Ветеринар за 14-те мъртви кучета в Перник: Беше апокалипсис

Апокалипсис, една морга за кучета, ужасно, просто ужасно, така ветеринарният лекар Стефан Ковачев описа видяното в Перник, където бяха намерени 14 мъртви кучета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

NADIAVAM SE IZVARSHITELIA NA UBIISTVATA DA POLUCHI MAKSIMALNATA OT ZAKONA PRISADA I GLOBA ZA VSEKI OTDELEN SLUCHAI NA UBITO KUCHE TOEST20 KUCHETA PO 3 GODINI ZATVOR RAVNO NA 60 GODINI STROG TAMNICHEN ZATVOR

Вижте хубаво! Това сме ние - нещастни изроди! Така и възпитаваме децата си - на злоба, омраза, егоизъм и жестокост! За съжаление повечето хора нямат нужния интелект за да осъзнаят, че на този свят има и други същества, които имат също толкова право да съществуват колкото нас!

И поредното незаконно отглеждане на опасна порода кучета с ясна цел и безхаберно отношение а ако бяха прескочили оградата и да изядат жив някой човек защото са озверели от глад.

Е, хайде сега (?!) "...това са били 20 кучета в двор от няма 500 кв. метра. "?!? "Хората" гледат по 20 кучища в апартамент от 50 квадрата, тия се хванали да се заяждат за половин декар

Тук не става въпрос за това.

А смрадта и заразата, които може да плъзнат?

А заразата и болестите никой не отчита, бъди спокоен. Кучкарите ги интересуват кучетата само докато са живи, труповете никой не ги бръсне за слива". Даже ще видиш, че евентуално, този ще го осъдят само за убийство на гръбначно животно, но не и за биологичен тероризъм в големи мащаби.

Викам да се забрани градскио транспорт, че е заразен и концертите и те и изобщо всякакво струпване на сган от твоя тип, че остави венерическите болести, ми и духовни се разпространяват и като цяло последните са особено вредни не само за човешкия вид, но и за екосистемата и планетата като цяло.

Българина толкова вече е озверял че добър ден да му кажеш пак ще те напсува. За него всички други живи същества са пречка и проблем. Не съм сигурен на какво се дължи.

Ми не викай "добър ден" и няма да слушаш псувни, просто е.

Понякога на реални проблеми

И в материален и в духовен смисъл. От мизерия се оскотява, това е. Искат да им е чисто на хората, да не им се мърси, да не се мъчат да чистят, по възможност стерилна среда - пиле да не прехвръкна, жаба да не изкряка и да се мине всичко с формалдехид - за разкош, че да нема и микроби!

Длжи се на простотия, дивотия, злоба и комплекс. За съжаление това е истинското лице на българина!

Този не е просто нечовек, този е античовек.

ай стига сте врякали за някакви кучета. Цяла Мара втасала до кучета опрели.

Неандерталец си ти и нищо повече

Днес са "някакви кучета",утре,ще бъдат "някакви хора", заради изроди като теб и оня,който го е направил,защото,явно, и ти не си по-различен в манталитета си от него. Просто "човечност",не започва и не свършва с отношението само към хората

Тъп ли си, кво ли?Не е толкова проблема в бедата на кучетата. Проблема е какви изроди живеят сред нас хората. Човека, човека, какви мизерии може да сътвори с действията си, това и горски звяр не може да направи.

За такъв като теб никой никога няма да вряка и познай защо.

I_Loyola

Какви са тия глупости - "анонимен сигнал на телефон 112. "?!

Кой съсед, вероятно възрастни хора, е смеел да излезе насреща на луд мутрьо с 20 бойни кучета в двора?

На този пернишки изрод само най-лошото да му се случи и върне многократно!

Егати инфантилите. Не виждам някой да реве за децата в детските домове, които вероятно имат съдба подобна на тези кучета, само че с повече ене.

Хайде иди осинови едно дете от дом за изоставени деца, за да ни покажеш истинската си загриженост.

Аз показвам загрижеността си като плащам данъци. По друг начин за момента не мога да помогна. Но ако в момент от живота си реша да се отдам на някаква социална кауза, тя със сигурно няма да е свързана с правата на кучетата в България.

Така ти се струва, защото ти не ревеш за тях.

Утре светът няма да съществува, а оцелелите кучета ще ръфат оцелелите хора. Какъв пресилен рев!

Всяко живо същество заслужава живот! Светът няма да съществува заради такива като теб, които не ценят живота на другите, а гледат само своя собствен!

Кучетата все ценители на живота ги пущат, даже ценители на свободата. Порадвали се малко на животинчето и готово. Много сте лицемерни господа кучкари!