РБ призова ГЕРБ да оттегли промените в пенсионния модел

Ако не оттеглите предложението за пенсионната реформа, управлението на втория кабинет "Борисов" ще бъде обречено на недоверие и неуспех, обяви Радан Кънев.

Обратно в новината

Коментари - РБ призова ГЕРБ да оттегли промените в пенсионния модел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Под пенсийонна реформа да се разбира следното: Четворната коалиция прецаква всички осигуряващи се. Отнема им права. Това е държавен рекет, защото осигуряването е задължително, но достигането до пенсия на осигурените, става почти невъзможно. Ако все пак се покрият изискванията, то пенсията е мизерна и е за съвсем кратко. ОСТАВКА НА ЧЕТВОРНАТА ЛАМЯ!

ЗАЩО ЦАЦАРОВ НЕ ИЗЛЕЗЕ ЗАЕДНО С ШЕФА НА НАП И НОИ И ДА НИ КАЖАТ В ТЕЗИ ФОНДОВЕ ИМА ЛИ ПАРИ ИЛИ НЕ ДАЖЕ ДА НИ ЛЪЖАТ ПОНЕ ЩЕ ИМА КОИ СА НИ ЛЪГАЛИ ПРЕД СЪДА А В МОМЕНТА НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ КАТО КТБ В ТЕЗИ ФОНДОВЕ ДАЛИ ВЪОБЩЕ ИМА ПАРИ ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ СА В ОФШОРКИ И ПОСЛЕ ДЪРЖАВАТА КАТО СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ИМА ДА ВЗИМА ПРИМЕРНО 5МИЛИАРДА ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ПАРИТЕ СА ИМ БИЛИ В КТБ ИЛИ ВИКТОРИЯ ИЛИ В КТБ 2

Пишането само с главни букви се счита за крещене и е неуважение към останалите участници в дискусията. А къде точно са парите на фондовете може всеки да види на сайта на комисията за финансов надзор. Повечето са в банкови депозити в първокачествени банки или в държавни ценни книжа.

Като гледам ти си много грамотен.

Всичко е много просто. Един милиард годишно се харчат за социални пенсии. Още един за инвалидни, още един за ранно пенсионирани ченгета. Приходите от всички тези хрантутници са под 500 милиона и държавата всяка година допълва дупка от 2,5 милиарда. Сега пари НЕМА, затова или трябва да прекратят тези далавери или да ни гепят парите от личните партиди.

Г-н Кънев, не подхожда такова поведение на дясното Ви позициониране. Който не желае, да не избира. Аз искам сам да решавам за старините си. Нещо лошо? А да, лошо за боравещите с парите ни.

А пък аз искам всичките ми вноски да са по индивидуална партида. Така може ли г-н синдикалист-крадец?

Може, за това става дума, г-н крив.

БРЦК

Никакъв избор не е това - дайте ми право на избор! Не искам пенсия , обаче и вноски не искам да ми взимате.

Колко демократично! Ние РБ представляваме около 10% от гласувалия електорат. И сега ние, малцинството, управляваме държавата и трябва да се случва каквото кажем ние. господина се изживява като премиер. Бойко Борисов не се държи толкова като премиер, колкото този. Трябва да си поеме отговорностите и да си спомни какъв и колко електорат представлява. Ако не му харесва законопроект, гласуват против и каквото стане. Ама и наглост. Да се изказва така, когато спечели достатъчно гласове и доверие.

ей , хора, със закон са ни задължили да си даваме 5 % от заплатата на частни фондове. Със закон са ни принудили, без да знаем кой и колко имаме т. е. могат и да се краднат. То навярно сега е така -там няма пари и се уплашиха че хората ще си ги поискат, а няма какво да дадат. Е ,за това е тоя рев и тези които лобират за крадците. Дава ни се право ние да си решаваме , а не тоз и оноз да ми определя къде и на кого. Защо ревете. Щото частните фондове са опоскани сигурно, както каза още лятото шефа на КНСБ пред смаяния поглед на журналистката. Там няма пари.Спрете!

Нали? Много хитро, все едно да ти взимат 20% ДДС и 5% да го връщат на хората и бизнеса. България ще стане рай за инвестиции.

Пари няма в НОИ, бе тъпунгер. Пенсионните фондове са стриктно набюдавани от една страна, от друга когато искаш можеш да се преместиш в друг пенсионен фонд като парите ти минават там. Как си мислиш дали когато минаваш в друг пенсионен фонд няма да ти преместят парите и ли си мислиш че има картел между ПФ и всички лъжат еднакво.

След КТБ никой не вярва на "стриктното "наблюдение.

Наистина смях! И като няма пари в частните фондове те са "опоскани", какво ще прехвърляш в НОИ тогава? Защо е този напън от страна на държавата - да преливаме от празно в пусто?

Крадливо, завистливо и мързеливо племе......

Македонски селяндур. Радвай се, че със законодателни промени си убихме производството, че да внасяме от вас плодове и зеленчуци. Би трябвало да подкрепяш сегашната класа политици в НС.

Ванка, не ме допускат иначе въпроси много. Въпросите са към коалиция РБ и ГЕРБ. те управляват. След като търсят виновник за оправдание, че не могат да си свършат работата, то означава, че са некомпетентни и трябва да се фиууууу, кой къде свари.

И ти какво предлагаш? Кой да дойде? БСП, ДПС, Атака, Капута? Кой?

magit@abv.bg

Аз говоря от 3 г. едно: всички да поемат политическа отговорност и да се махат. Хората не са длъжни да избират между сили люспи, мутри, турци и комунисти. След като няма воля за законодателни промени, тази паплач трябва да е изметена стил 97 г.

РБ и ГЕРБ абсолютно безпринципна коалиция. Събрани са в едно сини люспи и мутри. Поемете най-накрая политическа отговорност и напуснете всички НС веднъж за винаги.

Ти да не си от смесеното мафиотско дружество БСП-ДПС?

magit@abv.bg

а ти видя ли дали имам членска книжка преди да ме обвиняваш или по-скоро задаваш глупави въпроси?

Този човек ми говори за обществен дебат?! Вече и мангалите не ви вярват. Всички наточихте зъби в пенсиите. Ядат ви се мощно парички нали? Не ви стигат, тъй като утре ако влезем в Шенген ще са ви нужни двойно повече. Признай си радане.

Ядат му се парички на Горанов от спестяванията на хората и после да каже какъв велик финансов министър е, и как е намалил дефицита.

magit@abv.bg

за едно отлично СВ пред Европа не е нужно да страдат обикновения човек и бизнес.

Какво става с ел. правителството, подпомагане на малкия и среден бизнес, законодателни промени бе радане?!

За е-правителствово питай Бъчварова, за промените за бизнес средата не остава време от глупави антиреформи на ГЕРБ и ДПС.

Къде е списъка с аферата КТБ след като го имате всички политически лидери бе радане?!

Питай приятелчетата ти от ДПС и ГРЕБ. Едните я фалираха, а другите я напълниха с пари!

Какво се случва в здравеопазването бе радане, увеличавате парите без никакви реформи.

Масков президент! Оножда мощно побратимете на ГЕРБ от ДПС.

Какво се случва в МВР бе радане, подмятате ГДБОП като парцали и харчите милиони от това. Кога ще стартира реалната реформа в МВР?!

На всякъде мирише на гнило!Защо така бе Миме?

А с туризма какво се случва бе радане?! Я отиди на Т1 и Т2 и обърни внимание колко чужденци пристигат в България посока курортите ни.

Какво се случва в сектор енергетика бе раданеее?! Утре да не изненадате хората с ново увеличение на тока и газа?!

до 5 год. пенсии няма да да се изплащат в бг ,защото трябва първо помощи за соц. слаби етноси,обслужване на дългове,мвр,военни, кражби на лекари по измислени от тях пътеки,за нови бронирани лимузини за властта,кражби по обществ. поръчки и т.н. така че вървим с бързи крачки към фалит.един добър съвет от мен - изнасяйте спестяванията от бг,защото ще получите при фалит 1 евро =100 ЛЕВА. аз ги изнесох, става лесно откриваш си сметка във виена като по близо с межд. паспорт, превеждаш от тука ,там поп. статист. документ за тяхн. центр. банка и готово.

Радан ми говори за обществен дебат?! Че кой дискутира каквото и да е било с младите хора? Кой ще промени безумните закони в който искрават обикновения човек винаги виновен, дори по всяка логика да е невинен? Как ще реформираш съдебна и изпълнителна власт, когато сте гласували 25г. калпави закони?

Хахаха раданчо, това се изтърка 26-тия път когато го каза и се оказа, че въпреки всичко не си готов да се откажеш от властта ако ще да те наложат като секретар на нова комунистическа партия. Айде моля ти се, измисли нещо ново. Че си станал като корумпиран катаджия - малко власт и се опитваш да я наложиш на всеки и навсякъде, та да поизбиеш малко комплекси

БРАВО НА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ТЪРПЕНИЕТО ДА ИЗДЪРЖА ТЕЗИ СПЪНЯЦИ. ИСКАХА РЕФОРМИ, АМА САМО НА ДУМИ!! БОЙКО??? ПОТЪРПИ ГИ ОЩЕ МАЛКО, И АКО НЕ, ДА ХВАЩАТ СВЕТАЛАТА. ТЕЗИ 25 ГОДИНИ НЕ СЕ РАЗБРАХА. ЯВНО РАТАИТЕ ДЕТО ЛИКВИДИРАХА ИТНЕЛЕКТА НА БЪЛГАРИЯ, ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ ТЕЖИ!!!

ДА ГИ МАХА ТИЯ, ТОЙ СЕ Е РАЗБРАЛ С ДОГАН ДА ИМА БОСТАН, ТАМАН НА ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ДАЖЕ И НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.

Това на ГЕРБ не е реформа, а антиреформа. Така беше при бай ти Тошо и бай ти Жан. Реформа ще е, ако има избор дали 100% от вноските отиват в НОИ, или 100% в частен фонд на лична сметка.

КЕТЪРИНГ С ХЕПЪНИНГ.......18Ч.........ЗВУЧИ ДОБРЕЕЕЕЕ.........ТАМ СМЕ.......

Bell

От 6 години насам само недоразумения се поставят на поста министър на финансите. Горанов, подай си оставката и се махай, лъзгав кретеноид такъв.

Той е толкова независим,че нищо не зависи от него, горкия

Bell

В такъв случай да не се перчи като петел пред камерите, защото става смешен и започва много да дразни. Живеем в такава скапана държава, че нито лявото ни е ляво, нито дясното дясно. Все едно всички една майка идиотка ги е раждала. Гнус ме е от родните политици.

Товае провокация на уж демократ подлога.радан на лаборанта.Иван Виж лъжите: -Най-голяма промена на модела, а той е 100%същия, като се дава избор на новите да избират къде да бъдат парите им!? -Няма го в предизборна п-ма, а за- що да го има нещо като Свобода да решаваш за парите си, а без Свобода няма демокрация и ясно е че Радан.костов е провокатор... -Било Силов подход без аргументи и цели- а е ясно имаш право на избор и свобода сам да решиш за парите си къде да бъдат, а не друг! -Правителството нямало дае рефор- маторско, Ако силово не насочи в частен фонд, чужди пари и лиши всеки от избор за парите му...!? Явно целта на радан.костов е да съсипят и разделят десните, както Костов съсипа СДС в интерес на...

На твое място с тази граматика не бих се излагал да си казвам мнението по форумите, пак ли Костов е виновен, я погледни съобщението днес в дира Баумакс продаден за и евро, но с 56 милиона задължение, та така се продадоха и Кремиковци и Балкан, а не ви е виновен царя дето продаде за 200 милиона БТК, толкова и беше годишната печалба. Срам ме е да чета такива постове като твоите. Не може да си толкова неграмотен , а да разбираш от икономика, защото в случая става въпрос за икономика и пенсионна система доста сложни неща за твоето мисловно състояние.

Заради такива като Теб страната е ограбена с милр.и е последна в ЕС Всеки който се отклонява по съще- ство от темата в ЕС го смятат за Подлост, а автора за ПОДЛЕЦ... Виж икономиката - само земята на посочените от Теб е три пъти с по- голяма цена от Задълженията и..., а Нефтохим Бс кой го хариза с лъжа, че можел да работи само на руски нефт, което е лъжа виж експертиза! Отвори очи, уши ум и анализи, а не опорни точки...

Слабия политик винаги заплашва. Младите хора искат реформи за да имат възможност да се развиват, да развиват бизнес, а старци облечени с власт се занимават с пенсиите.

Като КТБ, вадиш държавните пари и фалит , от фонд в НОИ и пак фалит .КОЙ ПРИБИРА ПАРИТЕ-партията на простия!?

ВСИЧКОТО БЪЛГАРИН КЪМ ЧАСТНИ ФОНДОВЕ И ПОСЛЕ НОВАТА К Т Б!!! НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО,А НА БАЛЪЦИТЕ-ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА!

България няма други проблеми, та се прескочиха и се започна с пенсиите. Радан, дадени са ви министерски кресла. Какво се случва с реформите бе?!

Моите вноски отиват в Alianz, сега си проверих какви вноски съм правил и какви пари са ми останали в партидата. За повечето години съм на минус, като сложа и таксата от 4 процента. Обадих се по телефона да питам за тази година каква доходност има, казаха ми 3.5 процента. Което означава, че съм в минус половин процент. Най фрапираща е 2008 год. стойността на един дял в началото на годината е 1,37504, а в края на годината е 1,07638. Като сложа и таксата от 4 процента губя 34 процента от парите си. УПФ нямат никакъв интерес да работят в полза на гражданите. А държавата въвежда задължителни данъци в полза на частни фирми.

Е в НОИ ще си със 100% печалба с тоз дефицит от 5-6 милиарда...То е ясно че сега ще носите от 10 кладенеца вода за да може след време да ревете как обраха фондовете...

Одитор произхожда от слушане, не от говорене. Ти си по скоро за парламента. Много приказки, за да обясниш, че нулата била най-голямато положително число.

Какво стана с борсата 2008 година, виж статистиката! Отделно посочете един човек който да е доволен отпенсията си последните 15 г, че те всичките реват колко са малки, защо ли, не е от добро управление и смислени идеи.

Кухата Менда да мълчи. Че е куха се убедих, когато преди десетина дни, защитавайки данъка върху лихвите, дрънкаше по медиите, че като си купи някой кола, това било инвестиция. Да ми признае ДДС-то за данъчен кредит и ще се съглася, даже ще и се извиня. Ако не, значи съм краен потребител, сиреч, купената от мен кола си е най-обикновен разход. И този който твърди обратното е кух, та дрънка.

НЯМА ПРОМЯНА В ПЕНСИОННИЯ МОДЕЛ. ЕДИНСТВЕНО СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ХОРАТА ДА ИЗБИРАТ - ТОВА ЛОШО ЛИ Е дали е дясно или ляво - не е от значение и не е ясно, НО В изборът е ДЕМОКРАЦИЯТА!

ПРЕДСТАВИ СИ 3000 МАНГАЛА ВЪВ ФИРМИТЕ НА ТИТАН/БОКЛУЦИТЕ/. ПРЕДСТАВИ СИ КАК БОКО ВДИГА ТЕЛЕФОНА НА ГЪРНЕТО И КАЗВА - ТВОИТЕ 3000 ЧЕРЕПА В НОИ ЗА ДА ВЪРЖЕМ БЮДЖЕТА. ДЕМОКРАЦИЯ ПО МУТРЕНСКИ МУ СЕ ВИКА ТОВА.

отиди на доктор, нужен ти е...

А ЗАМИСЛЯЛ СИ СЕ ОТ КАДЕ ВЗЕМАТ СРЕДСТВА ФИРМИТЕ ЗА БОКЛУЦИ - ОТ ЧПФ, т.е. ЧПФ като звънне на Шефа им и каже, давайте в моя ФОНД ... и фонда фалира след това .... / пример КТБ /

Ама защо никой не казва,ако някой частен фонд се управлява,както го правеше Василев(или както Чобанов правеше бюджет),та тогава,какво ще се случи с желаещите големи пенсии?Каквото се случи с желаещите големи лихви?Нещо такова ли ще да е?

Желаещите големи лихви си ги получиха, а ние гризкаме дръвцето!

говориш глупости!

Парите ми в частен фонд от 5 г. не се увеличават! Всичко отива за обслужване. С моите пари плащам солидни заплати на незнайни от никого хора! За тях явно криза няма. Къде е контрола от държавата? Явно това са следващите пирамиди!

Ами за да се увеличават почни да внасяш вноски, ако и тогава не стане смени фонда. Защо чакате 5 години не е ясно, но колкото и да е странно аз не виждам фонд който да няма доход поне 5% последните няколко години. Значи просто лъжете!

ако сме в мизерия вече знаеш кой ти я причинява милички

ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК СИНДИКАЛНТЕ ГЛАВАТАРИ ПО МЕСТА В ПРОВИНЦИЯТА ПРИНУЖДАВАТ МЛАДИТЕ РАБОТНИЦИ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ В НОИ А ТЕ САМИТЕ СИ ОСТАВАТ И В ЧАСТНИТЕ. КАК ВЛАСТТА В ПРОВИНЦИЯТА КЪДЕТО УПРАВЛЯВА ГЕРБ СЪЩО НАТИСКАОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ, А КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ НЕ ГО ПРАВЯТ. ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК ДПС СИ МЪЛЧИ И НЕ НАТИСКА НИКОГО И СИ ОСТАВА В ЧАСТНИТЕ ФОНДОВЕ.

Гражданко, явно си на яслата на някоя от пирамидите! Всеки сам да си реши и не еднократно!

Аз пък си представям как като отидеш в офиса на частния фонд ти кажат:"Амии..то шефът замина нанякъде с мангизите..."Или да ти припомня "свъхстабилната" КТБ?

Да бе! Под въпрос. Радан да изпусне веднъж захапаната власт ... никога. хахаха, жалки сте!!

костов 2000 год прецака родителите ми тиквата сега цака мен ижена ми защо ли защото костов е жив а родителите ми умряха в мизерия безнаказаност

какво- ти пред пенсия ли си? И знаеш че НОИ го е закъсъл. Споко.

Без изобщо да се шегувам с нещастието ви ви питам...Как по точно ги прецака...

Да бъдеш,или да не бъдеш /в частния фонд/ дали е по-достойно за душата да понесеш къмшиците,стрелите /на малката пенсия в НОИ/ или да се опълчиш сам срещу море от бедствия /на финансисти крадци/ и да им сложиш край,умри,заспи /без да си получил мечтаната милионерска пенсия/... /по Хамлет от Уйлям Шекспир/

Как е възможно такива хора да взимат такива решения...как..как..как????????????????

В момента пенсиите от НОИ са мизерни. Същите пенсии ще получават и бъдещите пенсионери, родени преди 1959 г. Защо ГЕРБ искат и бъдещите пенсионери да "изберат" да получават мизерни пенсии? В момента върви плашене на хората, че видиш ли, който не е само в НОИ след време ще получава по-малка пенсия. Хайде след това върви убеждавай младите, че е хубаво да работят легално и да се осигуряват.

А ти знаеш ли колко е в момента средната партида в частните фондове - малко над 1500 лева!!!И как от този капитал мислиш да вземаш 1000 лева пенсия месечно?Ако до тогава/2017 г./ някой не изчезне нанякъде с тази партида...

А ти как мислиш в УФ внасяш само 5 % от осигуровката си, а в НОИ 17.5 % , това е допълнителна пенсия нарича се втори стълб, капитализираща форма, като в белите държави.... в УФ се наследява от наследниците от НОИ получаваш нула, от УФ можеш след навършване на пенсионна възраст да си ги изтеглиш накуп, от НОИ не, защото нямаш партида натрупана.... ех икономика...........

Добре де Спартане, какво значение има средната стойност на партидата. Това е пълна глупост. Единствено значение за вашата собствена пенсия е това колко е вашата ЛИЧНА ПАРТИДА. Ако не внасяте - нищо няма да вземете, ако внасяте малко ще вземете малко. Това е истината. Парите които управлява фонда не са на фонда че да зачезне, плюс това има стриктен контрол в какво може да се инвестира с цел минимизиране на загубите. Една стотинка да не излезне на ден и отчетите не се заверяват от КФН

А защо родените преди 1959 г поемат цялата тежест на пенс.реформа като през 2-3 години ни вдигате или тр.стаж или годините-особенно на хората с висше образование преди 1989 г което не се признава за трудов стаж.

1. Защо ГЕРБ не прави нищо, за да спре контрабандата и да прибира поне по 2 млрд. лв. годишно в бюджета? 2. Защо ГЕРБ не пребори сивия сектора и не събере данъци и осигуровки от 30% от икономиката ни? 3. Защо ГЕРБ не смее да вдигне пенсионната възраст на т.нар. първа категория труд /без хората, които работят под земята, под водата и във въздуха/? Сега чиновници в силови институции се осигуряват по 25 години, пенсионират се на 45 и получават пенсия по още 25 години, докато редовите хора се осигуряват по 40 години и получават пенсия по 15 години. Това било солидарно! 4. Защо ГЕРБ не намери прозрачен механизъм, чрез който всички да знаем кога и колко внася държавата за осигуровки, за които е поела ангажимент, че ги плаща тя? 5. Защо НОИ не престане да играе ролята на агенция по социално подпомагане и не спре да плаща помощи на онези, които нямат фактическо право на пенсия? 6. Защо ГЕРБ не предложи истински избор между осигуряването в НОИ и в капиталови фондове. Кой където иска, там да се осигурява? Това може да се направи за младите хора, които сега влизат на пазара на труда.

Каква контрабанда?Орешарски нали я приключи.

да,но сега пак се появи

Как ги измислят само гадни партии да ни ядосват?

Всъщност най-големият проблем е, че ще обричат хората къде да си влагат парите за пенсия. Това е недемократично и е чиста политическа простащина и дебелащина. В Швейцария: можеш да си вкарваш парите, където си поискаш, да мениш когато си поискаш. Парите ти са като влог в банка, но с няколко особености: 1. Заделят се за пенсионна взъраст определена част от тях 2. Можеш да ползваш половината от натрупаното, когато си купуваш лично жилище, независимо на каква възраст си 3. Плащат ти обратно едни пари, когато напускаш страната за постоянно 4. Плащат ти значителна сума, когато се пенсионираш, отделно пенсията помесечно 5. когато фондът е печеливш, ежегодно се плащат дивиденти на вложителите!! Да попитам дървените глави в България: кое от тези неща не ви хареса, дървени глави?! Единствено че не приляга на глупостта ви ли? Има си компютри, които смятат, има си партиди, по които да се води всичко, което си вложил. Светът работи по този начин от десетилетия и хората избират, за да развиват пазара на тази социална услуга. И го развиват!! А нашите дървени глави откриват топлата вода по комунистически. И изборът щял да бъде веднъж в живота. Че даже с жена си може да поискаш да се разведеш, името си можеш да смениш, а фонда защо да не можеш да смениш, бе дървени глави?!

Ти кажи как е в Нубия щото техния модел е по-актуален. Как е в Швейцария който успее да избяга ще разбере.

гледайте само да не ви сполети съдбата на гърците... оттам фалираха два пъти при това в евро € пенсии. румънците си теглят влака на Запад, тях не могат да ги излъжат за нищо, говорят френски, немски, англ. и няма прост румънец.

БГ домати и краставици няма да има. Ще подкрепяме икономиката на Полша и Македония. С ЮП ще подкрепяме икономиката на Украйна. За какви пенсии говорим когато масово истичат капитали?!

Или сега който поиска прехвърляне в НОИ, ще бъде приятно изненадан, че в частния фонд е на -0.

Това е последното управление на ГЕРБ. Вече хората няма да се влюбват в пИчовИ с мускули и месии.

Ти ли с оня с големия нов джип, шеф на оня частен фонд в който парите вече ги няма?

А ти да не си Мишо Бирата?