Первез Мушараф бе обвинен за убийството на Беназир Бхуто

Бившият пакистански президент Первез Мушараф бе обвинен официално днес за убийството на експремиера Беназир Бхуто през 2007 г., предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Первез Мушараф бе обвинен за убийството на Беназир Бхуто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасно именце има тоя -Первес !

Всяка преценка за положението в Пакистан може да се окаже прибързана или неверна.Там положението е прекалено сложно и непредсказуемо.Власта само мисли че командва в страната.Пущунските племена никой никога не ги е командвал и за тях понятието граница не съществува.Също и закон.За тях има само един закон писан уж от Аллах-шериата.Присъствието на американците е нож с две остриета.От една страна те са задържащ фактор срещу неконтролируемото нарастване на талибаните.От друга страна религиозни водачи със средновековно мислене питат-до кога ще търпим тия неверници да тъпчат земята ни.Използвам случая да напомня нещо което едва ли знаете.Хитлер се издигна използвайки лозунга Германия над всичко.Съветският Съюз победи във войната с лозунга-За Родину за Сталину.Талибаните воюваха срещу Русия под лозунга НЕВЕРНИЦИТЕ ВЪН.Доста мобилизиращо звучи-нали?

Тоя с това име и за друго могат да го обвинят...

Е ,явно красотата не спасява притежателите си ,та какво остава за света,но това ,че вече няма недосегаеми в тази страна е постижение,към което можем и ние да се стремим.

А при нас дали е възможно да бъде осъден някой бивш.

не "възможно" а ТРЯБВА! и не "някой"А МНОГО!

Перверзният МУ Шериф ще бъде съден! не по малко Перверзният МУ Местан също!

кога?

Когато убие Беназир Пхуто :))))))

Пакистан - държава в която американци и англичани сеят от векове "демокрация" и "свобода". Первез Мушараф беше любимец на американската дипломация. В страната от десетилетия управляват военни хунти наставлявани от американски съветници. Избощо страна на победилата демокрация - УСА демокрация.

Но да не се окаже, че Пакистан са по-демократични от сащ - имаха премиер-жена, докато сащ май все още нямат!

Поредният член на управляваща династия. Неясно понятие ти е Пакистан.