ПЕС избра Сергей Станишев за трети пореден път

Делегатите дадоха категорична подкрепа на историческото постижение с 84% "за"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито на европейските социалисти. Резултатите им ще се твърдо под 10% от тук нататък!

Ама с ДРуг ПЕС ???

Без коментар

Дръжте си го, хахал да им е на ПЕС и дано никога не се завърне в България.

всяка страна от ЕС е в пъти по добре от БГ! Все пак разпознават читавите хора, а българите се отказаха от него при положение, че имаше най добрия ръст на икономика и чужди инвестиции и голямо намаляване на безработицата! Сега не ми ревете повече ,че всичко ви е скъпо и скача всеки ден! Сами сте си го направили с избора си!!!

Така им се пада ! Ако Станишев им е най-умното, много са го закъсали.

Браво! Голяма радост за българските социалисти.

До ушите в лайна от радост!!!

Пелин МуСтаки СИРИтаки. КАК МОЖЕ БОЙКО, НСЦИОНАЛЕН ТАнц .МЙекото, пред Очите им се Ебати на Софиянци На Плажа.? ГЛЕДАТЕ И НЕВИДИТЕ ?

до ПЕС - с удоволствие Ви подаряваме и ще Ви изпратим с еднопосочен билет Курнелия Нинова, Елена Йончева, Илияна Йотова, Киро Добрев контрабандиста, Р.Овч. , Гечев, Гергов , Бенчев и целият им отбор .

Това нещо като конкурс за помияр на годината ли е?

Доказани идиоти

Аз крача с крачките ти бойни. Аз чувствам как тече кръвта от твойте рани многобройни, и аз горя, и аз туптя, туптя със пулса ти неравен — плът от войнишката ти плът, — подхлъзвам се и се изправям по твоя окървавен път. Води ме, Партийо, води ме, под свойте бойки знамена! Свети с червеното си име чрез хилядите имена! Във своята сурова строгост ти нежна като майка си. Аз всичко бих ти дал да мога да бъда твой достоен син. СТАНИШЕВ , СТАНИШЕВ МАЙКА И Е ЖАЛНА НА ТАЗИ ПАРТИЯ НА КОЯТО ТИ ЩЕ СИ ВОДАЧА.

Один приятель спрашивает другого: — Серёга, а какие тебе девушки нравятся? — Мне нравятся девушки двух типов. Одного типа зовут Коля, а другого — Владимир.

А? Ами с конвенцията какво стана? Абе ...

ама те тях не ги интересуват - те са гейове!...

Май от рано си вързал кънките с тая метилова пърцуца...

Какъв може да е изборът на европедалите , освен педал.

Този пълен провал в БГ става за пореден път лидер на всичи евросоциалисти ?!!??? Явно има нещо гнило в Европа.

га бат Бойко ще го изберат за канцлер на германско га?

Голяма радост за всички българи! Станишев няма да прави пакости в България още 3-4 години! Да си го дундуркат там и да му се радват! А дано и Бойко го изберат някъде по чужбините. Тогава вече ще можем да дръпнем малко напред!

Ето сега вече могат да си въведат ИК вътрешно-партийно и да си джендърстват и да се ненасилват колкото си искат!

в случая е самият амбриаж!

Ще го изберат ами, как няма да го изберат щом чичко Шорош нареди?! Пък и яко плаща, чичко Шорош!

колко голяма е природната му тъпота, граничеща с тази на Изперкел, иначе до сега да са го избрали!

Руснаците си имат Гайдар, а ние - Станишев

Важното е, че Сер Гей е възседнал ПЕС-а!

не разбрах за какви песове и мастиии става дума...

е амбриаж от Лада, а пък нашият е от Рено...

Просълзих се!! Човек, недей така! Имам слабо сърце... нежна, ранима душа... и меки китки...

Браво! Така социалистите отиват на кино. Отърваваме се от тях на следващите избори за европейски парламент и местните в България.

Другият педал Председател на ЕНП.

Спиро Картечаря и Сяро Барутчията по колко IQ трябва да имат?

от Зазка... Нали е укра геят?

важното е, че е шампион!

Бацето да заминава да си бие Хамстера на избори в Брюксел и ние да се куртулисаве.

Станишев в Лисабон пледира за ляв центристки прогресивен блок в Европарламента. ПЕС завива към либералите, наричащи се прогресисти. Внимавайте на изборите за Европарламента!

Гордеем се с теб, Браво

Та викаш за Боце ли да гласувам Абсурд.

Ако беше прочел поне една книга през жалкия си живот щеше да знаеш, че левите партии са либерални и прогресивни, а десните са консерватори.

Дай, Боже !!!

ПЕС избра Сергей Станишев за трети пореден път Тези от ПЕС вървят по пътя на БСП,тук 4-ри пъти го избираха, и накрая самият народ го натири.

Просится Украина в ЕС. А им и говорят: а вы сначала примите закон о педерастах. Приняли такой закон. Снова просятся в ЕС. А им там: ну вы, педерасты, и наглые!

Партията на Евро-малоумниците, за да изберат Стани_шеф за Председател, представям си какви са им били другите кандидатури ?

Евродепутаты призвали Порошенко и министров возглавить гей-парад в Киеве. Возмущенные геи не хотят идти рядом с этими пидарасами.

серГей много е слушкал, затова са го избрали!

При всичките недостатъци на Станишев, това наистина е много голямо постижение за един българин в междунатродната политика. Аз не съм фен и на Бойко Борисов, но много бих се гордял ако той един ден стане Председател на ЕНП.

Коет сий верно - верно сий! За това има ПЕС, което се нарича май АЛДЕ. А пък у нас си имаме БСП, която се нарича ДПС. И да - МарксизЪмЪт и ЛенинизЪмат и съответно - КУманизЪмЪт са тотално либерални! А и за туй, милиардерите от Democracy Alliance, член на който е и лицето Сорос се наричат "прогресисти".

Много е зле тоя.

Евала съсел ГОЛУЕМ си.