Пет европейски страни призоваха Израел да спре да разширява колониите си

Призив и за прекратяване експулсирането на палестински семейства от Източен Ерусалим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, САЩ ей сега ще им скръцнат със зъби, Блинкин спешно ще посети Париж, Берлин, Лондон, Рим и Мадрид и тия ще направят поредния завой. Толкова години се правеха на ударени за действията на Израел и най-после им светна, че като обвиняват Москва заради Крим, някак странно е да си мълчат за някои доста по-отдавнашни анексии.

Въпреки че Израел вече над половин век контролира Западния бряг, все още не го е анексирал. Т.е. Аналогията с Крим не е точна хич.

А нещо да кажеш за Голанските възвишения, По силата на международното право принадлежат на Сирия, но от 1967 г. са окупирани от Израел и анексирани през 1981 год. И не просто са анексирани, ами усилено е променен състава на населението там. Сирийското население на Голан преди окупацията на тези височини от Израел е било около 140 хиляди души. Днес там живеят около 20 хиляди са сирийски друзи и още толкова са еврейските заселници в кибуците.

Е баш си го е анексирал !

Никога няма да има мир на тази земя.Не може два различни народа с различна религия и обичай да живеят в мир.Колко години не могат да се разберат .От 2000 години тази земя е прокълната и не може да има покой.

не по думите а поделата ще ги познаете и има защо да не са обичани - това е племе не е народ а държавата им е заграбена от другите

Ако отидеш в Израел и при палестинците , ще разбереш кой е племе и кой народ .

Очаквам ББ да направи забележка защо Президентът ни още не е взел отношение по този въпрос.

« да спре да разширява колониите си в окупираните палестински територии » « да спре експулсирането на палестински семейства в Източен Ерусалим, » « да сложи край на политиката си за разширяване на колониите в окупираните палестински територии. » « Колониите са незаконни според международното право » Но на Русия налагат санкции заради Крим, а на Изсраел не ! Абе наврете си двойния аршин там дето подобава, мамка ви еврогейска и реднешка !

И жена ти така каза снощи. :))) "Тоя моя докато громи капитализма и империализма, ти ела да ми разргомиш оная работа..." :) п.п. Абе, грижете се за тия жени, а?

Няма начин безмозъчно същество като тебе да опровергае фактите с аргументи

Не случайно БОГ е избрал еврейн да изкупи греховете на хората, най грешното и проклето племе....

На 31 март 1492 г. испанският крал Фердинанд Арагонски и съпругата му Изабела Кастилска издават декрет, с който заповядват на всички свои поданици с еврейски произход да се покръстят или да напуснат страната. Те получават четири месеца, за да направят едното или другото. Такива актове има по цял свят, но никой не казва ЗАЩО? Не от хубаво, проклет и нагъл народ

други са причините, не пишете глупости. Всеки народ може да го заклеймите с петно - и децата знаят, че думата бугр идващ от българин, е дума за крадец и измамник във Франция. Е има много крадци и боклуци в България, ама не всички сме такива... Причината католическите крале да изгонят евреите от ИСпания е да заграбят богатсвата им - на бедната току-що освободена от маврите Испания са и трябвали злато и ресурси. Затова и откриват новия свят.. Покрръстването и другите бла бла, са за общата публика. Но факт, тъчно е че, две държави изгонили и избили евреите си, сега се застъпват за гадните мюслите, дето бомбят Европа и о.п.ъ.в.а.т бели жени в Западна Европа, за да ни претопят. В Германия е нещо страшно - масово араби се женят и забременяват европейки , за съжалени, много българки живеещи на Запад също се връзват на г.н...у..с..н..и..т..е араби. За арабите в Арабския свят, само бомби и трепане до край. Браво на Израел! Само така

Прав си, г..а..д..н..и..т..е и. г..н..у..с..н..и араби трябва да се изтребят. След това и всички мюслита. Европа и светът няма нужа от тях. 500 години робство са ни разказали играта, не знам защо тук българите подкрепят арабите.. Аман от нагъзени пищеши тролове. Поне бъдете българи ако не друго и имайте малко самосъзнание и гордост!

Искаш ли да ти изредя още 20 акт само в Европа със съшия резултат? Полша, Англиа германи италия, няма държава без такъв акт!

Глупости на търкалета. Явно личният ти опит те кара да слагаш под общ знаменател . Първо окупатор се знае добре кой е в тези земи. Дори самото име на територията го подсказва. Терористи са някаква шепа хора в сравнение с цвлия народ и то те са или някакви зомбирани отрепки или шефовете на отрепките дето са платени от другата страна. Краденето на ресурсите , които не принедлежат на теб води до появяванв на такива елементи, за които говориш. То провтотията в съчетание с желанието за отмъщение води до пръкването на въпросните зомби отрепки. На теб да не са ти откраднали гадже, че така се усеща от написаното от теб?

Испанската империя след датата която сте посочили, се превръща в най-мракобесната държава.ЗАЩО?

Призовали..... Смеят да предприемат други действия, както срещу Русия, например? С контролът върху световните парични потоци евреите държат Света яко за топките и никой нищо няма да посмее да направи! Както и до сега!

чичко Ади, щяха да се крият в мишата си дупка!

Защо ли твоят чичо се самоуби? 6 години разказваше играта и макар иглупав проумя, че евреите го смазаха.

А, пък иначе, Хитлер ни е виновен. Лицемери!