И ОН НАВЪНКА БЕ

Я му направете на тоя една по прецизна финансова ревизия: какво има (той и близките му), колко е получавал (естественно пак той и близките му: може да се окаже че роднините са изрядни), и качете в нета резултатите. Сигуре съм, че той може да бъде един от комунистическите строители на Белене.

Много говориш,ама нищо не казваш. Аман от философи в тая държава. Щом си толкова знаещ, направи нещо, не се свирай в мишата си дупчица, другото е дърдорене.

я па ти га слънчаса бре? - стратег като ББ - смяяяяяяяяяяяяях, голям смях

Diankov e poredniat glupak , dovlekal se da otkasne ot balgarskata banitza.Da ste mislili kato ste glasuvali , sega e kasno.

Димитров, видяхме какъв лъжлив лайнар си! Когато започна газовата криза, ти стана и каза че е имало писмо от Газпром, в което са предупреждавали, та дори изкара цитати. После стана цайсатия мишок и отрече, ти що мълча бе, тикво?

toja jupi djankov govori samo gluposti parva govori posle otritscha i vobsche nischo ne pravi a i ne e najasno s neschata normalnite hora sa vsitschki vtrscheni tesi karaulki koito pischat da se nautschat parva sa pred.m.koi i kakav e a ne sa jupitata i schpionite na usa da sa bg e na balgarite

Този нахалник нека не дава съвети,защото по-прост от него не знам да има! Партийният другар се плъзга като плужек само да е на власт ,че чак до министър стигна /негова отдавна лелеяна мечта/.Да си мълчи там, и да чака да започнат и него да го разследват! Нека да каже гада мръсен откъде взе толкова много пари да купува луксозни апартаменти, с още по-луксозно обзавеждане /италианско/ и да коментира,че за него цените нямали значение.От къде ги взе толкова много пари бе, гадино мръсна? От рушвети нали?От комисионни? Не мисли,че хората са толкова прости!Много мръсотия направи около себе си, и на много хора- през трлупове минаваше.Колеше и бесеше във Варна ,партийни ми другарю.Моли се твоите гадости да не се стоварят на главата на единствената ти дъщеря!Безбожник мръсен!!!

аз пък все още съм втрещен от Петър Димитров!

А БЕ СИМЕДНЧО А БЕ ДЯНКОВ НАЛИ И ТИ СЕ ИЗСУЛИ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО ДОЙДОХА И ПО-ПРЕДИШНИТЕ АЙДУЦИ ТА ПОМОГНАХА НА ПРЕДИШНИТЕ. АЙДЕ ЗАРАБОТЕТЕ СЕ , ЧЕ НАРОДО ДУМИ НЕ РУЧА

всички кражби от 1989 г. до сега и продължавам да се втрещявам. Втрещен съм от Плана Ран - Ът, също от българското безхаберие, простотия бездуховност и дебилност. Ма, цели 20 години ни крадат бе, прошляци! Що се лигавите на момчето на Световната банка бе - то също е пратено за това. Докато ни прави зрелищата, ще ни смъкне и гащите! Прост народ - слаба държава!

Петър Димитров да не се втрещява, а както преди време изкара на показ (от трибуната на НС в един от вотовете на недоверия за тройната ламя) богатствата на ББорисов и каза сумата 500 милиона, да даде ББ на комисията Кушлев за да му изследват произхода на капиталите. В противен случай това и за децата мяза на предварително нагласена игра между БСП и ГЕРБ- на словото и лукумите, но черни ризи не се вадят?!

Едно време Хитлер праеше саир и германския народ изпадаше в оргазъм, сега БатБойковците праят саир и БГ народа изпада в оргазъм. Разликата е че нищо не се променя, просто идват новите кръвосмучещи.

A az predi biah vtreshten ot Pesho Tapoto, izvesten oshte kato Puder DiMutrov

Омръзна ми от такива, дето им е омръзнало! То, всичкото тепърва започва. Така че си стягай дупарата и продължавай да работиш! Не може след изродските кражби да видиш резултат, който да ти избоде очите и то след няколко месеца работа!

Абе хора, ако толкова пари бяха окрадени от предишните управляващи, както ги мрази бате ви Бойко, щеше да ги натика в кауша до сега 100 пъти. И все се обявяват едни големи суми по време, когато тече проверка, а като свърши проверката, не се обявяват резултатите и. Очевидно е, че се пускат кьорфишеци за манипулация. А Дянков много се старае да се докарва на Бате си. Като му свърши мандата, ще се окажем надупени и без дрехи пред Световната банка и МВФ. Мислете с главите си. Все едни и същи грешки показват, че тук има много глупаци, което е просто отчайващо.

Интересно защо във форумите има малко или почти няма обидни думи за другите министри. И не само защото е финансов министър( Цветанов има не по-малко отговорна функция), и не само защото има рестрикция, защото този тип икономика му е далечна, теоритична, и е тук за малко. Дано ББ разбере, че с друг икономист от висока класа( напр. проф. Илиян Михов) ще бъде вървят по смислено финансиите.

Има добри PR да пишат, че всичко което не се харесва е или комунист, или враг. Недейте така хора, че ще надминем и Станишев и БСП. Ако е нещо по-различно, нека да има критики да влезе в правия път. Дянков сега има медиен маратон. Пише и говори, че той само той. Досега има съкращения и по-този начин се събират пари. Да се приберат разбойниците, но Дянков започна да преиграва. Така се прави както казва поговорката: гузен негонен бяга.Всъщмост и аз съм запрозразността: колко пари получава с всичко Дянков? Предишните ги знаем.

Това, че Димитров е втрещен не е страшно, но лошото е , че и ние сме втрещтени. Защото това е част от PR кампанията. Във вестник Уйкенд последен брой самия той казва: че е за малко у нас,защото ще последва жена си ( което е нормално) в Африка и поредната си лъжа, че ББ го е харесал защотото му предложил малки и големи реформи. Преди 4 месеца ( май или юни в пресата и интернета може да се прочете) Дянков казва,че е предложил на ББ да намали осигуровките и той е харесал това. Нищо друго. Сега вече е велик. Лошото е,че лъже на едро. Комунистите скоро ще използват това. Имаше толкова свестни финансисти от ГЕРБ, дори от СДС, но понякога и средностатистическит менажери завършили на Запад могат да заблудат стратег като ББ.

Марин дурак ...и то голям!!!

Димитров и ние сме втрещени от Дянков, ама и от тебе, га беше министър бяхме втрещени, знае ли човек, то май слабоумието сполетява всеки дето седне на министреско кресло.

I nie sme vtreshteni ot tokova godini komunistichesko i koalicionno pravitelstvo.

Досега не видях конкретни резултати, а само констатации. Лошото е, че Министър Дянков е представител на Световната банка и съответно едва ли ще защитава интересите на България.

Искаме ги у панделата!Ни го обеща на избирателите си.Нали помниш?

Треска ги тресе бившите управляващи. Особено ако са изпапали комисионните. А ако е замесена и руската мафия (неразделна част от държавата на Путин) наистина са за оплакване.

целият народ е втерщен от отва какво са правили комунягите ама какво...

Ami nedeite mnogo da komentirate, ami izlezte na ulitzata da potarsite otgovornost za tezi bezobrazija!!! Glasuvali sa zakona , ne za6toto sa tolkova nekadarni, a za6toto nakazanijata za ograbenoto sa golemi. A toz DABIL i IMBICIL na snimkata njama nujda ot komentar. Az li4no kosveno zaradi negovite prostotii imigrirah sas semeistvoto si v 4ujbina... Takova kradene i beznakazanost ima samo v Afrikanskite darjavi, ako tova 6te Vi uspokoi! Da bjah malko po-mlad bih im smenil fasona,, taka, 4e da ne gi poznajat tija dobitazti...

ко речи? дадени...за кво бе тъпак..300 млн. потънаха и ги краднахте ..мръсни крадци такива ..давай Данков..рути ги

Вярно е,че Дянков много се изхвърля в приказките...изразит използва в публичното пространство са недопустими и несъвместими с поста му.Единствено са в хармония с популистките изяви на ББ

Парите, Димитров ! Парите ! Сега и веднага ! Всичките (барабар с тези за лихви по време и за пропуснати ползи / причинени щети) ! ....а колкото до тук е останало поръчаното оборудване в Русия ам`чи натоварете туй нящо дет никой никъде никога не е видял (и не е и искал да вижда), че и всичката ви шайка махленски шмекери ол-инклюзив -- та по Дунава, усвет по течението му ....и после малко по-нагоре (географски) ... ....... Откъдето дошло, там отишло !.... нали така дедите ни говорили за наложените им злини

добре, де, как сте ги платили тези 300 милиона, нали уж нищо не беше решено. А то, значи, те другарите комуняги, наистина са предрешили всичко, гадовете продажни и сега сме свършен факт, нищожества интернационални, грам патриотизъм и любов към хората, дето като чукундури все гласуват за вас...

Дали е верно това твърдениел Ако е така- СПУКАНА НИ Е РАБОТАТА ПАК Как не знаете какво е направил финансовия министър Симо Дянков - преведе ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА от резерва на НОИ и Здравната каса на МВФ.За каквото е дошъл си го изпълнява, а с глупостите дето ги дрънка заблуждава всички.