17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минах от там няколко минути по рано. Гръмотевици нямаше, дали валеше не съм сигурен,но асфалта беше мокър, четем и поглъщаше светлината. Идиотът вървеше по асфалта вдясно, облечен изцяло със тъмни дрехи, без нищо светло отразяващо. Късметът ми беше, че карах настъпил осовата линия с левите колела. Ако в този момент ме изпреварваше някой от бързащите кретени, щях да карам вдясно и щях аз да го отнеса. Водещ6ата се до мен шофьорка, бургазлийка, изобщо не го видя. Само се зачуди за какво ругая... И като разбра каза, че странджанците били такива ненормалници.... Ако самоубиецът беше облякъл една зелена жилетка, сега щеше да е жив. И вероятно да се чуди, къде да се удави....

И в най-големя дъжд ще се намери кой да помита. Вместо да измие...

с потенциал за убийци. Това са повечето шофьори в БГ. Като чета коментарите по-долу ме втриса. Как ще караш с 80 по тъмното на деня!? Това че има ограничение 80 не значи, че това е задължителната минимална скорост! И то 80 е при добра пътна обстановка. Ако се съобразяваш с пътната обстановка и тъмнината по пътя трябва да пътуваш с доста по-малка скорост. Егати хората!!!!

На село, драги може и да си прав! В случая пътя е с разделителна мантинела за двете посоки. Въпросът е и че ограничението не е 80, а 90 -което пък не е и меродавно в случая. Защо не коментираш това" в средата на пътя!" и пак да питаш в тъмното на деня и пак да натъртиш на лошото време. За да кажат че обхода е през Меден рудник, Твърдица, Маринка да те питам как този отиващ в посока Крайморие е щял да пресече за да отиде в Крайморие!? Има и други въпроси които ще ти е трудно да проумееш, камо ли да им отговориш. В дясно от пътя има достатъчно място да се движи пеша, има и мантинела, има и храсти и дървета, а при тези светкавици бъди сигурен че невидимият, на Уелс, е щял да бъде по виждан!

Точно по това време в Бургас имаше пороен дъжд ,с гръмотевици и светкавици. Те на пешеходни пътеки добре очертани не спират ,а тоя човек подред са го блъскали коли и са го размазали.

В Бургас дъжд гръмотевици. В Меден рудник светкавици и гръмотевици. В Изворище Гръмотевици. Питам всички онези, дето обвинявате шофьорите, Вие карали ли сте в дъждовно време тъмно е и насреща има движение!? вечер на фарове!? А какво виждате когато вали. И защо пък водачите да са виновни при положение че животното се е движило по средата на пътя!

Сега лежи размазн там, а иначе - първата ударила го кола е със счупен десен фар и деформиран десен калник. Ха познайте къде е вървял.

Ако беше влизал в часовете по физика, щеше да знаеш, че при описаните от теб обстоятелства щеше да лежи в дясната канавка! Тезата ти може да бъде защитавана само от хора, които няма с какво да мислят!

То да разсъждаваш по журналистически писания, не говори много за мисъл.

Трябва да спазвате дистанция. Така предният ще може да спре.

Я пак? :)

Или луд, или самоубиец. Горкият човечец.

Та значи човека си въряял кротко по средата на пътя, а ония ми ти коли като наизвадили едни метли и го помели оттук-оттам? Светнал човека кат нов. То верно журналистиката в БГ е дъно, ама в дира сте дъното на дъното...

Лошото, Боби,е, че не само тук, а във всички сайтове са неграмотни!!!

какво прави човек по средата на платното по тъмно??? Как да реагираш с автомобила при 80 ограничение и къси светлини. Напълно разбирам този път шофьорите за този случай конкретно

Какво ще им остане в главите на шофьорите, само те си знаят. Блъскал съм животно в мъгла. Добре че не го видях после. Сега само се сещам, но нямам образ. А, тези, ще имат кошмари.

Да нчма надпревара във България вече ,кой първи да премаже пешеходец?

Ааа,не бате...те не се блъскат..."ПОМИТАТ" се ...Ако не верваш питай у редакцията на Дира...Там са все отбор "метачки" :)

наистина е вървял по средата на платното на оживен междуградски път, в тъмната част на деня, не трябва да го наричат "пешеходец", а "самоубиец"!

Пияна работа.