17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след евреите сложила гробището долу в ниското, където се събира водата и се наводнява и отгоре на вододайната зона. Дано тук аз да съм тъпия ама .....

Ето още нещо по което Пещера прилича на Ню Орлеанс

Бойко е виновен, тъпата мутра не поддържа държавата, България има най-хубавите планини, реки, низини, море, а тая измет осакатява българската природа

Щи изплуват зомбита и ще изядат целия град !

и после ще доплуват по Перловската река, та право на Орлов мост

Най-умни са тия, дето са построили ВЕЦ над гробището, за да усвоят европарици.

и защо са направили гробище там като има високи подпочвени води и пият от там

Бойко е виновен, че не е раздавал безплатни кондоми едно време, че да не се пръкват ей такива като тебе!

Гарантирано от тиквата ! Най-високо качество на най-ниски цени! Съд и затвор за тиквата и цялата му престъпна шайка!

Да хора с глави на раменете без мозък.Не са потпочвени води ,а води от ръждясали и не сменяни тръби с години.Виновни ,както винаги няма.гешефт къде си?Нали мислиш за хората.

Какъв екологичен проблем има в гробище? Цялата пръст на планетата земя е образувана след гниене на биологични остатъци... Или.. да, всъщност, човешкото тяло от пръст е направено и на пръст ще се превърне? Или бъркам?

Всъщност има опасност от холера. Ковид е като детска игра в сравнение с холерата.

tonk11

Бъркаш. При гниенето на плът / човешка или животинска/ се отделят много и различни отрови. Ако влязат във водата става страшно. Това е било навремето биологичното орйжие. Мяташ в кладенеца труп и отравяш водата и то за дълго.

Ех, заслужи си 50 ст за поста. Бегай за бира, че слънцето пече палатката.

Тоест труповете са подгизнали с вода и после тази вода отива в чешмите ни. Ами, супер!

За гения решил вододайната зона да е под гробище

Тази практика с погребването на човешки тела под земята трябва да се ПРЕКРАТИ вече. Решението е кремация! И преди да нацъкате минусите, прочетете нататък. Да това са традиции на хиляди години, дълбоко са обвързани с религиите и т.н. Така е, но тези традиици са възникнали, когато населението на Земята е било по-малко от една хилядна от това в момента (няколко милиона общо тогава спрямо 8 милиарда сега) и тук броим само живите в даден. Още толкова милиарди вече са загинали и погребани някъде си. Е, как да се намери толкова земя за гробове за всички? Точно защото няма такава налична земя, и сега се разкопават по-стари гробове и се преизползват. Това не е ли осквернение спрямо горните традиици??? Но всъщност по-сериозният проблем е колко са токсични труповете. Освен биологичното замърсяване с всякакви страшни болести, подпочвените води и пороите отмиват и голямо количество тежки метали (натрупани в тялото на всеки по време на продължителния живот на индивида и освободени при гниенето). От там тези токсини попадат във вододайната зона, кладенци, както и в реколтата от близката нива. Или поетично казано - мъртвите ни дърпат все по-близо към себе си. Затова НЕ пълнете гушите на гробищната мафия, а изпратете починалите близки с кремация. Живите ще ви благодарят!

Хиперболизираш - динозаврите са се кремирали, нали? Цялата природа е.устроена на принципа на кръговрата на веществата и енергиите. И нищо особено не става и не се замърсява при обичайната практика на погребване. Проблемът е единствено в осигуряването и резервирането на терени за гробища около големите градове, където и земите са най-скъпи.

имаш акции в крематориум! Нещастник!

Къде пише, че гробището е за починали от холера (чума, тиф, антракс и т.н.)? При такива случаи процедурата е специална.

Тотална НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И БЕЗХАБЕРИЕ НА ВСИЧКИ, ИЗРЕДЕНИ В СТАТИЯТА И НЕ САМО! Комунетата ги интересува само краденето!

Динозаврите не са живели като нас по 80-100 години и не са натрупвали толкова тежки метали в телата си. Освен това поради човешката дейност през последните няколко века много повече отрови са изкопани чрез минна дейност и отделени в околната среда. Тоест един организъм поглъща много по-големи количества за всяка една година живот. Прочетете за отравяне с тежки метали. Не е шега. Това е и причината да е забранен бензин примесен с олово, "подсилени" бои и т.н.

Не, нямам. Отделно се ядосвам, че на няколко стотин км от където живея не е построен такъв крематориум. Точно заради назадничавото мислене на българина. И не, няма да те нарека "нещастник" и да те обвиня, че си част от гробищната мафия. Ти си знаеш ;)

комуняги, предполагам!?

ВСИЧКАТА НИ Е ТАКАВА

си мръшляк

Тя е наложителна и неизбежна. И не противоречи на християнските канони. Масовото простолюдие обаче е закостеняло и невежи и не е в състояние да осъзнае новите социално-икономически и обществено- политически реалности и предизвикателства.

За съжаление голяма част от населението подобно на "Явно" са невежи и закостенели тъпанари с примитивно мислене,тесен кръгозор и слаба обща култура.

че си умствено недоразвит дебил и ще почувстваш как ще ти олекне.