Пешеходци в риск след промяна на движението на трамвай в столицата

От Столичната община обещаха нова организация, докато тече ремонтът на трасето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във великата Столична община има транспортна комисия ,като сигурно членовете и са завършили в братската съветска страна по времето на социализма срещу кашон водка/така се раздаваха дипломи там/.Примери за малоумно управление на движението дал Господ.Така например улица Здраве пред майчин дом и моргата половината е еднопосочна а другата половина е двупосочна в посока локалното на бул.Пенчо Славейков.Водени от лакомията на центъра за градска дебилност в двупосочната част е оформена и зелена зона за да се изкарат няколко левчета на час.Скоро ще ги озеленим всички специалисти с паркиране по родните им места.Там няма трамвай и натоварено движение.Най-вече самоковската кралица ще я пратим да си сади картофи и работи за фирма компир.Там ще е по-полезна.

Управлението на транспорта, знаците и светофарите в София е пълна скръб. Всеки ден минавам по два пъти през кръстовището Гешов и България. Преди плачех от полицаите, които управляваха от будките, сега направо се дера от сегашните управляващи светофара. Май са от градската дебилност. Пускат зелено както им скимне, правят огромни задръжки по Гешов и не им пука. Пълни некадърници. Да се махат заедно с прочутата кметица по-скоро.

Винаги ще се намери някой да се прави на интересен - пречели му спирките , защото били две, опасно били за пешеходците... Когато пешеходеца е нахален и блее - винаги има опасност за него. Аз пък предлагам докато трае ремонта на трамвайна линия № 5 , да не се движат автобуси - за да не е опасно...Да ама не....