Пешеходката в село Български извор прегазена пред очите на майка си

Шофьорът навлязъл в насрещната лента за движение, разсякъл предпазната мантинела и блъснал 52-годишната жена, която се е движела по тротоара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна е ясно, че книжки се дават на всеки, който поиска. Повечето българи сме същите безотговорни шофьори. Не е нормално всеки втори да е шофьор. И нервничат и посвиркват на пътя, всякакви. Държавата да помисли. Трябва промяна.

Хора с десетки нарушения и пак управляват коли и убиват невинни хора. Каква държава сме, бе хора, ако изобщо сме такава.

Обзалагам се, че са от тъмно зелените българи. Те винаги така се омитат от мястото на произшествието и после са се разменили с някой друг, който не е пил и друсал. Има си служебни мангали, които имат много висящи дела и им предстои влизане в затвора и ги ползват да си признаят за подобни престъпления, защото присъдата се кумулира и лежи всичко с една присъда.

От тъмнозелените са, диваците скапани! А онзи "шофер", бахти циганопитека, да помлеш така един човешки живот по такъв брутален начин и пред очите на женицата...... , и е имал преди това стотици нарушения на пътя!!??? Вие, от автомобилна администрация, прокуратура и сие сте плюнки, щом не зачитате опазването на човешкия живот, а парите!!!!!!

След като няма имена или инициали, сещате се какви по етнос са извършителите... Просто немога да повярвам що за дискриминация е това... За сметка на това всички си траем.

диреци-пешеходки, на вас какво ви е размазано, освен познанията по български език?

аман от олигофрени

Кога държавната администрация в България ще разбере,че 95% от циганите-шофьори са неграмотни и с купени книжки?Кога тази администрация ще направи необходимото,за да установи това официално и виновните да си понесат наказанията,а движението по пътищата да стане по-безопасно?КОГА?!

Не се съмнявам-цигани!

"Класификацията на деянието", е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО! Докато имаме такова правосъдие, джигитите на пътя, ще продължават да безнаказано да убиват!

Пак орки?

Едните отиват на работа в 5 часа сабале , а другите се връщат от сватба , а познайте кои от какъв етнос е.

И вижте възрастта на отиващите на работа - дъщеря (лека й пръст на жената) на 52 и майка й - тя не пише на колко е, но според мен отдавна трябва заслужена да е в пенсия .... но ..... когато пенсията не стига.

Какво значение има етноса? Ако шофьорът беше американец (защото и в Америка стават катастрофи) ще му кажете браво ли?

Тъпо сравнение, като автора си!

Не, сравнението не е тъпо. Когато някой няма разумни аргументи, ползва обиди.

Нормално за България - две жени българки, едната от които вече доста възрастна за работа, отиват пеша някъде да работят. А двама ........,, шофьорът с установени 15 нарушения, цяла нощ пили и празнували.

Горката жена. Бог да я прости. А за тази мръсна сган циганска-затвор до живот на всички които са били в колата. Цтанахме циганска държава.

На Боко мангалите.

Жалко за жената а тъмнокожите почти е сигурно че ще се измъкнат невредими.

Не може да чете а има книжка!Как става това???Не питека,българинът който е взел подкупа е виновен!

Не е точно така ,тук понеже натегнаха нещата сега са измислили нова схема и си купуват книжки в Гърция. Гърците явно ги е напънал глада или са усетили начин да правят бързи и лесни пари но системата работи.

Съмнявам се, че получават книжките си в Гърция! Нали ги виждаме в курсовете - тъпи; неграмотни; не разбиращи изобщо какво им се говори, защото са със запас максимум 100 български думи; нагли! Те български не знаят, как ще обяснят на гърка за какво са там?

Оставете го да поспи, да се посъвземе и после да обещае повече да не прави така! Може и психолог да му се поредложи, да преодолее преживяния стрес.

"Спасява" ни за момента че са плъзнали по европата (защото има повече за краденеи и социалнии)... Иначе ..съвсем скоро ще станем 50 на 50... българите с "братчедите" ...

Ако излезем или ни изхвърлят от ЕС, тук ще стане такъв гъмжилник от тъмнозелени, че няма да можеш да се разминеш по улиците.

Рибата се вмирисва от към главата. Вижте ги дали могат да четат и пишат. След това разберете, как шофьорът се е сдобил шофьорска книжка. Много вероятно и изобщо да няма, което е още по-голяма трагедия. Пиша това, защото все по-често виждам такива хора, как блъскат съседни коли, в опит да паркират. Видимо не умеят да управляват коли. Неграмотни, диви...научени само да различават цветовете на светофара, знак стоп и път с предимство и си мислят, че всичкото нужно умение за управление на МПС се състои в натискане на педалите и периодично пълнене на резервоара. Пиша, понеже не спирам да се чудя, как е възможно циганин да слиза от скъп Мерцедес и да ми заявява, че не може да сключи договор понеже не можел...да пише. Цигани с по 2-3 коли си вадят личните карти и започват да преписват името си буква по буква, като някакви трудоустроени олигофрени. Разпознава парите, няма представа какво му посочвам / соча му как изглеждат написани трите му имена/, но има достатъчно самочувствие да се движи с 80-90 км в населени места, между нас. Виждали ли ли сте ги как паркират на две свободни места - по диагонал, в средата, твърде близо до единият или твърде близо до другият. На излизане, особено ако е назад, задължително ще одраскат 1-2 коли. Пукат брони, стопове...Асенчо гледа да тръгне час по-скоро, изобщо не му пука какво причинява на неговата кола и на колите на околните. Включваме се в главният път гледайки единствено в посоката, в която ще се ходи. Следват звукове от спирачки, псувни, клаксони - сигурен признак, че неграмотният циганин се включва в трафика. Кой ги пусна тези? Защо не ги проверява никой? Защо ги оставят в колите им? Нали утре пак ще се качат в тях и...каквото стане!

Живеем в държава, в която се налага майките на 52-годишни да ходят на работа...

И това, да. :(

Ами ако е станала майка на 12 г. е нормално да е на 64 г. и още да не може да се пенсионира. В това село също е пълно с тъмнозелени, както навсякъде междувпрочем. А баща ми също работеше до 68 г., въпреки че беше пенсионер, но пенсията му е ниска. Ако не се беше разболял още шеше да работи.

Ето ви Европейско Развитие на България.....Цигани размазват българи ! Какво падение, всичките ни будители се въртят в гробоветеси !!! НАРОДЕ!!!!!!

Още ДС (ДПС) и бай ти Тошо ги развъди. Не се прави на луд.

Ти, не се певи на луд! При бай Тошо бяха в УЧИЛИЩЕ И В АПК-то!!!

Тези неграмотници.... гласуват "правилно".... затова никой не ги закача...докато не убият някой невинен !!!

и като убият някой - ги скриват за 72 часа, цялото им котило вонящо почва да реве колко са добрички и нищо не правят, после ги вадят от скривалището и айде пак.

Браво на ДИР-а! Най-после да съобщите етноса, който винаги е забъркан в престъпления!

PEYTSCH

Циганина си купил книжката и колата без образование и убива българка която отива да работи и да налее пари в Социалната каса за циганина-убиец !

PEYTSCH

Цигани НЕ ВИ ИСКАМЕ ! Махайте се далеч от България !!!

А бе, когато извършителите на убийство по пътищата са българи, пишете ли го специално? Редакторе и авторе на статията, уважавайте себе си и читателите си.

Красимир Кънев, ти ли си бре?

Абе я бягай бе бай Мангал. Толкова ви пазят всичките черни да не се разбере че над 85% от престъпленията се извършват само от черни, че ми се повдига. ПА ТИ даже и искаш пак да крият че са цигани. Че са българи, българи са, че са черни мангусти, черни български мангусти са, мамицата им.

PEYTSCH

Веднага БХК и съответните НПО да влязат в ЗАТВОРА вместо техните питомци !!!

А, не! ЗАЕДНО!

Докога цигани ще избиват безнаказано българи?!

на този въпрос няма кой да ти отговори !

Докато само пишете по форумите, дотогава. Когато се събере достатъчно народ пред парламента и поиска вкарване на ред в държавата тогава ще почнат да се случват нещата. Спящо племе робско. В други държави досега щеше да е революция... Затова и Левски не е успял да вдигне революция, не е успял да събуди спящите овце. Затова е и неговото "народе???".

все едно не знаеш

за другите брадва .надявам се гробарите да са доволни и щастливи .

Това книжка,тенически преглед,застраховка,пътна такса - да не се излагам да питам, а?

СапунЧееее!!!