Пешеходец е в кома след удар от такси на столичен булевард

Шофьорът е тестван за алкохол и наркотици, а пробите му са отрицателни

Обратно в новината

Коментари - Пешеходец е в кома след удар от такси на столичен булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да плати разноските на шофьора, стреса и пропуснатите ползи, ако не той, то наследниците му

Сгазил го е нарочно

Щом пробите са отрицателни да му връчат медал

Се публикуват подобни неща? Или всеки ден трябва да ни заливат с лоши новини? Що за журналисти са това?

А пешеходците кога ще започнат да носят отговорност за действията си....пресичане, където им падне, поглед забит в телефона, не поглеждат ни в ляво, ни в дясно, а тръгват смело по пешеходната пътека. Тези с електрическите тротинетки -още по-зле. Накрая, виновен шофьорът.

Ако таксито беше карало с 50, щеше ли да има тежка черепно мозъчна травма или въобще катастрофа?

Пешеходците носят отговорност за такава и подобни случки, но малцина познават законите или като знаят какъв батак е да водиш такова дело, остават само в режим псуване или лична разправа.

От статията става ясно, че за инцидента е виновен пешеходеца, т.к. там където е станало произшествието е било забранено за пешеходци, а водачът на таскито не е бил под въздействие на алкохол или наркотици. Сега водачът да иска от роднините на пешеходеца обещетени за психическата травма, която му е нанесъл и материланите щети по колата, както и пропуснати ползи за времето в което няма да работи! Крайно време е и пешеходците да носят своята отговорност на пътя, не само шофьорите!

Докато не се окаже, че е карал със 100 при ограничение 50

Дори и така, пак се влиза в режим на доказване на всичко в съдебно дело. Там вероятно определят т.нар. съвина и след години чак някакъв резултат. Естествено и чак тогава пари .

Нищо ли не значи за тебе човешки живот?

Да има, дано да имат късмет.

Да се забранят такситата! И който някога е карал такси, в затвора! Така хората, които са пили няма да могат да ползват такси и ще има повече конфискувани коли. Ще е добре за рекета

Човекът се шегува, бе!