Пенсионираха предсрочно шефа на германското контраразузнаване

Причината е негова критика към политиката на канцлера Меркел за мигрантите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....Този не го мисли, защото казва истината и кагато започнат да се появяват едни с изпъната под 45 градуса дясна ръка, някой ще излетят към небесата през едни поизстинали комини!

Ще има големи промени в политическата сцена в Германия. Меркел си отива, Мерц може да се върне, този Маасен ще влиза в политиката, АзГ се засилва, ...

няма. По-скоро ще му пуснат някой компромат - я че е изнасилил някоя камериерка, я че се друса с дрога, я че е убил някого...

PEYTSCH

Социалдемократите пак са недоволни...Маасен е добре дошел в Алтернатива за Германия...Недоволните от миграцията специалисти са много необходими кадри за бъдещото ДОБРО управление на Германия ! С канцлер проф.доктор Мойтен.

радвай се... тези с вдигнатите ръце ще дойдат първо за теб и мен. Щото евреите свършиха.

Щом могат да уволнят толкова висш служител, то това значи, че г-жа Меркел се подчинява на нешо по-голямо.....и нищо чудно, щом организацията на Сорос European Stabillity Initiative (ESI) и е директор Гералд Кнаус, съветник на германската канцлерка по мигрантските въпроси.

PEYTSCH

Абсолютно си прав. Меркел я манипулиха и бетонираха с милиарди...Сорос и Обама обещаваха да я стане носител на Нобелова награда...Не очаквах Тръмп и спонтанната съпротива на народите...Меркел е пионка.

"В Германия гледат на мен като на критик на идеалистична, наивна и левичарска политика към чужденците и сигурността". ми господинът пак има късмет. него го пенсионираха и може да си се изказва колкото си иска, а на нас цензурата на споменатите "демократи" не прощава.

и да скрие истината, защото думите на контраразузнавач от такъв ранг не са просто напразно изречени думи, а са "меко" изразяване за истинската същност на нещата и породените в дългосрочен план от мигрантите и "бежанците" проблеми за страната му! Скоро ще махнат Меркел и него ще го реабилитират!

Един виц по случая: " Обява на кораба в открито море: Утре ще има общо събрание: Първа точка: Капитано че прочете слово! Втора точка: Вуте че критикува капитано! Трета точка: Капитано че отговори на Вуте! Четвърта точка: Вуте че се прощава с колективо!"

Ма колко демократично в тази западна демокрация. Не слушкаш и айде, на дузпата. А после ще ни учат назидателно какво са това, европейски и западни ценности. А така ми става ясно, защо наш бойко толкова слушка. Явно знае какво се слушка. Горката Германия. Една, контролирана от американските мошета съсипа, а вероятно ще унущожи една някога славна нация. Да се учим и да се опитаме да се спасим от идващата от запад чума.

Тю, да му се не види. Днес Дойчевеле хвали Меркел: "Меркел... никога не е пречила на действията на опонентите си ..." ПП: Ако ставаше въпрос за уволнение на шефа на руското контрараузнаване, заглавието щеше да привлича с "Уволниха шефа на руското контраразузнаване заради критики към Путин".

Много е притеснително нивото на спец агенциите в Германия - Човек разполагащ с толкова информация да изкаже подобни глупости е направо застрашително. Кое му е наивното ? За левичарско - ОК :) За да се постигне сегашното положение с бежанците бяха въвеждани в действие сложни , взаимносвързани програми. От разсипването на цели държави до насочващи кампании за дезинформация - сред мигрантите и сред населението на домакините. Бяха суспендирани цели закони и т.н. и т.н Нищо наивно няма в подобна гигантска операция !