17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре пак ли да очакваме статия за бедния и обран "емблематичен" спортен журналист?! Досаждате вече!

Ще му ги върнат на куково лято!!! Пó им е лесно да си почесват гъзовете и да не правят нищо!!!

Хах... Ако не беше не знам си кой журналист от Ьtv дали щеше толкова да се приказва за тва?

колко мили крадци! сигурно са откраднали играчките да ги подарят на по нуждаещи се деца!

шум, а? я когато пребиват и убиват по селата - тишина. ми те хората, там крадът и убиват безнаказано, научават се на занаят. що да не плъзнат и в по-добре уредените градове и квартали? утре пак.

ГАДНО Е !!! да завариш къщата си така след НГ . Затова съм още по-доволен от избора си да празнувам в къщи . Никое звездно и VIP пътуване не може да заличи стреса и огорчението при вида на осквернения дом . Честита 2019 на всички Българи !!!

полицията не е магазин за детски играчки, не е частна фирма която се перчи с неограничени възможности, полицията има задължения и служителите често нямат време за собствените деца, много дори хиляди възрастни и беззащитни хора са грабени от домовете по селата, бити и убивани от малцинствата, но медиите не се трогват от това и го съобщават просто като новина, страданието на хората в нашата страна е неглижирано и омаловажавано с потресаваща жестокост...

Висшия полицай твърдеше, че всички случаи се водят много сериозно. Няма такова нещо. Казвам го от личен опит. При подобни обстоятелства, полицаите ни убеждаваха да не подаваме иск, щото така или иначе нямало да хванат гастрольорите. Гонят си зададените проценти за разкриваемост и хич не им пука, че хората са в стрес, че в жилището има деца. Абе, празни приказки от празни хора.

ще си купиш нови, там където работиш се плаща за кофти материали а ембелматично лице, хехеххехехехехеххехехехехехехех, та той едвам говори и вероятно заради това е емблема

ще кажат,че случая еприключил по давност ..а за играчкит.е.по скоро от умрял писмо може да дойде..гарантирнао от мвр!

А стига вече ,да вземем да ревем ли.Не е първия, няма да е и последния, но някои прекаляват с висенето на образите им по медиите. Като обраха оная сбръчканата "красавица" Мира Добрева, месец рева по телевизии и вестници.

Абе айде махайте го тоя бе. Колко хора обират ежедневно, ние за него ще се притвсняваме.

Ми научи го и ти да краде и ще си има играчки...

Голяма новина, няма що. В Люлин една и съща банда обира жилища вече повече от 25 години. Един съсед военен писа на полицията и следователят го викнал и му напомнил, че има жена и деца и да не се обажда много. Кварталните банди действат със знанието и под закрилата на родната полиция и плащат данък който стига нагоре до точните партийни каси, според мен. Нама как да оцелят толкова време в противен случай.

Защо давате гласност на този, всеки човек в тази държава е бил грабен и краден! Тоя какво си мисли, че като работи в оная медия и нещо има повече права от нас ли? Да каже на сина си за играчките му, че не ги е бил заключил и е имал небрежно отношение към тях. За кражба на колелото ми така ми казаха преди години в районното. Айде у лево с това журналистическо квичане.

4ри пъти ми разбиват колата и тарашат и нито ред за мен.... йоу хайде малко съчувствие поне малко , трябва да си търся работа в БТВ ли за да ми обърнат внимание???

ама с активното участие на ченгетата, дето реват за заплати, а това че не си вършат работата не е важно

Не ни занимавайте с поредните проститутки на мафията! Като яде куфтета, що не рева,бе!!!

В България нещо да стане? С нашата законност? Хахахахаххахахахаха - те и да знаят кой е пръста няма да си мръднат, никога не забравяйте къде живеем. Не случайно по всичко хубаво Бг е на последно място.

Кат та оберат и теб, ще квичиш друга песен бе балък.

ами тей ще е , цялата ни държава се разлага само журналистите просперират и то най- гадните журналисти дето и къщичка за птиченца незнаят как да построят ама на клюките и дрязгите са 1-ви и накрая като ги оберът те са най-покрусени най-обидени и обругани в България ...а нормалните хора по села и паланки обирани от цигани и всевъзможна паплач всекидневно кой ще им обърне внимание кой ще погледне тъгата гневът и разочарованието в очите им

Да си купи нови Бах го в паляка

Бате, бате, тия сегашните колеги са големи джендъри, по мое време търсехме жълто, кешовица, особено зелено, някой лаптоп, а сега тия гепат детски играчки, може да са лефнали и на жена му прашките да са готови за прайда.

що за идиотщина, на пенсионерите, които ги грабят з 20 лв, какво? Да не би да им връщат нещо! Не стига, че ги бият, но им взимат и последните вещи, животни и пари! Стига сълзи! не е единственото дете, на което му открадват играчките! Да погледне и около себе си. Гледат единствено от своа аршин и когато се опарят на дава вой да небесета!

Този да не е рода на лудия бомбаджия, от времето на Костофф?

Всеки ден обират домове! Сега, защото е журналист и шум до небесата. Разбира се в този случай ще го хванат бързо. Миналата година ни разбиха апартамента и НИЩО. Но аз не съм популярен. Съжалявам. Господин Бакърджиев, спрете да вдигате шум. Сега ли се сетихте, че в БГ се краде яко. Говорете от медията по-често за тези проблеми, а не само сега, когато Вие сте потърпевш.

кой ще вземе на раута у битиви то толко клюка хиени и пишмян джурналисти се намърдали на клона че нов няма да пуснат лесно

В държава, която самата краде от влоговете ни в банки (КТБ), в която собствеността не е гарантирана, в която застрахователи и охранители "пазят" вместо полицията, хранена с нашите данъци, не може да се очаква друго. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

тоя като поработи седмица ше си изкара загубите от кражбата ама какво да кажат обраните хора хора по села и паланки бити насилвани за откраднати 50 лева те какво да кажат и на кого да се жалят

вържете фазата на дръжката на врата и му гледайте сейра на гада изпържете го! Немайте милост!

Понятието рецидивист трябва да изчезне от речниците ни. Ако някой не се е поправил в затвора, трябва да бъде лишен от човешки права и отстрелян като бясно куче. Тогава може затворът да придобие някаква ефективност.

журналисти артисти и културтрегери, от всякъде им се дават пари само и само да крепят властта и да я възхваляват и високи доходи да получават взаимно

абе нека да вдига шум щот този проблем е наболял в България ама е смешно когато точно журналист се жали толко сърцераздирателно

ща осъдят каунеее

гошо ти си момче лошо

да на мене ми откраднаха колата и посочих в кого се съмнявам, но го прикриха и от тогава той извърши безброй посегателства срещу мен и може да се каже че ми отровиха живота

не си схванал поантата

дир май ни гледат сеира

човек а е ограбен а вие скочихте да го плюете! Що за хора сте! Утре вас ще ограбят и някои подобни на вас ще плюят вас! Тъп народ , слаба държава! Даже е спорно дали има държава!

Играчката сигурно е някой дрон за 3000лв. Наистина дано хванат крадците но тъпите и продажни журналистчета се сещат за битовата престъпност само ако изгори някой от тях, а това че има масово безнаказани обири и бандите са в комбина с полиционерите те не го коментират! Сега тоя бунак разчита да се вдигне патардия и крадците да върнат нещо за да не ги вземат за изкупителна жертва. А проблема за всички българи остава!

Чудесно! Кражбите са с 5000 по-малко (защото хората са загубили вяра в полицията и просто не ги докладват), а с колко са се увеличили убийствата на безпомощни възрастни хора по селата?

Твърдо "За",но трябва да започнем от изродите на Хелзинския комитет.

Ти си спрел бе! Не виждаш ли че такава държава се управлява само ако народа е тъп. Тва е целта на властимащите. А в случая повечето не се радват че са го обрали а негодуват че медиите вдигат шум само като пострада някой техен-капиш?

Играчки на сина му за по 1000-1500 лв :))) я Айфонче , я Айпадче

Mnogo nepriatno! Dano skoro izrodite kradci da si poluchat vazmezdie ili ot policiata ili ot chastno lice !

Пепи дефинирай идеята си " ... да бъде решен по някакъв начин ....". И както се казва - добре дошъл в отбора на пострадалите от престъпления. И като видиш Цацаров, Гешев и разните там топ-ченгета дето се фръцкат пред камерите ви имай смелостта да ги попиташ за какво получават тлъстите си заплати. И не се учудвай ако получиш отговор " Аз не разчитам на заплатата си.

Не се набираме толкова. Докато има хора ще има крадци, проститутки, луди, ненормални, чудаци, подпалвачи, тарикати, глупаци... Това е животът.

Умен син имаш ... веднага се е сетил от къде е дошъл проблема ;)

Народа тъне в престъност, МВР и държавата само наблюдават. Явно е умишлено,народа да е под всякакъв терор.

Тъй де, бабите и дядовците по селата са тарашени и бити нееднократно. Проверено е, че вече нямат достатъчно ресурси. Затова се прехвърлят към по платените прослойки на обществото, който до момента си мълчаха. Следва да се увеличат обирите на същите и с нетърпение чакам момента когато започнат редовно да обират министри и депутати. Едва тогава може да се очаква някакъв отговор на кражбите и извършителите им.